Καφενείο
Re: Καφενείο
Δημητρη, υποδηλωνει κατι το νεο avatar? Εμας πυροβολεις? 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
ή θα παίζει με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του γιου του
ή θα βλέπει ειδήσεις ....
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
johnkyr έγραψε:ή θα παίζει με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του γιου του
ή θα έχει πάρει ανάποδες όπως εγώ
S40 1,8 Momentum MY08Re: Καφενείο
συμπαράσταση στον σκίουρο του georgosk κάνει το avatar και βοηθάει και μένα να εκτονωθώ!! πλάκα θα είχε αν ήταν και με ήχο! 
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Πού βρίσκεται ο Δικαστής 2 μέρες τώρα ρε παιδιά; Ράβει κανένα κουστούμι λέτε ή Δικάζει ανελέητα ότι βρει μπροστά του; 
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:Πού βρίσκεται ο Δικαστής 2 μέρες τώρα ρε παιδιά; Ράβει κανένα κουστούμι λέτε ή Δικάζει ανελέητα ότι βρει μπροστά του;
Eιχε παει στο χωριο του...στο δρομο δικασε ενα ΤΤ και εμεινε απο βενζινη....επιστρεφει με τα ποδια...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
κύριοι,
είδατε που σας τα' λεγα ? το ρίξατε στον ποδαρόδρομο !
προσέξτε μη συγκαείτε.
προσέξτε μη συγκαείτε.
maestros έγραψε:κύριοι,
προσέξτε μη συγκαείτε.
Καλησπέρα Μαέστρο με το Sedici!!!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Η πτήση ακυρώθηκε την προηγούμενη μέρα της πτήσης και έτσι έκλεισα άλλο εισιτήριο για επόμενη Τρίτη.
Λέω ας κλείσω αμέσως νέο εισιτήριο γιατί δύσκολα θα βρίσκω με το χαμό που θα επικρατεί...
Την μέρα της πτήσης βγήκε ανακοίνωση ότι τελικά θα γίνει η πτήση αλλά με καθυστέρηση...
Έτσι είχα προλάβει να το αλλάξω και φεύγω άλλη εβδομάδα...
Λέω ας κλείσω αμέσως νέο εισιτήριο γιατί δύσκολα θα βρίσκω με το χαμό που θα επικρατεί...Την μέρα της πτήσης βγήκε ανακοίνωση ότι τελικά θα γίνει η πτήση αλλά με καθυστέρηση...
Έτσι είχα προλάβει να το αλλάξω και φεύγω άλλη εβδομάδα...
Volvo C30 1.6 R-Design 2008
αν κανονίσουμε κάτι το ΣΚ, δεν πιστεύω να έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο

Μαριε, που να τρεχεις τωρα Αγγλια...καλοκαιρι ερχεται...κατσε εδω μωρε!! 
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Χρόνια πολλά στους απανταχού εορτάζοντες! Πολύχρονοι παιδιά και πάντα ευτυχισμένοι... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Να χαιροντε το ονομα τους ολοι οι Γιωργηδες του VolvoClub... 

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες και από εμένα , Νόστε πάντα καλά . 

DIKASTIS-T5 έγραψε:Χρονια πολλα και να χαιρονται το ονομα τους ολοι οι Γιωργηδες!Πατρινε.εσυ ιδιαιτερα!!!Να χαιρομαστε και την πρωθυπουργαρα....

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου και στους υπόλοιπους Γιώργηδες αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ υγεία και κάθε καλό στην ζωή τους.
Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου και στους υπόλοιπους Γιώργηδες αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ υγεία και κάθε καλό στην ζωή τους.
DIKASTIS-T5 έγραψε:....Να χαιρομαστε και την πρωθυπουργαρα....
Πλάκα κάνω
Ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Α και που είστε 15-16/5 ανεβαίνω Αθήνα για γάμο φίλου από τον στρατό, ίσως κάτσω 1-2 μέρες παραπάνω, για να οργανωνόμαστε να τα πούμε από κοντά

Η... φάρμα των πολιτικών!

Είναι εξόφθαλμο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές. Ακόμα και αν βρεθούν δανειστές, το επιτόκιο είναι απαγορευτικό. Κατά συνέπεια, η προσφυγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό (και στο ΔΝΤ) έχει καταστεί μονόδρομος. Οι διαπραγματεύσεις για τους όρους είναι άνισες. Το μόνο επιχείρημα της κυβέρνησης Παπανδρέου για να μην της επιβληθούν ασφυκτικά μέτρα είναι η επίκληση....
του πιθανού κινδύνου μιας ανατροφοδοτούμενης ύφεσης. Μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγούσε την Ελλάδα σε πτώχευση με όλα τα αρνητικά που αυτή συνεπάγεται για τις ευρωπαϊκές τράπεζες που διαθέτουν ελληνικά ομόλογα και βεβαίως για το ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση, το βαρύ κόστος θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία και κυρίως τα μικρομεσαία στρώματα. Τώρα που ήρθε η ώρα του λογαριασμού, θα πληρώσουν πανάκριβα την όποια μικρή συμμετοχή στο «πάρτι» ή τουλάχιστον το γεγονός ότι ανέχθηκαν το κλεπτοκρατικό, σπάταλο, ανορθολογικό και αυθαίρετο μοντέλο ανάπτυξης, που σήμερα καταρρέει. Οι κατάρες για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η απαίτηση να επιστραφούν τα κλεμμένα από μόνες τους δεν ωφελούν.
Δεν είναι τίποτα περισσότερο από αδιέξοδες εκδηλώσεις οργής, που μάλιστα δεν ευνοούν τον αναγκαίο αναστοχασμό.Είναι γεγονός ότι τη μερίδα του λέοντος από το γιγαντιαίο ποσό που εμφανίζεται ως δημόσιο χρέος την έχουν ιδιοποιηθεί τα μεγάλα «ψάρια» της διαπλοκής. Το διόλου ευκαταφρόνητο υπόλοιπο, όμως, διαχύθηκε ποικιλοτρόπως στα χαμηλότερα επίπεδα της κοινωνικής πυραμίδας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο συντηρήθηκε και σ’ αυτά τα επίπεδα μία τηρουμένων των αναλογιών οικονομική άνεση, η οποία μάλιστα παρήγαγε ξιπασμένες και νεοπλουτίστικες συμπεριφορές. Ετσι εξασφαλίσθηκε η μακρόχρονη ιδεολογική συναίνεση της κοινωνίας σε μία πορεία, η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσε στον γκρεμό.
Η κρίσιμη διαφορά είναι πως τα μεγάλα «ψάρια» έχουν διεξόδους, ενώ τα μικρά όχι. Εχει αποδειχθεί ιστορικά ότι όποτε η «μικροαστική θάλασσα» μιμείται την τηλεοπτική καρικατούρα των πλουσίων, στο τέλος πληρώνει δυσβάσταχτο λογαριασμό. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι επανάληψη με άλλη μορφή και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα αυτού που συνέβη με τη φούσκα του Xρηματιστηρίου 10 χρόνια πριν. Τότε λεηλατήθηκαν οι οικονομίες όσων ανοήτως πίστεψαν ότι θα έβγαζαν τζάμπα χρήμα. Τώρα, δυστυχώς, τα βάρη πέφτουν επί της κεφαλής δικαίων και αδίκων. Θα υποστούν επώδυνη αφαίμαξη και οι εργατικοί και οι συνεπείς.
Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται με δραματικό τρόπο η καθοριστική σημασία που έχει για τη ζωή του καθενός η πολιτική. Κατά μία έννοια, η πολιτική μάς εκδικείται, επειδή πάψαμε να είμαστε επί της ουσίας πολίτες. Αρνηθήκαμε την ευθύνη μας για τα Κοινά. Εκφυλιστήκαμε σε ψηφοφόρους – πελάτες των κομμάτων, είτε κλειστήκαμε αυτάρεσκα στον κάθε μικρόκοσμό μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο αφήσαμε να καθορίζουν τις τύχες μας συνήθως θλιβεροί και ενίοτε άθλιοι επαγγελματίες πολιτικάντηδες, αρκετοί εκ των οποίων σήμερα ανερυθρίαστα κουνάνε το δάχτυλο στην κοινωνία.
Σταύρος Λυγερός
αναδημοσίευση από http://troktiko.blogspot.com/2010/04/bl ... _6570.html

Είναι εξόφθαλμο ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές. Ακόμα και αν βρεθούν δανειστές, το επιτόκιο είναι απαγορευτικό. Κατά συνέπεια, η προσφυγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό (και στο ΔΝΤ) έχει καταστεί μονόδρομος. Οι διαπραγματεύσεις για τους όρους είναι άνισες. Το μόνο επιχείρημα της κυβέρνησης Παπανδρέου για να μην της επιβληθούν ασφυκτικά μέτρα είναι η επίκληση....
του πιθανού κινδύνου μιας ανατροφοδοτούμενης ύφεσης. Μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγούσε την Ελλάδα σε πτώχευση με όλα τα αρνητικά που αυτή συνεπάγεται για τις ευρωπαϊκές τράπεζες που διαθέτουν ελληνικά ομόλογα και βεβαίως για το ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση, το βαρύ κόστος θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία και κυρίως τα μικρομεσαία στρώματα. Τώρα που ήρθε η ώρα του λογαριασμού, θα πληρώσουν πανάκριβα την όποια μικρή συμμετοχή στο «πάρτι» ή τουλάχιστον το γεγονός ότι ανέχθηκαν το κλεπτοκρατικό, σπάταλο, ανορθολογικό και αυθαίρετο μοντέλο ανάπτυξης, που σήμερα καταρρέει. Οι κατάρες για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η απαίτηση να επιστραφούν τα κλεμμένα από μόνες τους δεν ωφελούν.
Δεν είναι τίποτα περισσότερο από αδιέξοδες εκδηλώσεις οργής, που μάλιστα δεν ευνοούν τον αναγκαίο αναστοχασμό.Είναι γεγονός ότι τη μερίδα του λέοντος από το γιγαντιαίο ποσό που εμφανίζεται ως δημόσιο χρέος την έχουν ιδιοποιηθεί τα μεγάλα «ψάρια» της διαπλοκής. Το διόλου ευκαταφρόνητο υπόλοιπο, όμως, διαχύθηκε ποικιλοτρόπως στα χαμηλότερα επίπεδα της κοινωνικής πυραμίδας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο συντηρήθηκε και σ’ αυτά τα επίπεδα μία τηρουμένων των αναλογιών οικονομική άνεση, η οποία μάλιστα παρήγαγε ξιπασμένες και νεοπλουτίστικες συμπεριφορές. Ετσι εξασφαλίσθηκε η μακρόχρονη ιδεολογική συναίνεση της κοινωνίας σε μία πορεία, η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσε στον γκρεμό.
Η κρίσιμη διαφορά είναι πως τα μεγάλα «ψάρια» έχουν διεξόδους, ενώ τα μικρά όχι. Εχει αποδειχθεί ιστορικά ότι όποτε η «μικροαστική θάλασσα» μιμείται την τηλεοπτική καρικατούρα των πλουσίων, στο τέλος πληρώνει δυσβάσταχτο λογαριασμό. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι επανάληψη με άλλη μορφή και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα αυτού που συνέβη με τη φούσκα του Xρηματιστηρίου 10 χρόνια πριν. Τότε λεηλατήθηκαν οι οικονομίες όσων ανοήτως πίστεψαν ότι θα έβγαζαν τζάμπα χρήμα. Τώρα, δυστυχώς, τα βάρη πέφτουν επί της κεφαλής δικαίων και αδίκων. Θα υποστούν επώδυνη αφαίμαξη και οι εργατικοί και οι συνεπείς.
Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται με δραματικό τρόπο η καθοριστική σημασία που έχει για τη ζωή του καθενός η πολιτική. Κατά μία έννοια, η πολιτική μάς εκδικείται, επειδή πάψαμε να είμαστε επί της ουσίας πολίτες. Αρνηθήκαμε την ευθύνη μας για τα Κοινά. Εκφυλιστήκαμε σε ψηφοφόρους – πελάτες των κομμάτων, είτε κλειστήκαμε αυτάρεσκα στον κάθε μικρόκοσμό μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο αφήσαμε να καθορίζουν τις τύχες μας συνήθως θλιβεροί και ενίοτε άθλιοι επαγγελματίες πολιτικάντηδες, αρκετοί εκ των οποίων σήμερα ανερυθρίαστα κουνάνε το δάχτυλο στην κοινωνία.
Σταύρος Λυγερός
αναδημοσίευση από http://troktiko.blogspot.com/2010/04/bl ... _6570.html
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
georgosk έγραψε:Α και που είστε 15-16/5 ανεβαίνω Αθήνα για γάμο φίλου από τον στρατό, ίσως κάτσω 1-2 μέρες παραπάνω, για να οργανωνόμαστε να τα πούμε από κοντά
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβεις Αθήνα και να μη βρεθούμε! Όπως και δήποτε θα κάνουμε συνάντηση και θα πάμε και για τα κρουασανάκια που λέγαμε!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Πιστευω οτι οντως η Ιστορια θα απονειμει δικαιοσυνη και θα τιμωρησει τους υπευθυνους γιατι ειναι η μονη που δε κανει ποτε λαθος
μην ξεχνάς ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές.. τι θα μαθαίνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας από τα σχολικά τους βιβλία άραγε? ποιος θα έχει χρηματοδοτήσει την συγγραφή τους? δυστυχώς η ιστορία έχει κι αυτή τους χορηγούς της..
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
κύριοι,
οι τζογαδόροι των αγορών μας παραδέχτηκαν.
είδαν τον γιωργάκη να κυκλοφορεί μόνο με το
σώβρακο και είπαν ΜΠΡΑΒΟ !!! οι έλληνες ξέρουν
πότε να τραβηχτούν.
οι τζογαδόροι των αγορών μας παραδέχτηκαν.
είδαν τον γιωργάκη να κυκλοφορεί μόνο με το
σώβρακο και είπαν ΜΠΡΑΒΟ !!! οι έλληνες ξέρουν
πότε να τραβηχτούν.
Γυρνώντας σπίτι από κάτι δουλίτσες στο κέντρο, είδα κάτω από την πόρτα διαφημιστικό του φανταστικού Ciao! Ε, ρε κρουασανάκια και ιστορίες που θα παραγγέλνουμε από εδώ και στο εξής! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
καλησπερα αδερφια πατριωτες..δε ξερω ποσο θα τραβηξει ακομα αυτη η κατασταση με το σκηνικο τρομου που φτιαχνεται απο τους παντες σ αυτο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λεγεται Ελλαδα,αυτο που ξερω,αυτο που αισθανομαι μαλον,ειναι οτι,αν γινουν πραξη οι απειλες-υποδειξεις-διαταγες της περιφημης "τροϊκας" του Δ.Ν.Τ που κανει κουμαντο στην Ελλαδα εδω κ κατι μερες,τοτε ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ..
θα προσθετα οτι αυτα ειναι λογια ενος ανθρωπου της γενιας των 40νταρηδων των 1000 ευρω..ομως δεν μπορω να το λεω για πολυ αυτο φιλοι μου,γιατι απο 1 μαιου θα μου εχουν μεινει μονο τα 40 μου χρονια..τα 1000 ευρω θα μου λειπουν μιας κ ο φιλευσπλαχνος εργοδοτης μου,αποφασισε να αποδειξει οτι δεν ειναι ρατσιστης,στελνοντας εμενα στο ταμειο ανεργιας κρατωντας τους πακιστανο φιλιπινεζους συναδελφους μου..
ευχομαι να ειμαι ο πρωτος κ ο τελευταιος απο τα πατριωτακια εδω μεσα,που θα νοιωθει στο πετσι του το τι σημαινει να σε πεταν στο δρομο ετσι ξαφνικα..ειναι απο τις χοιροτερες στιγμες που μπορει να ζησει ενας ανθρωπος.....
παλι καλα που εχω κ την Αλεξανδρα μου,να μου χαμογελα κ να μου χαριζει τον κοσμο ολο..
θα προσθετα οτι αυτα ειναι λογια ενος ανθρωπου της γενιας των 40νταρηδων των 1000 ευρω..ομως δεν μπορω να το λεω για πολυ αυτο φιλοι μου,γιατι απο 1 μαιου θα μου εχουν μεινει μονο τα 40 μου χρονια..τα 1000 ευρω θα μου λειπουν μιας κ ο φιλευσπλαχνος εργοδοτης μου,αποφασισε να αποδειξει οτι δεν ειναι ρατσιστης,στελνοντας εμενα στο ταμειο ανεργιας κρατωντας τους πακιστανο φιλιπινεζους συναδελφους μου..
ευχομαι να ειμαι ο πρωτος κ ο τελευταιος απο τα πατριωτακια εδω μεσα,που θα νοιωθει στο πετσι του το τι σημαινει να σε πεταν στο δρομο ετσι ξαφνικα..ειναι απο τις χοιροτερες στιγμες που μπορει να ζησει ενας ανθρωπος.....
παλι καλα που εχω κ την Αλεξανδρα μου,να μου χαμογελα κ να μου χαριζει τον κοσμο ολο..
μοιάζει με τις διαρρήξεις που ακούει ο μέσος συνάνθρωπος στις ειδήσεις.. η πρώτη αντίδραση είναι "τς τς, κοίτα ρε γμτ τι γίνεται.." και μετά αλλάζει κανάλι και διάθεση.. μέχρι να συμβεί στον ίδιο.. μόνο τότε μπορείς να καταλάβεις πως νιώθεις (ως απολυμένος) και πόσες αγωνίες γυρνούν στο μυαλό σου.
το πρόβλημα είναι εκεί έξω και αργά ή γρήγορα θα το αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ! για κάποιους από μας θα είναι ζήτημα "βιοτικού επιπέδου", για κάποιος άλλους όμως θα είναι ζήτημα επιβίωσης!!
κράτα γερά συμπέθερε, η Αλεξάνδρα θα λατρέψει τον πατέρα της, θα εκτιμήσει τις αγωνίες του και θα ανταμείψει την δύναμή του με το χαμόγελο και το χάδι της!
το πρόβλημα είναι εκεί έξω και αργά ή γρήγορα θα το αντιμετωπίσουμε ΟΛΟΙ! για κάποιους από μας θα είναι ζήτημα "βιοτικού επιπέδου", για κάποιος άλλους όμως θα είναι ζήτημα επιβίωσης!!
κράτα γερά συμπέθερε, η Αλεξάνδρα θα λατρέψει τον πατέρα της, θα εκτιμήσει τις αγωνίες του και θα ανταμείψει την δύναμή του με το χαμόγελο και το χάδι της!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
ότι και να λέμε, ακόμα, είμαστε έξω από τον χορό. Ελπίζω το εμπόδιο αυτό, να σου εμφανίσει νέες ευκαιρίες.
όσο για τους υπαίτιους, που προσπαθούν να μας κάνουν συμμέτοχους μόνο στην αποτυχία τους, θα αντλούν δύναμη από τα σημαιάκια που κρατάμε λίγο πολύ όλοι μας.. όταν σταματήσουν να τυπώνονται κομματικές σημαίες (γιατί δεν θα διατίθεται πλέον κανείς να τις σηκώσει) και όταν καταφέρουν να βγουν σε κοινή κινητοποίηση οι έντιμοι εργαζόμενοι του πολύπαθου τούτου τόπου (με κοινή αφετηρία και τερματισμό κι όχι σκορποχώρι) τότε κάτι ίσως μπορέσει να αλλάξει..
αν και ιστορικά να το δούμε, δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες φοβάμαι.. εδώ κοτζάμ γερμανική κατοχή βιώσαμε και μόλις τέλειωσε αρχίσαμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας για το ποιος θα κυβερνήσει..
αν και ιστορικά να το δούμε, δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες φοβάμαι.. εδώ κοτζάμ γερμανική κατοχή βιώσαμε και μόλις τέλειωσε αρχίσαμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας για το ποιος θα κυβερνήσει..
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
φίλε savefski,
η ανεργία είναι η χειρότερη μορφή κοινωνικής αδικίας.
είσαι όμως αισιόδοξος άνθρωπος και με λεπτή αίσθηση του
χιούμορ, γι αυτό θα τα καταφέρεις.
είμαι βέβαιος πως θα ψάχνεις για δουλειά κουστουμαρισμένος
και με γραβάτα, ένδειξη ισχυρής αυτοεκτίμησης αλλά και έκπληξης
προς τους αδαείς εργοδότες, που μας θέλουν κατηφείς και με
σκυμμένο το κεφάλι, λες και πουλάμε ένα φθαρμένο προιόν.
οι αρχαίοι σπαρτιάτες πριν απ' τη μάχη πλένονταν και αρωματίζονταν.
το ίδιο και συ, το ίδιο έκανα κάποτε κι εγώ ...
η ανεργία είναι η χειρότερη μορφή κοινωνικής αδικίας.
είσαι όμως αισιόδοξος άνθρωπος και με λεπτή αίσθηση του
χιούμορ, γι αυτό θα τα καταφέρεις.
είμαι βέβαιος πως θα ψάχνεις για δουλειά κουστουμαρισμένος
και με γραβάτα, ένδειξη ισχυρής αυτοεκτίμησης αλλά και έκπληξης
προς τους αδαείς εργοδότες, που μας θέλουν κατηφείς και με
σκυμμένο το κεφάλι, λες και πουλάμε ένα φθαρμένο προιόν.
οι αρχαίοι σπαρτιάτες πριν απ' τη μάχη πλένονταν και αρωματίζονταν.
το ίδιο και συ, το ίδιο έκανα κάποτε κι εγώ ...
maestros έγραψε:..οι αρχαίοι σπαρτιάτες πριν απ' τη μάχη πλένονταν και αρωματίζονταν..
όπα μαέστρο μην παρεξηγηθούμε!!! εκείνοι χτένιζαν ο ένας τα μαλλιά του άλλου!!
P.S. Δις ιζ Πάρτααααα!!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
iatroud έγραψε:maestros έγραψε:..οι αρχαίοι σπαρτιάτες πριν απ' τη μάχη πλένονταν και αρωματίζονταν..
όπα μαέστρο μην παρεξηγηθούμε!!! εκείνοι χτένιζαν ο ένας τα μαλλιά του άλλου!!
P.S. Δις ιζ Πάρτααααα!!
Αλήθεια τι άρωμα φορούσαν; Varvatos;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
maesto, αν θες πες την ιστορία σου, για όσους δεν την έχουν ακούσει, ...
DIKASTIS-T5 έγραψε:georgosk έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:....Να χαιρομαστε και την πρωθυπουργαρα....![]()
![]()
Πλάκα κάνω, τον καθένα θα τον γράψει η ιστορία για τα έργα του και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη εκδίκηση των λαών ...
Ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Α και που είστε 15-16/5 ανεβαίνω Αθήνα για γάμο φίλου από τον στρατό, ίσως κάτσω 1-2 μέρες παραπάνω, για να οργανωνόμαστε να τα πούμε από κοντά
Λοιπον,ο Δικαστης ριχνει προταση!Αφου ο Γιωργος ερχεται Αθηνα και οι ημερομηνιες πεφτουν οπως πρεπει θα κανουμε το εξης.Μονο και μονο για το Γιωργο μας και για τον Κωνσταντινο που θα λειπει κανονιζουμε συναντηση και επισκεψη του VOLVOCLUB.GR συσσωμου στην ετησια εκθεση EROTICA στο εκεπ Μεταμορφωση 14-16 Μαιου!Πιστευω χαλαρα οτι απλα περασα στην Ιστορια με αυτην τη προταση!!!Εγραψα παλι!Για σκεφτειτε το...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Για σκεφτειτε το...
αυτό ίσως να πρέπει να το κρατήσεις για την παραμονή του γάμου σου ρε ηλία!!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Μέσα!!!!!!!!!!!
Μέτραω:
- DIKASTIS
- Jim_C30
- Johnkyr
- Iatroud
- Georgosk
- Vrestas
Θέλω οπωσδήποτε και VolvoZeus αλλά και mzos!!!!
Μέτραω:
- DIKASTIS
- Jim_C30
- Johnkyr
- Iatroud
- Georgosk
- Vrestas
Θέλω οπωσδήποτε και VolvoZeus αλλά και mzos!!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
δεν βρίσκω emoticon με παντόφλα, έχουμε??!!!

www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
DIKASTIS-T5 έγραψε:iatroud έγραψε:δεν βρίσκω emoticon με παντόφλα, έχουμε??!!!![]()
![]()
Τι τι θελεις καλε την παντοφλα?
εγώ τπτ
, η σοφία την κρατάει και μου την κουνάει σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μου!!Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
@volvozeus, Στην εποχή όμως, του ΔΝΤ η διολίσθηση των τιμών στα ακίνητα εκτιμάται ότι θα είναι πολύ πιο βίαιη και ραγδαία και σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπερβεί το 50-60%., http://www.capital.gr/News.asp?id=953521
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
iatroud έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:iatroud έγραψε:δεν βρίσκω emoticon με παντόφλα, έχουμε??!!!![]()
![]()
Τι τι θελεις καλε την παντοφλα?
εγώ τπτ, η σοφία την κρατάει και μου την κουνάει σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι μου!!
Η παντόφλα είναι ελαφριά φίλε, τον πλάστη να αποφύγεις...Και έχουν και βαρύ χερι αυτές οι γυναίκες!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 21 επισκέπτες

Να χαιρομαστε και την πρωθυπουργαρα....
Ου χα!!! αφιέρωση στην Τρόικα του ΔΝΤ