DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:τα κρουασανάκια ..... δικάστηκαν![]()
Εγώ περίμενα να δικάσω S40 αλλά αρκέστηκα στα κρουασανάκια!![]()
![]()
![]()
Με τι ακριβως θα δικαζες????![]()
Με τα λόγια...

DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:johnkyr έγραψε:τα κρουασανάκια ..... δικάστηκαν![]()
Εγώ περίμενα να δικάσω S40 αλλά αρκέστηκα στα κρουασανάκια!![]()
![]()
![]()
Με τι ακριβως θα δικαζες????![]()

Τι χάσαμε! Εμεις πήγαμε από κατι στενά και κοντέψαμε να τετραγωνίσουμε τις 18αρες του Κιμ με τα έργα που κάνανε. Φτουσου και πάλι 
DIKASTIS-T5 έγραψε:Νινι,χρονια σου πολλα με υγεια,μυαλο και παντα κουκλα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DIKASTIS-T5 έγραψε:Danili,Κιμωνα,mitsi & DOULGERAKI(εσυ το ξερεις)χτες το βραδυ που φυγαμε απο CΑRGO ειμαι διασταυρωση Χ.Τρικουπη & Γ.Λυρα στο φαναρι και στη νησιδα ακινητοποιημενο ενα ignis.Οπως περιμενω στο φαναρι με Ελαιων ερχεται στο παραθυρο μου μια απο τις 2 γκομενες που ηταν στο ignis και με παρακαλαει να βοηθησω γιατι εμεινε απο μπαταρια,αγχωμενη,φοβισμενη κτλ!Γυρω στα 35 και οι 2 τους,ισως και λιγο λιγοτερο(η μια μου ειπε 33-Γιαννη!!!).Τελος παντων τι να κανω παρκαρω και παω να δω μην ειναι κανα immobiliser μην παιδευομαστε αδικα.Τελικα οντως ηταν μπαταρια και πριν προλαβω να ρωτησω αν εχουν,μου φερνει τα κροκοδειλακια!!!Κι εκει που χαρηκα βλεπω οτι εχουν σπασει οι λαβες και απο τις 4 ακρες!!!Μολις ειπα στη μια οτι πρεπει να τα κρατησει με το χερι της πανω στους πολους επαθε σοκ η γκομενα!Και πανω στο σκηνικο που της εδειχνα πως να κρατησει εριξα κι ενα χουφτωμα,αλλα πανω στο σοκ της δεν καταλαβε!Τελικα,με τα πολλα βαλαμε μπρος το αμαξι της,με ευχαριστησαν,απο την σοκαρισμενη χτυπησα και τηλεφωνακι του στυλ οποτε θελεις με κλεισιμο ματιου!Ειναι γειτονισσες και οι 2!Σιγα μη την παρω!Τι να λεμε τωρα!Φαινεται η γκαντεμια του Κιμωνα με την ΔΙ.ΑΣ. κυνηγαει και εμενα!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Απευθυνσου στον Κιμωνα τοτε....!!!![]()
![]()
johnkyr έγραψε:To Σάββατο θα κατέβει ο maestos, άντε να κανονίσουμε καμια μάσα/μπούκα, από τώρα, για να μην το αφήνουμε τελευταία στιγμή.

DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Σε επικοινωνία μου βραδινή με τον Vresta είπαμε καφεδάκι αύριο το απόγευμα! Θα μπει κανένας στον κόπο να προτείνει μέρος ή όχι;![]()
![]()
Θα ελεγα VILLA,αλλα ειναι νωρις!!!Μπουρναζι,Βαρυμπομπη ξανα,Απολις ἠ Terra petra λεω εγω.Γενικα,προτιμουνται τα μερη με απλα.Αν υπαρχει καποιος ν προτεινει κατι αλλο...ας το πραξει!

DIKASTIS-T5 έγραψε:Μηπως η παρουσια του ασθενους φυλου σε αυτη τη συγκεκριμενη συναντηση θα ηταν λιγο ακυρη?
είσαι ρε Δικαστή, πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους;;; johnkyr έγραψε:που ? κάπου που να μην γίνεται χαμός από μουσική και να μην έχει ντουμάνι από τσιγάρα.

johnkyr έγραψε:μέσα ..... αν θυμάμαι καλά, δεν επιτρέπεται και το κάπνισμα....![]()
![]()
![]()
Αν θες άνοιξε ένα τοπικ με pics από την Κίνα, όμορφα αισθητικώς φαίνεται να είναι !!!
Σπαταλαω ολη την ενεργεια τραβωντας στην δουλεια...αφιερωμενη στον δικαστη... 
johnkyr έγραψε:εγώ μέσα στην εβδομμάδα, θα δουλεύω ...... sorry, αλλά πόσοι περιμένεις να μαζευτούμε ?
DIKASTIS-T5 έγραψε:Απο προπελα?
Τουρμπο δεν εχεις ξαναδει αγορι μου? Της κυριας μηχανης ειναι, που βγηκε για καθαρισμο και balancing...DIKASTIS-T5 έγραψε:Λοιπον,κυριες και κυριοι,επειδη ολοι λετε κανονιστε και εμεις ειμαστε μεσα αυτο εγινε!!!
Ραντεβου 19:00 στην πλατεια της Βαρυμπομπης να παμε εκει για καφε.Ειναι 15:00,οποτε δεν υπαρχει περιθωριο να το πολυσυζηταμε.Και να αργησει καποιος δεν τρεχει και κατι.Το μερος προτιμαται απο το Olympico διοτι δεν ειναι και η ιδανικοτερη μερα απο αποψης καιρου και εκει οσο να ναι θελει τον ηλιο του.Και ενας δευτερος λογος ειναι οτι αναγκαστικα ο john θα ερθει με το μωρο,οποτε ας μην το ταλαιπωρησουμε πολυ.Και εχει και απλα.
Συνοπτικα,19:00 στην πλατεια της Βαρυμπομπης.
τώρα το θυμήθηκα ..... johnkyr έγραψε:πρέπει να πάω σε ένα γάμο .... στις 20:00τώρα το θυμήθηκα .....
αλλαγή στην ώρα ή να το κάνουμε Σάββατο ?
nefakithebest έγραψε:Ας οργανωθουμε λοιπον για τη Βαρυμπομπη αυτη την Κυριακη 4/7, στις 19:00![]()
Έχουμε:
DIKASTIS-T5
nefakithebest
johnkyr???
Ελάτε να συμπληρωνούμε και οι υπολοιποι!
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες