DIKASTIS-T5 έγραψε:savefski έγραψε:καλησπερα αδερφια πατριωτες..δε ξερω ποσο θα τραβηξει ακομα αυτη η κατασταση με το σκηνικο τρομου που φτιαχνεται απο τους παντες σ αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λεγεται Ελλαδα,αυτο που ξερω,αυτο που αισθανομαι μαλον,ειναι οτι,αν γινουν πραξη οι απειλες-υποδειξεις-διαταγες της περιφημης "τροϊκας" του Δ.Ν.Τ που κανει κουμαντο στην Ελλαδα εδω κ κατι μερες,τοτε ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ..
θα προσθετα οτι αυτα ειναι λογια ενος ανθρωπου της γενιας των 40νταρηδων των 1000 ευρω..ομως δεν μπορω να το λεω για πολυ αυτο φιλοι μου,γιατι απο 1 μαιου θα μου εχουν μεινει μονο τα 40 μου χρονια..τα 1000 ευρω θα μου λειπουν μιας κ ο φιλευσπλαχνος εργοδοτης μου,αποφασισε να αποδειξει οτι δεν ειναι ρατσιστης,στελνοντας εμενα στο ταμειο ανεργιας κρατωντας τους πακιστανο φιλιπινεζους συναδελφους μου..
ευχομαι να ειμαι ο πρωτος κ ο τελευταιος απο τα πατριωτακια εδω μεσα,που θα νοιωθει στο πετσι του το τι σημαινει να σε πεταν στο δρομο ετσι ξαφνικα..ειναι απο τις χοιροτερες στιγμες που μπορει να ζησει ενας ανθρωπος.....
παλι καλα που εχω κ την Αλεξανδρα μου,να μου χαμογελα κ να μου χαριζει τον κοσμο ολο..
Ετσι ημουν κι εγω περυσι τετοια εποχη ακριβως.Αλλαγη καθεστωτος στην εταιρια με δρομολογια τυπου διανομων με μορφη franchise και μαλακιες.Και ενθαρρυνσεις για εθελουσιες αβερτα και οπου δεν τους επαιρνε εφευρισκανε τροπους να σε στειλουν σπιτι σου,οπως εμενα.Εγω βεβαια ειμαι και λιγο αγριογουρουνο(μου εμοισε το C30 μου) και 14χρονια μικροτερος σου φιλε μου savefski και τους τα εσπασα ολα εκει μεσα.Οχι για την απολυση,αλλα γιατι τωρα ολοι θυμουνται μονο τα εκανα πουτανα εκει.Με τους σεκιουριταδες τους με μαζεψανε.Εβριζα ολο τους το οικογενειακο,ολη την καινη διαθηκη,κλωτσιες,μπουνιες και με τα ποδια απο το εμπορικο παρκο του αεροδρομιου ως τις αφιξεις να παρω το λεωφορειο να παω σπιτι.Πολυεθνικες...μην αρχισω τις καταρες και ειμαι και Σαββατογεννημενος.Ο πραγματικη αγαπη και στοργη για την Αλεξανδρα σου(εμενα με εχει καψει αυτο το ονομα!)θα ειναι αυτα που θα σε κανουν να ξανασταθεις στα ποδια σου και να τα ξεπερασεις ολα γρηγορα.KEEP WALKING φιλε μου.
κατ αρχας σας ευχαριστω ολους σας,για την συμπαρασταση σας κ για τα λογια δυναμης που μου δινετε..και το πιο συγκινητικο για μενα,που εισπρατω απο τα γραφομενα σας,ειναι οτι φερεστε σαν μια αληθινη παρεα,απεναντι σε εναν ανθρωπο που εχετε γνωρισει μονο απο πεντε αραδες που εχει γραψει εδω μεσα..και οπως καλα ξερετε κ ξερουμε ολοι μας,τους φιλους μας τους μετραμε στα δυσκολα..ε εγω σημερα νοιωθω οτι κερδισα μερικους ακομη..σας ευχαριστω πολυ..
φιλε μου δικαστη,να εισαι σιγουρος οτι κ μενα η αντιδραση μου ισως να ηταν ομοια με τη δικια σου κ ισως ακομα πιο ασχημη,μιας που εκτος οτι το αφεντικο μου ειναι κ μη ρατσιστης,αγαπαει πολυ τους ξενους γι αυτο κ διωχνει τους Ελληνες,εχω κ τη μεγαλη "χαρα" να ειναι 1,επαναλαμβανω,ΠΡΩΤΟΣ ξαδερφος της γυναικας μου κ εγω μεχρι πριν μια εβδομαδα να ημουν ο "δικος" του ανθρωπος κατα τα λεγομενα του.αλλα ειχα ενα ελατωμα οπως δικαιολογηθηκε στη γυναικα μου,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.καταλαβαινετε ολοι φυσικα τι σημαινει αυτο το δεν ειχα ανοιχτα τα ματια μου.και ουτε προκειται ποτε στη ζωη μου να τα εχω ανοιχτα,με τον τροπο που ζηταγε αυτος,οσο κ να μου κοστισει αυτο..
οπως καταλαβαινεις λοιπον ειχα κ εχω εναν ακομα πολυ σημαντικο λογο,να τον κανω να θυμαται το ονομα μου για ολη του τη ζωη.ΑΛΛΑ φιλε δικαστη,εχω κ ενα ακομη σοβαρο λογο που με κανει να πνιγω τα αισθηματα μου κ το θυμο μου..στην ιδια εταιρεια δουλευει κ η γυναικα μου κ καταλαβαινεις τι επιπτωσεις θα ειχε σε εκεινη αν εγω φερομουν στον ξαδερφο οπως του αξιζε..
.οποτε σφιγγω τα δοντια και συνεχιζω με ψηλα το κεφαλι,ΠΑΝΤΑ,οπως σωστα λεει κ ο μαεστρος και χωρις κανενα σημαιακι στα χερια,αγαπητε συμπεθερε..αυτα τα σημαιακια,τα κομματικα,δεν τα σηκωσα ποτε γιατι απλα ποτε δεν ημουν κ ποτε δεν θα ειμαι ΟΠΑΔΟΣ σε καποιο κομμα..και για χαρη της γυναικας μου αλλα κυριως για χαρη της "αναστασης" μου της Αλεξανδρα μου,συμπεθερε δημητρη,θα κραταω γερα,ορθιος,με το γελιο της οδηγο μου..αυτο ηταν ειναι κ θα ειναι η μεγαλυτερη περιουσια της ζωης μου.και οσοι απο σας φιλαρακια,εχετε σαν εμενα τετοιες "περιουσιες" με καταλαβαινετε απολυτα..οσοι δεν εχετε,ευχομαι να σας συμβει οσο πιο συντομα γινεται..
σας ευχαριστω ολους κ παλι ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΣΤΕ....