Panosk έγραψε: Καλώς σας βρήκα! Σίγουρα τα ABL bi-xenon είναι τα καλύτερα αλλά 1ον έπαιρνα μία βδομάδα (κάθε μέρα) 2 αθηναικές αντιπροσωπείες για να τις ρωτήσω για τα xenon και με έκαναν ping-pong στις γραμμές, χωρίς κανείς να μου απαντήσει, (ο ένας μου λέει θα σου στείλω mail ακόμα στέλνει και ο άλλος μου λέει θα σε πάρω σε λίγο τηλέφωνο, ακόμα με παίρνει). 2ον είναι και η τσιμπημένη τιμή που απ' ότι είχα δει στο forum (γιατί στο τηλέφωνο ούτε αυτό δεν ήξεραν να μου πουν) είναι κοντά στο χιλιάρικο. Για το στράβωμα, μου έστειλε ο μάστορας που σκέφτομαι να πάω, βίντεο με προηγούμενη δουλειά του που φώτιζε κάτω από τους καθρέφτες των απέναντι αυτοκινήτων. Βέβαια, το θέμα είναι να φανεί και στην πράξη αυτό!
Εντάξει. Έστω! Αν δε μπορείς / θέλεις να τοποθετήσεις τα εργοστασιακά, και εάν οι φακοί / προβολείς που πρότεινα δεν τοποθετούνται τόσο εύκολα, όπως λέει ο mco, τότε ψάξε για όσο το δυνατόν καλύτερο και ποιοτικότερο hid xenon kit. Έχω να σου προτείνω δύο:
http://www.xenonlights.gr/ και
http://www.fotaxenon.gr/. Μπορείς να αγοράσεις καλό και ποιοτικό kit με 200 + ευρώ, κάτω από 6.000 Kelvin. Μπορούν να σου τοποθετήσουν την αμπούλα αερίου του λαμπτήρα ακριβώς στην ίδια θέση με το νήμα πυρακτώσεως του λαμπτήρα αλογόνου, ώστε η φωτεινή πηγή να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια γεωμετρική θέση στο κάτοπτρο. Και μπορούν να σου ρυθμίσουν το ύψος των φαναριών μπροστά σε τοίχο, χαμηλά, και με το ειδικό όργανο, φωτόμετρο αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα το αποτέλεσμα δε θα έχει καμία σχέση με τα εργοστασιακά, αλλά θα στραβώνει λιγότερο από ένα κακής ποιότητας και κακορυθμισμένο κινέζικο κιτ, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δε θα στραβώνεις και καθόλου, απλά θα στραβώνεις λιγότερο. Ξέρω, ότι όλο το υπόλοιπο Volvo club διαφωνεί μαζί μου, αλλά όλα τα after market kit δεν είναι ίδια, όπως και όλες οι εγκαταστάσεις / τοποθετήσεις δεν είναι ίδιες. Διαφέρουν και ποικίλλουν. Άλλο η αγορά και τοποθέτηση kit με 20 ευρώ, άλλο με 200+. Και σίγουρα προτιμώ αυτό, παρά το αλογόνο.
mco έγραψε:Panosk υπάρχει και η λύση PIAA χωρίς να στραβωνεις κανέναν!
Και τις βάζεις και μόνος σου!
Οι Piaa εξακολουθούν να είναι αλογόνου. Ναι μεν φωτίζουν πολύ πιο δυνατά και πολύ πιο λευκά από τις τυπικές, κλασικές αλογόνου, αλλά xenon δεν είναι.
Thanosgr έγραψε: Παρεμπιπτοντως, μονο εργοστασιακα Xenon, ολα τα αλλα ειναι για εφε και "μουρι".
Τι να τα κανεις μανα μου τα Xenon αν το ενα βαραει πανω δεξια και το αλλο κατω αριστερα???
Πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογο να σου ρυθμηση τα φωτα, βαλε και ενα ζευγαρι σωστες λαμπες και αντε στην ευχη του Θεου!
Tα Xenon θελουν "φακο" εμπρος και οχι κατοπτρο πισω.
Και για τον φιλο που ειπε οτι ο μαστορας του εδειξε βιντεο με την δεσμη να φωτιζει κατω απο τους καθρεπτες, το προβλημα δεν ειναι στην δεσμει αλλα στο διαχεομενο απο το κατοπρο επιπλεον φως!!!
Τα εργοστασιακα Xenon 5000 Lumens, τα αλλα απο 6000 μεχρι και 15000 (εκεινα τα μοβ)...
Απο 15000 και πανω περναμε στο υπερυθρο φασμα
Υπαρχουν και τα "καλα" σετ απο σοβαρες εταιριες (π.χ. Philips) αλλα κοστιζουν 200€ και οχι απο 30-40€

Ο άνθρωπος δεν είπε, ότι θα βάλει xenon στους προβολείς ομίχλης, κάτι που όντως στραβώνει και ενοχλεί και είναι και κακόγουστο και κιτς κιόλας. Θέλει να βάλει στη μεσαία σκάλα, για να βλέπει καλύτερα, επειδή προφανώς δε μπορεί να αγοράσει τα εργοστασιακά. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο, ότι το ένα θα βαράει πάνω δεξιά και το άλλο κάτω αριστερά. Το ότι το κάνουν κάποια δε σημαίνει, ότι θα το κάνουν όλα. Μπορεί να επιλέξει ποιοτικό κιτ και να το ρυθμίσει σωστά. Τέλος, το ότι πολλά after merket είναι πάνω από 6.000 kelvin και φωτίζουν μπλε ή μοβ, δε σημαίνει, ότι όλα είναι έτσι, ούτε ότι ο Χριστιανός πρέπει σώνει και ντε να επιλέξει τέτοιο. Όπως λες Θάνο, το ξέρω και συμφωνώ, ότι υπάρχουν κιτ 200+ ευρώ, και αυτά είναι που συνιστώ.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue