Kristianstad έγραψε:Ice white με ηλιοροφή και την απλή 16''άρα ζάντα. Αυτό ακριβώς είδα χτες. Σκεφτόμουν μήπως έκανα μεγάλη πατάτα που δεν έβαλα τη μεγάλη 17''άρα σε μαύρο χρώμα, αλλά μου άρεσε εν τέλει αρκετά και με την απλή.
Δεν ήξερα ότι τα ξένον έχουν ρότορα ρύθμισης! Είχα την αίσθηση ότι είναι αυτόματα (στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου έτσι ήταν ).
Μπορεί αισθητικά η 16 ζάντα να μην λέει και πολλά αλλά κάθε φορά που πέφτω σε λακούβα ή κοιτάω τιμές ελαστικών για το Starlet, κάνω τον σταυρό μου για αυτή την επιλογή.
UnHaCkAbLe έγραψε:Μετά από 6 μήνες και με τα δύο δεν ξέρω τι θα διάλεγα αν είχα αυτό το δίλημα σήμερα. Βασικά τα xenon αν κινείσαι μόνο μέσα στην πόλη τα θεωρώ άχρηστα, αν κινείσαι όμως συχνά σε επαρχιακούς σε επαρχιακούς δρόμους θα καταλάβεις ότι είναι μακραν το καλύτερο εξτρα που εβαλες! Ειδικά το γεγονός ότι στρίβουν μαζί με το τιμόνι, είναι όλα τα λεφτά!
Ακόμη και μέσα στην πόλη χρήσιμα είναι, δεν έχουν όλα τα στενά ή ημι-αστικές περιοχές καλό φωτισμό. Δεν είναι μόνο ότι στρίβουν αλλά και ότι φέγγουν πολύ καλύτερα. Σίγουρα είναι το πιο καλό έξτρα που έβαλα, αξίζουν κάθε ευρώ. Χωρίς πλάκα αισθάνομαι πιο ασφαλής με τα xenon.
UnHaCkAbLe έγραψε:Έχω αγοράσει τα αυθεντικά τα οποία είναι εξαιρετικά και έχω τοποθετήσει μόνο τα πίσω. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο extra που έχω βάλει στο αμάξι. Εάν έχεις μικρά παιδιά ή αν κυκλοφορείς σε μέρη που έχουν συχνά λάσπες και νερά, μη το σκέφτεσαι καν να μην τα βάλεις!
Θα τα τσιμπήσω σίγουρα. Εδώ στην Πάτρα βρέχει συνέχεια και όλο με λάσπες μπαίνεις μέσα στο αμάξι. Από το αγγλικό κατάστημα τα πήρες ή από την εδώ αντιπροσωπεία;