S40 T5 AWD vs Focus ST
Re: S40 T5 AWD vs Focus ST
Με dynamic chassis το Volvo...χωρις το ST...τι να σου κανει με το σουβοειδες υψος το comfort....
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
johnkyr έγραψε:βέβαια, με το PEDESTRIAN/παπί DETECTION θα είναι πολύ δύσκολο να κινηθείς στην Αθήνα
Οπως και στα αλλα συστηματα θα υπαρχει κουμπακι με το μαγικο "off"
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
To dynamic chassis, είναι τπτ παραπάνω από 4 ελατήρια 

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
johnkyr έγραψε:σε δυναμικά χαρακτηριστικά, ποιο νομίζετε ότι είναι καλύτερο, το S40 T5 AWD ή το focus ST ??
το ST εχει σοβαρο προβλημα με την θεση οδηγησης παντως...
popolaros έγραψε:johnkyr έγραψε:σε δυναμικά χαρακτηριστικά, ποιο νομίζετε ότι είναι καλύτερο, το S40 T5 AWD ή το focus ST ??
το ST εχει σοβαρο προβλημα με την θεση οδηγησης παντως...
Δεν το έχω οδηγήσει ..... τι θέμα έχει ? γιατί και του volvo με τις άπειρες ρυθμίσεις ..... δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει την κατάλληλη !!! Από όσα έξω οδηγήσει .... σας θέση οδήγησης, μου άρεσε αυτή της 3άρας με τα σπόρτ καθίσματα.
μιας και παρακολουθώ αρκετό καιρό το car.gr, τους 2 τελευταίους μήνες, από 50Κδιαθέσιμα μεταχειρισμένα, έγιναν 60Κ διαθέσιμα μεταχειρισμένα. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται την πραγματικότητα να νούμερα, μιας και ίσως να ανεβαίνει το site και όχι μόνο τα μτχ"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
ειναι απιστευτα ψηλη...
αλλα προσωπικα για μενα θα ηταν ανασταλτικος παράγοντας η καταναλωση του...
johnkyr έγραψε:To dynamic chassis, είναι τπτ παραπάνω από 4 ελατήρια
Ελατηρια, αντιστρεπτικες, σε μερικες περιπτωσεις αμορτισερ και μπαρα θολων.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
johnkyr έγραψε:Δεν το έχω οδηγήσει ..... τι θέμα έχει ? γιατί και του volvo με τις άπειρες ρυθμίσεις ..... δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει την κατάλληλη !!! Από όσα έξω οδηγήσει .... σας θέση οδήγησης, μου άρεσε αυτή της 3άρας με τα σπόρτ καθίσματα.
Τι ειναι αυτο που σε χαλαει, εκτος απο την πλευρικη στηριξη? Εγω μια χαρα χαμηλα καθομαι παντως!
Εμενα στην 3αρα παντως μου φανηκε πολυ ξαπλωτη...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
popolaros έγραψε:ειναι απιστευτα ψηλη...
Δεν έχεις και άδικο ... αλλά έτσι όπως έχουν βαρύνει ... αν θέλεις να πηγαίνει .... μοιραία θα κάψει ....
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:Δεν το έχω οδηγήσει ..... τι θέμα έχει ? γιατί και του volvo με τις άπειρες ρυθμίσεις ..... δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει την κατάλληλη !!! Από όσα έξω οδηγήσει .... σας θέση οδήγησης, μου άρεσε αυτή της 3άρας με τα σπόρτ καθίσματα.
Τι ειναι αυτο που σε χαλαει, εκτος απο την πλευρικη στηριξη? Εγω μια χαρα χαμηλα καθομαι παντως!
Εμενα στην 3αρα παντως μου φανηκε πολυ ξαπλωτη...
θα ήθελα το κάθισμα να κατεβαίνει κι άλλο .... να έχω καλύτερη ορατότητα από το τιμόνι στα όργανα (οθόνη) και πιο λεπτές κολόνες (να έβαζαν πιο σκληρό ατσάλι),.... και την κονσόλα του προ f/l.
Τελευταία επεξεργασία από johnkyr σε 01 Απρ 2010, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
johnkyr έγραψε:θα ήθελα το κάθισμα να κατεβαίνει κι άλλο .... να έχω καλύτερη ορατότητα από το τιμόνι .... και την κονσόλα του προ f/l.
Γιατι τα f/l κατεβαινουν κι αλλο?
Τελευταία επεξεργασία από VolvoZeus σε 01 Απρ 2010, 18:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
δεν νομίζω .... το ίδιο πρέπει να κατεβαίνουν και στις δύο εκδόσεις ...
Παντως δεν σε πιανω...οταν η κονσολα ειναι πολυ ψηλα μπροστα σου ειναι λιγο κλειστοφοβικο και δεν μου αρεσει ιδιαιτερα σε ενα αυτοκινητο. Το να καθεσαι χαμηλα το καταλαβαινω και δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα ψηλη η θεση του στο κατωτερο σημειο της...πηγαινε δες ενα Αουντι Α4 ετσι για πλακα να δεις τι σημαινει ψηλα.. 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
κονσόλα
, εννοώ αυτό που είναι πίσω από τον λεβιέ ταχυτήτων ....
Το εσωτερικό του Α4, στα μάτια μου είναι στην καλύτερη, μέτριο .......
Το εσωτερικό του Α4, στα μάτια μου είναι στην καλύτερη, μέτριο .......
S40 T5 AWD και ξερό ψωμί χωρίς δεύτερη σκέψη! Τους λόγους θα τους πούμε από κοντά! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
με τα έξοδα που θα έχει ....
ξερό ψωμί θα τρώμε !!!!

ξερό ψωμί θα τρώμε !!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Λοιπον,εγω ψηφισα μετα απο μελετη(Ελεωνορα μαλλον)το ST.Ας με συγχωρεσουν απο Γλυφαδα μερια,αλλα θα προτεινω κατι.VolvoZeus ελπιζω να με καταλαβαινεις,αλλα ανοιξε 2 windows διπλα-διπλα και κοιτα.Και μετα απαντα.Ποιο θα προτιμουσες?Η μαλλον το συγκεκριμενο S40 T5 AWD οπως ειναι στη φωτο θα το επαιρνες?
kai to focus 4 porto tha to epairnes????
volvo c30 t5 momentum
Στάθης,Βύρωνας Αττικής
Στάθης,Βύρωνας Αττικής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

)το ST.Ας με συγχωρεσουν απο Γλυφαδα μερια,αλλα θα προτεινω κατι.VolvoZeus ελπιζω να με καταλαβαινεις,αλλα ανοιξε 2 windows διπλα-διπλα και κοιτα.Και μετα απαντα.Ποιο θα προτιμουσες?Η μαλλον το συγκεκριμενο S40 T5 AWD οπως ειναι στη φωτο θα το επαιρνες?