Επιστρφή χθες βράδυ από διήμερο ταξίδι στη Δημιτσάνα και τα περιξ χωριά. Σύνολο 540 χλμ με μέση κατανάλωση 5,3 βάσει trip statistics και μέση ταχύτητα 130-140.
Στην επιστροφή για Αθήνα το πάτησα για λίγο μέχρι τα 175 όπου ανέβασε πολύ άνετα και η στιγμιαία κατανάλωση ανέβηκε περί τα 9lt/100 km σε ίσιο δρόμο. Υπόλοιπη αυτονομία μου γράφει άλλα 390 χλμ.
Μου φαίνεται πολύ καλό, θα ήθελα τη γνώμη σας.
Επίσης η συνολική εμπειρία μετά από 1550 χμλ σε 2 εβδομάδες και μετά το προχθεσινό ταξίδι είναι οτι το αυτοκίνητο είναι ΟΝΕΙΡΙΚΟ! Είναι πραγματικά φτιαγμένο για δρόμο! Όρεξη να χεις και χρόνο και να φεύγεις μαζί του!
Δεν καταλαβαίνει από ανωμαλίες δρόμου, δεν "νιώθει" πλευρικούς ανέμους, είναι ξεκούραστο και προπάντων εμπνέει ασφάλεια! Αυτά στην εθνική αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο.
Σε κάποιο σημείο μετά τη Δημιτσάνα που έπρεπε να περάσω από περίπου 600-700 μέτρα χωματόδρομου, σκαμμένου και σκισμένου από νερά που κατέβασε το βουνό, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, και μάλιστα απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τα άλλα 2 αυτοκίνητα της παρέας (Daihatsu Terios και Suzuki Grand Vitara).
Με λίγα λόγια, ενώ όταν το αγόρασα ήμουν ενθουσιασμένος, τώρα μπορώ να πω οτι είμαι ερωτευμένος!