georgosk έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Μακαρι να ξαναπαμε,περισσοτεροι βεβαια.Αξιζει και το τελευταιο ευρω που θα δωσεις,εστω και αν ειναι <<μαυρο>>,καθως αποδειξη δεν κοπηκε για κανενα λογο.Με λιγη πιεση βεβαια ολα γινονται.Μπορουμε να κανονισουμε και ενοικιση της πιστας για το club οργανωμενα.
Ωραία ιδέααν και δεν έχω ξαναβάλει το αυτοκίνητο σε πίστα...
Να το οργανώσουμε λοιπόν να δούμε και πόσοι μαζευόμαστε. Τι λέτε για 20/6;
johnkyr έγραψε:πρέπει να δούμε ΠΟΤΕ είναι διαθέσιμη η πίστα για τους ιδιώτες .... Το να κλείσουμε την πιστά ΜΟΝΟ εμείς, δεν θα θέλατε να μάθετε πόσο είναι το κόστος.. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάω, να είμαι με άλλο αυτοκίνητο .... πιο ελαφρύ, χωρίς esp, ίσως και χωρίς ABS, πιο δυνατό. Mετά την επίσκεψη μου στην πίστα, άρχισαν να μου έρχονται ξανά οι ιδέες για αγορά, ενός trackday car. Γαμώ την Ελλάδα με τους "πλούσιους" των +2.000cc
![]()
![]()
![]()
συνεχίζουμε εδώ viewtopic.php?f=20&t=207&start=50
Λοιπόν καθώς το θέμα μεταφέρθηκε εδώ, ανοίγω την συζήτηση για οργανωμένη παρουσία του club στην πίστα Μεγάρων. Γιάννη έχεις δίκαιο το να κλείσουμε την πίστα μόνο για μας είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας, αλλά θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε να συναντηθούμε εκεί στην επόμενη ανοικτή για τους ιδιώτες μέρα. Οπότε όσοι παρακολουθούν το θέμα να ενημερώσουν πότε είναι διαθέσιμη η πίστα για τους ιδιώτες για να οργανωθούμε εγκαίρως. Εγώ πάντως από το β΄ δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και μετά είμαι ελεύθερος.
αν και δεν έχω ξαναβάλει το αυτοκίνητο σε πίστα...
. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάω, να είμαι με άλλο αυτοκίνητο .... πιο ελαφρύ, χωρίς esp, ίσως και χωρίς ABS, πιο δυνατό. Mετά την επίσκεψη μου στην πίστα, άρχισαν να μου έρχονται ξανά οι ιδέες για αγορά, ενός trackday car. Γαμώ την Ελλάδα με τους "πλούσιους" των +2.000cc
S40 1,8 Momentum MY08
.
οι πίστες δεν έχουν χώρο. Για καγουριές δεν πιστεύω ότι έχει νόημα, τις κάνεις, ειδικά εσύ

), δεν το είχε ξαναβάλει στο Μέγαρο, είναι κουλός, αν αποδειχτεί και κουτσός, μπορεί να τρέχει να αγοράσει κάτι με DSG, θα πω την γνώμη μου. Χωρίς να το έχω πιέσει αρκετά και χωρίς να περνάω πάνω από τα κέρμπ, δείχνει να δυσανασχετεί σε τέτοιες καταστάσεις, περισσότερο λόγω βάρους, 18ζαντών (πιστεύω ότι θα ήταν πιο προοδευτικό με 17ρες). Τα ελαστικά του ήταν μέτρια και οι πραγματικές στροφές για να βγάζεις κάποιο συμπέρασμα, είναι η Κ8 και το σύμπλεγμα Κ3-Κ4. Ίσως ένα μπλοκέ, coilover / πιο μαλακά λάστιχα να το μεταμόρφωνανε. Γενικά πάντως, η οδήγηση στην πίστα, διαφέρει πολύ περισσότερο από την οδήγηση πχ στο βουνό, απαιτεί πιο ακραίες ρυθμίσεις.