VolvoZeus έγραψε:Και το εσβησαν....ας το ξαναδημοσιευσω...
Γ@μησες!!!

VolvoZeus έγραψε:Και το εσβησαν....ας το ξαναδημοσιευσω...

3η φορα που το δημοσιευω...θα το βαζω μεχρι να το αφησετε.
Απάντηση:
Πρέπει να επαληθευσουμε αυτά που αναφέρετε. Ελάτε σε επαφή μαζύ μας και δωστε μας τις πηγές σας. Τα περισσότερα απο οτι λέτε δεν επαληθευονται
VolvoZeus έγραψε:Τελικα αφου αφησαν απο τη δημοσιευση μου αυτο:3η φορα που το δημοσιευω...θα το βαζω μεχρι να το αφησετε.
Απαντησαν αυτο:Απάντηση:
Πρέπει να επαληθευσουμε αυτά που αναφέρετε. Ελάτε σε επαφή μαζύ μας και δωστε μας τις πηγές σας. Τα περισσότερα απο οτι λέτε δεν επαληθευονται
Απάντηση:
“Πρέπει να επαληθευσουμε αυτά που αναφέρετε. Ελάτε σε επαφή μαζύ μας και δωστε μας τις πηγές σας. Τα περισσότερα απο οτι λέτε δεν επαληθευονται “
Καταρχην με το να διαγραψετε το σχολιο μου και να απαντησετε γενικολογοντας, μαλλον συνεχιζετε να δυσχαιρενετε τη θεση σας (απεναντι στους αναγνωστες σας). Ο,τι αναφερω υπαρχει στο ιντερνετ και μπορειτε ευκολα να το διασταυρωσετε αν σας ενδιαφερει, αλλωστε για το νεο κεντρο ερευνων στο Gothenburg σας δινω και το λινκ. Αντιστοιχα περιμενουμε τις δικες σας πηγες που να υποστηριζουν αυτα που λετε (Κινεζικα Volvo στην Ευρωπη, ή απο Κουαλα Λουμπουρ, Κινεζοι σχεδιαζουν τα νεα Volvo κτλ)
Οι Ναζι πρεπει να ηταν γατακια μπροστα τους!panos89 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Τελικα αφου αφησαν απο τη δημοσιευση μου αυτο:3η φορα που το δημοσιευω...θα το βαζω μεχρι να το αφησετε.
Απαντησαν αυτο:Απάντηση:
Εμένα μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο σε email. Και εσένα με email σ'το είπαν;
Ενδιαφέρουσα ανάλυση και παρ'ολο το μήκος της ειμαι ετοιμος να την δημοσιεύσω.
Θέλουμε να επαληθευσουμε τα γραφόμενα.
Ποιος την γράφει? Εχετε σχέση με την Volvo? Τι πηγές χρησιμοποιειτε για ολα αυτά?
Πετρος Τριανταφύλλης
Thanosgr έγραψε:VolvoZeus εισε θεος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε ειναι για πολυ ξυλο οι ανθρωποι![]()
Γιατι δεν τους ρωτησες γιατι μετα απο 3+ χρονια κανενα premium ή μη, μικρο ή μεγαλο (αμαξωμα) δεν εχει ξεπερασει το V40 στα κρας τεστ?
Ρε λες να εχουν δικιο στην VW που τους "εστειλαν" να μαθουν να οδηγουν (το 1.4 ΤDi)![]()
![]()
![]()

Dimitris14 έγραψε:μήπως να κανονίσουμε καμία μάζωξη? και τους στέλνουμε τον λογαριασμό!!!

Αν το πολυδιαφημισμένο για την ασφάλειά του Volvo V40 το 2012, δοκιμάζονταν τώρα; Ίσως να μην έφτανε ούτε τα 3 αστέρια. Γιατί έχει συστήματα και δομή που θα μπορούσαν, ήδη, να κριθούν ως ανεπαρκή, ή απαρχαιωμένα.
VolvoZeus έγραψε:Ενταξει ο τυπος ειναι απιστευτα εμπαθης....
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 124329.asp
..Αν ημουν Volvo Hellas θα του τραβαγα μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση...Μπας και στρωσει..
TOMCAT4 έγραψε:Σύμφωνα με το άρθρο του απίστευτου τύπου ..έχει γίνει Rebranding της Volvo σε Geely-Volvo.

Kristianstad έγραψε:Σιγά μην κάτσει η volvo να ασχοληθεί με το δημοσιογραφίσκο στην τριτοκοσμική Ελλαδίτσα...
Και καλά θα κάνει δηλαδή. Έχω την εντύπωση, ότι όσο το internet χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο, τόσο μικρότερό είναι το % των καταναλωτών που πλέον ενημερώνονται από auto triti και διάφορα συναφή.
myLivstyl έγραψε:Εγώ δεν είπα να ασχοληθεί με τον """"δημοσιογράφο"""". Με τον διευθυντή του να ασχοληθεί.

myLivstyl έγραψε:Αν έχει κάποιος facebook, το κοινοποιεί στη σελίδα της volvo να δούμε αντίδραση? Κάποιος θα πρέπει να μάθει τι εστί δεοντολογία και αντικειμενικότητα σ'αυτό το """"δημοσιογράφο""".
Dimitris14 έγραψε:Ασχετο, αλλα είδατε το ποσταρισμα του volvo greece στο Facebook εκδηλωση για τους fan στο τηλεμαχος bbq ??? εμενα που ειμαι νεος fan δεν με καλεσανε
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες