Καφενείο

Εδώ μπορούμε να γράφουμε @$%$%#$^%#^#
Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Re: Καφενείο

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 12 Μαρ 2015, 13:23

VolvoZeus έγραψε:Και το εσβησαν :lol: ....ας το ξαναδημοσιευσω... :-D

Γ@μησες!!! :applause :applause :applause :vow
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 13:38

Σιγα...απλη αναφορα γεγονοτων. Το αστειο ειναι οτι μετα απο εμενα εγραψε και καποιος αλλος ενα πολυ ωραιο σχολιο το οποιο επισης εσβησαν! Θεοι..πανω απ' ολα οπως λεει και στο τελος του αρθρου του "σημασια εχει τι λετε εσεις"... :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 14:51

Και το ξανασβησαν... :lol: Ειναι αστειοι...αυτο απο μονο του πρεπει να γνωστοποιηθει και να γινουν ρομπα...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 14:57

Πλεον μου το δημοσιευει καν....Θεοι :vow
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Μαρ 2015, 15:05

έγραψα κάτι ... που τους έκραζε κόσμια ...

ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ......

και όταν το δικό μου πόστ σε σχέση με το δικό τους έπερνε πολλά like !!!!

TA ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΛΑ ... :lol: :lol: :lol: :applause :applause :applause
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 15:33

Γιαννη...τι εχουν κοψει και δεν μου το ξαναδημοσιευει, ΙP, ονομα ή e-mail?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 15:50

Ορεξη και χρονο να εχεις....το πηρε, με αλλο ονομα και αλλο e-mail...για να δουμε ποσο θα μεινει.. :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

luckees
T2

Δημοσίευσηαπό luckees » 12 Μαρ 2015, 15:53

Φίλε μου VolvoZeus μπράβο για το σχόλιο σου. Χωρίς να έχω τις δικές σου γνώσεις το άρθρο φαινόταν εξ αρχής ότι ήταν η υποκειμενική γνώμη του συντάκτη και απ ότι φάνηκε ο τύπος είναι αδαής και εμπαθής. Πρέπει το θέμα να πάρει έκταση και να γίνει μια πιο επίσημη απάντηση της Volvo στην ηλεκτρονική φυλλάδα για συκοφαντική δυσφήμιση.
V60, 2014, D2

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 16:01

Αυτο ειναι προφανως κατι που ενδιαφερει την Volvo Hellas...εμενα προσωπικα με εχει ενοχλησει, περαν της εμπαθειας τους στο αρθρο, κυριως η συμπεριφορα τους με τις διαγραφες των σχολιων -οχι μονο του δικου μου- τα οποια το κατακρινουν. Και μιας και σημερα ειμαι χαλαρος, μπορω να το κανω ολη μερα...

ΥΓ: Το ξαναεσβησαν :respect
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 12 Μαρ 2015, 16:52

Εγώ τους είχα απαντήσει από χτες το βράδυ (όνομα pan στο σχόλιο) και μου διέγραψαν το μεγαλύτερο μέρος. Είχα γράψει κι εγώ ένα ολόκληρο κατεβατό, και μου κράτησαν μόνο πέντε γραμμές. Επίσης, χτες το βράδυ έστειλα μήνυμα στην ομάδα Volvo Greece στο Facebook. Τέλος, το σχόλιο του Zeus δεν υπάρχει πουθενά στο auto triti. Οι τύποι είναι εντελώς ξεφτίλες και για τον ...
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 17:36

Τελικα αφου αφησαν απο τη δημοσιευση μου αυτο:
3η φορα που το δημοσιευω...θα το βαζω μεχρι να το αφησετε.

Απαντησαν αυτο:
Απάντηση:
Πρέπει να επαληθευσουμε αυτά που αναφέρετε. Ελάτε σε επαφή μαζύ μας και δωστε μας τις πηγές σας. Τα περισσότερα απο οτι λέτε δεν επαληθευονται

:lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 12 Μαρ 2015, 17:39

VolvoZeus έγραψε:Τελικα αφου αφησαν απο τη δημοσιευση μου αυτο:

Απαντησαν αυτο:
Απάντηση:
Πρέπει να επαληθευσουμε αυτά που αναφέρετε. Ελάτε σε επαφή μαζύ μας και δωστε μας τις πηγές σας. Τα περισσότερα απο οτι λέτε δεν επαληθευονται

Εμένα μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο σε email. Και εσένα με email σ'το είπαν;

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 17:54

Και φυσικα ενω προσπαθω να στειλω αυτο:
Απάντηση:
“Πρέπει να επαληθευσουμε αυτά που αναφέρετε. Ελάτε σε επαφή μαζύ μας και δωστε μας τις πηγές σας. Τα περισσότερα απο οτι λέτε δεν επαληθευονται “
Καταρχην με το να διαγραψετε το σχολιο μου και να απαντησετε γενικολογοντας, μαλλον συνεχιζετε να δυσχαιρενετε τη θεση σας (απεναντι στους αναγνωστες σας). Ο,τι αναφερω υπαρχει στο ιντερνετ και μπορειτε ευκολα να το διασταυρωσετε αν σας ενδιαφερει, αλλωστε για το νεο κεντρο ερευνων στο Gothenburg σας δινω και το λινκ. Αντιστοιχα περιμενουμε τις δικες σας πηγες που να υποστηριζουν αυτα που λετε (Κινεζικα Volvo στην Ευρωπη, ή απο Κουαλα Λουμπουρ, Κινεζοι σχεδιαζουν τα νεα Volvo κτλ)

..δεν το δεχεται το συστημα αφου με εχουν μπλοκαρει :lol: :lol: :respect Οι Ναζι πρεπει να ηταν γατακια μπροστα τους!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 17:55

panos89 έγραψε:
VolvoZeus έγραψε:Τελικα αφου αφησαν απο τη δημοσιευση μου αυτο:

Απαντησαν αυτο:
Απάντηση:

Εμένα μου έστειλαν ακριβώς το ίδιο σε email. Και εσένα με email σ'το είπαν;

Οχι Πανο, στο site τους..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 12 Μαρ 2015, 17:57

Στο email μου ηρθε αυτο

Ενδιαφέρουσα ανάλυση και παρ'ολο το μήκος της ειμαι ετοιμος να την δημοσιεύσω.

Θέλουμε να επαληθευσουμε τα γραφόμενα.

Ποιος την γράφει? Εχετε σχέση με την Volvo? Τι πηγές χρησιμοποιειτε για ολα αυτά?

Πετρος Τριανταφύλλης
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 12 Μαρ 2015, 18:21

Προφανώς επειδή πουλάει κάποιοι ενοχληθηκαν...

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 12 Μαρ 2015, 18:36

ok ... κλείδωσαν το thread ... δεν μπορεί να ποστάρει κανείς ....

:lol: :lol: :lol: :lol:
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 12 Μαρ 2015, 18:57

Για να μη γενικολογούμε διότι κάποιοι δεν πρόλαβαν να διαβάσουν την απάντηση που τους έστειλε ο κύριος VolvoZeus, ποστάρω αυτούσια τη δημοσίευση και εδώ.
Πολλά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο μας!

http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... sortsx=2#1

Η απάντηση του Moderator του Volvoclub.gr, VolvoZeus προς τον δημοσιογράφο του χθεσινού άρθρου περί Volvo και Geely.
Σας την παραθέτω αυτούσια:

Konstantinos (12/3/2015, 12:13): "Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο....Ας δουμε λοιπον τα facts. V40 - Το 2003 Ford-Mazda-Volvo εξελιξαν απο κοινου ενα πατωμα για το C-Seg, το οποιο ονομαστηκε C1 κατα Ford, και P1 κατα Volvo. Το πατωμα αυτο εξελιχθηκε αργοτερα απο την Volvo ωστε να βασιστουν εκει και τα υπολοιπα μοντελα της (S80-S60-V60-XC60-V70 κτλ) και ονομαστηκε EUCD. Ενας συνδιασμος EUCD και P1 ειναι και το πατωμα στο οποιο βασιζεται το V40 αλλα και το Focus με αρκετες ομως διαφοροποιησεις, κατι που οποισδηποτε μπορει να διαπιστωσει οδηγοντας για 100 μετρα τα δυο αυτοκινητα. Αν αυτο ειναι κατακριτεο, τοτε το ιδιο θα επρεπε να ισχυει και για την Audi, (Α3-Golf-Octavia), για την Giuletta (Bravo), ακομα και για την Bmw οπου το πατωμα της 1 ειναι ιδιο με το προηγουμενο, το οποιο με τη σειρα του βασιζονταν σε αυτο της κομπακτ, το οποιο ειχε σχεση με αυτο της Ε36 με πισω αξονα απο Ε30.... Οι Κινεζοι - Οι Κινεζοι αμεσως μετα την εξαγορα ξεμπλοκαραν ολα τα προγραμματα που ειχε η Volvo ριχνοντας χρημα στην εταιρεια. Αλλωστε η Volvo σε αντιθεση με την Saab που πολυ ευκολα την συγκρινουν καποιοι, αλλα ακομα και με την αγαπητη σε ολους Alfa Romeo, παντα ειχε και εχει, δικα της τμηματα R&D (Σουηδια, Βελγιο, Ισπανια, Αγγλια, Αμερικη και προσφατα Κινα), εγκαταστασεις (κεντρο δοκιμων, αεροδυναμικη συραγγα, κεντρο δοκιμων προσκρουσης κτλ ολα στη Σουηδια) και δικα της εργοστασια συναρμογης (Gothenburg, Ghent) και παραγωγης κινητηρων (Skovde) πατωματων (Olofstrom) κτλ...Προσφατα τελειωσε και ενα εργοστασιο συναρμογης στην Κινα, το οποιο προκειται να καλυψει την εκει αγορα (ξερετε την μεγαλυτερα αναπτυσσομενη αγορα στον κοσμο!) και πιθανον και την Αμερικανικη με καποια μοντελα (S60L για παραδειγμα). Το καθεστως - Ειναι περιεργο πως για μερικες εταιρειες γινετε τοσο θεμα για το ιδιοκτησιακο καθεστως τους και λιγοτερο για το προιον τους. Δεν ειδα τετοιο αγχος ουτε για την Audi, ουτε για την Mercedes...Η Volvo λοιπον εξαγοραστηκε απο την Geely Holding Group. Υπο την ομπρελα της υπαρχουν εταιρειες οπως η Volvo (2010), η British MBH (τα ταξι - 2006 οχι το 2013 που λετε), η DSI (2012), και φυσικα η Geely. Οι εταιρειες αυτες δρουν αυτονομα, καθε μια με τους δικους της στοχους, τα δικα της διοικητικα συμβουλια κτλ. Αλλωστε το καταπληκτικο νεο 8αρι της Volvo πχ ειναι της Aisin και οχι της DSI, ενω και το 7αρι διπλοσυμπλεκτο θα ειναι μαλλον Getrag...Εχει λοιπον ηδη επενδυθει ενα τεραστιο ποσο για την εξελιξη των νεων κινητηρων (VEA - ειναι και εκεινος ο 2.0 diesel μωρε με 190 αλογα και 85γρ CO2!) και του νεου πατωματος (SPA) που θα βασισουν ολα τα D και E-Seg οχηματα τους. Το νεο κεντρο R&D εχει επωμιστει τον σχεδιασμο ενος νεου πατωματος για C-Seg (νεα V40/XC40/S40) και ισως και B-Seg (εκει που η premium Audi χρησιμοποιει αυτο του Polo-Fabia-Ibiza!) και καμια σχεση δεν εχει με τα ταξι του Λονδινου. Για την στελεχωση του οχι απλα δεν αναφερεται πουθενα το θεμα Ευρωπαιος ή Κινεζος, αλλα περαν την ξεκαθαρης αναφορας (Top-level engineers from Sweden, China and elsewhere) CEO ειναι καποιος Mats Fägerhag, μαλλον Κινεζος, καποιος Leif Jacobsson ειναι VP Chassis & Safety Electronics, καποιος Kennet Pettersson VP Vehicle Integration, Lars Murgård VP Powertrain Integration, Kent Bovellan VP Architecture, Erik Grundberg VP Exterior & Body, Dennis Lundgren VP Transmission και διαφοροι αλλοι...ειναι και ενας Κινεζος-Κινεζος, κανονικος αυτη τη φορα απο την Κινα deputy CEO Gang Wei.... Για ολα αυτα υπαρχει και το site του κεντρου αυτου που μπορειτε να επισκεφτειτε την επομενη φορα που θα χρειαστει να γραψετε κατι (http://www.cevt.se/) ωστε να ενημερωθειτε καταλληλα...μιας και το ψαξατε τοσο πολυ οπως αναφερετε και δεν βρηκατε τιποτα αλλο! Premium - Με βαση το συλογισμο σας η Volvo θα επρεπε να ειναι premium γιατι εχει τεχνολογια πανω που ακομα δεν εχει κανενα, οχι Ford, αλλα ουτε Mercedes ή Bmw, Audi...Οσο περι πατωματος, επειδη την Audi ετσι κι αλλιως την κραζει ο μισος πλανητης για το platform sharing της, θα ηθελα ενα σχολιο για το πατωμα της νεας 3αρας, που ειναι ολοιδιο με αυτο της προηγουμενης (iphone 2 σε τιμες 7 που λεγαμε!), τους κινητηρες Renault στις Mercedes (premium) κτλ... Οσο για το City Safety και γενικα τα συστηματα ασφαλειας της Volvo μπορειτε να βρειτε στο ιντερνετ σχετικο τεστ Γερμανικου περιοδικου, το οποιο καταλληγει στο ποσο ανωτερο ειναι το συστημα της Volvo. Περι ασφαλειας λοιπον γενικα θα ηταν καλο να μην το αγγιζετε το θεμα γιατι στην εποχη των αστεριων, στα crash tests της Αμερικης (small overlap) αποδειχθηκε οτι ακομη και το αρχαιο XC90 μπορει να ανταπεξελθει, οταν η ολοκαινουρια 3αρα, C-Class, A4, πηγαν πισω στο σχεδιαστηριο... Τελος, το εργοστασιο στο Ghent ειναι ιστορικο εργοστασιο για την Volvo, εκει που φτιαχνοντας η Αμαζονα, απο τα πιο συγχρονα στην Ευρωπη (φανταστειτε το τεχνολογικο θαυμα το παρπριζ να το βαζει ρομποτ κι οχι 2 μαντραχαλεοι οπως στο Μοναχο πχ...!!). Οσο για αυτο στην Κουαλα Λουμπουρ, καλυπτει εδω και 10ετιες την Ασιατικη αγορα....αλλα τι λεω τωρα ψιλα γραμματα. Θα ηταν λοιπον καλυτερα αντι να μας ενημερωσετε στην εισαγωγη για το οτι δεν σας ειναι αρεστη η μαρκα, ειτε να μην γραψετε το αρθρο, ειτε αφου το αποφασισατε να κανετε την απαραιτητη ερευνα οπως προσταζει το επαγγελμα σας! "
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 12 Μαρ 2015, 21:08

VolvoZeus εισε θεος :vow :vow :vow :applause :respect
Μιλαμε ειναι για πολυ ξυλο οι ανθρωποι :swear
Γιατι δεν τους ρωτησες γιατι μετα απο 3+ χρονια κανενα premium ή μη, μικρο ή μεγαλο (αμαξωμα) δεν εχει ξεπερασει το V40 στα κρας τεστ?
Ρε λες να εχουν δικιο στην VW που τους "εστειλαν" να μαθουν να οδηγουν (το 1.4 ΤDi) :q
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα :cry:

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 12 Μαρ 2015, 21:16

Thanosgr έγραψε:VolvoZeus εισε θεος :vow :vow :vow :applause :respect
Μιλαμε ειναι για πολυ ξυλο οι ανθρωποι :swear
Γιατι δεν τους ρωτησες γιατι μετα απο 3+ χρονια κανενα premium ή μη, μικρο ή μεγαλο (αμαξωμα) δεν εχει ξεπερασει το V40 στα κρας τεστ?
Ρε λες να εχουν δικιο στην VW που τους "εστειλαν" να μαθουν να οδηγουν (το 1.4 ΤDi) :q
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως σε άλλη βάση, μου κάνει πολύ εντύπωση πως τα small overlap tests (όπου ξεφτυλίζονται πολλά 5*ευρωπαϊκά αυτοκίνητα) έχουν περάσει λίγο απαρατήρητα στην Ευρώπη...
Και οι άνθρωποι στο iihs κάνουν δουλειά, με πολύ πιο ρεαλιστικά test. :q

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 16 Μαρ 2015, 12:20

Εχει καποιο μελος κρατησει την αρχικη δημοσιευση του autotriti?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 16 Μαρ 2015, 16:51

Μόλις είδα τη δημοσίευση του κ.Τριανταφύλλη και πραγματικά έχω μείνει με το στομα ανοιχτό. Όχι μόνο από το άρθρο του , αλλά και από τις απαντήσεις που δίνει... Τέτοιο αντιεπαγγελματισμό και εμπάθεια στα 20 χρόνια που διαβάζω περιοδικά αυτοκινήτου, δεν έχω ξαναδεί. Ούτε στο πιο μικρό blog αυτοκινήτου. Φρασεολογία και επιχειρηματολογία βγαλμένη από το πιο τελευταίο καφενείο! Ο εκδοτικός όμιλος που ανήκει η εν λόγω ιστοσελίδα, είναι γνωστός τόσο για τη "φιλογερμανική τους άποψη" περί αυτοκίνησης όσο και για το ότι έχει καταντήσει (εδώ και πολλά χρόνια) μια "μπροσούρα" των αυτ/μηχανιών που τους πληρώνουν διαφήμιση...Η δημοσίευση αυτή είναι ντροπή και αίσχος για την ιστοσελίδα και ολόκληρο τον ειδικό τύπο της Ελλάδας. Το ότι δεν δημοσιεύει την άρτια απάντηση του VolvoZeus, φυσικά και είναι κάτι αναμενόμενο για το ποιόν του αρθρογράφου.
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 16 Μαρ 2015, 17:33

http://www.autoblog.gr/2015/03/14/h-bre ... z3UMzx1qR8

Ειναι στα σκαριά και έδω και θα πάει σαν νομοσχέδιο σύνταμα στην Βουλή ...
Θα είναι στο νομοσχέδιο για την φοροδιαφυγή :whistling

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 18 Μαρ 2015, 20:37

http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 124075.asp

Τώρα ξύπνησαν :lol:

Πόσο μ@@@@@@ είναι :chair

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 18 Μαρ 2015, 22:31

Ασχετο, αλλα είδατε το ποσταρισμα του volvo greece στο Facebook εκδηλωση για τους fan στο τηλεμαχος bbq ??? εμενα που ειμαι νεος fan δε :| ν με καλεσανε
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 19 Μαρ 2015, 00:07

Εγω που δεν ειμαι fan στο Facebook δηλαδή...ούτε απ έξω? :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 19 Μαρ 2015, 01:10

Γιατί, με κάλεσαν εμένα;

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 19 Μαρ 2015, 19:18

μήπως να κανονίσουμε καμία μάζωξη? και τους στέλνουμε τον λογαριασμό!!! :lol:
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 20 Μαρ 2015, 10:14

Dimitris14 έγραψε:μήπως να κανονίσουμε καμία μάζωξη? και τους στέλνουμε τον λογαριασμό!!! :lol:

Σωστός! :applause :applause :applause
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 20 Μαρ 2015, 13:50

Ενταξει ο τυπος ειναι απιστευτα εμπαθης....
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 124329.asp

..Αν ημουν Volvo Hellas θα του τραβαγα μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση...Μπας και στρωσει..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 20 Μαρ 2015, 14:00

...και το συνεχιζει και σε αλλο αρθρο...

http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 124326.asp

Αν το πολυδιαφημισμένο για την ασφάλειά του Volvo V40 το 2012, δοκιμάζονταν τώρα; Ίσως να μην έφτανε ούτε τα 3 αστέρια. Γιατί έχει συστήματα και δομή που θα μπορούσαν, ήδη, να κριθούν ως ανεπαρκή, ή απαρχαιωμένα.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 20 Μαρ 2015, 14:06

VolvoZeus έγραψε:Ενταξει ο τυπος ειναι απιστευτα εμπαθης....
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 124329.asp

..Αν ημουν Volvo Hellas θα του τραβαγα μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση...Μπας και στρωσει..

Υπάρχει κάτι καλύτερο. Να μην τους ξαναπληρώσουν διαφήμιση.
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 20 Μαρ 2015, 14:10

Αν έχει κάποιος facebook, το κοινοποιεί στη σελίδα της volvo να δούμε αντίδραση? Κάποιος θα πρέπει να μάθει τι εστί δεοντολογία και αντικειμενικότητα σ'αυτό το """"δημοσιογράφο""".
V40 D2 Livstyl

TOMCAT4
T2

Δημοσίευσηαπό TOMCAT4 » 20 Μαρ 2015, 14:17

Σύμφωνα με το άρθρο του απίστευτου τύπου ..έχει γίνει Rebranding της Volvo σε Geely-Volvo.
Προφανώς τρολλάρει μιας και είδε ότι αυξάνονται τα hits στην σελίδα.

Νομίζω ένα email από το Forum στην VCH με την καταγγελία καθώς και το τεκμηριώμενο email του ΔΙΑ παραπάνω , θα ήταν αρκετό
Από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα να διαχεριστουν τον τύπο.
Volvo V40 CC T4 Auto Polestar MY13 Driver Support Pack (ACC-CWA-BLIS-DAC-AHB-CTA)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 20 Μαρ 2015, 14:32

Κοιταχτε...Ο τυπος προφανως καπου αποσκοπει, αφου εχει ο ιδιος καταστησει σαφες οτι δεν εχει πολλα πολλα με τη volvo γιατι δεν ταιριαζουν τα χνωτα τους :o Επομενως, και ο ιδιος ο CEO της volvo cars να του στειλει mail με απαντηση, αυτος θα συνεχισει να λεει τα δικα του...

Υπαρχει μπολικο παρασκηνιο και θα ενημερωθειτε συντομα, ωστε να ενημερωθει ο κοσμος για τι ατομα μιλαμε οταν αναφερομαστε στον "ειδικο τυπο"..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 20 Μαρ 2015, 14:36

TOMCAT4 έγραψε:Σύμφωνα με το άρθρο του απίστευτου τύπου ..έχει γίνει Rebranding της Volvo σε Geely-Volvo.

Αν απο δω και στο εξης σε ολα του τα κειμενα γραφει Daimler-Mercedes, Volkswagen-Audi, Fiat-Alfa Romeo κτλ...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 20 Μαρ 2015, 14:41

Σιγά μην κάτσει η volvo να ασχοληθεί με το δημοσιογραφίσκο στην τριτοκοσμική Ελλαδίτσα...
Και καλά θα κάνει δηλαδή. Έχω την εντύπωση, ότι όσο το internet χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο, τόσο μικρότερό είναι το % των καταναλωτών που πλέον ενημερώνονται από auto triti και διάφορα συναφή.

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 20 Μαρ 2015, 14:54

Εγώ δεν είπα να ασχοληθεί με τον """"δημοσιογράφο"""". Με τον διευθυντή του να ασχοληθεί. :chair
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 20 Μαρ 2015, 14:57

Kristianstad έγραψε:Σιγά μην κάτσει η volvo να ασχοληθεί με το δημοσιογραφίσκο στην τριτοκοσμική Ελλαδίτσα...
Και καλά θα κάνει δηλαδή. Έχω την εντύπωση, ότι όσο το internet χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο, τόσο μικρότερό είναι το % των καταναλωτών που πλέον ενημερώνονται από auto triti και διάφορα συναφή.

Ακριβως...αποκλειεται..Αλλα ενω κανεις δεν ενημερωνεται απο το περιοδικο, τα αρθρα αυτα ειναι στην ηλεκτρονικη εκδοση και θα μεινουν εκει μεχρι καποιος να τα κατεβασει και με μεγαλη επισκεψιμοτητα...Επομενως για την εδω αγορα, εχει καποιο ενδιαφερον.

myLivstyl έγραψε:Εγώ δεν είπα να ασχοληθεί με τον """"δημοσιογράφο"""". Με τον διευθυντή του να ασχοληθεί. :chair

Ο διευθυντης τα γραφει αυτα... :whistling
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 20 Μαρ 2015, 15:03

[mod]plz όχι χαρακτηρισμοί[/mod] ?? Χα-χα-χα, τότε είναι ακόμα πιο τραγικοί απ'όσο νόμιζα! Τι παίζει, δεν του δίνει διαφημίσεις η volvo και νομίζει ότι κάτι τους κάνει τώρα?
V40 D2 Livstyl

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 20 Μαρ 2015, 19:15

myLivstyl έγραψε:Αν έχει κάποιος facebook, το κοινοποιεί στη σελίδα της volvo να δούμε αντίδραση? Κάποιος θα πρέπει να μάθει τι εστί δεοντολογία και αντικειμενικότητα σ'αυτό το """"δημοσιογράφο""".

Έστειλα ήδη μήνυμα στην ομάδα Volvo greece στο facebook.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 20 Μαρ 2015, 19:30

Είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ!!!
Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν πειραχτεί από τις πωλήσεις της Volvo.

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 20 Μαρ 2015, 20:25

VOLVO και ΣΟΥΗΔΙΑ
Σε μερικές εβδομάδες έρχεται στη χώρα μας το Νέο Volvo XC90. Ένα μοντέλο 100% Volvo, με τη «Σουηδικότητα» της μάρκας, τη φιλοσοφία, το design της να κυριαρχούν τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το Νέο XC90 είναι το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά και στο σύνολό του από τη Volvo. Είναι «κτισμένο» πάνω στη νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα SPA που έχει εξελίξει η μάρκα στις εγκαταστάσεις της στη Σουηδία και θα χρησιμοποιηθεί ως βάση και για τα μεσαία-μεγάλα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Είναι χαρακτηριστικό του καταιγισμού νέων μοντέλων Volvo που αναμένονται άμεσα, ότι σε 4 χρόνια από σήμερα το Νέο XC90 θα είναι το πιο παλιό μοντέλο στη γκάμα της!
Να θυμίσουμε με την ευκαιρία ότι τον Αύγουστο του 2010 ο κλάδος επιβατικών αυτοκινήτων της Volvo πέρασε στην ιδιοκτησία του Zeehang Geely Holding Group, με έδρα την Κίνα. Πρόκειται για έναν επενδυτικό όμιλο που στα πέντε χρόνια εμπλοκής έδωσε άλλον αέρα στο σουηδικό brand. Αφ’ ενός, επιτρέποντάς του να αναπτυχθεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, με ότι αυτό συνεπάγεται στη διατήρηση της ταυτότητας της μάρκας, τη γνησιότητα του brand και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων. Αφ’ ετέρου, προσφέροντας άφθονη χρηματοδότηση για ανάπτυξη νέων μοντέλων, καθώς ο όμιλος έχει την υποστήριξη της μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας, μίας από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.
Τρανή απόδειξη η εξέλιξη και κατασκευή του Νέου XC90, που κράτησε περισσότερο από τρία χρόνια και απορρόφησε τη μερίδα του λέοντος από επένδυση 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Σουηδία! Αυτό δείχνει την αφοσίωση στο σουηδικό DNA της μάρκας και πόσο πιστεύει η Volvo αλλά και οι νέοι ιδιοκτήτες στην αξία αυτού που αποκαλούμε “Made by Sweden” όπου ΒΥ (αντί για το προφανές ΙΝ) σημαίνει ότι τα Volvo συνεχίζουν να είναι φτιαγμένα «από» τις σκληρές συνθήκες της Σουηδίας, με 100% ανόθευτη την σουηδική υπογραφή & κατασκευή.
Και κάτι τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, που δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται οι Σουηδοί και πώς αυτή η φιλοσοφία περνάει και στα αυτοκίνητά τους: η Volvo είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ευθαρσώς έχει δεσμευθεί δημόσια ότι μέχρι το 2020 θα έχει αναπτύξει όλη την απαιτούμενη τεχνολογία ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε οποιοδήποτε μοντέλο της εμπλέκεται σε τροχαίο. Αυτή τη δέσμευσή της ονόμασε Vision 2020 (Όραμα 2020)! Μία τολμηρή δέσμευση που δεν έχει καν τολμήσει κάποιος άλλος κατασκευαστής! ‪#‎Volvo‬ ‪#‎AllNewXC90‬ ‪#‎MadebySweden‬

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 21 Μαρ 2015, 13:16

Ακαριαία η απάντηση, αλλά θα γούσταρα να τη δω αναρτημένη στο site του "διευθυντή" με τα "αντικειμενικά" άρθρα.
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 22 Μαρ 2015, 13:33

Dimitris14 έγραψε:Ασχετο, αλλα είδατε το ποσταρισμα του volvo greece στο Facebook εκδηλωση για τους fan στο τηλεμαχος bbq ??? εμενα που ειμαι νεος fan δε :| ν με καλεσανε

fnl events ,δεν εχει σχεση με volvo fans.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες