V40

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
pallisi
T2

Re: V40

Δημοσίευσηαπό pallisi » 07 Δεκ 2014, 18:19

Kristianstad έγραψε:Ice white με ηλιοροφή και την απλή 16''άρα ζάντα. Αυτό ακριβώς είδα χτες. Σκεφτόμουν μήπως έκανα μεγάλη πατάτα που δεν έβαλα τη μεγάλη 17''άρα σε μαύρο χρώμα, αλλά μου άρεσε εν τέλει αρκετά και με την απλή.
Δεν ήξερα ότι τα ξένον έχουν ρότορα ρύθμισης! Είχα την αίσθηση ότι είναι αυτόματα (στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου έτσι ήταν ).

Μπορεί αισθητικά η 16 ζάντα να μην λέει και πολλά αλλά κάθε φορά που πέφτω σε λακούβα ή κοιτάω τιμές ελαστικών για το Starlet, κάνω τον σταυρό μου για αυτή την επιλογή.

UnHaCkAbLe έγραψε:Μετά από 6 μήνες και με τα δύο δεν ξέρω τι θα διάλεγα αν είχα αυτό το δίλημα σήμερα. Βασικά τα xenon αν κινείσαι μόνο μέσα στην πόλη τα θεωρώ άχρηστα, αν κινείσαι όμως συχνά σε επαρχιακούς σε επαρχιακούς δρόμους θα καταλάβεις ότι είναι μακραν το καλύτερο εξτρα που εβαλες! Ειδικά το γεγονός ότι στρίβουν μαζί με το τιμόνι, είναι όλα τα λεφτά!

Ακόμη και μέσα στην πόλη χρήσιμα είναι, δεν έχουν όλα τα στενά ή ημι-αστικές περιοχές καλό φωτισμό. Δεν είναι μόνο ότι στρίβουν αλλά και ότι φέγγουν πολύ καλύτερα. Σίγουρα είναι το πιο καλό έξτρα που έβαλα, αξίζουν κάθε ευρώ. Χωρίς πλάκα αισθάνομαι πιο ασφαλής με τα xenon.

UnHaCkAbLe έγραψε:Έχω αγοράσει τα αυθεντικά τα οποία είναι εξαιρετικά και έχω τοποθετήσει μόνο τα πίσω. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο extra που έχω βάλει στο αμάξι :lol:. Εάν έχεις μικρά παιδιά ή αν κυκλοφορείς σε μέρη που έχουν συχνά λάσπες και νερά, μη το σκέφτεσαι καν να μην τα βάλεις!

Θα τα τσιμπήσω σίγουρα. Εδώ στην Πάτρα βρέχει συνέχεια και όλο με λάσπες μπαίνεις μέσα στο αμάξι. Από το αγγλικό κατάστημα τα πήρες ή από την εδώ αντιπροσωπεία;
V 40 D2 Momentum

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 07 Δεκ 2014, 19:51

Dimitris14 έγραψε:Το αυτοκίνητο απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !!!
Το παρέλαβα την Παρασκευή, όλα καλά με το PDI και οι πρώτες βόλτες είναι υπέροχες. Βέβαια, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό ακόμα θέλω λιγάκι για να το μάθω. Να πιέζω καλύτερα το πόδι μου στο γκάζι ώστε να αφήνω το powershift να έχει καλύτερη ανταπόκριση, να εξοικειωθώ με τα ηλεκτρονικά καλούδια κλπ κλπ. Στο ζουμί μέχρι στιγμής: το αυτοκίνητο έχει καλύτερες αποσβέσεις σε εγκάρσιες ανωμαλίες ή σαμαράκια από ότι έχω διαβάσει σε κριτικές, το τιμόνι ανταποκρίνεται πλήρως (αν και θα ψάξω να βρώ πώς αλλάζεις την σκληρότητα να δώ τι ρύθμιση έχει), τα μεσαία φώτα θέλουν ένα κλικ ανέβασμα, νομίζω ότι ο εσωτερικός φωτισμός LED, στην αυτόματη λειτουργία δεν αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία. Και τώρα βόλτες… έπεται συνέχεια με φωτογραφίες!!!

Πριν 2 μήνες περίπου που παρέλαβα το δικό μου, αντιμετώπισα το ίδιο θέμα με τα φώτα. Πρώτη εκδρομή στην επαρχία και το βράδυ δεν έβλεπα τίποτα. Για να είμαι σίγουρος ότι θα ρυθμιστούν σωστά, πήγα στην αντ/πία, το έβαλαν στο VIDA και βρήκα το φως μου!
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 07 Δεκ 2014, 22:42

Dimitris14 έγραψε:Το αυτοκίνητο απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !!!
Το παρέλαβα την Παρασκευή, όλα καλά με το PDI και οι πρώτες βόλτες είναι υπέροχες. Βέβαια, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό ακόμα θέλω λιγάκι για να το μάθω. Να πιέζω καλύτερα το πόδι μου στο γκάζι ώστε να αφήνω το powershift να έχει καλύτερη ανταπόκριση, να εξοικειωθώ με τα ηλεκτρονικά καλούδια κλπ κλπ. Στο ζουμί μέχρι στιγμής: το αυτοκίνητο έχει καλύτερες αποσβέσεις σε εγκάρσιες ανωμαλίες ή σαμαράκια από ότι έχω διαβάσει σε κριτικές, το τιμόνι ανταποκρίνεται πλήρως (αν και θα ψάξω να βρώ πώς αλλάζεις την σκληρότητα να δώ τι ρύθμιση έχει), τα μεσαία φώτα θέλουν ένα κλικ ανέβασμα, νομίζω ότι ο εσωτερικός φωτισμός LED, στην αυτόματη λειτουργία δεν αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία. Και τώρα βόλτες… έπεται συνέχεια με φωτογραφίες!!!

Καλορίζικο !!!
καλά και ασφαλή χλμ να έχεις !!!

Τα xenon μπορούν να σηκωθούν και να είναι ΟΚ !
περιμένουμε φωτό ...

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 07 Δεκ 2014, 22:48

Kristianstad έγραψε:
Ice white με ηλιοροφή και την απλή 16''άρα ζάντα. Αυτό ακριβώς είδα χτες. Σκεφτόμουν μήπως έκανα μεγάλη πατάτα που δεν έβαλα τη μεγάλη 17''άρα σε μαύρο χρώμα, αλλά μου άρεσε εν τέλει αρκετά και με την απλή.
Δεν ήξερα ότι τα ξένον έχουν ρότορα ρύθμισης! Είχα την αίσθηση ότι είναι αυτόματα (στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου έτσι ήταν ).

Επειδή με Μαύρες ζάντες θα είναι Γ@@@το μπορείς και τις 16" να τις κάνεις μαύρες ...
Το λευκό θέλει μαύρους γιαλυστερούς καθρέπτες , λευκό Diffuser και μαύρη γιαλυστερή μάσκα ...
Αν έχει και πανοραμική τοτε θέλει και ένα κομμάτι μεμβράνη μαύρο μέχρι το τελείωμα του ουρανού ...

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 07 Δεκ 2014, 22:55

Kristianstad έγραψε:
UnHaCkAbLe έγραψε:Δημήτρη καλορίζικο και από εμένα. Τα xenon ρυθμίζονται αυτόματα αλλά πάντα δείχνουν σχετικά χαμηλά, τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα όταν έτυχε να ταξιδέψω το καλοκαίρι σε επαρχιακούς δρόμους. Υπάρχει ρυθμιστικό με το οποίο αν θες μπορείς να τα "σηκώσεις"

Kristianstad τι χρώμα το πήρες?

Ice white με ηλιοροφή και την απλή 16''άρα ζάντα. Αυτό ακριβώς είδα χτες. Σκεφτόμουν μήπως έκανα μεγάλη πατάτα που δεν έβαλα τη μεγάλη 17''άρα σε μαύρο χρώμα, αλλά μου άρεσε εν τέλει αρκετά και με την απλή.

Αυτόματα είναι όπως όλα τα xenon, ανεβοκατεβαίνουν δηλαδή ανάλογα με την κλίση του αυτοκινήτου. Αυτό που ρυθμίζεται με ένα περιστροφικό ρυθμιστικό πάνω σε κάθε φωτιστικό σώμα, είναι το πόσο πάνω η κάτω ανεβοκατεβαίνουν όταν ανεβοκατεβαίνουν αυτόματα, αν δηλαδή φωτίζουν για παράδειγμα σε ένα εύρος από 20 μέχρι 50 μοίρες (πάνω κάτω) μπορείς να το ρυθμίσεις έτσι ώστε να φωτίζουν σε ένα εύρος από 25 μέχρι 55 μοίρες ...

pallisi έγραψε:Θα τα τσιμπήσω σίγουρα. Εδώ στην Πάτρα βρέχει συνέχεια και όλο με λάσπες μπαίνεις μέσα στο αμάξι. Από το αγγλικό κατάστημα τα πήρες ή από την εδώ αντιπροσωπεία;

Από την αντιπροσωπεία, τα είχα παραγγείλει μαζί με το αυτοκίνητο. Δε νομίζω ότι αξίζει να τα πάρεις από έξω ...

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 08 Δεκ 2014, 00:07

UnHaCkAbLe έγραψε:
pallisi έγραψε:Θα τα τσιμπήσω σίγουρα. Εδώ στην Πάτρα βρέχει συνέχεια και όλο με λάσπες μπαίνεις μέσα στο αμάξι. Από το αγγλικό κατάστημα τα πήρες ή από την εδώ αντιπροσωπεία;

Από την αντιπροσωπεία, τα είχα παραγγείλει μαζί με το αυτοκίνητο. Δε νομίζω ότι αξίζει να τα πάρεις από έξω ...
Αβ
Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου πεις πόσο κόστισαν;

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 08 Δεκ 2014, 15:00

Ρώτησα για αισθητήρα βροχής και μου είπαν ότι δεν μπαίνει μετά, θέλει παμπριζ, χειριστήρια,και την βαση στον καθρέπτη μαζί με τον εγκέφαλο...

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 08 Δεκ 2014, 15:20

Μεγάλη δουλειά - δεν αξίζει κατ' εμέ.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 08 Δεκ 2014, 17:26

Kristianstad έγραψε:Μεγάλη δουλειά - δεν αξίζει κατ' εμέ.

Εσένα που σου είπαν ότι μπαίνει;;;

Σίγουρα δεν συμφέρει όπως δεν συμφέρει οτιδήποτε 'ξεχαστηκε" να μπει από την αρχή...

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 08 Δεκ 2014, 19:05

Εγω δεν ρώτησα αν μπαίνει εκ των υστέρων. Μαλλον ο Δημήτρης με το R.

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 08 Δεκ 2014, 20:33

steliosparaschos έγραψε:
pallisi έγραψε:
steliosparaschos έγραψε:Θα τα τσιμπήσω σίγουρα. Εδώ στην Πάτρα βρέχει συνέχεια και όλο με λάσπες μπαίνεις μέσα στο αμάξι. Από το αγγλικό κατάστημα τα πήρες ή από την εδώ αντιπροσωπεία;

Αβ

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 100 ευρώ ...

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 08 Δεκ 2014, 22:55

mco έγραψε:
Dimitris14 έγραψε:
UnHaCkAbLe έγραψε:Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν TPMS και αισθητήρες βροχής μπορούν να μπουν εκ των υστέρων?

Σύμφωνα με πλκηροφόρηση της αντιπροσωπείας μπορούν να προστεθούν και τα 2.

Μήπως σου είπαν κόστος;

Οχι δεν μου ειπαν αλλα θα μου εστελναν τιμοκαταλογο. Μολις τον λαβω θα το δω και θα ενημερωσω
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 08 Δεκ 2014, 23:03

UnHaCkAbLe έγραψε:Δημήτρη καλορίζικο και από εμένα. Τα xenon ρυθμίζονται αυτόματα αλλά πάντα δείχνουν σχετικά χαμηλά, τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα όταν έτυχε να ταξιδέψω το καλοκαίρι σε επαρχιακούς δρόμους. Υπάρχει ρυθμιστικό με το οποίο αν θες μπορείς να τα "σηκώσεις"

Kristianstad τι χρώμα το πήρες?

V40 cc d2 livstyl auto, raw copper
Φωτογραφιες συντομα καθως και εντυπωσεις

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 08 Δεκ 2014, 23:58

Οι αισθητηρες βροχης ειναι τοσο χρησιμοι? Δεν τους εχω χρησιμοποιησει ποτε, γι αυτο κ η ερωτηση...

Επισης, το D2 CC εχει repair kit ή run flat λαστιχα?
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 09 Δεκ 2014, 01:27

UnHaCkAbLe έγραψε:
steliosparaschos έγραψε:

Αβ

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 100 ευρώ ...[/quote]
Μπροστά πίσω φαντάζομαι ε;

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 09 Δεκ 2014, 08:59

elgreco έγραψε:Οι αισθητηρες βροχης ειναι τοσο χρησιμοι? Δεν τους εχω χρησιμοποιησει ποτε, γι αυτο κ η ερωτηση...

είναι από αυτές τις ευκολείες, που αν τους χρησιμοποιήσεις, θα ήθελες σε κάθε "νεο" αυτοκίνητο σου να υπάρχουν ...

Εστω ότι η δύναμη της βροχής αλλάζει --- ΔΕΝ κάνεις τπτ
Εστω ότι αλλάζεις αρκετά την ταχύτητα σου / φανάρια / εθνική κτλ --- ΔΕΝ κάνεις τπτ
Εστω ότι περνάει ένα φορτηγό και σου πετάει σπρέι/ή πολύ νερό, πάλι δεν κάνεις τπτ
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 09 Δεκ 2014, 09:00

http://www.volvopartshop.com/floor-mats ... 2675-p.asp
Τα πατάκια πωλούνται σαν σετ - 4 τεμάχια, εδώ κάνουν 50 λίρες, και το τουνελ πάει ξεχωριστά 18 λίρες.
http://www.volvopartshop.com/tunnel-mat ... 2593-p.asp

Επίσης για v40 μαυρα γυαλιστερά καπάκια καθρέπτη 95 λίρες . Αυτα ίσως ενδιαφέρουν τον mco.
http://www.volvopartshop.com/rear-view- ... 6624-p.asp
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 09 Δεκ 2014, 10:31

johnkyr έγραψε:
elgreco έγραψε:Οι αισθητηρες βροχης ειναι τοσο χρησιμοι? Δεν τους εχω χρησιμοποιησει ποτε, γι αυτο κ η ερωτηση...

είναι από αυτές τις ευκολείες, που αν τους χρησιμοποιήσεις, θα ήθελες σε κάθε "νεο" αυτοκίνητο σου να υπάρχουν ...

Εστω ότι αλλάζεις αρκετά την ταχύτητα σου / φανάρια / εθνική κτλ --- ΔΕΝ κάνεις τπτ
Εστω ότι περνάει ένα φορτηγό και σου πετάει σπρέι/ή πολύ νερό, πάλι δεν κάνεις τπτ

Ευχαριστω!

Σχετικα με το αν το CC εχει repair kit ή run flat λαστιχα, ξερουμε κατι? Ηθελα να βαλω ρεζερβα αλλα ο χωρος κλεινει αρκετα.

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 09 Δεκ 2014, 10:46

elgreco έγραψε:
johnkyr έγραψε:

Ευχαριστω!

Σχετικα με το αν το CC εχει repair kit ή run flat λαστιχα, ξερουμε κατι? Ηθελα να βαλω ρεζερβα αλλα ο χωρος κλεινει αρκετα.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι με repair kit. Δεν νομίζω πως έχει run flat ελαστικά.
Βάλε την ρεζέρβα με το ράφι- αν ταξιδεύεις και σκιστεί λάστιχο είναι ταλαιπωρία.
Επίσης όλα έχουν κόστος περί των 180 ευρώ - αν αποφασίσεις να τα βάλεις μετά νομίζω διπλάσιο.
Τελευταία επεξεργασία από Kristianstad σε 09 Δεκ 2014, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 09 Δεκ 2014, 10:58

Ταξιδευω μια δυο φορες τον χρονο, απο την αλλη αν βαλω διπλο πατο αντε να χωρεσει ενα παιδικο καροτσακι κ αυτο με το ζορι.

Οποτε λεω να το αφησω ως εχει... Εχω σκισει μονο κια φορα λαστιχο απο λακουβα στην Κηφισια καλυμενη με νερο, οποτε...

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 09 Δεκ 2014, 12:49

vrestas έγραψε:http://www.volvopartshop.com/floor-mats-rubber-v40--v40cc-2013-12675-p.asp
Τα πατάκια πωλούνται σαν σετ - 4 τεμάχια, εδώ κάνουν 50 λίρες, και το τουνελ πάει ξεχωριστά 18 λίρες.

Επίσης για v40 μαυρα γυαλιστερά καπάκια καθρέπτη 95 λίρες . Αυτα ίσως ενδιαφέρουν τον mco.

Ευχαριστώ! Από ότι είδα είναι για δεξιοτίμονο θα ταιριάζουν τα πατάκια στα δικά μας που είναι αριστεροτίμονα;

UnHaCkAbLe
T2

Δημοσίευσηαπό UnHaCkAbLe » 09 Δεκ 2014, 19:43

Πάρε τα από την αντιπροσωπεία να ξεμπερδεύεις ...

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 09 Δεκ 2014, 21:05

:whistling
elgreco έγραψε:
johnkyr έγραψε:

Ευχαριστω!

Για τους αισθητήρες βροχής δεν έχω καλή εικόνα γιατί τους είχα και δεν τους χώνεψα ποτέ...
Για τα. R/F δεν τα προτείνω σε κανέναν, μόνο η ιδέα είναι, για μέσα στην πόλη καλά είναι για ταξίδια όχι.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 09 Δεκ 2014, 21:35

Εχει και για αριστεροτιμονα,επιλεγεις lhd
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 09 Δεκ 2014, 23:30

Πριν λιγο εκανα test drive το V40 CC D2. Το αμαξι τραβαει, αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα... ο,τι δωσει ειναι μεταξυ 2000-3000rpm. Καμια σχεση με το D4 αλλα δεν θα το ελεγα και νεκρο...

ΗΛΙΟΡΟΦΗ
Πηγα σε 2 αντιπροσωπειες, οπου στην 2η ο πωλητης δηλωσε ξεκαθαρα την προτιμηση του στα xenon αντι για πανοραμικη, λογω του οτι
α. ΔΕΝ ανοιγει
β. Η ζεστη το καλοκαιρι φευγει πιο δυσκολα (φαινομενο του θερμοκηπιου το ειπε)
γ. σε εναν πελατη του, ετυχε να πεσει μια βιδα απο μια οικιακη εγκατασταση που εκανε κ η φαναρτζοδουλεια που χρειαστηκε για την αλλαγη ηταν απεριγραπτη

ΘΑΜΠΩΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ
Να πω κ κατι αλλο που προσωπικα παρατηρησα, και θα εκτιμουσα την αποψη σας. Ειδα πως το μπροστινο τζαμι θαμπωσε σχεδον αμεσως κ εξισου γρηγορα ξεθαμπωσε με το ειδικο κουμπι για το ξεθαμπωμα. Ειναι ομως φυσιολογικο να θαμπωνει τοσο αμεσα ή απλα ετυχε? Το λεω διοτι στα accessories ειδα κ την επιλογη για θερμαινομενο τζαμι κ μου εκανε εντυπωση (αν χρειαζεται κατι τετοιο)?!

steliosparaschos
T2

Δημοσίευσηαπό steliosparaschos » 10 Δεκ 2014, 01:17

vrestas έγραψε:Εχει και για αριστεροτιμονα,επιλεγεις lhd

Ναι έχεις δίκαιο.Το είχα δει λίγο βιαστικά και μου διέφυγε η λεπτομέρεια.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 10 Δεκ 2014, 10:21

vrestas έγραψε:http://www.volvopartshop.com/floor-mats-rubber-v40--v40cc-2013-12675-p.asp

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
Που τα βρίσκεις;;;

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 10 Δεκ 2014, 11:05

elgreco έγραψε:Πριν λιγο εκανα test drive το V40 CC D2. Το αμαξι τραβαει, αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα... ο,τι δωσει ειναι μεταξυ 2000-3000rpm. Καμια σχεση με το D4 αλλα δεν θα το ελεγα και νεκρο...

ΗΛΙΟΡΟΦΗ
Πηγα σε 2 αντιπροσωπειες, οπου στην 2η ο πωλητης δηλωσε ξεκαθαρα την προτιμηση του στα xenon αντι για πανοραμικη, λογω του οτι
α. ΔΕΝ ανοιγει
β. Η ζεστη το καλοκαιρι φευγει πιο δυσκολα (φαινομενο του θερμοκηπιου το ειπε)
γ. σε εναν πελατη του, ετυχε να πεσει μια βιδα απο μια οικιακη εγκατασταση που εκανε κ η φαναρτζοδουλεια που χρειαστηκε για την αλλαγη ηταν απεριγραπτη

ΘΑΜΠΩΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ
Να πω κ κατι αλλο που προσωπικα παρατηρησα, και θα εκτιμουσα την αποψη σας. Ειδα πως το μπροστινο τζαμι θαμπωσε σχεδον αμεσως κ εξισου γρηγορα ξεθαμπωσε με το ειδικο κουμπι για το ξεθαμπωμα. Ειναι ομως φυσιολογικο να θαμπωνει τοσο αμεσα ή απλα ετυχε? Το λεω διοτι στα accessories ειδα κ την επιλογη για θερμαινομενο τζαμι κ μου εκανε εντυπωση (αν χρειαζεται κατι τετοιο)?!

Το μόνο που ίσως να με έκανε να το ξανασκεφτώ είναι το Γ και όχι το Β ή το Α.

Αυτήν την περίοδο έχει πολύ υγρασία. Το θερμαινόμενο τζάμι εμπρός, διάβασα σε κάποιο σουηδικό άρθρο πως είναι περισσότερο για να λιώνει τον πάγο τα κρύα πρωινά και λιγότερο για θαμπάδα.

(Τα ξένον είναι στάνταρ στη livstyl - γιατί θέτεις θέμα διλήμματος; )

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 10 Δεκ 2014, 12:03

Kristianstad έγραψε:...

Για την Ocean Race version παω...

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 10 Δεκ 2014, 12:26

θερμαινόμενο τζάμι, ΔΕΝ χρειάζεσαι νομίζω .....

για να σου φύγει η απορία, κανε κι ένα τεστ drive απόγευμα/βράδυ να δεις τα xennon (ειδικά και την μεγάλη σκάλα). Eιμαι σίγουρος ότι θα τα βάλεις :mrgreen:

τα τζάμια θολώνουν εύκολα (η καμπίνα σου δίνει την αίσθηση ότι σφραγίζει αεροστεγώς :-) ) / ξεθολώνουν το ίδιο εύκολα με το κουμπί/κλιματισμό
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 10 Δεκ 2014, 13:23

elgreco έγραψε:
Kristianstad έγραψε:...

Για την Ocean Race version παω...

sorry δεν το είχα καταλάβει :q

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 10 Δεκ 2014, 15:03

Τα πιό απαραίτητα νομίζω είναι τα xenon ,η οροφή αν σου αρέσει εσενα την βάζεις.
Δεν μου λέει κάτι το ότι ήθελε πολύ δουλειά για να αλλαχτεί και τα πίσω φτερά σε τρακάρισμα το ίδιο θέλουν ε και;

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 10 Δεκ 2014, 16:17

Θερμαινομενο τζαμι δεν αποτρεπει το θαμπωμα;

Αν το τζαμι θαμπωνει ευκολα δεν το βρισκω πολυ αποδοτικο να ειμαι με το χερι στο κουμπι!
Τελευταία επεξεργασία από elgreco σε 10 Δεκ 2014, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 10 Δεκ 2014, 16:19

elgreco έγραψε:Θερμαινομενο τζαμι δεν αποτρεπει το θαμπωμα;

Φαντάζομαι πως θα το αποτρέπει, απλά δεν είναι ο σκοπός του αυτός.
Σύμφωνα με αυτά που διάβασα, στοχεύσει στο λιώσιμο του πάγου τα κρύα πρωϊνά.
Μεταξύ των 2 που λες, βάλε τα ξένον εκτός αν θέλεις να τα βάλεις και τα 2.

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 10 Δεκ 2014, 16:30

Ψηφίζω δαγκωτά τα adaptive bi-xenon. Η νύχτα, μέρα - ειδικά στη μεγάλη σκάλα.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 10 Δεκ 2014, 16:51

Xenon θα βαλω!

Απλα εχω φαει κολημα με αυτο που ειδα στο test drive-τα παραθυρα να θαμπωνουν σε dt!

Ελπιζω να ετυχε κ να μην ειναι ετσι παντα, γιατι απλα δεν θα ηθελα να βαλω θερμαινομενο τζαμι.

Οροφη τελικα δεν θα βαλω γιατι η τιμη απλα απογειωνεται...

Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για το feedback!

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 10 Δεκ 2014, 16:53

elgreco έγραψε:Xenon θα βαλω!

Απλα εχω φαει κολημα με αυτο που ειδα στο test drive-τα παραθυρα να θαμπωνουν σε dt!

Ελπιζω να ετυχε κ να μην ειναι ετσι παντα, γιατι απλα δεν θα ηθελα να βαλω θερμαινομενο τζαμι.

Ξαναλέω είναι μερες με πολύ υγρασία οι σημερινές.
Με το καλό!

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 10 Δεκ 2014, 16:56

To παμπρίζ πως θάμπωσε ? σε εμένα γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα ?
βάλε τα xenon και είσαι ΟΚ μια χαρά αμαξάκι είναι .

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 10 Δεκ 2014, 17:44

mco έγραψε:

To παμπρίζ πως θάμπωσε ? σε εμένα γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα ?
βάλε τα xenon και είσαι ΟΚ μια χαρά αμαξάκι είναι .

Μου αρκει που απλα ετυχε κ δεν ειναι συνηθες φαινομενο.

Thanks!

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 10 Δεκ 2014, 17:55

elgreco έγραψε:Μου αρκει που απλα ετυχε κ δεν ειναι συνηθες φαινομενο.

Thanks!

Με το καλό να το παραλάβεις !

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 10 Δεκ 2014, 21:33

Συνεχίζω.
πρώτο ταξίδι μέχρι το Βαθύ Ευβοίας. Συνθήκες ψιλόβροχου, στην τελευταία ευθεία πρίν τα παλιά διόδια του Σχηματαρίου (πρίν την έξοδο για Χαλκίδα – στην παράκαμψη) τελική 180 με μέση κατανάλωση 6.5. Στην επιστροφή, στην ίδια ευθεία (κατηφορική κλίση) τελική 198 (που είναι ο κόφτης που λέει στα 192?) κατανάλωση 6,1. Ναι είναι γεγονός ότι το powershift αργεί λίγο στην πρώτη, και γενικά ενώ έχει καλή ρεπρίζ μέχρι τα 170, μετά περιμένεις, περιμένεις… σταθερό, στιβαρό, αισθητές κλίσεις αν οδηγείς στα όρια, αλλά και πάλι το αυτοκίνητο δεν φεύγει. Ναι θολώνει εύκολα το παρμπρίζ, αλλά και εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτές τις μέρες έχει πολύ υγρασία. Το cruise control είναι αρκετά εύχρηστο. Ο συναγερμός (δώρο) τελικά είναι της Meta systems ιταλικός και καμιά φορά δεν μπαίνει με το πρώτο κλείδωμα του αυτοκινήτου.

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 10 Δεκ 2014, 21:37

φωτο γιατι δεν με αφήνει το forum να ανεβάσω?

Kristianstad
D2

Δημοσίευσηαπό Kristianstad » 10 Δεκ 2014, 21:44

ανέβασέ τες στο Imageshack ή σε κάποιο αντίστοιχο και πόσταρε το λινκ.
Βάλε και από το εσωτερικό.
Είναι αισθητά αργό το powershift?

Dimitris14
T2

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 10 Δεκ 2014, 22:00

επίσης, όταν συνδέεις smartphone και παίζεις τραγούδια η απόδοση του ήχου είναι εξαιρετικά χαμηλή. το ίδιο δεν συμβαίνει με ένα usb που όμως ΔΕΝ διαβάζει όλα τα mp3. Τι συμβαίνει με αυτό το θέμα? ξέρει κανείς?

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες