Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?
Θα το παω service και ελεγα να τους το πω.
Οτι βαζω λεει track unreadable-usb unreadable.
Παίζει να χρειάζεται να κάνεις format το usb σε FAT-32
Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?
konstantinek έγραψε:Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?
Παίζει να χρειάζεται να κάνεις format το usb σε FAT-32
konstantinek έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα.
Ερώτηση.
Μπορώ να αλλάξω ολόκληρο το φανάρι που φοράει λάμπες αλογόνου με φανάρι hid;
Ρωτάω γιατί έχω βρει κάτι μεταχειρισμένα φανάρια hid από volvo v40 και σκέφτομαι να τα αγοράσω καθώς η Volvo δεν αναλαμβάνει τέτοια μετατροπή.
Ευχαριστώ!
Jim_C30 έγραψε:@VolvoZeus, @ Vrestas
Volvo V40 T5
mco έγραψε:konstantinek έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα.
Ερώτηση.
Μπορώ να αλλάξω ολόκληρο το φανάρι που φοράει λάμπες αλογόνου με φανάρι hid;
Ρωτάω γιατί έχω βρει κάτι μεταχειρισμένα φανάρια hid από volvo v40 και σκέφτομαι να τα αγοράσω καθώς η Volvo δεν αναλαμβάνει τέτοια μετατροπή.
Ευχαριστώ!
Θα χρειαστείς και εγκέφαλο και αισθητήρα ύψους και καλωδίωση μπορεί και τπτ άλλο.
Πριν ξεκινήσεις ρώτησε καλύτερα.
konstantinek έγραψε:
Ρώτησα κι έχεις δίκιο.. Δυστυχώς η Volvo δεν μας δίνει πλέον καμία επιλογή για μετατροπές μετά το εργοστάσιο. Ακόμα και από εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες. Η ιδέα των hid εγκαταλείπεται..

vrestas έγραψε:Πάνο format τo usb σε fat32
elgreco έγραψε:Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις αν και όποτε μπορείτε να μου πείτε, όσοι γνωρίζετε, την άποψη σας (θα μου γλιτώσετε πολύ χρόνο απο ψάξιμο!)
1. Στο V40 CC Ocean Race το ταμπλό είναι δερμάτινο η πλαστικό? Έχω πάρει το κιτ της Volvo για δέρματα και δεν γνωρίζω αν εκεί είναι δέρμα ή όχι?
2. Σήμερα στην Αττική, πίσω απο ένα βυτιοφόρο έφυγε ένα πετραδάκι και χτύπησε το παρμπρίζ μου, κάνοντας δυο μικροσκοπικές λακούβες στο τζάμι... Τι προτείνετε να κάνω?
3. Απο καθαριστικά τζαμιών και εξωτερικού, τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω? Υποθέτω πως κερωμα σε αυτοκίνητο 9 μηνών δεν επιτρέπεται...
Θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις αν και όποτε μπορείτε να μου πείτε, όσοι γνωρίζετε, την άποψη σας (θα μου γλιτώσετε πολύ χρόνο απο ψάξιμο!)
1. Στο V40 CC Ocean Race το ταμπλό είναι δερμάτινο η πλαστικό? Έχω πάρει το κιτ της Volvo για δέρματα και δεν γνωρίζω αν εκεί είναι δέρμα ή όχι?
2. Σήμερα στην Αττική, πίσω απο ένα βυτιοφόρο έφυγε ένα πετραδάκι και χτύπησε το παρμπρίζ μου, κάνοντας δυο μικροσκοπικές λακούβες στο τζάμι... Τι προτείνετε να κάνω?
3. Απο καθαριστικά τζαμιών και εξωτερικού, τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω? Υποθέτω πως κερωμα σε αυτοκίνητο 9 μηνών δεν επιτρέπεται...
Ευχαριστώ!
gdaras έγραψε:elgreco έγραψε:Καλησπέρα σας!
Ευχαριστώ!
1. Βλέποντας τις άλλες εκδόσεις του V40, το ταμπλώ είναι ίδιο σε όλα και μάλλον είναι πλαστικό
Αν επιτρέπεται το κιτ της Volvo, που το πήρες και πόσο?
elgreco έγραψε:Το ειχα παραγγειλει στην Βελμαρ και μου το φερανε. Κοστισε-αν θυμαμαι καλα-30-40€. Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν κ καλυτερα κιτ καθαρισμου ΕΚΤΟΣ volvo, αλλα ειμαι... ασχετος με το θεμα.
Ευχαριστώ!
panos89 έγραψε:Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?
Και εμένα μου το κάνει. Δεν έχω βρει λύση.
) αλλά παρόλα αυτά το mp3 αρχείο να είναι χοντρικά "χαλασμένο". Μου συνέβη κυρίως σε mp3 κομμάτια που κατέβασα από το youtube -- δλδ με προγράμματα που γράφουν τον ήχο του βιντεακίου σε mp3.
Αλέκος έγραψε:panos89 έγραψε:Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?
Και εμένα μου το κάνει. Δεν έχω βρει λύση.
Με είχε ταλαιπωρήσει και μένα κάτι παρόμοιο.
Μπορεί να δοκιμάσεις τα πάντα (αλλαγή του file system, 30 φορές format, κεραλοιφή, φραπελιά...) αλλά παρόλα αυτά το mp3 αρχείο να είναι χοντρικά "χαλασμένο". Μου συνέβη κυρίως σε mp3 κομμάτια που κατέβασα από το youtube -- δλδ με προγράμματα που γράφουν τον ήχο του βιντεακίου σε mp3.
Το δοκίμασα σε 2 αυτοκίνητα, με καινούρια φλασάκια με όλα τα file systems, σε CD+R/CD-R/DVD, μετά από επεξεργασία με προγράμματα που κάνουν fix τα corrupt mp3 (τα metadata τους βασικά), απλά κάποια κομμάτια δεν παίζουν.
Μακριά από μένα το κισμέτ, αλλά το πήρα απόφαση. Δεν παίζουν!
Jim_C30 έγραψε:Τα usb sticks είναι εκ των πραγμάτων διαμορφωμένα σε σύστημα αρχείων fat32, εκτός αν κάποιος το μετατρέψει (όπως κάνω εγώ σε όλα τα sticks που έχω) σε ntfs. Αν λοιπόν ο Πάνος δεν έχει πειράξει κάτι στο στικάκι, το πιθανότερο είναι να είναι διαμορφωμένο σε fat32.
Πάνο, σου είχα πει και στο παρελθόν, το γεγονός ότι δεν παίζει "κάποια" τραγούδια και όχι όλα, οφείλεται στο γεγονός ότι τα κατεβάζεις από youtube και τα μεταρέπεις σε ΜΡ3 με λάθος converter.
Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον online converter και τα τραγούδια παίζουν ΑΨΟΓΑ και σε όλες τις συσκευές (cd, usb sticks, κινητά, mp3/mp4 κλπ).
Δοκιμάστε και πείτε μου.
mco έγραψε:elgreco έγραψε:Καλησπέρα σας!
Ευχαριστώ!
Καλημέρα
Το ταμπλό δεν είναι δερμάτινο ένα απλό πέρασμα με το υγρό Armoll είναι οκ.
Για το παρμπρίζ καλό είναι να κάνεις μία βόλτα από μια carglass να τσεκάρουν αν χρήζει επισκευής ή όχι.
Για τα δέρματα πιστεύω ότι μία φορά τον χρόνο είναι οκ ένα πέρασμα.
Του οδηγού να προσέξεις για να μην κάνει ζαρες.
Για τα τζάμια ένα καλό πέρασμα με wettex είναι αρκετό.
Για το χρώμα θα έλεγα να το αφήσεις να πάει 2 χρονών και μετά βλέπεις, ανάλογα πως το πλένεις φυσικά.
mco έγραψε:Elgreco εννοείς υγρό για το δοχείο των τζαμιών;
Εγώ έχω δοκιμάσει της shell και ήταν καλό.
Παλιά έβαζα της Wirth το οποίο ήταν πολύ καλό αλλά ακριβό.
trapezokomos έγραψε:Τελικα επειδη δεν μου αρέσει και πολυ ο εκβιασμός (τύπου μεχρι την δευτερα πες μου,αμα θελεις την έκπτωση θελω αυριο κτλ) αποφάσισα μαλλον να παω σε παραγγελία και καλο 2μηνο να έρθει.θα πάρω το καφε ανοιχτό χρωμα βενζίνη Τ3 152αλογα με υφασμάτινα καθίσματα.η έκδοση θα ειναι η livstyl με την 7" οθόνη.,17" ζάντες και xenon.μηπως μπορείτε ως γνωστές τι αλλα έξτρα να ζητήσω να βάλουνε.σκεφτομαι για το πακέτο εξωτερικής βελτίωση(αυτο ειναι το bodykit που λέτε πιο πριν;) αλλα για αλλα δεν γνωριζω.ποια ειναι τα απαραίτητα νομίζετε ;
ΥΓ συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο που θα πάρω με δικά μου χρήματα (που ο θεός ξέρει πως τα μάζευα) κ κοιτάζω να ειμαι όσο πιο Ικανοποιημένος γινεται.
trapezokomos έγραψε:Τελικα επειδη δεν μου αρέσει και πολυ ο εκβιασμός (τύπου μεχρι την δευτερα πες μου,αμα θελεις την έκπτωση θελω αυριο κτλ) αποφάσισα μαλλον να παω σε παραγγελία και καλο 2μηνο να έρθει.θα πάρω το καφε ανοιχτό χρωμα βενζίνη Τ3 152αλογα με υφασμάτινα καθίσματα.η έκδοση θα ειναι η livstyl με την 7" οθόνη.,17" ζάντες και xenon.μηπως μπορείτε ως γνωστές τι αλλα έξτρα να ζητήσω να βάλουνε.σκεφτομαι για το πακέτο εξωτερικής βελτίωση(αυτο ειναι το bodykit που λέτε πιο πριν;) αλλα για αλλα δεν γνωριζω.ποια ειναι τα απαραίτητα νομίζετε ;
ΥΓ συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο που θα πάρω με δικά μου χρήματα (που ο θεός ξέρει πως τα μάζευα) κ κοιτάζω να ειμαι όσο πιο Ικανοποιημένος γινεται.
gdaras έγραψε:Καλησπερα, θα ήθελα τα φώτα σας.
Τελευταία, όταν βάζω 1η και είμαι στο όριο του να πιάσει ο συμπλέκτης (και ιδιαίτερα όταν ζορίζεται ο συμπλέκτης στην όπισθεν), ακούω έναν μεταλλικό ήχο για πολύ λίγο.
Δεν είναι ακριβλως τρίξιμο, αλλά σαν να "τεντώνεται" το μέταλλο (δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς).
Δεν μοιάζει ανησυχητικός ο ήχος, αλλά μου κίνησε την περιέργεια. Σας έχει τύχει ποτέ? είναι φυσιολογικός?
(Α! δεν είναι ο κλασσικός ήχος λόγω του φρένου στην όπισθεν, είναι λόγω συμπλέκτη αυτό το καταλαβαίνω)
!
VolvoZeus έγραψε:gdaras έγραψε:Καλησπερα, θα ήθελα τα φώτα σας.
Τελευταία, όταν βάζω 1η και είμαι στο όριο του να πιάσει ο συμπλέκτης (και ιδιαίτερα όταν ζορίζεται ο συμπλέκτης στην όπισθεν), ακούω έναν μεταλλικό ήχο για πολύ λίγο.
Δεν είναι ακριβλως τρίξιμο, αλλά σαν να "τεντώνεται" το μέταλλο (δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς).
Δεν μοιάζει ανησυχητικός ο ήχος, αλλά μου κίνησε την περιέργεια. Σας έχει τύχει ποτέ? είναι φυσιολογικός?
(Α! δεν είναι ο κλασσικός ήχος λόγω του φρένου στην όπισθεν, είναι λόγω συμπλέκτη αυτό το καταλαβαίνω)
!
Ανάλογα τον θόρυβο μπορεί να ειναι απο τον διπλής μάζας. Γενικά θα πρεπει να το ακούσει κανείς για να πει με σιγουριά.
trapezokomos έγραψε:Σας ζήτω συγνωμη για την καθυστέρηση απλα δεν ειμαι σε υπολογιστή κ μολις μπήκα απο κινητό.το φλαμένκο ειναι στη livstyl με ξένον και ειναι στα 25800.εγω αυτα που θελω ειναι xenon,7" οθόνη και 17" ζάντα.Η 7" οθόνη εχει και το αναβαθμισμένο hi fi?δεν τα γνωρίζω τι κανει το καθένα.Τι ειναι το high performance και Ο διαχυτης;Το Dolby δεν ειναι στάνταρ;Η έκδοση που συζητάω ειναι η livstyl και αν γίνει μια καλη τιμή θα βάλω και έξτρα.τωρα ποια έξτρα ,ποσο κάνουν και το κυριότερο τι κάνουν και αν αξίζουν για αυτα θελω την βοήθεια σας.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες