Καφενείο

Εδώ μπορούμε να γράφουμε @$%$%#$^%#^#
Άβαταρ μέλους
Danilis
T2
Επικοινωνία:

Re: Καφενείο

Δημοσίευσηαπό Danilis » 25 Μάιος 2010, 01:21

iatroud έγραψε:Φούρτούνες για τους απανταχού φοροφυγάδες, αφού η Εφορία, αποφάσισε να κάνει εφόδους στα μπουζούκια, να καταγράφει τους αριθμούς κυκλοφορίας των Ferrari, Porche και άλλων φτωχοαυτοκινήτων, και να κάνουν ταυτοποίηση με την περιουσία των κατόχων...
...Πάντως στη Θεσσαλονίκη που έγινε, γέλασαν και τα τσιμέντα του... Βικελίδης, αφού υπήρχαν ιδιοκτήτες πόρσε, με εταιρία που είχε κέρδος 300 ευρώ.

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _2778.html

Εμένα μου φαίνεται ότι η όλη ιστορία είναι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις... Τίποτα περισσότερο.....
Δηλ. Το κράτος δεν ξέρει σε ποιον ανήκει ένα αυτοκίνητο?? Το κράτος δεν του βγάζει άδεια πινακίδες??
Όταν πάει ένας “μπατίρης ” στα χαρτιά να βγάλει άδεια ή να κάνει μεταβίβαση ένα διαστημόπλοιο δεν τους φαίνεται περίεργο???
Πρέπει να τον πετύχουν στα μπουζούκια να το κυκλοφορεί για να κάνουν διασταύρωση στοιχείων και να καταλάβουν ότι τα λεφτά είναι μαύρα ή προϊόν κομπίνας??..... Πολύ ηλίθια ιστορία μου φαίνεται.... Να ‘χαμε να λέγαμε....
NA (Natural Aspiration) = Never Ending Turbo Lag

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 25 Μάιος 2010, 08:36

Danilis έγραψε:
iatroud έγραψε:Φούρτούνες για τους απανταχού φοροφυγάδες, αφού η Εφορία, αποφάσισε να κάνει εφόδους στα μπουζούκια, να καταγράφει τους αριθμούς κυκλοφορίας των Ferrari, Porche και άλλων φτωχοαυτοκινήτων, και να κάνουν ταυτοποίηση με την περιουσία των κατόχων...
...Πάντως στη Θεσσαλονίκη που έγινε, γέλασαν και τα τσιμέντα του... Βικελίδης, αφού υπήρχαν ιδιοκτήτες πόρσε, με εταιρία που είχε κέρδος 300 ευρώ.

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _2778.html

Εμένα μου φαίνεται ότι η όλη ιστορία είναι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις... Τίποτα περισσότερο.....
Δηλ. Το κράτος δεν ξέρει σε ποιον ανήκει ένα αυτοκίνητο?? Το κράτος δεν του βγάζει άδεια πινακίδες??
Όταν πάει ένας “μπατίρης ” στα χαρτιά να βγάλει άδεια ή να κάνει μεταβίβαση ένα διαστημόπλοιο δεν τους φαίνεται περίεργο???
Πρέπει να τον πετύχουν στα μπουζούκια να το κυκλοφορεί για να κάνουν διασταύρωση στοιχείων και να καταλάβουν ότι τα λεφτά είναι μαύρα ή προϊόν κομπίνας??..... Πολύ ηλίθια ιστορία μου φαίνεται.... Να ‘χαμε να λέγαμε....

Πολύ σωστός ο Danilis, μόνο κοροϊδία είναι όλα αυτά και άλλα παρόμοια που ακούμε τον τελευταίο καιρό. Φυσικά και στο τέλος δεν θα γίνει και τίποτα, απλά μας δίνουν την αίσθηση ότι κάτι δήθεν κάνουν για να "κοιμόμαστε" και αυτοί να συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Για όσους έχουν ασθενή μνήμη να θυμίσω τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ, ακριβώς τα ίδια: μια ακατάπαυστη ηθικολογία, δήθεν έλεγχοι και ότι και καλά μπαίνει επιτέλους σειρά, το τέλος το είδαμε όλοι. Όποιος δεν διδάσκεται από την ιστορία είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει με τον δραματικότερο τρόπο και στην Ελλάδα δυστυχώς ξεχνάμε γρήγορα....
Εικόνα S40 1,8 Momentum MY08

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 25 Μάιος 2010, 08:38

DIKASTIS-T5 έγραψε:Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα παταχθει η φοροδιαφυγη γιατι υποσχονται οτι θα την παταξουν αυτοι που την εκαναν...<<μοδα>>.Τρια πουλακια καθονταν...

:applause :applause :applause
+1000

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Μάιος 2010, 10:21

Σωστός ο Δικαστής εδώ...Τα περισσότερα ακριβά αυτοκίνητα αγοράζονται με δάνεια από τράπεζες και έτσι δικαιολογούνται! Αλλά ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί ρε παιδιά. Πώς μία τράπεζα χορηγεί δάνεια σε ανθρώπους με μηδενικό εισόδημα; Κάτι άλλο δεν κρύβεται από πίσω; Αυτά γιατί δεν τα ελέγχει κανένας;
Θα έδινε ποτέ μεγάλο δάνειο μία τράπεζα αν δεν ήταν σίγουρη ότι θα πάρει τα λεφτά; Κοροϊδευόμαστε εντελώς.....
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 25 Μάιος 2010, 11:09

+georgosk ...... ηθικολογία ...... για να μπορέσουμε να γδάρουμε κανονικά το 99% των κατόχων αυτοκινήτων, πρέπει να έχετε την ψευδαίσθηση ότι πιάνουμε τα λαμόγια ..... ψευδαίσθηση.
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Μάιος 2010, 11:35

Αυτό που λέω εγώ είναι πώς από τη στιγμή που έχεις μηδενικό εισόδημα, έχεις καταθέσεις 200000 ευρώ; Πού βρέθηκαν τα λεφτά; Γιατί αν όντως προέκυψαν από πώληση ακινήτου ή κάπως αλλιώς, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...Αν όμως το χρήμα είναι μαύρο, τότε που το βρήκες; Και πραγματικά αν κάποιος μπορεί να δικαιολογήσει τα 160000 ευρώ από πώληση σπιτιού κλπ, αγοράζει πόρσε χωρίς να έχει ανάγκη δανείου. Αν όμως τα 160000 προήλθαν από κομπίνες, τότε παίρνει δάνειο...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 25 Μάιος 2010, 11:45

Άβαταρ μέλους
Danilis
T2
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Danilis » 25 Μάιος 2010, 15:24

Ο μόνος τρόπος να για να τους πας κόντρα και να Μην τους κάνεις το χατίρι.... είναι να τα τινάξεις πριν τα 90... Εύκολο..(!) :mrgreen:
NA (Natural Aspiration) = Never Ending Turbo Lag

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 25 Μάιος 2010, 17:12

Παράλληλα, περνάνε από έλεγχο πόθεν έσχες 234 υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών που δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση την περίοδο 2007-2008 ή δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή τους.

Κάποιοι εξ αυτών θα ελεγχθούν δειγματοληπτική ανεξαρτήτως δήλωσης. Στο ίδιο πλαίσιο ελέγχεται η ακίνητη περιουσία όλων των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς έχει ήδη βρεθεί ότι 70 υπάλληλοι έχουν ακίνητη περιουσία μέσης αντικειμενικής αξίας 1,23 εκατ. ευρώ, και δηλώνουν μέσο εισόδημα 51.000 ευρώ.

http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=976066
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
koh
T2

Δημοσίευσηαπό koh » 25 Μάιος 2010, 18:48

iatroud έγραψε:Παράλληλα, περνάνε από έλεγχο πόθεν έσχες 234 υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών που δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση την περίοδο 2007-2008 ή δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωσή τους.

Κάποιοι εξ αυτών θα ελεγχθούν δειγματοληπτική ανεξαρτήτως δήλωσης. Στο ίδιο πλαίσιο ελέγχεται η ακίνητη περιουσία όλων των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, καθώς έχει ήδη βρεθεί ότι 70 υπάλληλοι έχουν ακίνητη περιουσία μέσης αντικειμενικής αξίας 1,23 εκατ. ευρώ, και δηλώνουν μέσο εισόδημα 51.000 ευρώ.

http://www.capital.gr/tax/Article.aspx?id=976066
Το κράτος του δικαίου,τι να πείς για τα χάλια τους τα λένε κιόλας τα ρεζίλια καλά ουτε 1! με συνύδειση σε αυτήν την υπηρεσία,για να μην την πώ αλλιώς,δεν ντρέποντε τα ρεζίλια για κάτι τέτοιους και τέτοιους πληρώνουμε τώρα εμείς οι υπόλοιποι.Και εγώ στο Δημόσιο είμαι αλλά τι είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!
VOLVO S40 FOR LIFE

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Μάιος 2010, 19:11

Τι να λέμε τώρα αγαπητοί φίλοι; Η μισή Ελλάδα φοροδιαφεύγει! Το θέμα είναι ότι κάποιοι είναι εντελώς ασυνείδητοι και πλουτίζουν σε βάρος των ευσυνείδητων φορολογούμενων πολιτών! ΑΙΣΧΟΣ, κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει η πάταξη όλων όσοι φοροδιαφεύγουν! ΔΕΝ πάει άλλο..... :swear
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 25 Μάιος 2010, 19:54

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=30987150

Εφορία: Στα δίχτυα ιδιοκτήτες Ferrari με εισόδημα 5.000 €

λίγο σκόνη, στα μάτια του κόσμου μου μυρίζει ....
υπουργείο προπαγάνδας, στην Ελλάδα υπάρχει ???

Ξαφνικά τώρα .... κατάλαβαν τι και πως ....

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 25 Μάιος 2010, 20:09

-Παππού,παππού...
Ο κυρ-Μανώλης βγήκε στη βεράντα του σπιτιού του και το σκαμμένο πρόσωπό του έλαμψε μόλις είδε το εγγονάκι του.
Ξωμάχος της ζωής,τώρα πλέον η μόνη του χαρά ήταν τα εγγονάκια του.
Το αγκάλιασε με λαχτάρα.Το παιδί τον κοίταξε σοβαρά.
-Πότε θα μου πάρεις το ποδήλατο που μου υποσχέθηκες;
Βούρκωσε ο κυρ-Μανώλης.Τον πήρε το παράπονο.Τόσα χρόνια δουλειάς και να δυσκολεύεται να πάρει ένα δωράκι στο εγγονάκι του.
Αδικη ζωή...Την άλλη μέρα πήγε στον πρόεδρο να τον παρακαλέσει να τον βάλει κάπου να έχει ένα συμπληρωματικό εισόδημα,κάτι λίγα τουλάχιστον,να μπορεί να κάνει ένα δώρο στα εγγόνια του.
Ο Πρόεδρος τον κοίταξε με κατανόηση.
-Δυσκολεύεσαι ε;
-Αστα Πρόεδρε.Δράμα.Ούτε 7.000€ το μήνα δεν βγάζω απ'τις συντάξεις και δύσκολα τα φέρνω βόλτα.
Ο Πρόεδρος κούνησε το κεφάλι με κατανόηση.
-Τα ξέρω Μανώλη μου.Χθες η γυναίκα μου μου 'λεγε ότι το φουα-γκρα πήρε 20% επάνω.Πως να επιβιώσεις...
Εμειναν για λίγο σκεφτικοί.
-Λοιπόν,είπε αποφασιστικά ο Πρόεδρος,θα σε βάλω υπάληλο στην Βουλή να συμπληρώσεις το εισόδημά σου...Γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα:Με τις ψωροσυντάξεις του Ευρωβουλευτή και του δημοσιογράφου πως να μπορέσεις να ζήσεις αξιοπρεπώς;
Σηκώθηκε ο κυρ-Μανώλης και τον ευχαρίστησε με την ευγνωμοσύνη ζωγραφισμένη στο προσωπό του.
Ο Πρόεδρος τον συνόδεψε ως την πόρτα.
-Μην μ'ευχαριστείς,του είπε.Η Πατρίδα πάντα θα χρωστά στον Μανώλη Μαυρομάτη γι'αυτά που έχει προσφέρει.

@evroligouris http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... nid=975687
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 25 Μάιος 2010, 20:10

Ρε τι άλλο θα ακούσουμε πια;
Άκου λέει εισόδημα 5 χιλιάρικα και κατοχή φερράρι...Δεν ξέρω Γιάννη αν όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι πρέπει η κοροϊδία με τους φοροφυγάδες να σταματήσει! :chair :chair :chair
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 25 Μάιος 2010, 20:31

Στην εντατική κοριτσάκι 12 ετών από ατύχημα με καρτ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=138763&cid=4
www.iatroud.gr

maestros
T2

Δημοσίευσηαπό maestros » 26 Μάιος 2010, 09:07

να φορολογηθεί και η ... ferrari
του του γιωργάκη kyr ???

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 26 Μάιος 2010, 10:03

Jim_C30 έγραψε:Ρε τι άλλο θα ακούσουμε πια;
Άκου λέει εισόδημα 5 χιλιάρικα και κατοχή φερράρι...Δεν ξέρω Γιάννη αν όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι πρέπει η κοροϊδία με τους φοροφυγάδες να σταματήσει! :chair :chair :chair

Φίλοι μου συμφωνώ απαράδεκτο όλα αυτά, αλλά είναι μόνο το τυράκι στη φάκα.
Μία χώρα δεν χρεοκόπει από την φοροδιαφυγή (όχι βέβαια ότι πρέπει να την ανεχθούμε) αλλά από τις λανθασμένες πολιτικές όπως αυτές που ζήσαμε και ζούμε από το 2004 και μετά. Θέλω να πω ότι τα σκάνδαλα και η φοροδιαφυγή είναι ένα νοσηρό φαινόμενο που συναντάται σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα το κάναμε εθνικό σπορ. Αλλά όσα μεγάλα και να είναι τα ποσά η ζημία που προκαλούν στην εθνική οικονομία είναι πράγματι αμελητέα σε σχέση με την ζημιά που κάνουν οι πολιτικές που ασκούνται. Πολιτικές όπως η μείωση μισθών, η αύξηση φόρων, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, η διαπόμπευση της χώρας διεθνώς και με φουσκωμένα για μικροκομματικά συμφέροντα στοιχεία, η αύξηση του δανεισμού (το πακέτο "βοήθειας" θα το επιστρέψουμε έντοκα και το ποσό είναι τεράστιο) κ.α. δημιουργούν σοβαρότερα και βαθύτερα προβλήματα στην οικονομία, την παραγωγή και την αγορά.
Η φάκα λοιπόν είναι, ότι όσο όλοι ασχολούνται με το τυράκι, αυτοί ασκούν ανενόχλητοι τις πολιτικές τους. Πολιτικές εις βάρος των πολλών και της πατρίδας (αλήθεια υπάρχει πατρίδα χωρίς τους πολίτες της;) και υπέρ της οικονομικής ελίτ (που κατά τεκμήριο το κεφάλαιο δεν έχει καμία πατρίδα, αρά τίποτα το πατριωτικό δεν έχουν οι πολιτικές τους).
Οι σύγχρονες δημοκρατίες θεμελιώθηκαν στην ευημερία των λαών που τις αποτελούν και τις στηρίζουν, όχι στην ευημερία των τραπεζών και του κεφαλαίου. Αυτό το μοντέλο θεμελιώθηκε από την Γαλλική Επανάσταση, την Αμερικανική και βέβαια την Ελληνική και πλέον επιδιώκεται η ανατροπή του χάρη του μεγάλου κεφαλαίου. Ο πραγματικός πατριωτισμός είναι η αντίσταση.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Τελευταία επεξεργασία από georgosk σε 26 Μάιος 2010, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 26 Μάιος 2010, 11:48

Εικόνα

τι να σου κάνει ο αερόσακος .... αν δεν φοράς ζώνη .... :whistling

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Μάιος 2010, 10:19

Ένα άρθρο, που ίσως ενδιαφέρει μερικούς.... :whistling :whistling :whistling

:lol: :lol: :lol: :applause :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 27 Μάιος 2010, 10:30

Jim_C30 έγραψε:Ένα άρθρο, που ίσως ενδιαφέρει μερικούς.... :whistling :whistling :whistling

Νομίζω ότι το Volvoclub δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα κρούσματα. Ευτυχώς…. :applause

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Μάιος 2010, 12:40

Πατρινέ χρόνια πολλά ρε, να χαίρεσαι τον φίλο σου τον tanagn ο οποίος σήμερα γίνεται 31 ετών! Και πού' σαι, πες του να γράφει κανένα ποστ και να μη μένει στο διάβασμα μόνο... :applause :applause :lol: :lol: :lol: :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 27 Μάιος 2010, 12:58

Jim_C30 έγραψε:Πατρινέ χρόνια πολλά ρε, να χαίρεσαι τον φίλο σου τον tanagn ο οποίος σήμερα γίνεται 31 ετών! Και πού' σαι, πες του να γράφει κανένα ποστ και να μη μένει στο διάβασμα μόνο... :applause :applause :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπαίνει στο γραφείο το πρωί να υπογράψει στο παρουσιολόγιο (είμαι στο γραφείο προσωπικού) και του λέω τα χρόνια πολλά. Μου λέει που το ξέρεις και του απαντώ από το volvoclub που δεν έχεις ποστάρει ούτε μια φορά. Είναι απίστευτος είναι ο μοναδικός που έχει φωτογραφίες του αυτοκινήτου του στο φόρουμ χωρίς να έχει ποστάρει ποτέ :dizzy και σκέψου δικιά του ιδέα ήταν η εκδρομή στο Λουτράκι...
Τελευταία επεξεργασία από georgosk σε 27 Μάιος 2010, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

tanagn
T2

Δημοσίευσηαπό tanagn » 27 Μάιος 2010, 13:04

hi παίδες

Ευχαριστώ για τις ευχές και να δώσω συγχαρητήρια, μιας και ποστάρω για πρώτη φορά, για την όλη προσπάθεια.

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 27 Μάιος 2010, 13:09

tanagn έγραψε:hi παίδες

Ευχαριστώ για τις ευχές και να δώσω συγχαρητήρια, μιας και ποστάρω για πρώτη φορά, για την όλη προσπάθεια.

Επιτέλους :applause :applause :applause

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Μάιος 2010, 14:19

Λάκη παππού .... είσαι αλεπού :applause :applause :applause

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Μάιος 2010, 15:06

Jim_C30 έγραψε:Ένα άρθρο, που ίσως ενδιαφέρει μερικούς.... :whistling :whistling :whistling

έχουν λάβει γνώση εκείνοι τους οποίους εννοείς! ---> viewtopic.php?f=20&t=152&p=4654&hilit=%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB#p4654
:lol: :lol:
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Μάιος 2010, 17:42

σήμερα είναι μια σημαδιακή μέρα! έγραψαν τα πρώτα τους σχόλια τουλάχιστον δύο φίλοι, απόσα πρόλαβα να διαβάσω. ο jim_c30, o Dikastis και το πλήρωμα του χρόνου συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία τα μάλα! τα εύσημα :applause :respect
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Μάιος 2010, 17:51

Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, διετάχθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη. Η διάταξη εκδόθηκε απο τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ιωάννη Σακελλακο στις 2μ.μ..
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1822111

O Μαντέλης, ο μιζαδόρος της Siemens, θα πάρει σε λίγο (μπορεί να είναι ήδη) στο Αζερμπαϊτζάν
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_826.html

Τώρα μπορούμε να πούμε ότι θα γίνουμε, επιτέλους, Γερμανία! Ο Έλληνας μπορεί να καταγγείλει το γείτονά του και έχοντας μάλιστα ένα σοβαρό κίνητρο: Το 10% των βεβαιωμένων και εισπραχθέντων εσόδων του ελληνικού δημοσίου που θα προκύψουν από την καταγγελία!
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=977715

που είναι ο μαντέλης/χριστοφοράκος οέο? άμα τους καταγγείλω θα πάρω επτά (7) S60 ΜΥ2012! ένα σε κάθε βασικό χρώμα για να τα αλλάζω ανάλογα με τα μπλουζάκια του volvoclub!
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Μάιος 2010, 17:58

iatroud έγραψε:σήμερα είναι μια σημαδιακή μέρα! έγραψαν τα πρώτα τους σχόλια τουλάχιστον δύο φίλοι, απόσα πρόλαβα να διαβάσω. ο jim_c30, o Dikastis και το πλήρωμα του χρόνου συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία τα μάλα! τα εύσημα :applause :respect

Δεχόμαστε τα συγχαρητήριά σας κύριε Iatroud. :lol:
Βέβαια τα νέα μέλη δεν αρκεί να μείνουν σε ένα ποστ αλλά να έχουν διαρκή συμμετοχή αλλά να συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ ώστε με τον τρόπο αυτό να μεγαλώνει η παρέα μας!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Μάιος 2010, 18:09

έχετε καταντήσει ψυχαναγκαστικοί, που πιέζετε τον κόσμο να ποστάρει .....

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 27 Μάιος 2010, 18:12

johnkyr έγραψε:έχετε καταντήσει ψυχαναγκαστικοί, που πιέζετε τον κόσμο να ποστάρει .....

Εντάξει, θα πάμε σε ψυχολόγο!!!
Να σε πάρω τηλέφωνο για ομαδικές συνεδρίες; :lol: :lol: :lol:
Κι εσύ έχεις γίνει ψυχαναγκαστικός με τα γαλλικά αυτοκίνητα και συνεχώς βλέπεις εφιάλτες με RS Clio! Λοιπόν να μας κλείσω ραντεβού; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 27 Μάιος 2010, 18:13

μέσα .....

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 27 Μάιος 2010, 18:15

στην χώρα της υποκρισίας..

- απορία Α: αν κάποιος είχε ΚΛΕΨΕΙ λεφτάκια από την Μαφία, τι θα απογίνονταν?
+ εκδοχή 1η τον έκαναν σουμπούτεο! http://www.slang.gr/lemma/show/tha_se_kano_soumpouteo_15453
+ εκδοχή 2η του έφτιαχναν κολομβιανή γραβάτα http://translate.google.gr/translate?hl ... an_necktie

- απορία Β: αν κάποιος είχε ΚΛΕΨΕΙ λεφτάκια από τους πολιτισμένους και δημοκρατικούς έλληνες, τι θα απογίνονταν?
+ εκδοχή μοναδική--> θα έφευγε από τον κεντρικό αερολιμένα της χώρας, αφού πρώτα είχε ψωνίσει και τα αναμνηστικά του από τα Duty Free! (απεδείχθη αναληθές στην περίπτωση μαντέλη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις παραμένει εντός συνόρων και προβαίνει σε τηλεοπτικές δηλώσεις http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=139573&cid=6)
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 28 Μάιος 2010, 11:30

Δικαστή μου Χρόνια Πολλά, να χαίρεσαι το Χριστινάκι σου και να είναι πολύχρονη! Ευχαριστούμε πολύ για χθες!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν στη Δικαστίνα του κλαμπ! :applause :applause :applause

Και ένα τραγουδάκι:
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday Δικαστίνα
Happy birthday to you!!!

Και πάλι να τη χαίρεσαι Ηλία! :applause
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 28 Μάιος 2010, 13:21

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Δικαστίνα, να τη χαίρεσαι Ηλία! :applause

Άβαταρ μέλους
georgosk
T4

Δημοσίευσηαπό georgosk » 28 Μάιος 2010, 14:26

DIKASTIS-T5 έγραψε:Ρε,πραγματικα απορω αν εχουν και αλλα club τετοιον admin!!! :chair Αν εχουν να τον χαιρονται! :chair

Ρε αν δεν ήταν ο Γιάννης εσύ που θα του την έλεγες τώρα. Ε; :chair και φυσικά να τον χερόμαστε :applause έχει ανεχθεί πολλές :whatever μας.

:lol: :lol: :lol: δικαστήριο που σου χρειάζεται, και ποίος θα στο κάνει. Αλήθεια ο Κωνσταντίνος είναι ακόμα στα ξένα, θα γυρίσει ή εγκατέλειψε για πάντα το Ελλαδιστάν. :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Μάιος 2010, 15:18

Jim_C30 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ για χθες!

είχατε δικαστικό κέρασμα δηλαδή? αν ναι, έχω 40 μέρες να λαβαίνω! αν όχι :chair
να την χαίρεσαι ρε!
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 28 Μάιος 2010, 15:26

ΣΚ μετά την F1 ... κανονίστε κρουασανάκι :applause να δούμε από κοντά και το tsako

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Μάιος 2010, 15:43

θέλετε να παίξει καμιά κατάσταση με βερμούδες-μπύρες-σουβλάκια-βελέντζες κοκ το σαββατόβραδο στην παραλία του αυλακίου (π.ράφτη)? θαχει ακόμη και φεγγαράδα..
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 28 Μάιος 2010, 15:46

iatroud έγραψε:θέλετε να παίξει καμιά κατάσταση με βερμούδες-μπύρες-σουβλάκια-βελέντζες κοκ το σαββατόβραδο στην παραλία του αυλακίου (π.ράφτη)? θαχει ακόμη και φεγγαράδα..

Συνέλθετε ρεεεεεεεεεεεεεεε!
Σαββατόβραδο εγώ είμαι καλεσμένος! Κυριακή καλύτερα για Ciao.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 28 Μάιος 2010, 16:08

κάτσε τότε, να παραγγείλω τα simply berger μου ... :lipssealed

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 28 Μάιος 2010, 17:18

Jim_C30 έγραψε:Κυριακή καλύτερα για Ciao.

έχουμε παιδικά γενέθλια κυριακή απόγευμα στο αιγάλεω.. :-(
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 28 Μάιος 2010, 23:29

iatroud έγραψε:
Jim_C30 έγραψε:Κυριακή καλύτερα για Ciao.

έχουμε παιδικά γενέθλια κυριακή απόγευμα στο αιγάλεω.. :-(

Εγώ Σάββατο δουλεύω μέχρι τις 9 το βράδυ παιδιά...Και Κυριακή μεσημέρι είμαι καλεσμένος σε τραπέζι!
Άρα μόνο βραδάκι αν γινόταν κάτι της Κυριακής...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 29 Μάιος 2010, 12:05

Ένα τραγουδάκι για να χαλαρώσουμε και λίγο......
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 29 Μάιος 2010, 20:55

εχθές πήγαμε σινεμά μετά από πολύ καιρό και είδαμε το sex & the city 2, ανέλπιστα ρίξαμε πολύ γέλιο, το κατευχαριστηθήκαμε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για κάποια καλοκαιρινή σας κινηματογραφική απόδραση! http://www.imdb.com/title/tt1261945/

Εικόνα

Πριν αρχίσει η ταινία, ξεχωρίσαμε στα προσεχώς το Knight & Day με τους Tom Cruise & Cameron Diaz. http://www.imdb.com/title/tt1013743/

Εικόνα

ανοίγει στις αίθουσες τον Ιούλιο 2010 και φιγουράρει μεταξύ άλλων το C70 του vresta! δράση, ατάκες και μπάσο στα village που ξεσηκώνει. αν ψήνεται κανείς για ποπκόρνια το κανονίζουμε για ομαδική προβολή!
www.iatroud.gr

Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες