Μας τελειωσε..............χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

,ε τι να κανει και αυτη με εφτυσε!!!!!Αλλα ειπαμε ερχεται η καινουρια.....

johnkyr έγραψε:εκτός, από το ότι η μια είναι καινούρια ... και το ότι η άλλη, είναι off .... τι άλλες διαφορές έχουν αυτές οι 2 τουρμπίνες ?[/quote
Η 19Τ έχει 76.5 κώλο και απο 53mm φτερωτη 63mm.Αντεχει να φουσκωσει στα 20-23psi.Mε καλο ecu εισαι στα 300hp![]()
![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:Απο σκαστρα τι μελλει γεννεσθαι?Θα χρησιμοποιησεις της μαμας?

johnkyr έγραψε:εκτός, από το ότι η μια είναι καινούρια ... και το ότι η άλλη, είναι off .... τι άλλες διαφορές έχουν αυτές οι 2 τουρμπίνες ?
DOULGERAKIS έγραψε:johnkyr έγραψε:εκτός, από το ότι η μια είναι καινούρια ... και το ότι η άλλη, είναι off .... τι άλλες διαφορές έχουν αυτές οι 2 τουρμπίνες ?[/quote
Η 19Τ έχει 76.5 κώλο και απο 53mm φτερωτη 63mm.Αντεχει να φουσκωσει στα 20-23psi.Mε καλο ecu εισαι στα 300hp![]()
![]()
Danilis έγραψε:Καλά φουσκώματα Κιμ.!!![]()
![]()
![]()
Από ECU τι σκέφτεσαι?? Θα το παλέψεις μόνος σου με τα Αγγλία software?

DIKASTIS-T5 έγραψε:Ωραια!Βλεπω και το καπακι του κινητηρα το ξαναεβαλες!Αυτα ειναι ευχαριστα!

DIKASTIS-T5 έγραψε:Μη μου αναβεις φωτιες τωρα με τις external!!!Αφου ειναι μικρο το τουρμπο,ποιος ο λογος να την χωσω?Κιμωνα,μπορουν στην ηδη υπαρχουσα να αλλαχτουν τα ελατηρια και να μπουν πιο σκληρα?

DIKASTIS-T5 έγραψε:Επειδη,το παληκαρι εχει να μπει αρκετο καιρο και θα το μαλωσω,θα σου πω οτι εμενα μου ειχε πει οτι πηγε κοντα στο χιλιαρικο η 19Τ.Περιμενουμε να μπει ξανα για να μας κατατοπισει περαιτερω.
DOULGERAKIS έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Επειδη,το παληκαρι εχει να μπει αρκετο καιρο και θα το μαλωσω,θα σου πω οτι εμενα μου ειχε πει οτι πηγε κοντα στο χιλιαρικο η 19Τ.Περιμενουμε να μπει ξανα για να μας κατατοπισει περαιτερω.
Ηλια ειναι 1250 για την 19t.
DIKASTIS-T5 έγραψε:Εγω θα κοιταζα για VF34!
http://www.turbodynamic.gr/full_product.php?prod_id=TD044&page=0
Μπορουμε να μεταφερουμε τη συζητηση εδω http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=256 ἠ να ανοιξουμε καινουργιο τοπικ μονο για τουρμπινες στο ιδιο φορουμ.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες