V40

V40, XC40, S60, V60, XC60, S90, V90, XC90
Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Re: V40

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 17 Νοέμ 2015, 23:34

Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?
Θα το παω service και ελεγα να τους το πω.
Οτι βαζω λεει track unreadable-usb unreadable.

Παίζει να χρειάζεται να κάνεις format το usb σε FAT-32
V40 T2 Momentum

Άβαταρ μέλους
asta
T2

Δημοσίευσηαπό asta » 18 Νοέμ 2015, 00:56

Chrisnikos κι εμένα το ίδιο μου λέει. Δεν βρήκα άκρη ακόμα.
V40 D2 Livestyl

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 18 Νοέμ 2015, 09:51

konstantinek έγραψε:
Chrisnikos έγραψε:Παιδια καλησπερα με το usb που δεν παιζει mp3 εχετε κανει κατι?

Παίζει να χρειάζεται να κάνεις format το usb σε FAT-32

Όντως πρέπει να κάνεις format σε FAT-32 (όχι NTFS που είναι συνήθως).
Το γράφει και το manual
http://www.manualslib.com/manual/533804/Volvo-V40.html?page=265
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 18 Νοέμ 2015, 10:17

konstantinek έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα.
Ερώτηση.
Μπορώ να αλλάξω ολόκληρο το φανάρι που φοράει λάμπες αλογόνου με φανάρι hid;
Ρωτάω γιατί έχω βρει κάτι μεταχειρισμένα φανάρια hid από volvo v40 και σκέφτομαι να τα αγοράσω καθώς η Volvo δεν αναλαμβάνει τέτοια μετατροπή.
Ευχαριστώ!

Θα χρειαστείς και εγκέφαλο και αισθητήρα ύψους και καλωδίωση μπορεί και τπτ άλλο.
Πριν ξεκινήσεις ρώτησε καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 18 Νοέμ 2015, 13:27

@VolvoZeus, @ Vrestas
Volvo V40 T5
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 18 Νοέμ 2015, 14:55

Jim_C30 έγραψε:@VolvoZeus, @ Vrestas
Volvo V40 T5

Καλά jim αυτό το ξέραμε ότι παίζει v40 t5 με τον νέο vea κινητήρα (245 hp), το θέμα είναι ποιο v40 έχει ο φίλος του Κώστα,
ποιο model year.
v40 t5 έβγαινε στην αμερική με τον γνωστό 5κυλινδρο . Συχνά άλλες εκδόσεις παίζουν Αμερική και Αυστραλία και άλλες στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα ερχόταν V40 Cross Country Τ5 AWD 2.5(2497cc) 254ps Summum Auto
Εσύ πάντως jim μου είπες στο τηλέφωνο πως παίζει v40 με τον κινητήρα της ford που φοράνε τα s60 my2010-2012 που βγάζουν 240ps. Αυτό δύσκολο το βλέπω.

Θα το δούμε από κοντά, είτε ειναι 2λιτρο vea είτε 2497cc με 254ps θα πηγαίνει πολύ σβέλτα.

Άβαταρ μέλους
konstantinek
T2

Δημοσίευσηαπό konstantinek » 22 Νοέμ 2015, 14:34

mco έγραψε:
konstantinek έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα.
Ερώτηση.
Μπορώ να αλλάξω ολόκληρο το φανάρι που φοράει λάμπες αλογόνου με φανάρι hid;
Ρωτάω γιατί έχω βρει κάτι μεταχειρισμένα φανάρια hid από volvo v40 και σκέφτομαι να τα αγοράσω καθώς η Volvo δεν αναλαμβάνει τέτοια μετατροπή.
Ευχαριστώ!

Θα χρειαστείς και εγκέφαλο και αισθητήρα ύψους και καλωδίωση μπορεί και τπτ άλλο.
Πριν ξεκινήσεις ρώτησε καλύτερα.

Ρώτησα κι έχεις δίκιο.. Δυστυχώς η Volvo δεν μας δίνει πλέον καμία επιλογή για μετατροπές μετά το εργοστάσιο. Ακόμα και από εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες. Η ιδέα των hid εγκαταλείπεται.. :-(
V40 T2 Momentum

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 22 Νοέμ 2015, 19:20

konstantinek έγραψε:
Ρώτησα κι έχεις δίκιο.. Δυστυχώς η Volvo δεν μας δίνει πλέον καμία επιλογή για μετατροπές μετά το εργοστάσιο. Ακόμα και από εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες. Η ιδέα των hid εγκαταλείπεται.. :-(

Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι remap στα 200+ :whistling

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 25 Νοέμ 2015, 00:44

Και εμένα μου το κάνει. Δεν έχω βρει λύση.
V40 M.Y. 2014 T3 kinetic caspian blue

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 25 Νοέμ 2015, 02:15

Πάνο format τo usb σε fat32

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Νοέμ 2015, 10:23

vrestas έγραψε:Πάνο format τo usb σε fat32

Τα usb sticks είναι εκ των πραγμάτων διαμορφωμένα σε σύστημα αρχείων fat32, εκτός αν κάποιος το μετατρέψει (όπως κάνω εγώ σε όλα τα sticks που έχω) σε ntfs. Αν λοιπόν ο Πάνος δεν έχει πειράξει κάτι στο στικάκι, το πιθανότερο είναι να είναι διαμορφωμένο σε fat32.
Πάνο, σου είχα πει και στο παρελθόν, το γεγονός ότι δεν παίζει "κάποια" τραγούδια και όχι όλα, οφείλεται στο γεγονός ότι τα κατεβάζεις από youtube και τα μεταρέπεις σε ΜΡ3 με λάθος converter.
Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον online converter και τα τραγούδια παίζουν ΑΨΟΓΑ και σε όλες τις συσκευές (cd, usb sticks, κινητά, mp3/mp4 κλπ).
Δοκιμάστε και πείτε μου.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
themis
T2

Δημοσίευσηαπό themis » 25 Νοέμ 2015, 11:12

Σήμερα στο δρόμο για τη δουλειά βάζω τον αέρα στο κύριο και βγάζει μόνο ζεστό καυτό. Το αφήνω για λίγη ώρα αλλά τίποτα. Όχι το ac σκέτο αέρα με ρύθμιση στο LO.

Θα το ξαναδώ το απόγευμα και αν συνεχίσει βουρ Για συνεργείο.
V40 CC, D2

elgreco
T2

Πέτρα στην Αττική οδό

Δημοσίευσηαπό elgreco » 25 Νοέμ 2015, 23:46

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις αν και όποτε μπορείτε να μου πείτε, όσοι γνωρίζετε, την άποψη σας (θα μου γλιτώσετε πολύ χρόνο απο ψάξιμο!)

1. Στο V40 CC Ocean Race το ταμπλό είναι δερμάτινο η πλαστικό? Έχω πάρει το κιτ της Volvo για δέρματα και δεν γνωρίζω αν εκεί είναι δέρμα ή όχι?
2. Σήμερα στην Αττική, πίσω απο ένα βυτιοφόρο έφυγε ένα πετραδάκι και χτύπησε το παρμπρίζ μου, κάνοντας δυο μικροσκοπικές λακούβες στο τζάμι... Τι προτείνετε να κάνω?
3. Απο καθαριστικά τζαμιών και εξωτερικού, τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω? Υποθέτω πως κερωμα σε αυτοκίνητο 9 μηνών δεν επιτρέπεται...

Ευχαριστώ!
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)

Άβαταρ μέλους
myLivstyl
D2

Re: Πέτρα στην Αττική οδό

Δημοσίευσηαπό myLivstyl » 26 Νοέμ 2015, 11:18

elgreco έγραψε:Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις αν και όποτε μπορείτε να μου πείτε, όσοι γνωρίζετε, την άποψη σας (θα μου γλιτώσετε πολύ χρόνο απο ψάξιμο!)

1. Στο V40 CC Ocean Race το ταμπλό είναι δερμάτινο η πλαστικό? Έχω πάρει το κιτ της Volvo για δέρματα και δεν γνωρίζω αν εκεί είναι δέρμα ή όχι?

Δεν το γνωρίζω
2. Σήμερα στην Αττική, πίσω απο ένα βυτιοφόρο έφυγε ένα πετραδάκι και χτύπησε το παρμπρίζ μου, κάνοντας δυο μικροσκοπικές λακούβες στο τζάμι... Τι προτείνετε να κάνω?

Αν είναι μικρή η ζημιά, φωνάζεις αντίστοιχες εταιρίες και στο επισκευάζουν (ακόμα και στο χώρο σου).
3. Απο καθαριστικά τζαμιών και εξωτερικού, τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω? Υποθέτω πως κερωμα σε αυτοκίνητο 9 μηνών δεν επιτρέπεται...

Επιτρέπεται και με το παραπάνω! Όσο πιο νωρίς κάνεις το κέρωμα τόσο πιο καλά θα το προστατέψεις, αφού θα έχει και μικρότερη αρχική φθορά.
V40 D2 Livstyl

Άβαταρ μέλους
gdaras
T2

Δημοσίευσηαπό gdaras » 26 Νοέμ 2015, 16:33

Ευχαριστώ!

1. Βλέποντας τις άλλες εκδόσεις του V40, το ταμπλώ είναι ίδιο σε όλα και μάλλον είναι πλαστικό

Αν επιτρέπεται το κιτ της Volvo, που το πήρες και πόσο?
V40 CC D2 Ocean Race

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 26 Νοέμ 2015, 19:25

gdaras έγραψε:

Ευχαριστώ!

1. Βλέποντας τις άλλες εκδόσεις του V40, το ταμπλώ είναι ίδιο σε όλα και μάλλον είναι πλαστικό

Αν επιτρέπεται το κιτ της Volvo, που το πήρες και πόσο?

Το ειχα παραγγειλει στην Βελμαρ και μου το φερανε. Κοστισε-αν θυμαμαι καλα-30-40€. Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν κ καλυτερα κιτ καθαρισμου ΕΚΤΟΣ volvo, αλλα ειμαι... ασχετος με το θεμα.

Άβαταρ μέλους
Thanosgr
T5

Δημοσίευσηαπό Thanosgr » 26 Νοέμ 2015, 21:01

elgreco έγραψε:Το ειχα παραγγειλει στην Βελμαρ και μου το φερανε. Κοστισε-αν θυμαμαι καλα-30-40€. Ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν κ καλυτερα κιτ καθαρισμου ΕΚΤΟΣ volvo, αλλα ειμαι... ασχετος με το θεμα.

Δεν υπαρχει καλυτερο κιτ περιποιησεις δερματον απο αυτο της Volvo!!!
Και πρεπει να ομολογησω, οτι η ποιοτητα και η αντοχη του δερματος της Volvo ειναι η καλυτερη που εχω συναντησει!
Σιγουρα παντος, αν ψαχτεις εξω ολο και κατι καλυτερο θα βρεις αλλα ποσο θα κοστιζει...???
Και καλο ειναι να τα περνας δυο φορες τον χρονο, εγω το κανω τελη Σεπτεμβρη και κατα τον Απριλη, πριν και μετα το καλοκαιρι δηλαδη.
Ξερεις, ηλιος, ζεστη, αμμος, αλατι, ιδρωτας κ.τ.λ.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα :cry:

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 27 Νοέμ 2015, 11:44

Ευχαριστώ!

Καλημέρα

Το ταμπλό δεν είναι δερμάτινο ένα απλό πέρασμα με το υγρό Armoll είναι οκ.
Για το παρμπρίζ καλό είναι να κάνεις μία βόλτα από μια carglass να τσεκάρουν αν χρήζει επισκευής ή όχι.
Για τα δέρματα πιστεύω ότι μία φορά τον χρόνο είναι οκ ένα πέρασμα.
Του οδηγού να προσέξεις για να μην κάνει ζαρες.
Για τα τζάμια ένα καλό πέρασμα με wettex είναι αρκετό.
Για το χρώμα θα έλεγα να το αφήσεις να πάει 2 χρονών και μετά βλέπεις, ανάλογα πως το πλένεις φυσικά.

Άβαταρ μέλους
Αλέκος
T2

Δημοσίευσηαπό Αλέκος » 27 Νοέμ 2015, 15:09

panos89 έγραψε:

Με είχε ταλαιπωρήσει και μένα κάτι παρόμοιο.
Μπορεί να δοκιμάσεις τα πάντα (αλλαγή του file system, 30 φορές format, κεραλοιφή, φραπελιά... :dizzy ) αλλά παρόλα αυτά το mp3 αρχείο να είναι χοντρικά "χαλασμένο". Μου συνέβη κυρίως σε mp3 κομμάτια που κατέβασα από το youtube -- δλδ με προγράμματα που γράφουν τον ήχο του βιντεακίου σε mp3.

Το δοκίμασα σε 2 αυτοκίνητα, με καινούρια φλασάκια με όλα τα file systems, σε CD+R/CD-R/DVD, μετά από επεξεργασία με προγράμματα που κάνουν fix τα corrupt mp3 (τα metadata τους βασικά), απλά κάποια κομμάτια δεν παίζουν.

Μακριά από μένα το κισμέτ, αλλά το πήρα απόφαση. Δεν παίζουν! :q

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Νοέμ 2015, 17:08

Αλέκος έγραψε:
panos89 έγραψε:

Με είχε ταλαιπωρήσει και μένα κάτι παρόμοιο.
Μπορεί να δοκιμάσεις τα πάντα (αλλαγή του file system, 30 φορές format, κεραλοιφή, φραπελιά... :dizzy ) αλλά παρόλα αυτά το mp3 αρχείο να είναι χοντρικά "χαλασμένο". Μου συνέβη κυρίως σε mp3 κομμάτια που κατέβασα από το youtube -- δλδ με προγράμματα που γράφουν τον ήχο του βιντεακίου σε mp3.

Το δοκίμασα σε 2 αυτοκίνητα, με καινούρια φλασάκια με όλα τα file systems, σε CD+R/CD-R/DVD, μετά από επεξεργασία με προγράμματα που κάνουν fix τα corrupt mp3 (τα metadata τους βασικά), απλά κάποια κομμάτια δεν παίζουν.

Μακριά από μένα το κισμέτ, αλλά το πήρα απόφαση. Δεν παίζουν! :q

Εν ολίγοις, αυτά που έγραψα πιο πάνω. ;-)

Jim_C30 έγραψε:Τα usb sticks είναι εκ των πραγμάτων διαμορφωμένα σε σύστημα αρχείων fat32, εκτός αν κάποιος το μετατρέψει (όπως κάνω εγώ σε όλα τα sticks που έχω) σε ntfs. Αν λοιπόν ο Πάνος δεν έχει πειράξει κάτι στο στικάκι, το πιθανότερο είναι να είναι διαμορφωμένο σε fat32.
Πάνο, σου είχα πει και στο παρελθόν, το γεγονός ότι δεν παίζει "κάποια" τραγούδια και όχι όλα, οφείλεται στο γεγονός ότι τα κατεβάζεις από youtube και τα μεταρέπεις σε ΜΡ3 με λάθος converter.
Εγώ χρησιμοποιώ αυτόν τον online converter και τα τραγούδια παίζουν ΑΨΟΓΑ και σε όλες τις συσκευές (cd, usb sticks, κινητά, mp3/mp4 κλπ).
Δοκιμάστε και πείτε μου.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
Αλέκος
T2

Δημοσίευσηαπό Αλέκος » 27 Νοέμ 2015, 22:26

Υπόσχομαι να διαβάζω προσεκτικότερα τα threads... :oops:

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 29 Νοέμ 2015, 11:06

mco έγραψε:

Ευχαριστώ!

Καλημέρα

Το ταμπλό δεν είναι δερμάτινο ένα απλό πέρασμα με το υγρό Armoll είναι οκ.
Για το παρμπρίζ καλό είναι να κάνεις μία βόλτα από μια carglass να τσεκάρουν αν χρήζει επισκευής ή όχι.
Για τα δέρματα πιστεύω ότι μία φορά τον χρόνο είναι οκ ένα πέρασμα.
Του οδηγού να προσέξεις για να μην κάνει ζαρες.
Για τα τζάμια ένα καλό πέρασμα με wettex είναι αρκετό.
Για το χρώμα θα έλεγα να το αφήσεις να πάει 2 χρονών και μετά βλέπεις, ανάλογα πως το πλένεις φυσικά.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Μεχρι τωρα το αμαξι το πλενω στο χερι με microfiber και νερο και μετα το στεγνωνω με αλλο microfiber. Οταν ομως καποια στιγμη εβαλα σε ενα βενζιναδικο ενα ειδικο καθαριστικο για τζαμια κ παλι με microfiber, τα τζαμια ηταν η μερα με την νυχτα απο αυτο που κανω εγω. Για αυτο ρωτησα αν εχετε να προτεινετε καποιο κιτ για εξωτερικο καθαρισμο κ καθαρισμο τζαμιων.

Και παλι ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 29 Νοέμ 2015, 15:23

Elgreco εννοείς υγρό για το δοχείο των τζαμιών;
Εγώ έχω δοκιμάσει της shell και ήταν καλό.
Παλιά έβαζα της Wirth το οποίο ήταν πολύ καλό αλλά ακριβό.

elgreco
T2

Δημοσίευσηαπό elgreco » 03 Δεκ 2015, 09:57

mco έγραψε:Elgreco εννοείς υγρό για το δοχείο των τζαμιών;
Εγώ έχω δοκιμάσει της shell και ήταν καλό.
Παλιά έβαζα της Wirth το οποίο ήταν πολύ καλό αλλά ακριβό.

Δεν εννοούσα αυτό, αλλά χρειάζομαι και απο αυτό :-) όποτε σε ευχαριστώ (αν και έχω παραγγείλει της Volvo). Μιλούσα για υγρό καθαρισμού - σαμπουάν για εξωτερική πλύση αλλά και κάποιο για καθαρισμό τζαμιών μέσα-έξω.

trapezokomos
T2

Δημοσίευσηαπό trapezokomos » 03 Δεκ 2015, 22:43

Παιδια καλησπέρα σας και καλώς σας βρηκα.ειμαι ολοκαίνουργιος στο φόρουμ και συγνωμη εαν κανω καποια λάθη αρχάριους ως προς τα ποστ.θελω εως την επόμενη Τετάρτη να πάρω το πρώτο μου βολβο και κατέληξα στο v40cc αφου αυτο ηταν που με κέρδισε απο ολα (στο μπάτζετ μου παντα).ολη την εβδομάδα κανω έρευνα αγοράς ανα την Ελλάδα και την καλύτερη προσφορα μου την έκανε μια αθηναϊκή αντιπροσωπεία (κανει να πω όνομα;).το μοναδικό που εχω ενδοιασμούς ειναι το flamenco red χρώμα που εχει και τα υφασμάτινα καθίσματα.το αυτοκίνητο ειναι στο τελωνείο και δεν μπορώ να το δω.μεχρι τωρα ειχα στο μυαλό μου το ανοιχτό καφε και το rich Java.εχω δει το flamenco μονο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και μπορώ να πω μου αρεσε αρκετά.ειναι ομως και στην πραγματικότητα ωραιο;;;θα ηθελα την βοήθεια σας που σίγουρα το έχετε δει.επισης δεν εχω κάποιο κόλλημα με τα δερμάτινα καθίσματα απλα μονο αυτα εχω δει φορεμένα.ειναι εμφανίσιμο τα υφασματινα(μαύρα).σας ευχαριστω προκαταβολικά και ελπίζω για άμεση απάντηση/βοήθεια καθώς ο χρόνος πιέζει και η απόσυρση λήγει.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 04 Δεκ 2015, 00:54

Καλώς ήρθες!
Δεν είναι άσχημο χρώμα, ούτε πολύ κραυγαλέο σαν το κόκκινο αν σου αρέσει προχώρα.
Για το σαλόνι είναι τι σου αρέσει εμένα πχ μου αρέσει το μαύρο αλλά και πάλι δεν το θεωρώ πρόβλημα διότι με 500-700 ευρώ τα κάνεις δερμάτινα και ότι χρώμα θέλεις.
Αν είναι καλή η τιμή όλα γίνονται.

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 04 Δεκ 2015, 09:19

Σε v40 δεν το έχω δει live το χρώμα , σε φωτογραφίες δείχνει ωραίο. Εφόσον είναι μεταλλικό μια χαρά χρώμα θα είναι. Το ύφασμα βινύλιο επίσης ωραία αίσθηση έχει, σαφώς δεν είναι σαν το δέρμα, αλλά εσύ θα τα ζυγίσεις με βάση τις προσφορές που σου κάνουν.

username
T2

Δημοσίευσηαπό username » 04 Δεκ 2015, 09:34

Το εχω δει το V40 σε flamengo red και θεωρω ότι δεν του ταιριάζει καθόλου.(γενικά σαν χρώμα δεν μου άρεσε καθόλου και απορούσα πως και η Volvo έβγαλε τόσο άκυρο χρώμα).
Μαζί με κάποιο πορτικαλί-καφέ που έβγαινε το S60 νομίζω ότι θα πρέπει να καταργηθούν, γιατί χαλάννε την εικόνα των αυτοκινήτων (προσωπική άποψη και γούστο πάντα)

Προτείνω (μιας και μιλάμε για γούστα) να βρεις τρόπο να δεις το αυτοκίνητο με το χρώμα που θέλεις πριν αποφασίσεις. Το ότι δεν θα υπάρχει σε πολλές εκθέσεις κάτι λέει και αυτό.
Δεν γνωρίζω αν γίνεται, αλλά θα τους πίεζα να το δω στο τελωνείο πχ..

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 04 Δεκ 2015, 12:29

Εμένα προσωπικά μου αρέσει το flamenco red. Και τα υφασμάτινα ωραία είναι, αλλά τα δερμάτινα είναι τέλεια.

trapezokomos
T2

Δημοσίευσηαπό trapezokomos » 04 Δεκ 2015, 13:16

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.το flamenco red μπορώ να πώ είναι το μοναδικό χρώμα που δεν ξέρω αν μου αρέσει ή το σιχαίνομαι.εώς τώρα ήμουν αναμεσα σε ανοιχτό καφε,osmium grey και rich java(λίγο χαμηλότερα στη λιστα μου).ίσως και το ocean blue...ως προς το εσωτερικό δεν με ενοχλεί το ύφασμα αρκεί να μην ειναι ανοιχτόχρωμο γιατί είμαι αρκετά ατσούμπαλος( λερώνω σχεδόν επίτηδες) με καφέδες,χυμούς,παγωτά.πάντως θεωρώ το εξωτερικό χρώμα πολύ σημαντικό γιατί στους καιρούς που ζούμε αν δώσεις χρήματα πρέπει να τα θαυμάζεις κιόλας.εσείς τι λέτε για τα χρώματα που του πάνε,μιάς και δεν υπάρχει thread για χρώματα(καλή ιδέα;)

panos89
T3
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό panos89 » 04 Δεκ 2015, 13:29

Ψηφίζω δαγκωτό ocean blue .

trapezokomos
T2

Δημοσίευσηαπό trapezokomos » 04 Δεκ 2015, 15:51

είμαι στα τηλέφωνα από το πρωί καιέχω τρλαθεί.ψάχνω να βρώ στο χρώμα που θέλω με ξενον φώτα,7" οθόνη,17" ζαντες και είναι σαν να ψάχνω τους αριθμούς του τζόκερ.καλύτερα να πάντρευα παιδί.πιο λίγο θα έτρεχα.

Tomcat
T2

Δημοσίευσηαπό Tomcat » 04 Δεκ 2015, 17:06

Θυμάμαι το V40cc σε Flamenco Red το είχε πριν 2 Χριστούγεννα η μόνιμη έκθεση της Volvo Hellas στο Golden Hall.
Αρκετά ωραίο - πάει πιο κοντά σε μπορντώ το χρώμα. Νομίζω αν το συνδυάσεις με το bodykit και μια ελαφριά φιμέ μεμβράνη θα είναι εντυπωσιακό.

http://www.jagrullar.se/forum/viewtopic.php?f=77&t=90858
Polest@r Alliance

trapezokomos
T2

Δημοσίευσηαπό trapezokomos » 04 Δεκ 2015, 19:23

Τελικα επειδη δεν μου αρέσει και πολυ ο εκβιασμός (τύπου μεχρι την δευτερα πες μου,αμα θελεις την έκπτωση θελω αυριο κτλ) αποφάσισα μαλλον να παω σε παραγγελία και καλο 2μηνο να έρθει.θα πάρω το καφε ανοιχτό χρωμα βενζίνη Τ3 152αλογα με υφασμάτινα καθίσματα.η έκδοση θα ειναι η livstyl με την 7" οθόνη.,17" ζάντες και xenon.μηπως μπορείτε ως γνωστές τι αλλα έξτρα να ζητήσω να βάλουνε.σκεφτομαι για το πακέτο εξωτερικής βελτίωση(αυτο ειναι το bodykit που λέτε πιο πριν;) αλλα για αλλα δεν γνωριζω.ποια ειναι τα απαραίτητα νομίζετε ;

ΥΓ συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο που θα πάρω με δικά μου χρήματα (που ο θεός ξέρει πως τα μάζευα) κ κοιτάζω να ειμαι όσο πιο Ικανοποιημένος γινεται.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 04 Δεκ 2015, 20:47

+ αυτόματους υαλοκαθαριστήρες (φθηνό είναι)
+ αντιθαμπωτικό καθρέπτη εσωτερικό, δες αν έχει και εξωτερικούς
+ αυτόματη μεγάλη σκάλα στα φώτα (δες αν υπάρχει στα extra)
+ καλύτερο ηχοσύστημα ;

+
+
+
+
+
+
+
+

η λίστα είναι πολύ μεγάλη, ζήτα αναλυτικό excel με τον πρόσθετο εξοπλισμό και τις τιμές.

Πως και επέλεξες Τ3; δεν υπάρχει πλέον D2;
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 05 Δεκ 2015, 00:57

trapezokomos έγραψε:Τελικα επειδη δεν μου αρέσει και πολυ ο εκβιασμός (τύπου μεχρι την δευτερα πες μου,αμα θελεις την έκπτωση θελω αυριο κτλ) αποφάσισα μαλλον να παω σε παραγγελία και καλο 2μηνο να έρθει.θα πάρω το καφε ανοιχτό χρωμα βενζίνη Τ3 152αλογα με υφασμάτινα καθίσματα.η έκδοση θα ειναι η livstyl με την 7" οθόνη.,17" ζάντες και xenon.μηπως μπορείτε ως γνωστές τι αλλα έξτρα να ζητήσω να βάλουνε.σκεφτομαι για το πακέτο εξωτερικής βελτίωση(αυτο ειναι το bodykit που λέτε πιο πριν;) αλλα για αλλα δεν γνωριζω.ποια ειναι τα απαραίτητα νομίζετε ;

ΥΓ συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο που θα πάρω με δικά μου χρήματα (που ο θεός ξέρει πως τα μάζευα) κ κοιτάζω να ειμαι όσο πιο Ικανοποιημένος γινεται.

Σε ποια έκδοση χτίζεις;
Δέρμα σε παίρνει;
Blue tooth, parking radar και xenon είναι απαραίτητα τώρα από κει και πάνω ότι αντέχεις και σου αρέσει.
Ένα Rdesign πχ με xenon, αναβαθμισμενο hifi?
Υπάρχουν και πακέτα που έρχονται πιο οικονομικά από ένα ένα extra.
Τελικά η απόσυρση θα ισχύει για το νέο έτος;

Johnkyr δεν υπάρχει πια D2 ξεκινάει από D3.

Άβαταρ μέλους
gdaras
T2

Δημοσίευσηαπό gdaras » 05 Δεκ 2015, 01:23

Καλησπερα, θα ήθελα τα φώτα σας.

Τελευταία, όταν βάζω 1η και είμαι στο όριο του να πιάσει ο συμπλέκτης (και ιδιαίτερα όταν ζορίζεται ο συμπλέκτης στην όπισθεν), ακούω έναν μεταλλικό ήχο για πολύ λίγο.
Δεν είναι ακριβλως τρίξιμο, αλλά σαν να "τεντώνεται" το μέταλλο (δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς).
Δεν μοιάζει ανησυχητικός ο ήχος, αλλά μου κίνησε την περιέργεια. Σας έχει τύχει ποτέ? είναι φυσιολογικός?

(Α! δεν είναι ο κλασσικός ήχος λόγω του φρένου στην όπισθεν, είναι λόγω συμπλέκτη αυτό το καταλαβαίνω)

!
V40 CC D2 Ocean Race

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 05 Δεκ 2015, 16:23

trapezokomos έγραψε:Τελικα επειδη δεν μου αρέσει και πολυ ο εκβιασμός (τύπου μεχρι την δευτερα πες μου,αμα θελεις την έκπτωση θελω αυριο κτλ) αποφάσισα μαλλον να παω σε παραγγελία και καλο 2μηνο να έρθει.θα πάρω το καφε ανοιχτό χρωμα βενζίνη Τ3 152αλογα με υφασμάτινα καθίσματα.η έκδοση θα ειναι η livstyl με την 7" οθόνη.,17" ζάντες και xenon.μηπως μπορείτε ως γνωστές τι αλλα έξτρα να ζητήσω να βάλουνε.σκεφτομαι για το πακέτο εξωτερικής βελτίωση(αυτο ειναι το bodykit που λέτε πιο πριν;) αλλα για αλλα δεν γνωριζω.ποια ειναι τα απαραίτητα νομίζετε ;

raw copper το πιο ωραίο χρώμα για μένα. parking sensors και high performance οπωσδήποτε, διαχυτης και διπλές απολύξεις & πλαινά μαρσπιε αν σε παίρνει. το εξωτερικό bodykit δίνει τρελή ομορφιά. https://www.google.gr/imgres?imgurl=http://assets.volvocars.com/in/~/media/images/galleries/new-cars/v40cc/landing/vo_02515.jpg%253Fw%253D633&imgrefurl=http://www.volvocars.com/in/cars/new-models/v40-cross-country&h=475&w=633&tbnid=zIajcnKGayJ3UM:&docid=FbL0_hPynjFtjM&ei=K-RiVtXmH8m0ygO7qKPgAw&tbm=isch&client=ms-android-samsung&ved=0ahUKEwiVqOSw58TJAhVJmnIKHTvUCDwQMwhaKDYwNg

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5

Δημοσίευσηαπό vrestas » 05 Δεκ 2015, 16:24

το flamengo red τι εξοπλισμό είχε και πόσο στο έδιναν?

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 05 Δεκ 2015, 18:48

Οταν κανείς παραγγελία κοιτάς να βάλεις πράγματα που δεν μπαίνουν μετα, όπως πχ το Dolby surround, ξενον...εξωτερικά κιτ κτλ μπαίνουν οποτε θες, σίγουρα με μεγαλύτερο κόστος αλλα αν το μπάτζετ ειναι στενό, το προγραμματίζεις για αργότερα..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 05 Δεκ 2015, 18:56

gdaras έγραψε:Καλησπερα, θα ήθελα τα φώτα σας.

Τελευταία, όταν βάζω 1η και είμαι στο όριο του να πιάσει ο συμπλέκτης (και ιδιαίτερα όταν ζορίζεται ο συμπλέκτης στην όπισθεν), ακούω έναν μεταλλικό ήχο για πολύ λίγο.
Δεν είναι ακριβλως τρίξιμο, αλλά σαν να "τεντώνεται" το μέταλλο (δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς).
Δεν μοιάζει ανησυχητικός ο ήχος, αλλά μου κίνησε την περιέργεια. Σας έχει τύχει ποτέ? είναι φυσιολογικός?

(Α! δεν είναι ο κλασσικός ήχος λόγω του φρένου στην όπισθεν, είναι λόγω συμπλέκτη αυτό το καταλαβαίνω)

!

Ανάλογα τον θόρυβο μπορεί να ειναι απο τον διπλής μάζας. Γενικά θα πρεπει να το ακούσει κανείς για να πει με σιγουριά.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
gdaras
T2

Δημοσίευσηαπό gdaras » 05 Δεκ 2015, 21:10

VolvoZeus έγραψε:
gdaras έγραψε:Καλησπερα, θα ήθελα τα φώτα σας.

!

Ανάλογα τον θόρυβο μπορεί να ειναι απο τον διπλής μάζας. Γενικά θα πρεπει να το ακούσει κανείς για να πει με σιγουριά.

Σε ευχαριστώ Δία. Θα προσπαθήσω να τον ηχογραφήσω (ίσως να μην είναι γίνεται) και να τον ανεβάσω.
Όπως και να έχει σε λίγο θα πάει για το πρώτο του service.
V40 CC D2 Ocean Race

trapezokomos
T2

Δημοσίευσηαπό trapezokomos » 05 Δεκ 2015, 23:23

Σας ζήτω συγνωμη για την καθυστέρηση απλα δεν ειμαι σε υπολογιστή κ μολις μπήκα απο κινητό.το φλαμένκο ειναι στη livstyl με ξένον και ειναι στα 25800.εγω αυτα που θελω ειναι xenon,7" οθόνη και 17" ζάντα.Η 7" οθόνη εχει και το αναβαθμισμένο hi fi?δεν τα γνωρίζω τι κανει το καθένα.Τι ειναι το high performance και Ο διαχυτης;Το Dolby δεν ειναι στάνταρ;Η έκδοση που συζητάω ειναι η livstyl και αν γίνει μια καλη τιμή θα βάλω και έξτρα.τωρα ποια έξτρα ,ποσο κάνουν και το κυριότερο τι κάνουν και αν αξίζουν για αυτα θελω την βοήθεια σας.

Άβαταρ μέλους
themis
T2

Δημοσίευσηαπό themis » 06 Δεκ 2015, 20:58

Sorry αν είμαι off topic αλλά το v40 που φτιάχνονται;
V40 CC, D2

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 06 Δεκ 2015, 22:19

trapezokomos έγραψε:Σας ζήτω συγνωμη για την καθυστέρηση απλα δεν ειμαι σε υπολογιστή κ μολις μπήκα απο κινητό.το φλαμένκο ειναι στη livstyl με ξένον και ειναι στα 25800.εγω αυτα που θελω ειναι xenon,7" οθόνη και 17" ζάντα.Η 7" οθόνη εχει και το αναβαθμισμένο hi fi?δεν τα γνωρίζω τι κανει το καθένα.Τι ειναι το high performance και Ο διαχυτης;Το Dolby δεν ειναι στάνταρ;Η έκδοση που συζητάω ειναι η livstyl και αν γίνει μια καλη τιμή θα βάλω και έξτρα.τωρα ποια έξτρα ,ποσο κάνουν και το κυριότερο τι κάνουν και αν αξίζουν για αυτα θελω την βοήθεια σας.

Το High performance είναι με 5αρα οθόνη και το αναβαθμίζεις με 7αρα αλλά δεν έχει διαφορά στο θέμα ηχου παρα μόνο στην οθόνη .
Dolby είναι το επόμενο βήμα με το ανάλογο κόστος ...
Ο διαχύτης μπαίνει όποτε θέλεις , είναι το μεσαίο κομμάτι μεταξύ των 2 εξατμίσεων.
Μια ζάντα πρέπει να την βάλεις στην παραγγελία γιατί μετά δεν συμφέρει.
Οποσδήποτε ρεζέρβα.

Επιστροφή σε “Μοντέλα Volvo”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες