DIKASTIS-T5 έγραψε:Οι ζαντες σου ειναι κουκλες και μου αρεσουν κι εμενα παρα πολυ!Αλλο εννοω,μην ανησυχεις!!
Το να αλλαξεις την εργοστασιακη διασταση σιγουρα δε συνισταται(πανω-κατω η δικη μου περιπτωση ειναι χαρακτηριστικοτατη).Στη δικια σου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.Η 225/45 ειναι η πιο διασημη διασταση για 17αρα και υπαρχουν πολλες επιλογες ελαστικων και σαφως σε ολες τις μαρκες ειναι φθηνοτερα για αυτο το λογο.Η δικη μου εργοστασιακη διασταση 215/45/18 ειναι ισως απο τις πιο χαζες που υπαρχουν...δυσευρετη και ακριβη.Προφανως η VOLVO εχει συστησει την 225/50/17 για λογους ανεσης.Αν επιλεξεις 225/45/17 πολυ πιθανο ειναι να χασεις ενα πολυ μικρο μερος αυτης της ανεσης.Δε βλεπω κατι αλλο να εχεις να χασεις.Θα κερδισεις πιθανον ενα πολυ μικρο ποσοστακι στις επιδοσεις,καθως θα μικρυνει η διαμετρος του τροχου και θα κινειται λιγο πιο ευκολα απο το μοτερ(βεβαια,με τετοια ροπη δε νομιζω οτι καταλαβαινει και πολλα).Ισως ομως να βελτιωσει λιγο και την οδικη συμπεριφορα,καθως το αμαξι θα χαμηλωσει περιπου 1cm.Τα βαζεις κατω,τα ''ζυγιζεις'' με παντα το +1 να ειναι υπερ της εργοστασιακης και αποφασιζεις.Εγω παντως θα το τολμουσα να βαλω 225/45/17,εστω για δοκιμη.
συμφωνώ απόλυτα δικαστή. είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων η επιλογή άλλης διάστασης. αλήθεια τί έχει γίνει στην δική σου περίπτωση;
Αλλο εννοω,μην ανησυχεις!!

)

για την ανάλυση

, με καφέ θα την βγάλουμε ..... θέλω κρουασανάκια ... στο Ciao !!!
...
και παραμορφώθηκε ο σκελετός τους ...