Καλησπέρα . Τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα τον τελευατίο 1,5 χρόνο κάθε φορά που βάζω βενζίνη πετάει την αντλία του πρατηρίου, δείχνει σαν να έχει γεμίσει το ντεπόζιτο. Αυτό το κάνει ανά 4-5λ που μπαίνουν στο ντεπόζιτο έτσι και σήμερα δλδ σταμάταγε να βάζει βενζίνη μέσα σαν να ήταν γεμάτο, αλλά με το που ξαναπάταγε ο βενζίνας συνέχιζε κανονικά. Πρέπει να κάθεσαι από πάνω και να πατάς συνέχεια. Σε 10 μέρες που θα πάω για ετήσιο service θα το αναφέρω ξανά για 2η χρονιά στον Φατούρο. Δυστηχώως την 1η φορά δεν ασχοληθήκαν καν λέγοντας ότι είναι περίπλοκο ωστόσο αν κάποιος το έχει πάθει, θα ήταν χρήσιμη η εμπειρία του. Για να ξέρω και τι να πω. Μία άποψη ενός φίλου που το είχε πάθει μου είπε ότι ξεβουλώσαν το σωληνάκι της υπερχείλισης. Είναι πολύ εκνευριστικό διότι όταν κάνω μεγάλα ταξίδια και πρέπει να φουλάρω με 110€ χρειάζονται χρονομετρημένα 10-12λ για να γεμίσει με τις τόσες διακοπές. Εκνευρίζοντας και τον βενζινά. Το πρόβλημα ίως ξεκίνησε μέσα στη καραντίνα από την ακινησία.
(S60,2017)
Ευχαριστώ!
Πέταγμα ανλίας Βενζίνης.
Re: Πέταγμα ανλίας Βενζίνης.
Το πιθανότερο είναι να έχει βουλώσει το σωληνάκι της εξαέρωσης ή κάπου ο σωλήνας γεμίσματος κάπου έχει στένωση - στακισμα.
Να υποθέσω ότι έχουν δοκιμάσει να βάλουν βενζίνη στην ποίο σιγανή ταχύτητα.
Αυτό βέβαια δεν είναι λύση.
Όπως και να έχει πρέπει να πάς συνεργείο να το δούν!
Έχεις βάλει αέριο;
Να υποθέσω ότι έχουν δοκιμάσει να βάλουν βενζίνη στην ποίο σιγανή ταχύτητα.
Αυτό βέβαια δεν είναι λύση.
Όπως και να έχει πρέπει να πάς συνεργείο να το δούν!
Έχεις βάλει αέριο;
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Re: Πέταγμα ανλίας Βενζίνης.
Ναι έχουν δοκιμάσει με πολύ αργή ταχύτητα να βάλουν. Μόνο ένας το πέτυχε να μην του σταματάει η ροή. Αλλά και πάλι είναι δύσκολο. Δεν έχω βάλει αέριο. Θα αναφέρω στο συνεργείο μήπως είναι κάποια στένωση. Ελπίζω να ενδιαφερθούν λίγο παραπάνω χωρίς να λένε ότι πρέπει να βγει όλο το σύστημα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 15 επισκέπτες