Iordanis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!
Επειδή είμαι καινούριος στο forum ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να πιούμε κανένα καφεδάκι για να σας γνωρίσω απο κοντά.
όποτε θες, κερνάει ο admin!
Iordanis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!
Επειδή είμαι καινούριος στο forum ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να πιούμε κανένα καφεδάκι για να σας γνωρίσω απο κοντά.

johnkyr έγραψε:αν έχετε να προτείνετε κάτι για ΣΚ, κάπου χωρίς καπνό από τσιγάρα ....
johnkyr έγραψε:Πήρα και κρουασανάκια στοκ για το σπίτι !!!!
Jim_C30 έγραψε:Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στο Ciao να φάμε 6-7 κρουασανάκια να γουστάρουμε! Ήταν πραγματικά πολύ σπέσιαλ...

VolvoZeus έγραψε:Το καστρο ειναι![]()
...εχω βεβαια απειρα χρονια να παω..
DIKASTIS-T5 έγραψε:Τι κανονιζετε παλι καλε?
iatroud έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Τι κανονιζετε παλι καλε?
για έναν καφέ λέμε αν υπάρχει διάθεση την κυριακή..
iatroud έγραψε:VolvoZeus έγραψε:Το καστρο ειναι![]()
...εχω βεβαια απειρα χρονια να παω..
θα θυμηθείς που βρίσκεται ή να βρεθούμε σε κάνα κεντρικότερο σημείο?
Jim_C30 έγραψε:Δεν πιστεύω να πάτε χωρίς Jim_C30 για Πόρτο Ράφτη;![]()

DIKASTIS-T5 έγραψε:Τι ειναι το τρολ ρε παιδια?

Jim_C30 έγραψε:Τελικά τι έγινε σήμερα; Πήγατε Πόρτο Ράφτη; Περάσατε καλά; Ποιοί είσασταν;
). με τα πολλά καταλήξαμε αυλάκι σε ψαροταβέρνα μαζί με πλήθος κόσμου (ποιο ΔΝΤ και τρίχες κατσαρές). είδαμε μεταξύ άλλων ένα V40 T5 (αν δεν κάνω λάθος), κάνα δύο XC60/90 και ένα κατακόκκινο ford mustang soft top του κουτιού. φάγαμε ελαφριά (!!) κι αποχωρήσαμε αργά το απόγευμα.iatroud έγραψε:...είδαμε μεταξύ άλλων ένα V40 T5 (αν δεν κάνω λάθος),...
T4 ειπαμε ρε παλικαρι 
johnkyr έγραψε:ψάχνεις δικαιολογίες ... για να μην το πάρεις βλέπω ....![]()
![]()
johnkyr έγραψε:380λτ το AWD ? με ή χωρίς ρεζέρβα ? προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να αλλάξεις το s40, εκτός κι αν το βαρέθηκες.
δύσκολα θα φύγει, ειδικά αν πρέπει να το διώξεις σε 1-3 μήνες που θα θέλεις να αγοράσεις το νέο, ίσως αν αλλάξεις με κάποιο Volvo και πετύχεις κάποια καλή έκπτωση στο καινούριο (να συμπιέσει ο αντιπρόσωπος το κέρδος του), όντας κάτοχος-πελατης της μάρκας.VolvoZeus έγραψε:Καλυτερα ειναι οι οποιες συναξεις κανονιζοντε και αφορουν ολο το φορουμ, δηλαδη και ατομα τα οποια δεν εχουν ερθει εως τωρα σε καποια συναντηση, να εχουν μια πιο συγκεκριμενη μορφη και να παρεχουν και ενα σχετικο "χρονο αντιδρασης"
(sorry για το "τελευταία στιγμή")
DIKASTIS-T5 έγραψε:Κι εγω μεσα για β.π(βορεια κυκλωματα,Δημητρη!)Λεω για να ideal,Νεα Φιλαδελεφεια για επικο κεμπαπ και Μπαρτσελοναρα-Ιντερ!Να πεφτουν αλλες προτασεις και γρηγορα!

Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες