V40

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
Άβαταρ μέλους
themis
T2

Re: V40

Δημοσίευσηαπό themis » 03 Ιαν 2015, 22:49

VolvoZeus έγραψε:
@Themis...Θα μπορουσε να αναβαθμιστει για euro 6 (και με ενα καταλυτη γινετε δεν ειναι κατι τρομερο) αλλα ισως απλα σταματησει να πωλειται. Αλλωστε τα νεα μοτερ ερχονται!

Καλη χρονια!

Έχεις δίκιο, πλέον θα βγαίνει 2 λίτρο με λιγότερα άλογα και χαμηλότερη τιμή για να αντικαταστήσει τον 1.6 .
V40 CC, D2

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 05 Ιαν 2015, 07:36

mco έγραψε:...
Η λύση είναι Praktiker... Ένα σταυρό θα χρειαστείς και ένα γρυλο, απλά και ωραία!

Super! Χαιρομαι που δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο...
Ο πωλητης της Volvo μου ειπε πως ενδεχομενως χρειαζεται ο γρυλος της volvo, που ειναι σχεδιασμενος για το υψος του αυτοκινητου αλλα κ την υποδοχη που διαθετει.

v40my15 έγραψε:καλη χρονια και καλως σας βρηκα και απο μενα! ειμαι ενας νεος κάτοχος ενος V40 livstyl 1.6 d2 εδω και 1.5 μηνα και ειμαι ενθουσιασμενος! σε αυτον τον 1.5 μηνα μαζεψα καποιες αποριες και αν μπορουσε κανεις να με διαφωτίσει θα ημουν ευγνώμων!
...
2) πλέον εχουν πιασει τα κρυα για τα καλα σημερα το πρωι ειχε -7 αλλα το αμαξι δεν μου αναβει ποτε την λυχνία προθερμαση κινητήρα ειναι λογικο αυτο? να μην περιμένω καθολου να ζεσταθεί ?
...

Εχω πολλες αποριες σχετικα με την ενδειξη Engine Preheater που αναφερεις. Επειδη πολλες φορες φευγω 2-3 το πρωι απο το σπιτι με ενδιεφερε να βαλω το engine preheater με λειτουργια ελεγχομενη απο το κινητο. Αυτο που μου εδωσε ο πωλητης να καταλαβω ειναι οτι πρεπει να βαλω το cabin preheater (with fuel), οπου παιρνει μπροστα ο κινητηρας για να ζεστανει η καμπινα κ εμεσα ζεστεναι κ ο ιδιος.
Σημ.:
Οταν του ειπα πως στην Πολωνια ειναι στα standard το cabin preheating στα diesel versions, βαλαμε κατω τους κωδικους κ ειδαμε πως αναφεροταν στο electric cabin preheating

Οπως κ να εχει το κοστος προθερμανσης του κινητηρα (με βαση τα λεγομενα/οδηγιες) του πωλητη ειναι απαγορευτικο. Απο την αλλη, αλλος πωλητης μου ανεφερε για μια λειτουργια επιταχυνσης του ζεσταματος στα diesel, που ειναι by default εγκατεστημενη.

Συμπερασμα... κανενα! Εχουμε μπλεξει το electric cabin preheating με το non-electric (engine used), με το engine quick warm-up (preheating) και πραγματικα λυπαμαι που οι πωλητες δεν μπορουν να βοηθησουν.
http://accessories.volvocars.com/en-it/ ... /D2/Manual

Ελπιζω εδω να βγαλουμε ακρη... :)
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 05 Ιαν 2015, 10:24

Elgreco έλα σε συνάντηση να τον δεις live, το έχω σηκώσει αρκετές φορές :whistling

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 05 Ιαν 2015, 19:13

mco έγραψε:Elgreco έλα σε συνάντηση να τον δεις live, το έχω σηκώσει αρκετές φορές :whistling

Σιγα... αμα εχεις τον γρυλο κ δουλευει εκλεισε το θεμα!

Ομως, αυτο που με καιει (ή μαλλον με κρυωνει) ειναι το θεμα του ENGINE preheating. Δεν εχω καμια ορεξη να πηγαινω 2 η ωρα το πρωι 10 λεπτα νωριτερα στο αμαξι για να το ζεστανω κ αν υπαρχει ευκολος (οικονομικα) τροπος να το κανω θα ειναι σουπερ!

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 05 Ιαν 2015, 22:08

Dimitris14 έγραψε:Καλη χρονια σε ολους. Μετα απο 2ωρο ταξιδι και ενω εχω σβησει την μηχανη, ο ανεμιστηρας δουλευε στο full. Ανυπομονος μετα απο 3 λεπτα ξαναεβάλα μπροστα και εσβησε!!! Επισης η καταναλωση που δειχνει στο my car/trip statistics δεν συμπιπτει με τον πινακα οργανων. Στο δευτερο φουλαρισμα με κινηση πολη κ ταξιδι, με εβγαλε με 620χλμ (V40 cc d2 powershift). Για μεμβρανες τι συστηνετε;;;

H κατανάλωση στο my car/trip statistics μηδενίζεται (είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα) κάθε φορά που ξεκινάς νέο "ταξίδι". Η κατανάλωση στον πίνακα οργάνων αποτελεί διαφορετική μέτρηση και αν θυμάμαι καλά μηδενίζεται με το αριστερό λεβιεδάκι και το reset. Διάβασε το manual καλύτερα γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς. Εγώ τη συγκεκριμένη δεν την έχω μηδενίσει ποτέ, μηδενίζω αυτή του my car όταν είναι να φύγω για κάποιο μεγάλο ταξίδι. Η κατανάλωση σου είναι πολύ μεγάλη, εγώ με το Τ4 βγάζω πάνω από 600χλμ και αν δεν κάνω λάθος έχουμε ίδιο ρεζερβουαρ. Μάλλον κάτι μετράς λάθος ή πρέπει να του δώσεις λίγο καιρό να στρώσει (ή οδηγάς σα μανιακός :-D )

arisli έγραψε:Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους,
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω ένα cross country d2 livstyl με δερμάτινο σαλόνι κ είμαι μεταξύ αυτου κ του audi q3 1,4 tfsi facelift. Θα εκτιμούσα μία γνώμη από τους ήδη κατόχους. Κυρίως με προβληματίζουν οι μειωμένοι χώροι πορτ-μπαγκάζ του d2 κ το χαμηλό ύψος από το έδαφος για croosover. Είστε ευχαριστημένοι με τον κινητήρα; Οι χώροι για ζευγάρι με ένα παιδί είναι ικανοποιητικοί;
Ευχαριστώ θερμά

Θεωρώ ότι συγκρίνεις δυο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα. Λογικά με τα λεφτά που θα δώσεις για το volvo θα πάρεις ένα τελειώς γυμνό Q3 κάτι που τουλάχιστον εγώ το θεωρώ λανθασμένη επιλογή γιατί τα λεφτά είναι πολλά και αυτό που αγοράζουμε πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο. Σχετικά με το πορτ-μπαγκαζ ... έκανα ταξίδι 5 ημερών και 2000 χιλιομέτρων πριν λίγες ημέρες ... με 2 παιδιά δεν ένιωσα να χρειάζομαι παραπάνω χώρο. Βέβαια είναι πως το βλέπει και ο κάθε ένας, πολλοί αρέσκονται να κουβαλάνε μαζί τους την Άρτα και τα Γιάννενα ... και εάν είσαι από αυτούς, ναι μάλλον δεν θα σε καλύψει. Προσωπική συμβουλή ... μη διαλέξεις αμάξι με βάση ενα χαρακτηριστικό που θα χρειάζεσαι σπάνια (εκτός βέβαια εάν πηγαίνεις ταξίδια 2-3 φορές το μήνα οπότε και αλλάζει προφανώς το θέμα). Το crossover τι το χρειάζεσαι? Εάν όντως το χρειάζεσαι μάλλον το Q3 είναι καλύτερη επιλογή, αφού είναι "πιο" crossover από το "ψευτο"crossover CC. Σχετικά με τον κινητήρα... δεν έκανες test drive? Εάν σε κάλυψε εκεί τότε είσαι λογικά οκ και δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω ...

Dimitris14 έγραψε:Σήμερα σε βόλτα στην Στενή ευβοίας και έχοντας επιλέξει το eco στον πίνακα, οδηγώντας πολύ συντηρητικά μου εμφανισε "e" καλλιτεχνικα γραμμενο με κατανάλωση μέση 5,2!!!

Το eco δεν έχει καμιά σχέση με την κατανάλωση, δεν την ρίχνει δηλαδή (έαν εννοείς κάτι τέτοιο). Απλά μόνο σε αυτό το theme μπορεί να σου εμφανίσει το "e". Το έχω καταφέρει και εγώ με το T4 αλλά μετά από πολληηηη κατηφόρα :lol:

arisli
T2

Δημοσίευσηαπό arisli » 05 Ιαν 2015, 22:46

Σε ευχαριστώ πολύ unhackable για την συμβουλή. Όντως ταξίδι πάνω από πέντε φορές το χρόνο δεν πρόκειται να κάνω. Το q3 με 28000 το παίρνεις σχετικά γυμνό συγκριτικά, απλά είναι η ψηλή θέση οδήγησης που με δελέασε κ σίγουρα το γεγονός ότι είναι πιο πλήρης κ λογικά ξεκούραστος ο κινητήρας του.θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος που έχει το d2 cc μου έλεγε τι πραγματική κατανάλωση να περιμένω πάνω κάτω εντός πόλης κ με normal οδήγηση φυσικά.
Ευχαριστώ πολύ.

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 06 Ιαν 2015, 14:33

Για 5 φορές το χρόνο και με ένα παιδί δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα με τους χώρους του V40. H ψηλή θέση οδήγησης γιατί σε δελεάζει? Ψηλή θέση οδήγησης σημαίνει ψηλό αυτοκίνητο, άρα και ψηλότερο κέντρο βάρους, άρα και μεγαλύτερες κλίσεις άρα και υποδεέστερη οδική συμπεριφορά. Το D2 πρέπει να παίζει γύρω στο 5.5 στην πόλη, ψάξε το στο www.spritmonitor.de για να το επιβεβαιώσεις ...

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 06 Ιαν 2015, 17:08

Έχει δίκιο ο φίλος μας, και εγώ με τον μικρό (7 χ) είμαι Οκ με τους χώρους από το 40αρι. Το Q είναι ψηλό...

pallisi
T2

Δημοσίευσηαπό pallisi » 06 Ιαν 2015, 20:21

arisli έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ unhackable για την συμβουλή. Όντως ταξίδι πάνω από πέντε φορές το χρόνο δεν πρόκειται να κάνω. Το q3 με 28000 το παίρνεις σχετικά γυμνό συγκριτικά, απλά είναι η ψηλή θέση οδήγησης που με δελέασε κ σίγουρα το γεγονός ότι είναι πιο πλήρης κ λογικά ξεκούραστος ο κινητήρας του.θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος που έχει το d2 cc μου έλεγε τι πραγματική κατανάλωση να περιμένω πάνω κάτω εντός πόλης κ με normal οδήγηση φυσικά.
Ευχαριστώ πολύ.

Το χειμώνα μέσα στην πόλη, με αρκετά φανάρια και λογική κίνηση, θα έχεις κατανάλωση γύρω στα 5.5-7 ανάλογα με τα κέφια στο γκάζι. Στην αρχή βέβαια θα είσαι πιο πάνω, μετά τα 2500 πέφτουν οι καταναλώσεις. Αυτά για το δικό μου, που δεν είναι το cc, αλλά και το cc στα ίδια θα είναι. Σαν γενική εικόνα μπορώ να πω ότι είναι πολύ οικονομικό αυτοκίνητο στο καύσιμο.

Τώρα για τα υπόλοιπα, θέση οδήγησης και τράβηγμα κινητήρα θα πρέπει να τα δοκιμάσεις ο ίδιος. Εμένα μου αρέσει η χαμηλή θέση οδήγησης γιατί οδηγάω ξαπλωτός, σε άλλους αυτό είναι πρόβλημα. Νομίζω όμως, αν κατάλαβα καλά έτσι όπως γράφεις, ότι το θέμα σου είναι η ορατότητα που σαφώς στο Q3 είναι ανώτερη. Αλλά πιστεψέ με ότι το v40 είναι ευκολοοδήγητο και βλέπεις καλά.
V 40 D2 Momentum

Sirene
T2

Δημοσίευσηαπό Sirene » 07 Ιαν 2015, 03:05

Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά, ασφαλή χιλιόμετρα και όμορφα ταξίδια!

Αναμένω εναγωνίως το πρώτο μου Volvo, V40 CC D2 livstyl powershift προς το τέλος του μήνα και επειδή η αναμονή μοιάζει ατελείωτη διαβάζω με χαρά τις εμπειρίες και τα σχόλιά σας στο μεταξύ. Πρώτη φορά κάνω παραγγελία σε αυτοκίνητο και συνειδητοποιώ ότι ο χρόνος που μεσολαβεί μπορεί να σε εξαντλήσει σε δεύτερες σκέψεις για τον κινητήρα, το χρώμα, την έκδοση, τον εξοπλισμό, το τάδε που μπορούσες να βάλεις και δεν έβαλες ή αυτά που έβαλες και μπορεί να μη χρειάζεσαι -άντε να έρθει να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε!

Έχω τις εξής ερωτήσεις (πιο πολύ κουβέντα να γίνεται, μέχρι να έρθει) :

- Από όσα έχω διαβάσει, δε βλέπω να έχει βάλει κανείς κάμερα οπισθοπορείας, που ήταν και το μόνο έξτρα που ήθελα και δεν έβαλα τελικά. Την είδα στο Volvo, την είδα και σε Yaris φίλου και μου φαίνεται ότι με την περιορισμένη ορατότητα πίσω θα ήταν ό,τι πρέπει. Έχετε άποψη; Ξέρετε αν μπαίνει εκ των υστέρων σε 5άρα οθόνη (στο απλό high performance, χωρίς Sensus Connect);

- Με ενδιαφέρει κάποια στιγμή να βάλω ένα σύστημα πλοήγησης (navigation) απλό, του εμπορίου. Ξέρει κανείς αν μπορεί να συνδέεται με την οθόνη του Volvo (μέσω bluetooth;) ή αν πρέπει να το υπολογίζω με δική του, ανεξάρτητη οθόνη;

- Έχω βάλει σαλόνι t-tec Lindholmen, με βάση ένα που είδα σε μία απο τις αντιπροσωπείες. Το συγκεκριμένο ήταν σε χρώμα που έμοιαζε blue/black με ραφές σε πορτοκαλο-κόκκινο. Δεν έχω δει πουθενά αντίστοιχες φωτογραφίες όμως και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν διαφορετικές ραφές και αν έχω παραγγείλει αυτή που θέλω.

- Έχει βάλει κανείς σαν έξτρα τη δυνατότητα ρύθμισης τιμονιού; Στο test drive το τιμόνι μου είχε φανεί αρκετά ελαφρύ -κάτι που βρήκα λογικό μετά το παλιό μου αυτοκίνητο και δε θεώρησα ότι οι 3 εναλλακτικές ρυθμίσεις θα μου έκαναν διαφορά.

Για όσους είναι ακόμα σε έρευνα αγοράς και το σκέφτονται, να πω μόνο ότι προσυπογράφω τα σχόλια και άλλων εδώ ότι α) θέλει πολύ ψάξιμο και κυνήγι στις τιμές γιατί οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες και β) πολλή προσοχή στα έξτρα και τις επιλογές γιατί αρκετοί πωλητές -δυστυχώς- είτε έχουν ελλιπή πληροφόρηση, είτε δε θεωρούν σημαντικό ο αγοραστής να έχει πλήρη γνώση όλων των επιλογών του πριν κάνει την αγορά.

Αυτά τα ολίγα και ανεβάζετε φωτογραφίες να χαιρόμαστε! :-)

Άβαταρ μέλους
georger
T2

Δημοσίευσηαπό georger » 07 Ιαν 2015, 03:15

γεια χαρα στην παρεα και απο μενα...
εχω παραγγειλει ενα ocean race v40 cc d2 μπλε με μαυρο δερμ.σαλονι και το περιμενω τελος του μηνα
ο εξοπλισμος του ειναι ο στανταρ συν σενσους κονεκτ κ 7'' αρα οθ. μαζι με συναγερμο..
αλλα εχουμε διαφωνια σχτικα με το χρωμα...
το περιβαλλον μου ισχυριζεται οτι το μπλε χρωμα ειναι δυσκολο στη μεταπωληση και οχι τοσο ωραιο ,και με προτρεπει να αλαξω την παραγ.και να παρω το καφε της διαφημησις σε λιβστιλ...
εχω μπερδευτει, :dizzy το ποσο αγορας ειναι πανω κατω το ιδιο βασει προσφορας.
καμμια γνωμη?
ευχαριστω.
V40 CC ocean race D2 MY15

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 07 Ιαν 2015, 03:55

Sirene έγραψε:...

- Από όσα έχω διαβάσει, δε βλέπω να έχει βάλει κανείς κάμερα οπισθοπορείας, που ήταν και το μόνο έξτρα που ήθελα και δεν έβαλα τελικά. Την είδα στο Volvo, την είδα και σε Yaris φίλου και μου φαίνεται ότι με την περιορισμένη ορατότητα πίσω θα ήταν ό,τι πρέπει. Έχετε άποψη; Ξέρετε αν μπαίνει εκ των υστέρων σε 5άρα οθόνη (στο απλό high performance, χωρίς Sensus Connect);

- Με ενδιαφέρει κάποια στιγμή να βάλω ένα σύστημα πλοήγησης (navigation) απλό, του εμπορίου. Ξέρει κανείς αν μπορεί να συνδέεται με την οθόνη του Volvo (μέσω bluetooth;) ή αν πρέπει να το υπολογίζω με δική του, ανεξάρτητη οθόνη;

- Έχω βάλει σαλόνι t-tec Lindholmen, με βάση ένα που είδα σε μία απο τις αντιπροσωπείες. Το συγκεκριμένο ήταν σε χρώμα που έμοιαζε blue/black με ραφές σε πορτοκαλο-κόκκινο. Δεν έχω δει πουθενά αντίστοιχες φωτογραφίες όμως και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν διαφορετικές ραφές και αν έχω παραγγείλει αυτή που θέλω.

- Έχει βάλει κανείς σαν έξτρα τη δυνατότητα ρύθμισης τιμονιού; Στο test drive το τιμόνι μου είχε φανεί αρκετά ελαφρύ -κάτι που βρήκα λογικό μετά το παλιό μου αυτοκίνητο και δε θεώρησα ότι οι 3 εναλλακτικές ρυθμίσεις θα μου έκαναν διαφορά.

Διαβασε προσεχτικα το παρακατω excel με κωδικους για V40 CC
http://www.ge.tt/1sT95O62?c

και δες ποιους κωδικους εχει η παραγγελια σου!

Για παραδειγμα,
Ακομα κ αν δεν κανεις προεγκατασταση καμερας, υπαρχει η δυνατοτητα να την βαλεις αργοτερα αν εχεις ζητησει τον κωδικο 820: Προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης στάθμευσης πίσω (απαιτείται για τοπική εγκατάσταση) 63.00€
(δες excel). Αλλιως δεν μπορεις να την βαλεις μετα!

Δες τους κωδικους του συμβολαιου αγορας κ συγκρινε τους με το excel διαβαζοντας ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα notes του κωδικου (αν εχει) κατω-κατω.

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Ιαν 2015, 12:41

georger έγραψε:γεια χαρα στην παρεα και απο μενα...
εχω παραγγειλει ενα ocean race v40 cc d2 μπλε με μαυρο δερμ.σαλονι και το περιμενω τελος του μηνα
ο εξοπλισμος του ειναι ο στανταρ συν σενσους κονεκτ κ 7'' αρα οθ. μαζι με συναγερμο..
το περιβαλλον μου ισχυριζεται οτι το μπλε χρωμα ειναι δυσκολο στη μεταπωληση και οχι τοσο ωραιο ,και με προτρεπει να αλαξω την παραγ.και να παρω το καφε της διαφημησις σε λιβστιλ...
καμμια γνωμη?
ευχαριστω.

Καλώς όρισες!
Να πάρεις αυτό που γουστάρεις εσύ, που θα το οδηγείς και θα το βλέπεις κάθε μέρα.
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Ιαν 2015, 13:00

Sirene έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά, ασφαλή χιλιόμετρα και όμορφα ταξίδια!

Αναμένω εναγωνίως το πρώτο μου Volvo, V40 CC D2 livstyl powershift προς το τέλος του μήνα και επειδή η αναμονή μοιάζει ατελείωτη διαβάζω με χαρά τις εμπειρίες και τα σχόλιά σας στο μεταξύ. Πρώτη φορά κάνω παραγγελία σε αυτοκίνητο και συνειδητοποιώ ότι ο χρόνος που μεσολαβεί μπορεί να σε εξαντλήσει σε δεύτερες σκέψεις για τον κινητήρα, το χρώμα, την έκδοση, τον εξοπλισμό, το τάδε που μπορούσες να βάλεις και δεν έβαλες ή αυτά που έβαλες και μπορεί να μη χρειάζεσαι -άντε να έρθει να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε!

Για όσους είναι ακόμα σε έρευνα αγοράς και το σκέφτονται, να πω μόνο ότι προσυπογράφω τα σχόλια και άλλων εδώ ότι α) θέλει πολύ ψάξιμο και κυνήγι στις τιμές γιατί οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες και β) πολλή προσοχή στα έξτρα και τις επιλογές γιατί αρκετοί πωλητές -δυστυχώς- είτε έχουν ελλιπή πληροφόρηση, είτε δε θεωρούν σημαντικό ο αγοραστής να έχει πλήρη γνώση όλων των επιλογών του πριν κάνει την αγορά.

Όσον αφορά στην αναμονή, επειδή "εκεί που είστε ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'στε" :-D , μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο στο εξαιρετικό site http://www.myv40.com . Κάτι άλλο που έκανα για να περάσει ευχάριστα η αναμονή μέχρι την παραλαβή, ήταν να κατεβάσω το manual σε pdf καθώς και την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό μου και να τα μελετάω!
Στο High Performance το bluetooth είναι μόνο για audio streaming & ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο, όχι για mirroring. Αν βέβαια έχεις smartphone η πιο καλή και οικονομική λύση (δοκιμασμένη από εμένα), είναι αυτή η βάση http://www.brodit.se/product.html?id=80 ... &year=2015 (ακριβή αλλά dedicated στο αυτοκίνητο και αξίζει τα λεφτά της) και εφαρμογή navigation στο κινητό!
Ελπίζω να απάλυνα έστω και λίγο τον αβάσταχτο πόνο της αναμονής!!
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
themis
T2

Δημοσίευσηαπό themis » 07 Ιαν 2015, 13:26

myLivstyl έγραψε:Όσον αφορά στην αναμονή, επειδή "εκεί που είστε ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'στε" :-D , μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο στο εξαιρετικό site http://www.myv40.com . Κάτι άλλο που έκανα για να περάσει ευχάριστα η αναμονή μέχρι την παραλαβή, ήταν να κατεβάσω το manual σε pdf καθώς και την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό μου και να τα μελετάω!
Στο High Performance το bluetooth είναι μόνο για audio streaming & ανοιχτή ακρόαση στο τηλέφωνο, όχι για mirroring. Αν βέβαια έχεις smartphone η πιο καλή και οικονομική λύση (δοκιμασμένη από εμένα), είναι αυτή η βάση http://www.brodit.se/product.html?id=80 ... &year=2015 (ακριβή αλλά dedicated στο αυτοκίνητο και αξίζει τα λεφτά της) και εφαρμογή navigation στο κινητό!

Πολύ καλή σκέψη αυτή με το manual. Το κατέβασα κι εγώ και θα το διαβάζω για κανένα 2μηνο και περισσότερο όπως φαίνεται...

Μια ερώτηση: στο δικό μου έβαλα τον συναγερμό που μου έκανε δώρο ο αντιπρόσωπος. Έχει νόημα να κοιτάξω τον εργοστασιακό συναγερμό;
Το έχει βάλει κανείς;
V40 CC, D2

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 07 Ιαν 2015, 13:38

Sirene έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά, ασφαλή χιλιόμετρα και όμορφα ταξίδια!

Καλώς ήρθες ! με το καλό να το παραλάβης
Οτι έβαλες έβαλες ... μετά το κόστος είναι μεγάλο για οτιδήποτε και αν βάλεις ...
Κάμερα δεν μπαίνει στην 5αρα...
ρώτησε αν μπορείς να προσθέσης την ρύθμιση για το τιμόνι .
Aν θέλεις ρίξε μια ματια και εδω να περάσει η ώρα σου ...
http://www.volvov40club.com/index.php?p ... ive_topics

Εγω περίμενα 3+1/2 μήνες :chair
Τελευταία επεξεργασία από mco σε 07 Ιαν 2015, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 07 Ιαν 2015, 13:39

Υπάρχει και app σε πολλές γλώσσες (και ελληνικά) για ios και android.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 07 Ιαν 2015, 13:41

καμμια γνωμη?
ευχαριστω.

Συμφωνώ και εγώ να πάρεις όποιο χρώμα σου αρέσει!!!

Πιο μπλέ ειναι ?

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Ιαν 2015, 14:58

themis έγραψε:
myLivstyl έγραψε:Όσον αφορά στην αναμονή, επειδή "εκεί που είστε ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'στε" :-D , μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο στο εξαιρετικό site http://www.myv40.com . Κάτι άλλο που έκανα για να περάσει ευχάριστα η αναμονή μέχρι την παραλαβή, ήταν να κατεβάσω το manual σε pdf καθώς και την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό μου και να τα μελετάω!

Πολύ καλή σκέψη αυτή με το manual. Το κατέβασα κι εγώ και θα το διαβάζω για κανένα 2μηνο και περισσότερο όπως φαίνεται...

Μια ερώτηση: στο δικό μου έβαλα τον συναγερμό που μου έκανε δώρο ο αντιπρόσωπος. Έχει νόημα να κοιτάξω τον εργοστασιακό συναγερμό;
Το έχει βάλει κανείς;

Όπως έχω γράψει και νωρίτερα στο νήμα, έβαλα τον εργοστασιακό 1ον γιατί δεν ήθελα να βάλει χέρι κανένας :whatever στο αυτοκίνητο και 2ον όπως μου παραδέχθηκε ο ίδιος ο πωλητής της αντιπροσωπίας, τους είχε "τύχει" παλιότερα ο συνεργάτης τους που τοποθετούσε τους συναγερμούς να βάζει κάποιους "μούφα" και όχι αυτούς που υποτείθεται ότι είχαν συμφωνήσει! Έτσι για να μη τρέχω μετά, έσκασα την 500άρα.
Να ξέρεις ότι αν θες αισθητήρες ανύψωσης του συναγερμού χρεώνονται παραπάνω με άλλο κωδικό συναγερμού.
V40 D2 Livstyl

Sirene
T2

Δημοσίευσηαπό Sirene » 07 Ιαν 2015, 16:17

Ωραίο το Proclip, σε κάτι τέτοιο με βλέπω να καταλήγω με smartphone για navigation. Τα http://www.volvov40club.com/forums/ και http://www.myv40.com/ τα έχω "ξεκοκκαλίσει", όπως και τα http://www.volvoforums.org.uk/ και όσα reviews/videos έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο χρόνια -μέχρι και στα ρώσικα :-D

Καλή ιδέα το manual, θα το δοκιμάσω!

Για τα έξτρα, είναι αμαρτία το excel με τα extras να το βλέπω πρώτη φορά σε αυτό το forum, αλλά το αυτοκίνητο αυτό είναι τέτοια αναβάθμιση για μένα σε σχέση με ό,τι οδηγούσα πριν που φαντάζομαι τίποτα δε θα μου λείψει πραγματικά μόλις έρθει. Απλώς είναι κρίμα να μην υπάρχει αναλυτική πληροφόρηση, στην τελική οι πωλητές βγαίνουν χαμένοι γιατί άνετα θα με είχαν "ψήσει" να βάλω 1-2 πραγματάκια ακόμα.

Όσο για τα χρώματα, πραγματικά είναι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω πει για κανένα χρώμα -από όσα το είδα- ότι φαίνεται άσχημο, δεν ξέρω πώς τα έχουν καταφέρει! Αν πρόκειται για το ocean race blue νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο και λιγότερο συνηθισμένο από το raw copper που έχουν και οι περισσότεροι σε στοκ. Απο κει και πέρα η δική μου λογική, για να καταφέρω να καταλήξω σε ένα χρώμα επιτέλους από όλα όσα μου άρεσαν, ήταν ότι τον περισσότερο χρόνο τον περνάμε μέσα στο αυτοκίνητο, το έξω το βλέπουν οι άλλοι :-)

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 07 Ιαν 2015, 16:36

Sirene έγραψε:Ωραίο το Proclip, σε κάτι τέτοιο με βλέπω να καταλήγω με smartphone για navigation. Τα http://www.volvov40club.com/forums/ και http://www.myv40.com/ τα έχω "ξεκοκκαλίσει", όπως και τα http://www.volvoforums.org.uk/ και όσα reviews/videos έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο χρόνια -μέχρι και στα ρώσικα :-D

Καλή ιδέα το manual, θα το δοκιμάσω!

Για τα έξτρα, είναι αμαρτία το excel με τα extras να το βλέπω πρώτη φορά σε αυτό το forum, αλλά το αυτοκίνητο αυτό είναι τέτοια αναβάθμιση για μένα σε σχέση με ό,τι οδηγούσα πριν που φαντάζομαι τίποτα δε θα μου λείψει πραγματικά μόλις έρθει. Απλώς είναι κρίμα να μην υπάρχει αναλυτική πληροφόρηση, στην τελική οι πωλητές βγαίνουν χαμένοι γιατί άνετα θα με είχαν "ψήσει" να βάλω 1-2 πραγματάκια ακόμα.

Όσο για τα χρώματα, πραγματικά είναι ένα αυτοκίνητο που δεν έχω πει για κανένα χρώμα -από όσα το είδα- ότι φαίνεται άσχημο, δεν ξέρω πώς τα έχουν καταφέρει! Αν πρόκειται για το ocean race blue νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο και λιγότερο συνηθισμένο από το raw copper που έχουν και οι περισσότεροι σε στοκ. Απο κει και πέρα η δική μου λογική, για να καταφέρω να καταλήξω σε ένα χρώμα επιτέλους από όλα όσα μου άρεσαν, ήταν ότι τον περισσότερο χρόνο τον περνάμε μέσα στο αυτοκίνητο, το έξω το βλέπουν οι άλλοι :-)

Συμφωνώ σε όλα!
Έχει και αρκετά videos το youtube για ... τα βράδια της αναμονής

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Ιαν 2015, 16:40

Να υπενθυμίσω ότι για περίπου 2 εβδομάδες από την ημέρα που υπογράφεις την παραγγελία, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή...
V40 D2 Livstyl

Sirene
T2

Δημοσίευσηαπό Sirene » 07 Ιαν 2015, 16:49

myLivstyl έγραψε:Να υπενθυμίσω ότι για περίπου 2 εβδομάδες από την ημέρα που υπογράφεις την παραγγελία, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή...

Είμαι ήδη στους δύο μήνες από την παραγγελία, οπότε game over :) Δεν πειράζει, μια χαρά θα είναι!

TOMCAT4
T2

Δημοσίευσηαπό TOMCAT4 » 07 Ιαν 2015, 17:28

Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου!

Σχετικά με τις απορίες σου :

- Για την κάμερα θα σου έλεγα..κρίμα. Όπως έχω γραψει σε 1-2 post παλαιότερα νομίζω ότι αξίζει 100% το extra κόστος και είναι αρκετά βολικό.
- Χωρίς να είμαι απόλυτος νομίζω ότι τοποθετείται κανονικά στην 5αρα. Απλώς είναι απαραίτητη η προκαλωδίωση.
- Σύστημα navigation με rooting στην κανονική οθόνη δεν έχω καταφέρει και εγώ να βρώ, Δεν σου δίνει άλλωστε επιλογή και το UI. Προσωπικά όταν χρειάζεται χρησιμοποιώ google maps με φωνητικές οδηγίες μέσω bluetooth.
- Η διαφορά στην ηλεκτρική υποβοήθηση είναι αισθητή , αλλά δεν είναι κάτι που αλλάζεις στην καθημερινότητα. Εντός πόλης ελαφρύ / εκτός μεσαία. Αν θυμάμε καλά το κόστος δεν ήταν μεγάλο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομορφιές.

Καλή συνέχεια και υπομονή.. έρχεται.
Volvo V40 CC T4 Auto Polestar MY13 Driver Support Pack (ACC-CWA-BLIS-DAC-AHB-CTA)

TOMCAT4
T2

Δημοσίευσηαπό TOMCAT4 » 07 Ιαν 2015, 17:43

καμμια γνωμη?
ευχαριστω.

Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου.

Σχετικά με το χρώμα....όπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι πάρε απλά αυτό που γουστάρεις. Το πληρώνεις και το χαίρεσαι. Το Ocean Race έτυχε να το δώ απο κόντα την έκθεση και μαζι με το χρωμιωμένο περίγραμμα των παραθύρων ήταν φοβερο (υποκειμενικό φυσικά).

PS: οταν αναφέρεσαι στο sensus connect μιλάς για το Touch περιβάλλον?

Καλή συνέχεια
Volvo V40 CC T4 Auto Polestar MY13 Driver Support Pack (ACC-CWA-BLIS-DAC-AHB-CTA)

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 07 Ιαν 2015, 18:11

Το ocean race είναι έκδοση του cc, τα λέω καλά; http://www.volvocars.com/gr/mobile/all- ... ition.aspx

TOMCAT4
T2

Δημοσίευσηαπό TOMCAT4 » 07 Ιαν 2015, 19:23

mco έγραψε:Το ocean race είναι έκδοση του cc, τα λέω καλά; http://www.volvocars.com/gr/mobile/all- ... ition.aspx

H έκδοση είναι διαθέσιμη και σε V40 απλό , V60 και XC60.

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 07 Ιαν 2015, 19:38

Sirene έγραψε:- Από όσα έχω διαβάσει, δε βλέπω να έχει βάλει κανείς κάμερα οπισθοπορείας, που ήταν και το μόνο έξτρα που ήθελα και δεν έβαλα τελικά. Την είδα στο Volvo, την είδα και σε Yaris φίλου και μου φαίνεται ότι με την περιορισμένη ορατότητα πίσω θα ήταν ό,τι πρέπει. Έχετε άποψη; Ξέρετε αν μπαίνει εκ των υστέρων σε 5άρα οθόνη (στο απλό high performance, χωρίς Sensus Connect);

- Εάν έχεις βάλει τους εργοστασιακούς πίσω αισθητήρες δεν χρειάζεσαι την κάμερα
- Αυτό που θες να κάνεις γίνεται μόνο με την "αντιγραφή" οθόνης κινητού στην οθόνη του αυτοκινήτου. Πρόκειται για προτζεκτ που έχω δει στο internet να κάνουν κάποιοι, αλλά χρειάζεται ειδική συσκευή και ράβε-ξήλωνε οπότε δεν θα στο συνιστούσα. Προσωπικά και επειδή τα λεφτά που ζητάνε για το εργοστασιακό τα θεωρώ τρομερή κοροιδία, πιστεύω η καλύτερη λύση είναι navigation σε κινητό. Ψάξε για το Sygic το οποίο είναι εξαιρετικό και διαθέτει και λειτουργία HUD (αφήνεις το κινητό στο ταμπλώ και σου δείχνει τις ενδείξεις στο παρμπριζ
- Το έχω, αξίζει, βολεύει στο low στην πόλη και δινει καλύτερη αίσθηση στο high στα ταξίδια. Εάν μπορείς να το βάλεις μόνο του και προλαβαίνεις, βάλε το ...

georger έγραψε:το περιβαλλον μου ισχυριζεται οτι το μπλε χρωμα ειναι δυσκολο στη μεταπωληση και οχι τοσο ωραιο ,και με προτρεπει να αλαξω την παραγ.και να παρω το καφε της διαφημησις σε λιβστιλ...

Το αυτοκίνητο το αγοράζεις για να το χαρείς εσύ ή ο επόμενος? 'Οταν κάθε φορά που θα το κοιτάς θα μετανιώνεις που δεν έβαλες αυτό που άρεσε σε εσένα, θα στεναχωριούνται μαζί σου και οι άνθρωποι που σε προτρέπουν να βάλεις το καφέ? Για να μην μιλήσουμε οτι ειδικά αν αναφέρεσαι στο Power Blue το χρώμα απλά "τα σπάει"!

TOMCAT4 έγραψε:Προσωπικά όταν χρειάζεται χρησιμοποιώ google maps με φωνητικές οδηγίες μέσω bluetooth.

Τι εννοείς ακριβώς με αυτό?

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 07 Ιαν 2015, 20:14

myLivstyl έγραψε:...
Να ξέρεις ότι αν θες αισθητήρες ανύψωσης του συναγερμού χρεώνονται παραπάνω με άλλο κωδικό συναγερμού.

Περαν του κωδικου 140 που ειναι ο κανονικος συναγερμος, δεν βρισκω κατι αλλο...

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 07 Ιαν 2015, 20:21

Καλώς όρισες αδερφέ! Προσωπικά δεν έχω σχεδόν τίποτα από όσα αναφέρεις, άρα δε θα γράψω για πράγματα που δε γνωρίζω. Ωστόσο, επέλεξα τη μεταβλητή υποβοήθηση του τιμονιού. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει το ελαφρύ τιμόνι (υποκειμενικό), για αυτό και την έχω μονίμως ρυθμισμένη στη χαμηλή υποβοήθηση, δηλαδή στη βαριά ρύθμιση. Είναι μεταβλητή, δηλαδή σε στάση και σε πολύ χαμηλή ταχύτητα είναι ελαφρύ, ακόμα και σε αυτή τη ρύθμιση, αλλά εν κινήσει και όσο η ταχύτητα αυξάνεται, βαραίνει ευχάριστα για μένα. Και στο απλό, σκέτο V40 κοστίζει μόνο 87 ευρώ.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 07 Ιαν 2015, 20:23

καμμια γνωμη?
ευχαριστω.

Καλώς όρισες και εσύ! Κουράγιο και υπομονή! Με το καλό να το παραγγείλεις! Προσωπικά μιλώντας - υποκειμενικά πάντα, αγαπώ το μπλε χρώμα και δε μου αρέσει το καφέ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 07 Ιαν 2015, 21:06

Εχω δει πανω απο 4 ocean race v40 cc σε αντιπροσωπειες και κανενα τους δεν ειχε το χαρτη με τα λιμανια στην εταζερα οπως πολυ ομορφα φαινεται στο παρακατω link:

http://www.volvocars.com/gr/all-cars/vo ... ition.aspx

Μηπως καποιος που εχει ocean race ή απλως γνωριζει μπορει να επιβεβαιωσει αν η πισω εταζερα εχει το χαρτη της ocean race ή οχι;

Ευχαριστώ!

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 07 Ιαν 2015, 21:36

Λογικό ... αφού η εταζέρα που φαίνεται στο λινκ είναι από V60

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 07 Ιαν 2015, 21:53

Unhack εχεις δικιο, η μεση καταναλωση στην πολη ειναι απο 5,5 - 6,7.
Παρατηρησα επισης οτι στο start/stop οταν κουνας το τιμονι παιρνει αυτοματα μπροστα χωρις να χρειαστει να παρεις το ποδι σου απο το φρενο!!!
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 07 Ιαν 2015, 22:18

UnHaCkAbLe έγραψε:Λογικό ... αφού η εταζέρα που φαίνεται στο λινκ είναι από V60

Thanks!

Εχει βαλει κανεις τα θερμαινομενα καθισματα, αξιζουν ?

Στο προηγουμενο που ειχε επισης δερματινα καθισματα, τον χειμωνα χρησιμοποιουσα αρκετα τα θερμαινομενα καθισματα... Εδω λετε να ειναι υπερβολη ή απλα εχω επηρεαστει απο τα χιονια :) ?

Άβαταρ μέλους
georger
T2

Δημοσίευσηαπό georger » 07 Ιαν 2015, 22:23

mco έγραψε:
καμμια γνωμη?
ευχαριστω.

Συμφωνώ και εγώ να πάρεις όποιο χρώμα σου αρέσει!!!

Πιο μπλέ ειναι ?
.

To ocean blue II αυτό που λανσάρει το μοντέλο

TOMCAT4
T2

Δημοσίευσηαπό TOMCAT4 » 08 Ιαν 2015, 00:37

UnHaCkAbLe έγραψε:
TOMCAT4 έγραψε:Προσωπικά όταν χρειάζεται χρησιμοποιώ google maps με φωνητικές οδηγίες μέσω bluetooth.

Τι εννοείς ακριβώς με αυτό?

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινήτου (google maps) για τον υπολογισμό της διαδρομής και οι φωνητικές οδηγιές περνάνε από το κινητό στο ηχοσύστημα μέσω bluetooth. Ο χαρτης επι του κινητού στην βάση. Η διαδρομή είναι διαθέσιμη και offline οποτε δεν είναι αναγκαίο να έχεις ενεργοποιημένο το 3g συνεχώς.
Το ηχοσύστημα λειτουργεί κανονικά για Radio/CD etc και όποτε απαιτείται παρεμβαίνουν οι οδηγίες.

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 08 Ιαν 2015, 00:49

A εννοείς τις οδηγίες που σου δίνει το GPS. Ok αυτό το έχω δοκιμάσει και εγώ, μεγάλο μειονέκτημα θεωρώ όμως ότι για να το κάνεις μπορείς παράλληλα να ακούς μουσική μόνο με streaming από το κινητό και όχι από USB ή ακόμα και το ράδιο ....

Άβαταρ μέλους
georger
T2

Δημοσίευσηαπό georger » 08 Ιαν 2015, 00:56

TOMCAT4 έγραψε:
καμμια γνωμη?
ευχαριστω.

Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου.

Σχετικά με το χρώμα....όπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι πάρε απλά αυτό που γουστάρεις. Το πληρώνεις και το χαίρεσαι. Το Ocean Race έτυχε να το δώ απο κόντα την έκθεση και μαζι με το χρωμιωμένο περίγραμμα των παραθύρων ήταν φοβερο (υποκειμενικό φυσικά).

PS: οταν αναφέρεσαι στο sensus connect μιλάς για το Touch περιβάλλον?

Καλή συνέχεια

Ευχαριστώ ...
Όχι το touch το κατήργησαν δυστυχώς ..η ευτυχώς γιατί αποσπούσε τη προσοχή του οδηγού.

TOMCAT4
T2

Δημοσίευσηαπό TOMCAT4 » 08 Ιαν 2015, 01:24

UnHaCkAbLe έγραψε:A εννοείς τις οδηγίες που σου δίνει το GPS. Ok αυτό το έχω δοκιμάσει και εγώ, μεγάλο μειονέκτημα θεωρώ όμως ότι για να το κάνεις μπορείς παράλληλα να ακούς μουσική μόνο με streaming από το κινητό και όχι από USB ή ακόμα και το ράδιο ....

Με το Radio δουλεύει σίγουρα παράλληλα, θυμάμαι ότι ισχύει το ίδιο και με τις άλλες πηγές (USB).
Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω.

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 08 Ιαν 2015, 11:29

elgreco έγραψε:
myLivstyl έγραψε:...

Περαν του κωδικου 140 που ειναι ο κανονικος συναγερμος, δεν βρισκω κατι αλλο...

Στο manual στη σελίδα 201 αναφέρει ότι ο συναγερμός ενεργοποιείται εάν (...) "το αυτοκίνητο ανυψωθεί ή ρυμουλκηθεί (εάν το αυτοκόνητο διαθέτει αισθητήρα κλίσης*)" και ο πωλητής μου είχε αναφέρει ότι δεν έχει. Βέβαια, τώρα πρόσεξα ότι στο excelόφυλλο με τον έξτρα εξοπλισμό που μου είχε δώσει ο ίδιος, στην σημείωση 14 για το συναγερμό αναφέρει: " (14) Περιλαμβάνει σειρήνα, εσωτερικό αισθητήρα κίνησης /ανύψωσης,double lock & κλείδωμα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. " :q
Οπότε όποιος έχει ανυψωτικό και μπορεί να το δοκιμάσει να μας ενημερώσει! :lol:
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 08 Ιαν 2015, 13:32

Μην ψάχνεσαι με τον συναγερμό, δυστυχώς αν θέλουν να το πάρουν δεν κολλάνε πουθενά...

Μην ξεχνάς έχεις το vin στο τζάμι...

Άβαταρ μέλους
themis
T2

Δημοσίευσηαπό themis » 08 Ιαν 2015, 16:40

mco έγραψε:Μην ψάχνεσαι με τον συναγερμό, δυστυχώς αν θέλουν να το πάρουν δεν κολλάνε πουθενά...

Μην ξεχνάς έχεις το vin στο τζάμι...

Επειδή κι εγώ ψήνομαι να κάνω τροποποίηση στην παραγγελία και να βάλω τον εργοστασιακό... λες οτι δεν προσφέρει κάποια επιπρόσθετη ασφάλεια σε σχέση με τον γιαλαντζί που κάνουν δώρο οι αντιπρόσωποι;

Τι ακριβώς είναι το vin;;; :oops:
V40 CC, D2

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 08 Ιαν 2015, 17:37

Το vin είναι το πλαίσιο, το οποίο είναι στο παρμπρίζ...
Βάλε μετά αν μπορείς και μία μικτή και είσαι Οκ.

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 08 Ιαν 2015, 21:14

Η δικιά μου άποψη είναι να βάλετε τον συναγερμό που εσείς θέλετε. Υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές πλέον.
GPS, rfid και άλλες τηλεειδοποιήσεις, συμβατά όλα με το canbus.

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες