iatroud έγραψε:αδυνατώ να μετακινηθώ τέτοιες ώρες, τόσο λόγο ανδρέα, όσο και λόγο στάθμευσης..απολαύστε οι ελεύθεροι και για μας τα γερόντια!
Παντόφλα μυρίζομαι...
iatroud έγραψε:αδυνατώ να μετακινηθώ τέτοιες ώρες, τόσο λόγο ανδρέα, όσο και λόγο στάθμευσης..απολαύστε οι ελεύθεροι και για μας τα γερόντια!

DIKASTIS-T5 έγραψε:παμε Σαββα για τη μπουγατσα με τη πραλινα.

DIKASTIS-T5 έγραψε:Καλα Γιαννη εμεις παμε και πιο νωρις αμα ειναι.Μετα για γλυκακι,αν προτιμηθει η δικη μου προταση παμε Σαββα για τη μπουγατσα με τη πραλινα.
iatroud έγραψε:Μπουκιές παρηγοριάς
Οι άνθρωποι με κατάθλιψη «καταναλώνουν περισσότερη σοκολάτα»
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
VolvoZeus έγραψε:Αρα εσυ μια χαρα εισαι με το ρυζακι σου
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Καλα Γιαννη εμεις παμε και πιο νωρις αμα ειναι.Μετα για γλυκακι,αν προτιμηθει η δικη μου προταση παμε Σαββα για τη μπουγατσα με τη πραλινα.
Τι χοληστερινη εχεις?
Τελευταια φορα τη μετρησα στο Ταγμα υγειονομικου οταν ημουν Βοσνια πριν 8χρονια περιπου και ηταν στα 220(τελικη απο S40 T4 AWD!!!).Εκτοτε δεν εχω ξαναμετρησει.Ανακγη εχω???

baltasar έγραψε:Τελικά τι κανονίστηκε για το βράδυ......??

Jim_C30 έγραψε:VolvoZeus πότε φεύγεις για εξωτερικό; Ρωτάω για να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι αποχαιρετισμού αν είναι και να τα πούμε όλοι μαζί παλιοί και καινούριοι φυσικά...
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Θα κανονίσουμε και κάτι άλλο προς Βόρεια προάστια πριν φύγει ο VolvoZeus; Παιδιά ριξ'τε καμία πρόταση...
Αυριο δε φευγει?

DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Θα κανονίσουμε και κάτι άλλο προς Βόρεια προάστια πριν φύγει ο VolvoZeus; Παιδιά ριξ'τε καμία πρόταση...
Αυριο δε φευγει?
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Θα κανονίσουμε και κάτι άλλο προς Βόρεια προάστια πριν φύγει ο VolvoZeus; Παιδιά ριξ'τε καμία πρόταση...
Αυριο δε φευγει?
Η ναυτηλια ειναι απροβλεπτη λεμε...καθυστερει η εκφορτωση οποτε παμε για Δευτερα...ετσι φευγω Σαββατο και οχι σημερα..
Ναυτιλια γραφεται...Γιατι ετσι?Απεργιες εχουν κι εκει?
DIKASTIS-T5 έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Το ενα κρενι χαλασε και το λιμανι απο υποδομη ειναι γτπ....
Ποσο καιρο παιρνει για να επισκευαστει το κρενι περιπου?
VolvoZeus έγραψε:πιο σημαντικος παραγοντας για την καθυστερηση ηταν η υποδομη του λιμανιου....
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:πιο σημαντικος παραγοντας για την καθυστερηση ηταν η υποδομη του λιμανιου....
εμ, τι περιμένεις από κινέζους?
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Καλημέρα, λοιπόν από 14/5 ανεβαίνω Αθήνα και επιστρέφω 17/5, λοιπόν τι λέτε για καφεδάκι 16/5 Κυριακή (όχι πολύ πρωί, θα είμαι από γάμο); Θα μένω Ν. Σμύρνη, οπότε να κανονίσουμε κάπου που θα είναι απλή η μετάβαση;
DIKASTIS-T5 έγραψε:vrestas έγραψε:¨Εκλεισε??Σας βλέπω για athens erotica!!
Αυτο παντως εκλεισε σιγουρα!!!Εγω θα δωσω το παρον κανονικοτατα!Οσοι πιστοι προσελθετε να παμε και οργανωμενα!!!!!
. Έτσι είναι αδύνατο να ανέβω Αθήνα
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να ακυρώσω. Είχα αναλάβει μάθημα το Σάββατο 15/5 το απόγευμα και μου είχαν υποσχεθεί αντικατάσταση, αυτό τελικά δεν κατέστη για διάφορους λόγους εφικτό. Έτσι είναι αδύνατο να ανέβω Αθήνα
![]()
![]()

. Δύο πράγματα έχουν συμβεί ή δεν τον ενημέρωσαν εγκαίρως ή αυτός με έγραψε και τα κανόνισε όπως τον βόλευαν.... (έχω βάσιμες υποψίες για το δεύτερο) 
S40 1,8 Momentum MY08DIKASTIS-T5 έγραψε:Και περιμενετε να ειμαι και κοσμιος.......
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Και περιμενετε να ειμαι και κοσμιος.......
Όλα αυτά το χρόνια που κάνω μαθήματα την έχω πατήσει τόσες φορές που το έχω "συνηθίσει" κάπως...
Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ δεν λέω όχι σε ημερομηνίες και αμοιβές όσο πιεσμένος και να είμαι. Από την μια έτσι έχω πιο πολύ δουλειά από την άλλη έχω κατά καιρούς φάει κάτι απίθανα χωσίματα. Όμως αυτή την φορά πραγματικά ήθελα να ανέβω Αθήνα και έχω πραγματικά νευριάσει, άλλη μία άσκηση υπομονής από τις πολλές που κάνουμε τον τελευταίο καιρό....
.....
johnkyr έγραψε:27/5 μετά τις 21¨00, Νέο Ηράκλειο, στο σταθμό του τρένου, Ν3RO για καφέ.

johnkyr έγραψε:τα κρουασανάκια ..... δικάστηκαν![]()
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες