DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Ηλια ασ' το...παλι εκτος εισαι...οταν λεμε για αρμους μιλαμε για ποιοτητα/μεθοδολογια συγκολησεων...καμια σχεση με αυτο που αναφερεις!
Οσο για τις Μ...εκει ειναι η τεραστια επιτυχια του μαρκετινγκ της bmw....με το brand name Μ πουλαει χ16 με το τσουβαλι....
Δεν εχω ακουσει σε τοσες BMW που εχουνε πουληθει να εχουνε τετοια προβληματα...Και πως δεν εχει σχεση η ποιοτητα/μεθοδολογια συγκολησεων με το αν τριζει και νομιζεις οτι θα σου ερθει στο κεφαλι.Πες μου,λοιπον με τι εχει σχεση μια οροφη που τριζει σε twintop αυτοκινητα.Φανταζομαι θα μιλας για ανατροπη οχηματος,αλλα και παλι περιπτωσεις ανατροπης BMW δε νομιζω οτι εχουμε δει πολλες για να ξερουμε ποιοτητα/μεθοδολογια συγκολησεων...Και πες και απο που γνωριζεις οτι εχουνε το συγκεκριμενο προβλημα...επαναλαμβανω,μην κατηγορουμε διαφορα αμαξια ετσι στον αερα.
Καλα Ηλια, οτι να'ναι!!

Ποιος μιλησε για προβλημα, ή οτι θα σου πεσει η οροφη ή θα τριζει...και ποτε αναφερθηκα σε μεταλλικες αναδιπλουμενες?
Καταλαβαινεις τι σημαινει ποιοτητα/μεθοδολογια? Βρες μια τυχαια bmw στο δρομο...κοιτα την ενωση της οροφης με το πλαινο πανελ....μετα δες ενα Audi/VW/Volvo. Συγκρινε, κι ελα πες μου...
Δες και τα παρακατω...
BMW E46 Sedan (w/o folding seats) - 18,000 Nm/deg
BMW E46 Sedan (w/folding seats) - 13,000 Nm/deg
BMW E46 Wagon (w/folding seats) - 14,000 Nm/deg
BMW E46 Coupe (w/folding seats) - 12,500 Nm/deg
Volvo S60 (mkI 2000-2006 w/folding seats) - 20,000 Nm/deg
Volvo S60 (mkI 2007-2009 w/folding seats) - 25,000 Nm/deg
Volvo S80 (mkI w/folding seats) - 18,600 Nm/deg
Volvo S80 (mkII w/folding seats) - 26,000 Nm/deg
Saab 9-3 Sportcombi (w/folding seats) - 21,000 Nm/degree
BMW E90 (w/o folding seats) - 22,500 Nm/deg
Volvo S60 (mkII w/folding seats) - 38,000 Nm/deg
Μαρκετινγκ λοιπον ειναι να εχεις περασει στο κοινο, οτι τα αναδιπλουμενα καθισματα τα βαζεις με εξτρα χρεωση, επειδη χαλανε την στρεπτικη ακαμψια του συνολου....Το οτι οι υπολοιποι πετυχαινουν μακραν καλυτερα νουμερα χωρις τετοιου ειδους δικαιολογιες, δεν εχει σημασια