Δεν θα ήθελα να το δω αυτό.........μόνο που το σκέφτομαι τρελένομαι.iatroud έγραψε:απέναντι από τις στήλες του ολυμπίου Διός σε κάθετο στενάκι είδα μετά τα προχθεσινά επεισόδια, C30 καμένο από την μέση και πίσω.. άθλια εικόνα..
Στο δρόμο είδα............
Re: Στο δρόμο είδα............
VOLVO S40 FOR LIFE
- turbanthropas
- T2
gpap έγραψε:Απολαύστε το παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο του Αμβούργου πριν μερικές μέρες
war das im gaensemarkt?
Εκεί είχα πετύχει SLR και από πίσω Carerra GT στο φανάρι

Κάπου εκεί κοντά, πίσω από το δημαρχείο...
Αν και η ντόπια αυτοκινητοβιομηχανία κατέχει τα πρωτεία στους γερμανικούς δρόμους, δεν ήταν και λίγα τα volvo που κυκλοφορούν με σαφείς προτιμήσεις στα S60, V50-70 και C70. Ελάχιστα τα S40 και C30 που έτυχε να δω. Παρόμοια και με τα ΧC, αλλά τι να λέμε, ο Γερμανός αν δεν χρειάζεται SUV δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσει (ακριβώς αντίθετα με τις ελληνικές συνήθειες)
Αν και η ντόπια αυτοκινητοβιομηχανία κατέχει τα πρωτεία στους γερμανικούς δρόμους, δεν ήταν και λίγα τα volvo που κυκλοφορούν με σαφείς προτιμήσεις στα S60, V50-70 και C70. Ελάχιστα τα S40 και C30 που έτυχε να δω. Παρόμοια και με τα ΧC, αλλά τι να λέμε, ο Γερμανός αν δεν χρειάζεται SUV δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσει (ακριβώς αντίθετα με τις ελληνικές συνήθειες)

Γρηγόρης, Θεσσαλονίκη
S40 1.8 Summum, MY10
S40 1.8 Summum, MY10

περιμένω τον δικαστή, να ανεβάσει καλύτερες pics. Μερικά χλμ πιο κάτω στην Α.Ο μια ferrari 360, παραλίγο να πέσει πίσω από ένα ZX
. Δεν ξέρω πόσο πιο αποτελεσματικό είναι το GTR, αλλά η όψη και ο ήχος της 360

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
@ Johnkyr & Dikastis
Να είμαι καλά εγώ που απογείωσα το Corsaκι για να βγάλετε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες! Πραγματικά πάντως το GTR ήταν απίστευτο αυτοκίνητο και ευτυχώς που είχαμε e-pass στην Α.Ο αλλιώς ούτε που θα το βλέπαμε, όχι να το φωτογραφίσουμε κιόλας....
Όσο για το 360 Modena πραγματικά κάποιοι οδηγοί δεν κάνουν για αυτά τα αυτοκίνητα...Αν έπεφτε πάνω στο ZX θα έριχνα τρελά γέλια!
Δικαστή ανέβασε τη φωτογραφία που έχεις στο κινητό σου...Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλλιτεχνική!

Να είμαι καλά εγώ που απογείωσα το Corsaκι για να βγάλετε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες! Πραγματικά πάντως το GTR ήταν απίστευτο αυτοκίνητο και ευτυχώς που είχαμε e-pass στην Α.Ο αλλιώς ούτε που θα το βλέπαμε, όχι να το φωτογραφίσουμε κιόλας....
Όσο για το 360 Modena πραγματικά κάποιοι οδηγοί δεν κάνουν για αυτά τα αυτοκίνητα...Αν έπεφτε πάνω στο ZX θα έριχνα τρελά γέλια!
Δικαστή ανέβασε τη φωτογραφία που έχεις στο κινητό σου...Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλλιτεχνική!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Τελικά είμαστε πολύ μπροστά!!!!!!!
Συγχαρητήρια στον Δικαστή για τις φωτογραφίες...
Όσο για το δέος δεν ήταν τόσο για το GTR όσο για το Corsa που στα 140χλμ/ω με 3 άτομα μέσα νόμιζε κανένας ότι θα απογειωθούμε!!!

Συγχαρητήρια στον Δικαστή για τις φωτογραφίες...
Όσο για το δέος δεν ήταν τόσο για το GTR όσο για το Corsa που στα 140χλμ/ω με 3 άτομα μέσα νόμιζε κανένας ότι θα απογειωθούμε!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
- turbanthropas
- T2
C70 ασημι 2,4 summum στο Vive mar. Παρκαρισμενο στο parking του vive ξεκινησαμε παρέα φευγοντας απο vive αλλά δεν βρήκα ευκαιρία να του πω για το volvoclub.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
vrestas έγραψε:δεν βρήκα ευκαιρία να του πω για το volvoclub.
Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Με αδικείς...
Εχω στρατολογησει και εγώ νέα members....
Οταν ειχα παει autopoint ειχα πει σε δυο παιδιά,ενας με s60 με bodykit και ενας αλλος με s40 μαυρο του κουτιου για το club, δεν ξερω αν εχουν γινει members παντως,ετσι ειχαν πει, οτι θα γραφτουν. Πετυχα και ενα xc70 3.2 στην παραλιακή σημερα...γενικά βλέπω αρκετά volvo πλεον!
Εχω στρατολογησει και εγώ νέα members....
Οταν ειχα παει autopoint ειχα πει σε δυο παιδιά,ενας με s60 με bodykit και ενας αλλος με s40 μαυρο του κουτιου για το club, δεν ξερω αν εχουν γινει members παντως,ετσι ειχαν πει, οτι θα γραφτουν. Πετυχα και ενα xc70 3.2 στην παραλιακή σημερα...γενικά βλέπω αρκετά volvo πλεον!
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
- turbanthropas
- T2
αγγλικό ? rover, triumph ?
914, τώρα δεν ξέρω αν είναι η απλή ή η S...
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
- turbanthropas
- T2
Όντως 914 είναι 

είδα ... θηρίο Range Rover, σταματημένο από μπάτσους ..... να ψάχνουν τα φορολογικά του ιδιοκτήτη.
DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:είδα ... θηρίο Range Rover, σταματημένο από μπάτσους ..... να ψάχνουν τα φορολογικά του ιδιοκτήτη.
Απο ποτε οι φιλτατοι μπατσοι ψαχνουν τα φορολογικα?Συνελθε....
Βάσει νέου νόμου αγαπητέ Δικαστή , για να μαθαίνεις, υπάρχουν περιπολικά εφοδιασμένα με on-line σύστημα εξακρίβωσης δεδομένων ιδιοκτητών αυτοκινήτων, με το Υπουργείο Οικονομικών!
Τα περιπολικά αυτά έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μέσω του οποίου μπορούν να ελέγξουν το πώς αποκτήθηκε το αυτοκίνητο καθώς και όλα τα φορολογικά δεδομένα του ιδιοκτήτη του...Άπλα για να μαθαίνεις!!!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Στους δρόμους της Νέας Ιωνίας κυκλοφορεί ένα C30 ολοκαίνουριο, χρώματος κεραμιδί, με γυναίκα οδηγό...Την έχω πετύχει 2 φορές! Δικαστή έλα Νέα Ιωνία για προσυλητισμό...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
στο Διόνυσο ασημί παλιό Xc70, με γυναίκα οδηγό.
DIKASTIS-T5 έγραψε:....Ωραιο ειναι το αμαξι?
Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο...Όπως όμως είχα αναφέρει παλιότερα στα πόστ του meet me day του νέου C30 στους 4Τ, προσωπικά προτιμώ την παλιά μούρη η οποία κατά τη γνώμη μου το κάνει το μοντέλο πιο επιθετικό. Τα νέα φώτα με ξενίζουν κάπως...Γούστα είναι αυτά πάντως!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Χθες το μεσημεράκι πηγαίνοντας για δουλειά, στο ύψος του δαχτυλιδιού στην Κηφισίας, V50 Τ5 με πινακίδες Διπλωματικού Σώματος με οδηγό γυναίκα... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Χθες το μεσημεράκι πηγαίνοντας για δουλειά, στο ύψος του δαχτυλιδιού στην Κηφισίας, V50 Τ5 με πινακίδες Διπλωματικού Σώματος με οδηγό γυναίκα...
Κ Λ Α Ι Ω!
εσύ γιατί? ο γιάννης θαπρεπε να έκλαιγε!
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
αφού δεν έχει απενεργοποιημένο 100% το DSTC ... δεν κλαίω !!!!

ο δικαστής μπορεί να κλαίει για την διπλωμάτισσα ?
ο δικαστής μπορεί να κλαίει για την διπλωμάτισσα ?
Πού τα πετυχαίνεις κάτι τέτοια ρε Γιάννη...Άκου SOLARA!!!Ότι πρέπει για τον Δικαστή μας!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Το άσπρο GTR το οποίο είχαμε ανεβάσει στο παρελθόν απο τα κινητά του Johnkyr και του Δικαστή, εθεάθη πριν 2 ώρες στην Κηφισιά! Και μη ρωτήσετε πώς ξέρω ότι είναι το ίδιο...Από την πινακίδα φυσικά!!! 
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Στην Εξοδο προς ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ, στην Γνωστή μάντρα .... υπάρχουν ....
GTR άσπρο
Μ3 CSL ανθρακί
....
GTR άσπρο
Μ3 CSL ανθρακί
...."...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
-
scandinavian
- T2
Ford Focus RS στο γνωστό πράσινο χρώμα είδα χτες στη γειτονιά....
Πριν από δύο εβδομάδες είδα και την πρώτη Mercedes SLS 6.2 AMG στην Κηφισιά.
Πριν από δύο εβδομάδες είδα και την πρώτη Mercedes SLS 6.2 AMG στην Κηφισιά.
είδα, τυχαία το δικαστή, να πηγαίνει για γλυφάδα ....
λίγο πριν, μια carrera2 κάμπριο, άνοιγε δρόμο μπροστά μου και ανέβαινα την ΕΟ με +-180χαω
τυχαίο, δε νομίζω
λίγο πριν, μια carrera2 κάμπριο, άνοιγε δρόμο μπροστά μου και ανέβαινα την ΕΟ με +-180χαω
τυχαίο, δε νομίζω
johnkyr έγραψε:είδα, τυχαία το δικαστή, να πηγαίνει για γλυφάδα ....
Άλλος κατάσκοπος από εδώ...

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
δεν το άνοιξες, να τους δείξεις και τα δέρματα ???

τώρα καταλαβαίνω γιατί έχεις το μπουκάλι της coca-cola μόνιμα, μέσα στο όχημα ....

DIKASTIS-T5 έγραψε:Στο παρκινγκ το W-CLUB δε,οταν πηγα να παρα το αμαξι να φυγω ειδα μια παρεα απο 5 18χρονα κοριτσακια να φωτογραφιζονται με τα κινητα τους αγκαλια με το C30 μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Θεος φυλαξοι!
Πώς γίνεται όλα τα καλά να συμβαίνουν σε εσένα ρε παιδάκι μου; Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
τυχαίο ---- δε νομίζω .....
γι αυτό νοίκιασες σπίτι, δίπλα από σχολείο ?

johnkyr έγραψε:τυχαίο ---- δε νομίζω .....

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Και οσο να ναι το δικο μου C30 ειναι πιο hot & sexy...![]()
![]()
Το δικό μου όμως είναι μαύρο!!!!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Κοκκινο επρεπε!Πατρινος![]()
Ο Φωτης εχει παθει πλακα με του Γιωργου απο Πατρα!
Μπα τα μαύρα κορμιά έχουν άλλα χαρίσματα...

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Ειδες σουξε που ειχε το Twilight σε αυτες τις ηλικιες? 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:Ειδες σουξε που ειχε το Twilight σε αυτες τις ηλικιες?
Δίκιο έχεις ρε Κωνσταντίνε...Πραγματικά δεν τον είχα κάνει το συνειρμό, αλλά τώρα που το λες έχεις απόλυτο δίκιο!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Κοκκινο επρεπε!Πατρινος![]()
Ο Φωτης εχει παθει πλακα με του Γιωργου απο Πατρα!
Μπα τα μαύρα κορμιά έχουν άλλα χαρίσματα...
Μαύρο αμάξι είχα και δεν ξαναπαίρνω με τίποτα. Οκ είναι ωραίο όταν είναι φρεσκοπλυμένο, αλλά αυτό κρατάει λίγες μέρες, λερώνει απίστευτα γρήγορα και φαίνεται άσχημο. Οπότε ή το πλένεις κάθε λίγο ή ζεις με την ανάμνηση του πως ήταν πλυμένο
Όταν κάναμε την συνάντηση των Πατρινών του Club πετύχαμε στο Ρίο ένα λευκό ολοκαίνουργιο 40άρι με ζάντες ίδιες με τις δικές μου. Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης δεν φαινόταν κοντά. Γενικά τελευταία παρατηρώ ότι το λευκό στα σύγχρονα σχέδια αυτοκινήτων πάει πολύ.
Πάντως το κόκκινο S40 έχει κάψει καρδιές
με πρώτη την δικιά μου.
S40 1,8 Momentum MY08Re: Στο δρόμο είδα............
Λοιπόν καλησπέρα και από εμένα.
Σήμερα πηγαίνοντας για δουλεια συνάντησα στο δρόμο ένα C30 μαύρο 1,6 με bodykit και αεροτομή και ζάντα Atreus!!!!
Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία, πλησίασα και φτάνοντας δίπλα άνοιξα παράθυρο κάνοντας νόημα στον οδηγό να ανοίξει! Ήταν ένα παλληκάρι γύρω στα 30-35 και του είπα για το κλαμπ! Τώρα, δεν ξέρω αν θα γίνει μέλος, το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ προσπάθησα.....
Σήμερα πηγαίνοντας για δουλεια συνάντησα στο δρόμο ένα C30 μαύρο 1,6 με bodykit και αεροτομή και ζάντα Atreus!!!!
Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία, πλησίασα και φτάνοντας δίπλα άνοιξα παράθυρο κάνοντας νόημα στον οδηγό να ανοίξει! Ήταν ένα παλληκάρι γύρω στα 30-35 και του είπα για το κλαμπ! Τώρα, δεν ξέρω αν θα γίνει μέλος, το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ προσπάθησα.....
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Στη Λυκόβρυση, γκρίζο S60R με γκριζομάλλη οδηγό, λίγο πιο πάνω δυο παππούδια παρκαρανε τις ferrari τους (λευκή 360, κόκκινη cabrio 360), λίγο πριν φτάσω, μια λευκή 911GT3 RS (δεν μπόρεσα να δω οδηγό). Στην επιστροφή, από Διόνυσο ένα μπλε clioRS fl, αλλά μάλλον το έστρωνε, γιατί ήμουν από πίσω του και παρακολουθούσα αν στρίβει
, μέχρι που ο Γιωργάκης έκανε εμετό
...
επίσης, είδα αυτοκίνητο με άδετα παιδάκια μέσα και ο μπαμπάς οδηγός, να κρατά ένα στην αγκαλιά του καθώς οδηγεί
.
...επίσης, είδα αυτοκίνητο με άδετα παιδάκια μέσα και ο μπαμπάς οδηγός, να κρατά ένα στην αγκαλιά του καθώς οδηγεί
."...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
- nefakithebest
- T2
DIKASTIS-T5 έγραψε:FORD FOCUS ST στα praktiker πορτοκαλι,με μαυρες ζαντες BBS 18αρες,michelin sport pilot 3(john,μη μιλησεις,σε φιμωνω),φρεναρες χαραχτοι δισκοι και 4πιστονες BREMBO,μαλλον φιλτρο(αν κρινω απο τον ηχο),προγραμμα(αν κρινω απο το αυτοκολλητο Gounaris tunning),εξατμιση μαμα και γυναικα να το οδηγαει!!!Το αμαξι ηταν ΕΠΟΣ!!!!
Ειδα και 2 VOLVO C70 f/l ενα κρεμ και ενα μπλε.Το πρωτο ηταν παρκαρισμενο και ελειπε ο οδηγος και το δευτερο πηγαινε γαμ.....ντας![]()
Και τα 2 στο Μενιδι.Εγω ημουν στο λεωφορειο!!!!
Λεωφορείο τέτοια εποχή?!
Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.
Νεφέλη, S40 1.8 Momentum ΜΥ10
Make Love in a Volvo.
- nefakithebest
- T2
Practice Safe Sex.
Make Love in a Volvo.