Τουλάχιστον ο άνθρωπος ήταν ευγενικός.

Jim_C30 έγραψε:Τουλάχιστον ο άνθρωπος ήταν ευγενικός.
iatroud έγραψε:Εκτίναξη στις 1.040 μονάδες βάσης σημείωσε νωρίτερα η διαφορά απόδοσης (σπρεντ) των ελληνικών 10ετών τίτλων, πριν υποχωρήσει στις 599 μ.β. (17:29), μετά τη χθεσινή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από την S&P σε κατάταξη junk.
Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε τη δήλωση του Ντομινίκ Στρος-Καν από το Βερολίνο ότι το πακέτο στήριξης για τηνν Ελλάδα θα ανέλθει στην τριετία στα 120 δισ. ευρώ.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_334898

DIKASTIS-T5 έγραψε:κατ αρχας σας ευχαριστω ολους σας,για την συμπαρασταση σας κ για τα λογια δυναμης που μου δινετε..και το πιο συγκινητικο για μενα,που εισπρατω απο τα γραφομενα σας,ειναι οτι φερεστε σαν μια αληθινη παρεα,απεναντι σε εναν ανθρωπο που εχετε γνωρισει μονο απο πεντε αραδες που εχει γραψει εδω μεσα..και οπως καλα ξερετε κ ξερουμε ολοι μας,τους φιλους μας τους μετραμε στα δυσκολα..ε εγω σημερα νοιωθω οτι κερδισα μερικους ακομη..σας ευχαριστω πολυ...
φιλε μου δικαστη,να εισαι σιγουρος οτι κ μενα η αντιδραση μου ισως να ηταν ομοια με τη δικια σου κ ισως ακομα πιο ασχημη,μιας που εκτος οτι το αφεντικο μου ειναι κ μη ρατσιστης,αγαπαει πολυ τους ξενους γι αυτο κ διωχνει τους Ελληνες,εχω κ τη μεγαλη "χαρα" να ειναι 1,επαναλαμβανω,ΠΡΩΤΟΣ ξαδερφος της γυναικας μου κ εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα να ημουν ο "δικος" του ανθρωπος κατα τα λεγομενα του.αλλα ειχα ενα ελατωμα οπως δικαιολογηθηκε στη γυναικα μου,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.καταλαβαινετε ολοι φυσικα τι σημαινει αυτο το δεν ειχα ανοιχτα τα ματια μου.και ουτε προκειται ποτε στη ζωη μου να τα εχω ανοιχτα,με τον τροπο που ζηταγε αυτος,οσο κ να μου κοστισει αυτο..
οπως καταλαβαινεις λοιπον ειχα κ εχω εναν ακομα πολυ σημαντικο λογο,να τον κανω να θυμαται το ονομα μου για ολη του τη ζωη.ΑΛΛΑ φιλε δικαστη,εχω κ ενα ακομη σοβαρο λογο που με κανει να πνιγω τα αισθηματα μου κ το θυμο μου..στην ιδια εταιρεια δουλευει κ η γυναικα μου κ καταλαβαινεις τι επιπτωσεις θα ειχε σε εκεινη αν εγω φερομουν στον ξαδερφο οπως του αξιζε..![]()
.
οποτε σφιγγω τα δοντια και συνεχιζω με ψηλα το κεφαλι,ΠΑΝΤΑ,οπως σωστα λεει κ ο μαεστρος και χωρις κανενα σημαιακι στα χερια,αγαπητε συμπεθερε..αυτα τα σημαιακια,τα κομματικα,δεν τα σηκωσα ποτε γιατι απλα ποτε δεν ημουν κ ποτε δεν θα ειμαι ΟΠΑΔΟΣ σε καποιο κομμα..και για χαρη της γυναικας μου αλλα κυριως για χαρη της "αναστασης" μου της Αλεξανδρα μου,συμπεθερε δημητρη,θα κραταω γερα,ορθιος,με το γελιο της οδηγο μου..αυτο ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη περιουσια της ζωης μου.και οσοι απο σας φιλαρακια,εχετε σαν εμενα τετοιες "περιουσιες" με καταλαβαινετε απολυτα..οσοι δεν εχετε,ευχομαι να σας συμβει οσο πιο συντομα γινεται..
σας ευχαριστω ολους κ παλι ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΣΤΕ....
)
iatroud έγραψε:Υ.Γ. αύριο πρωί πρωί αγοράζουμε Εθνικήviewtopic.php?f=18&t=27&start=720#p4970

maestros έγραψε:κύριοι,
αν στη χώρα μας κάνει πια κουμάντο το ΔΝΤ και η ΕΕ,
γιατί να πληρώνουμε υπουργούς και βουλευτές ???
)
DIKASTIS-T5 έγραψε:Κορυφαιο ringtone σε κινητο πασιγνωστου μελους του club μας!
I'm hunting shadows in the dark(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
In steaming jungles of the world(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
Either ti kill or to be killed(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
By creatures never named of heard(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
Ενταξει,απλα δεν υπαρχει!!!!![]()
![]()
![]()

DIKASTIS-T5 έγραψε:turbanthropas έγραψε:Και η ΠΑΟΚαρα 2-0 τον Άρη![]()
Τα play-off έχουν πάρει φωτιά
![]()
Μεγαλος σατυρος Κριστι Βαγγελι!Ρε ημαρτο!
DIKASTIS-T5 έγραψε:turbanthropas έγραψε:Και η ΠΑΟΚαρα 2-0 τον Άρη![]()
Τα play-off έχουν πάρει φωτιά
![]()

DIKASTIS-T5 έγραψε:Για την φωτο που σου εστειλα τι εχεις να πεις???Περιμενω σχολια και απο τους υπολοιπους!!!

iatroud έγραψε:τώρα βέβαια, αν πω ότι στα πρώτα 500χιλιόμετρα του αυτοκινήτου το είχα νιώσει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου που δοκιμάζαμε το αυτοκίνητο, θα ακουστώ γραφικός? έχω την εντύπωση ότι -με σταθερό το πόδι στο γκάζι και χωρίς να αλλάξει κάτι στην κλίση του οδοστρώματος- το όχημα έδειξε μια δυο φορές να επιταχύνει στιγμιαία. μετά από αυτό, ή που το συνήθισα ή δεν το ξανάκανε..
DIKASTIS-T5 έγραψε:Βασικα σε μενα αυτο συμβαινει οταν εχω το ποδι μου στο γκαζι με αρκετουτσικες στροφες και ταυτοχρονα απενεργοποιω το DSTC.
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες