Καφενείο

Εδώ μπορούμε να γράφουμε @$%$%#$^%#^#
Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Re: Καφενείο

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 28 Απρ 2010, 13:39

Γυρνώντας από κάτι δουλειές σήμερα το πρωί ανέμελος μέσα στο C30 μου, μου πετάγεται από ένα στενό ένα τζιπ 3.7 λτ μαύρο! Πλακώνομαι στα φρένα και βλέπω τον οδηγό. Ήταν ο γνωστός σε όλους κύριος Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος αναλογιζόμενος το λάθος του, άνοιξε το παράθυρο και μου ζήτησε συγγνώμη. Πάντως το πώς πετάχτηκε από το στενό μου θύμισε εκτίναξη στο γάμα για να πιάσει φάουλ του Φρατζέσκου. :lol:
Τουλάχιστον ο άνθρωπος ήταν ευγενικός. :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 28 Απρ 2010, 14:11

Jim_C30 έγραψε:Τουλάχιστον ο άνθρωπος ήταν ευγενικός. :applause

...εισαι και γαυρος...αν ησουν βαζελος ισως το εβλεπες διαφορετικα το ολο συμβαν.. :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 17:19

για φαντάσου συνδυασμό σισέ και hummer!!!!! :lol:
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 17:39

Πουλάνε σπίτι και δίνουν δώρο μία Ferrari F40…
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=129122&cid=12
www.iatroud.gr

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 28 Απρ 2010, 18:14

κύριοι,
σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα
η macdonalds, το 2009 αυξήθηκε ο τζίρος της στην
ελλάδα κατά 8,3% όχι όμως και τα κέρδη της που
διατηρούν αρνητικό πρόσημο. η επισκεψημότητα όμως
αυξήθηκε κατά 10,9% !!! άρα ο κόσμος μηδέ εμού
εξαιρουμένου, προτιμάει τα εν λόγω καταστήματα
ταχυ(σκατο)φαγείων για κανένα κατούρημα και ενίοτε
και για κανένα χέσιμο ...

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 28 Απρ 2010, 18:34

Greece: A Three-Year Aid Package Worth €100-120bn

In a press conference after a briefing with German parliamentarians, the head of the IMF Strauss-Kahn, ECB President Trichet, and German Finance Minister Schaeuble said that the negotiating process for the Greek aid package should end in the next few days (probably by the weekend). All three officials stressed the need for a quick decision and rapid action to fix the Greek crisis and avoid further contagion. Strauss-Khan said the contagion could go well beyond Europe. Strauss-Khan and Trichet both said very good progress has been made in the last few days on the negotiating process with the Greek government and that they are confident the Greek situation can be fixed.

On the timeline, the German finance minister said that if the negotiations are finalised in the next few days, the approval of the German contribution to the aid package will be submitted to Parliament on Friday 7 May, with a fast-track procedure in order for Germany to be able to disburse the money as soon as possible. The approval of the German Parliament remains uncertain at this point, but we reckon German participation in the Greek aid package will eventually win support.

The officials did not comment on the total size of the three-year package. However, a statement from the leader of the German Green Party said that during this morning’s briefings, German lawmakers were told that the total package would amount to €100-120bn over three years and that this would allow Greece to stay away from capital markets for the same period. He also said that the overall German contribution to the package would be around €25bn. This suggests that around €90bn of the total package would come from the euro member states and the rest – €10-30bn – from the IMF. Mr Schaeuble said that they had agreed on €30bn as the eurozone’s contribution for the first year, but that a decision has been made for three years. This implicitly confirms that the overall package may well be in the order of €100-120bn.

Another German MP, the CDU budget policy spokesman, said that the IMF and the ECB rejected the idea, advanced by some German lawmakers, that banks should be included in the rescue package by having to bear some haircuts on their holdings of Greek government bonds. To us this suggests that the ECB and IMF do not favour an immediate restructuring of the Greek debt which would spread out losses to the rest of the European financial sector
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 18:40

Σε 100-120 δισ. ευρώ θα ανέλθει το ύψος του σχεδίου στήριξης της Ελλάδας από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέσα σε διάστημα τριών ετών, σύμφωνα με Γερμανό βουλευτή ο οποίος επικαλείται δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν (http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1808982)

Πόσα λέγανε ότι θα χρειαστούμε αρχικά?! πόσα θα χρειαστεί να πάρουμε για να μας δέσουν χειροπόδαρα?
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 18:45

Εικόνα
Μπουου!! :evil:
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 18:49

Εκτίναξη στις 1.040 μονάδες βάσης σημείωσε νωρίτερα η διαφορά απόδοσης (σπρεντ) των ελληνικών 10ετών τίτλων, πριν υποχωρήσει στις 599 μ.β. (17:29), μετά τη χθεσινή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από την S&P σε κατάταξη junk.
Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε τη δήλωση του Ντομινίκ Στρος-Καν από το Βερολίνο ότι το πακέτο στήριξης για τηνν Ελλάδα θα ανέλθει στην τριετία στα 120 δισ. ευρώ.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_334898
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 18:51

κάποια στιγμή που θα έχεις διάθεση μαέστρο, χρωστάς μια ιστορία..
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 28 Απρ 2010, 18:54

iatroud έγραψε:Εκτίναξη στις 1.040 μονάδες βάσης σημείωσε νωρίτερα η διαφορά απόδοσης (σπρεντ) των ελληνικών 10ετών τίτλων, πριν υποχωρήσει στις 599 μ.β. (17:29), μετά τη χθεσινή υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από την S&P σε κατάταξη junk.
Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε τη δήλωση του Ντομινίκ Στρος-Καν από το Βερολίνο ότι το πακέτο στήριξης για τηνν Ελλάδα θα ανέλθει στην τριετία στα 120 δισ. ευρώ.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_334898

We are not alone παντως...φρεσκο mail...
S&P cuts Spain - we are awaiting further details but here are the headlines :

17:27 28Apr10 RTRS-
S&P DOWNGRADES SPAIN TO AA; OUTLOOK NEGATIVE

S&P SAYS SPAINS NEGATIVE OUTLOOK REFLECTS CHANCE OF DOWNGRADE IF BUDGETARY POSITION UNDERPERFORMS EXPECTATIONS

S&P SAYS SPAINS DOWNGRADE PRIMARILY REFLECTS S&PS DOWNWARD REVISION OF MEDIUM-TERM ECONOMIC PROJECTIONS
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Απρ 2010, 19:04

April 28 (Bloomberg) -- Spain had its credit rating cut one step by Standard & Poor’s to AA, putting it on a par with Slovenia, as contagion from Greece’s debt crisis spreads through the euro region...
Last Updated: April 28, 2010 11:39 EDT
(σ.σ. προ εικοσαλέπτου δηλ.)
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... 0W4Y&pos=1

έχουν κι εκεί πολλούς και κακούς και υπερπληρωμένους δημόσιους υπαλλήλους καθώς κι έλλειμμα ανταγωνιστικότητας? κακούς γείτονες ίσως? μήπως φταίει ο 13 και 14 μισθός που δεν παίρνουν? τόσες πολλές παράμετροι για τόσο μικρά μυαλά σαν το δικό μου.. πραγματικά :dizzy
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 28 Απρ 2010, 19:12

Ειδικα το κωλυμα με τον 13&14ο μισθο δεν το καταλαβαινω....θελουν να το κοψουν...οκ νο προμπλεμ χερ....1000*14=14000/12=1167...προμπλεμ σολβντ!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 29 Απρ 2010, 09:24

φίλε iatroud,
όλα γίνονται για να μπορούμε κάποτε να τα διηγηθούμε !
αυτή η ατάκα με επηρέασε και μένα κι άρχισα να τα διηγούμαι ... μουσικά.
ο johnkyr είναι ο animator αυτού του μουσικού απόπλου και τον
παρακαλώ πολύ να ανεβάσει κανένα κομμάτι γιατί ο νικολάκης με
γράφει κανονικά.

Υ.Γ. σε ένα τραγούδι κιθάρα παίζει ο γιάννης !

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 29 Απρ 2010, 16:04

Ακούστε το παρακάτω τραγούδι!
Μα καλά, πόσο προφητικοί ήταν οι στίχοι;

Ποτέ δεν καταλάβαμε κι ας ήμασταν παιδιά
Γιατί να πολεμήσουμε και πάλι για την Τροία
Πότε δε μας αγάπησες πατρίδα μας γλυκιά
Κι ας έκανες το αύριο να μοιάζει ευκαιρία!!!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 29 Απρ 2010, 16:06

S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
savefski
T2

Δημοσίευσηαπό savefski » 29 Απρ 2010, 20:41

DIKASTIS-T5 έγραψε:κατ αρχας σας ευχαριστω ολους σας,για την συμπαρασταση σας κ για τα λογια δυναμης που μου δινετε..και το πιο συγκινητικο για μενα,που εισπρατω απο τα γραφομενα σας,ειναι οτι φερεστε σαν μια αληθινη παρεα,απεναντι σε εναν ανθρωπο που εχετε γνωρισει μονο απο πεντε αραδες που εχει γραψει εδω μεσα..και οπως καλα ξερετε κ ξερουμε ολοι μας,τους φιλους μας τους μετραμε στα δυσκολα..ε εγω σημερα νοιωθω οτι κερδισα μερικους ακομη..σας ευχαριστω πολυ.. :roll: .
φιλε μου δικαστη,να εισαι σιγουρος οτι κ μενα η αντιδραση μου ισως να ηταν ομοια με τη δικια σου κ ισως ακομα πιο ασχημη,μιας που εκτος οτι το αφεντικο μου ειναι κ μη ρατσιστης,αγαπαει πολυ τους ξενους γι αυτο κ διωχνει τους Ελληνες,εχω κ τη μεγαλη "χαρα" να ειναι 1,επαναλαμβανω,ΠΡΩΤΟΣ ξαδερφος της γυναικας μου κ εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα να ημουν ο "δικος" του ανθρωπος κατα τα λεγομενα του.αλλα ειχα ενα ελατωμα οπως δικαιολογηθηκε στη γυναικα μου,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.καταλαβαινετε ολοι φυσικα τι σημαινει αυτο το δεν ειχα ανοιχτα τα ματια μου.και ουτε προκειται ποτε στη ζωη μου να τα εχω ανοιχτα,με τον τροπο που ζηταγε αυτος,οσο κ να μου κοστισει αυτο..
οπως καταλαβαινεις λοιπον ειχα κ εχω εναν ακομα πολυ σημαντικο λογο,να τον κανω να θυμαται το ονομα μου για ολη του τη ζωη.ΑΛΛΑ φιλε δικαστη,εχω κ ενα ακομη σοβαρο λογο που με κανει να πνιγω τα αισθηματα μου κ το θυμο μου..στην ιδια εταιρεια δουλευει κ η γυναικα μου κ καταλαβαινεις τι επιπτωσεις θα ειχε σε εκεινη αν εγω φερομουν στον ξαδερφο οπως του αξιζε.. :swear :chair .
οποτε σφιγγω τα δοντια και συνεχιζω με ψηλα το κεφαλι,ΠΑΝΤΑ,οπως σωστα λεει κ ο μαεστρος και χωρις κανενα σημαιακι στα χερια,αγαπητε συμπεθερε..αυτα τα σημαιακια,τα κομματικα,δεν τα σηκωσα ποτε γιατι απλα ποτε δεν ημουν κ ποτε δεν θα ειμαι ΟΠΑΔΟΣ σε καποιο κομμα..και για χαρη της γυναικας μου αλλα κυριως για χαρη της "αναστασης" μου της Αλεξανδρα μου,συμπεθερε δημητρη,θα κραταω γερα,ορθιος,με το γελιο της οδηγο μου..αυτο ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη περιουσια της ζωης μου.και οσοι απο σας φιλαρακια,εχετε σαν εμενα τετοιες "περιουσιες" με καταλαβαινετε απολυτα..οσοι δεν εχετε,ευχομαι να σας συμβει οσο πιο συντομα γινεται..
σας ευχαριστω ολους κ παλι ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΣΤΕ....

Α καλα!Ωραια δικαιολογια βρηκε πες του τα χαιρετισματα μου.Εμενα με αναγκασαν να δηλωσω παραιτηση τελικα,για να μη μου κανουν και μυνηση απο πανω για τις υλικες ζημιες που προκαλεσα στις εγκαταστασεις.Και η γυναικα μου να ηταν,ετσι οπως φορτωσα εκεινη τη στιγμη κι αυτη ξυλο θα τρωγε,δε χαμπαριαζω απο τετοια.Οσα φερνει η στιγμη δε τα φερνει ο χρονος ολος,λενε.Να γινουν σαπουνια αυτη τη στιγμη τωρα οι αλλοδαποι.Εκτος απο θεσεις εργασιας για τους γηγενεις εξαφανιζουν και σημαντικοτατο ποσοστο εσοδων για τη χωρα.Χωρις να ειναι οι μονοι,γιατι θελω να ειμαι ακριβοδικαιος και να μην προκαλω παρεξηγησεις αλλα και να μην θεωρηθω ρατσιστης ευθυνονται σε τεραστιο βαθμο για τα τραγικα δημοσιονομικα μας.Πρεπει να τους αναγκασουμε εστω κι αν χρειαστει βια να μην εξαγουν τα εισοδηματα τους στις χωρες τους.Δε φτανω σε βαθμο να πω οτι πρεπει να τους απελασουμε,ειμαστε τρομαρα μας στην Ε.Ε και δεν εχουμε δικαιωμνα να απελασουμε ουτε εναν.Δεν ειμαι καθολου ρατσιστης,αλλα καποιες αληθειες σε αυτον τον τοπο πρεπει καποτε να ειπωθουν.Να βρεθει ενας πολιτικος αντρας και οχι αδερφουλα και να μιλησει οπως πρεπει για τα εγκληματα κατα του Ελληνικου λαου και γενεων αυτου που δε φταινε σε τιποτα που εχουν κανει.Να εχεις υγεια φιλε μου.[/quote]

φιλε δικαστη μας,σαφως κ ενα μερος του ολου προβληματος ειναι οι αλοδαποι κ κυριως οι παρανομοι αλοδαποι μεταναστες.αλλα επειδη φιλε ημουν κ γω στη ζωη μου πριν 15 χρονια μεταναστης στη γερμανια μπορω να καταλαβω ολους οσους αναζητουν μια καλυτερη τυχη στη ζωη τους κ στην οικογενεια τους.η μεγαλη διαφορα φιλε ομως ειναι οτι εγω πηγα κ δουλεψα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ σε ενα κρατος με ολη τη σημασια της λεξης,οπου δεν αφηνεται τιποτα στη τυχη του.ενα κρατος με αρχες κ με νομους ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και ο πολιτης εισπρατει σεβασμο κ αγνοει τις λεξεις "λαδωμα" και οχι ενα κρατος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σαν το δικο μας,σαπιο απο τα θεμελια του.ενα κρατος οπου απουσιαζει η αξιοκρατια,ενα κρατος που αγνοει τι σημαινει δημοσια υγεια,δημοσια παιδεια.ενα κρατος που η ενοια ασφαλεια του πολιτη μοιαζει με ανεκδοτο.ενα κρατος που σε κανει να αναρωτιεσαι αν εκανες καλα που εφερες στο κοσμο ενα παιδακι.
ενα παιδακι που πρεπει να πληρωσεις του κοσμου τα λεφτα μεχρι να το φερεις στη ζωη,πρεπει να πληρωσεις ενα ακομα σκασμο λεφτα αν εχεις πεσει στο τρυπακι του ιδιωτικου νοσοκομειου-ξενοδοχειου,που καταλαβαινω απολυτα οσους το επιλεγουν αυτο αλλα εγω προσωπικα με τη γυναικα μου,επιλεξαμε ενα δημοσιο νοσοκομειο οπως το αττικο κ δεε μετανοιωσαμε στιγμη για την επιλογη μας.δεν αναφερω φυσικα οτι το κοστος δεν ειχε καμια σχεση με αυτα που πληρωσε ο αδερφος μου πχ για το ιασω.βλεπεις η νυφη μου ηθελε να εχει το φαγητο της μενου για να διαλεγει...ας προσεχε.
τελος παντων το θεμα δεν ειναι εκει,το θεμα ειναι φιλε οτι αυτη η χωρα εχει ενα μεγαλο κακο.ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.ο βασικοτερος υπαιτιος γι αυτο ειναι αυτα τα ΛΑΜΟΓΙΑ που κυβερνησαν τη χωρα εδω κ 30 χρονια κ το μονο που τους ενοιαζε ειναι ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ.οχι απλα εβαλαν το δαχτυλο στο βαζο με το μελι αλλα ΕΚΛΕΨΑΝ Κ ΤΟ ΒΑΖΟ.και ερχονται τωρα κ ζητανε απο μενα κ απο σενα να τους πληρωσεις κ το βαζο κ το μελι..ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ,ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ (και οποιος αρνηθει να χασει την αργομισθια του κ δε θελει να δουλεψει κ να δικαιολογησει τα λεφτα του,τοτε ναι στειλτε τον σπιτι του) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ,ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ..(οσοι εχουμε μισθο βεβαια γιατι εγω τη γλυτωσα αδερφια σας την εσκακσα,απο δευτερα δε θα χω μισθο,θα εχω επιδομα ανεργιας.. :inlove )
ομως ποιος ρε αδερφια απο αυτους τους 300 ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ μπορει να κανει καποιον απο μας να νοιωσει σεβασμο για το θεσμο που εκπροσωπει?και αυτο ειναι ισως το μεγαλυτερο προβλημα απ ολα,οτι δηλαδη ο κοσμος επαψε να πιστευει στους πολιτικους κ αυτο κρυβει πολους κινδυνους.. :cry:
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ....

Άβαταρ μέλους
savefski
T2

Δημοσίευσηαπό savefski » 29 Απρ 2010, 20:46

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=24259&catid=13

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ.....ΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ,ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΡΝΑ.. :chair
ΟΣΟ ΠΑΕΙ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 29 Απρ 2010, 20:50

iatroud έγραψε:Υ.Γ. αύριο πρωί πρωί αγοράζουμε Εθνική :q viewtopic.php?f=18&t=27&start=720#p4970

αύριο λίγο μετά το άνοιγμα πουλάμε τις Εθνικές που αγοράσαμε προχθές και καρπωνόμαστε το περίπου 20% της διαφοράς. Εάν υπολογίσουμε και έναν συντελεστή μόχλευσης περί το 10 (αν κάναμε χρήση παραγώγου προϊόντος) τότε η ωφέλεια ανέρχεται στο 200% του κεφαλαίου που ρισκάραμε.
ωραία που θα ήταν... :dizzy
γεγονός πάντως είναι ότι η πορεία της αγοράς είναι αντιστρόφως ανάλογη της πορείας των αποδοχών των μισθωτών! μαύρες μέρες για μας, κατάλευκες σαν το χιόνι για την Λ. Αθηνών (όχι στο ύψος της autopoint!).

Υ.Γ. ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ που συνελήφθη κατηγορούμενος για την μεγάλη ληστεία, οδηγούσε τον τελευταίο καιρό μια aston martin των 280k ευρώ στο Αίγιο όπου διέμενε, κινώντας τις υποψίες των συμπολιτών του.
Υ.Γ.2 κουράγιο συνέλληνες, πάει και ό,τι απέμεινε από 13ο-14ο μισθό, πάει και ο ΦΠΑ στο 24% και.. και..
Υ.Γ.3 στον ηλεκτρικό σταθμό στο μοναστηράκι (προλογίζω για τους βορειοελλαδίτες φίλους) ακούγεται συχνά πυκνά από τα μεγάφωνα η ανακοίνωση "προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας". αυτό στην αγγλική μεταφράζεται σε "mind the gap between the train and the platform". Μόλις σήμερα κατάλαβα τι πραγματικά εννοούσαν..Mind the GeorgeAndreasPapandreou!!!!
Τελευταία επεξεργασία από iatroud σε 30 Απρ 2010, 02:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
savefski
T2

Δημοσίευσηαπό savefski » 29 Απρ 2010, 20:54

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=128120&cid=21

Α ΡΕ ΑΝΕΒΛΑΒΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΩΡΑΙΟΥΣ" ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ "ΤΡΕΛΗ" ΘΑ ΗΤΑΝ Η οπως την καταντησαν οι αλητες ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ..
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ... :applause

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 30 Απρ 2010, 08:01

φίλε δικαστή,
εγώ τώρα πια δεν ψάχνω ούτε για λογική ούτε για μέτρο.
ψάχνω για ... χρόνο ! γι αυτό μια τραγουδάρα μας λέει:

κι αν κάποιοι λένε από παλιά
πως χάθηκε το μέτρο
για μένα ο χρόνος σώθηκε
σβήνει το σπαρματσέτο ...

φίλα με βραχυπρόθεσμα
κάνε τη σκέψη πράξη
γιατί όλοι μακροπρόθεσμα
θα τάχουμε τινάξει !

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 30 Απρ 2010, 10:04

κύριοι,
ξέρετε γιατί το αφορολόγητο το κατέβασαν στις έξι χιλιάδες ?
διότι τόσος θα είναι ο μισθός μας και θα είναι και αφορολόγητος !!!

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 30 Απρ 2010, 10:23

κύριοι,
ποια είναι η άποψή σας για τα ελαστικά matador ?

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 30 Απρ 2010, 20:30

κύριοι,
αν στη χώρα μας κάνει πια κουμάντο το ΔΝΤ και η ΕΕ,
γιατί να πληρώνουμε υπουργούς και βουλευτές ???

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 30 Απρ 2010, 20:55

maestros έγραψε:κύριοι,
αν στη χώρα μας κάνει πια κουμάντο το ΔΝΤ και η ΕΕ,
γιατί να πληρώνουμε υπουργούς και βουλευτές ???

γιατί μια ζωή μάθαμε να πληρώνουμε μεσάζοντες..!
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 30 Απρ 2010, 21:38

ξέρει κανείς προς τα που είναι η πλατεία κλαυθμώνος?
(και μην βρεθεί κανείς κακεντρεχής να μου πει να καλέσω στο 1188Χ :chair)
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 01 Μάιος 2010, 12:49

τα σύγχρονα κινητά, μπορούν να κάνουν spelling το όνομα, χωρίς να το ηχογραφείς ... :applause
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 01 Μάιος 2010, 13:03

DIKASTIS-T5 έγραψε:Κορυφαιο ringtone σε κινητο πασιγνωστου μελους του club μας!
I'm hunting shadows in the dark(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
In steaming jungles of the world(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
Either ti kill or to be killed(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
By creatures never named of heard(το πατρικο ονοματεπωνυμο της συζυγου του ηχογραφημενο)
Ενταξει,απλα δεν υπαρχει!!!! :respect :vow :respect :vow

:lol: :lol: :lol: :respect :respect :respect :vow :vow :vow
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 02 Μάιος 2010, 17:32

Τι απόκρουση έκανε ο τύπος ρε παιδιά; Πραγματικά, δεν υπάρχει αυτό που έκανε...... :dizzy :respect
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 02 Μάιος 2010, 19:49

Καφενείο χωρίς μπάλα δε γίνεται...
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός προηγείται 2-1 και ο Δικαστής έχει κρυφτεί! :lol: :lol: :lol:
Δικαστή σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι:
Μόνο λόγια ήσουν
τίποτα πιο πέρα
Που τα λες τη νύχτα
μα χάνονται τη μέρα..... :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
turbanthropas
T2

Δημοσίευσηαπό turbanthropas » 02 Μάιος 2010, 22:21

Και η ΠΑΟΚαρα 2-0 τον Άρη 8-)
Τα play-off έχουν πάρει φωτιά :applause
Εικόνα
Volvo 244 turbo '79--Garrett Τ4-άγγραφος Megasquirt v3.0-programmed and tuned by [email protected]

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 03 Μάιος 2010, 00:04

DIKASTIS-T5 έγραψε:
turbanthropas έγραψε:Και η ΠΑΟΚαρα 2-0 τον Άρη 8-)

:respect :respect
Μεγαλος σατυρος Κριστι Βαγγελι!Ρε ημαρτο!

Ενώ ο Γιάχιτς έτσι;;;;;Μεγάλος παιχταράς!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 03 Μάιος 2010, 01:47

DIKASTIS-T5 έγραψε:
turbanthropas έγραψε:Και η ΠΑΟΚαρα 2-0 τον Άρη 8-)

:respect :respect

:applause :applause :applause

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 03 Μάιος 2010, 21:37

θα πρέπει να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί το κατιτίς μας, να προσφέρουμε ένα τρατάρισμα τουλάχιστον, στο επόμενο νέο μέλος του κλαμπ. θα είναι το εκατοστό!!
Υ.Γ. δεν μου έμεινε και τίποτα από τα γλυκοβαζάκια του πηλίου. αναστέναξαν μέσα σε μια βδομάδα.
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 03 Μάιος 2010, 21:42

DIKASTIS-T5 έγραψε:Για την φωτο που σου εστειλα τι εχεις να πεις???Περιμενω σχολια και απο τους υπολοιπους!!!

αν και μου θύμισε λίγο οικονομοελευθερόπουλο, η απορία μου είναι.. ο εικονιζόμενος το ξέρει? γιατί δεν τον είδα στους αποδέκτες! :lol:
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 03 Μάιος 2010, 22:21

Ρε τραγικέ έκανες φωτομοντάζ και με βάζεις συνένοχο; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 03 Μάιος 2010, 22:27

Ιδέα εγώ; Άλλα λέει το κινητό μου... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 03 Μάιος 2010, 22:33

Η Volvo πρόκειται να ειδοποιήσει 150.000 πελάτες της στην Ευρώπη για ελάττωμα στον κινητήρα οχημάτων, που προκαλεί ξαφνικές επιταχύνσεις. Η εταιρία θα ανακαλέσει τα οχήματα εάν από την έρευνα διαπιστωθεί ότι είναι απαραίτητο. Το πρόβλημα εντοπίστηκε σε οκτώ πετρελαιοκίνητα μοντέλα με κινητήρα πέντε κυλίνδρων.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/150000-volvo.html
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Μάιος 2010, 22:34

κινέζικα, παλιαμαξα ... τι περιμένεις !!!

το ποστ, μπορεί να πάει και στις ανακλήσεις ...

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 03 Μάιος 2010, 22:38

Εσείς που μου λέγατε για diesel και ιστορίες!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 03 Μάιος 2010, 22:42

τώρα βέβαια, αν πω ότι στα πρώτα 500χιλιόμετρα του αυτοκινήτου το είχα νιώσει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου που δοκιμάζαμε το αυτοκίνητο, θα ακουστώ γραφικός? έχω την εντύπωση ότι -με σταθερό το πόδι στο γκάζι και χωρίς να αλλάξει κάτι στην κλίση του οδοστρώματος- το όχημα έδειξε μια δυο φορές να επιταχύνει στιγμιαία. μετά από αυτό, ή που το συνήθισα ή δεν το ξανάκανε.. :dizzy
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 03 Μάιος 2010, 22:43

iatroud έγραψε:τώρα βέβαια, αν πω ότι στα πρώτα 500χιλιόμετρα του αυτοκινήτου το είχα νιώσει τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου που δοκιμάζαμε το αυτοκίνητο, θα ακουστώ γραφικός? έχω την εντύπωση ότι -με σταθερό το πόδι στο γκάζι και χωρίς να αλλάξει κάτι στην κλίση του οδοστρώματος- το όχημα έδειξε μια δυο φορές να επιταχύνει στιγμιαία. μετά από αυτό, ή που το συνήθισα ή δεν το ξανάκανε.. :dizzy

Δημήτρη οι ανακλήσεις αφορούν τα D5 μοντέλα και σε καμία περίπτωση κινητήρες βενζίνης...Μην τρελαίνεσαι φίλε... :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 03 Μάιος 2010, 22:47

DIKASTIS-T5 έγραψε:Βασικα σε μενα αυτο συμβαινει οταν εχω το ποδι μου στο γκαζι με αρκετουτσικες στροφες και ταυτοχρονα απενεργοποιω το DSTC.

Αν διαβάσεις προσεκτικά το manual αυτό που αναφέρεις αναγράφεται!Δεν το έχω μπροστά μου να σου πω ακριβώς σελίδα αλλά το αναφέρει!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 03 Μάιος 2010, 23:10

Common rail direct fuel injection is a modern variant of direct fuel injection system for petrol and diesel engines.
Common rail fuel injector
On diesel engines, it features a high-pressure (over 1,000 bar/15,000 psi) fuel rail feeding individual solenoid valves, as opposed to low-pressure fuel pump feeding unit injectors (Pumpe Düse or pump nozzles). Third-generation common rail diesels now feature piezoelectric injectors for increased precision, with fuel pressures up to 1,800 bar/26,000 psi.
In gasoline engines, it is utilised in gasoline direct injection engine technology.

http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 03 Μάιος 2010, 23:38

για δώσε συχνότητα .....

τα κανάλια της ΕΡΤ παίζουν κανονικά ....

τι γίνεται ???

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες