Δημοσίευσηαπό panos89 » 11 Μάιος 2014, 02:25
Και συ Πάνο χαλάρωσε ρε φίλε με τον 5ο κύλινδρο, έχεις πάθει εμμονή. Όλοι οι κατασκευαστές πλέον για γνωστούς λόγους, οικονομία, c02 κτλ κτλ πάνε σε λιγότερα κυβικά και κυλίνδρους, είναι γραφικό να επιμένουμε σε στερεότυπα, τι να συγκρίνεις δηλαδή, 2,0τ 5κυλινδρο 180 άλογα με 2,0τ 300+άλογα τετρακύλινδρο, είναι κουφό να επιμένεις σε τέτοιο βαθμό. Το downsizing έχει έρθει εδώ και καιρό σε όλες της εταιρείες και απότι δείχνει θα μείνει....[/quote]
vrestas, νομίζω, ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Δεν έχω κάθει καμία εμμονή, τουλάχιστον όχι στο συγκεκριμένο άρθρο. Επίσης, γνωρίζω πάρα πολύ καλά το downsizing. Επιπλέον, δεν έκανα καμία σύγκριση διλίτρων 180 με 306 ίππων. Στο συγκεκριμένο άρθρο είπα, ότι ο δίλιτρος πεντακύλινδρος χωράει στη γκάμα του V40, όσο δεν υπάρχει ο V.E.A. - drive-E, επειδή δεν έχει άλλον δίλιτρο. Επειδή οι υπόλοιποι είναι 1,6 και 2,5. Επίσης είπα, ότι αποτελεί μια πιο οικονομική εναλλακτική για τετρακίνητο V40, σε σχέση με το ακόμα πιο απρόσιτο Τ5. Και από κει και πέρα προσθέτω, ότι τον θεωρώ δυνατό, αξιόπιστο και πολιτισμένο / εύηχο λόγω πέμπτου κυλίνδρου. Εγώ αυτό θα το έλεγα συμπάθεια / προτίμηση. Ούτε εμμονή, ούτε στερεότυπο. Άλλωστε, σε forum είμαστε. Την άποψή μου εξέφρασα....
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue