Αυξηση στροφών με εξωτερική υψηλή θερμοκρασια
-
bekasjohn7
- T2
Αυξηση στροφών με εξωτερική υψηλή θερμοκρασια
Καλησπέρα παιδιά! Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι στο V40 D2 που έχω όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 35 βαθμούς αρχίζει σταδιακά να ανεβάζει στροφές στο ρελαντί...τώρα με τον καύσωνα δλδ με τους 40 βαθμούς οι στροφές κυμαίνονται γύρω στις 1000 με 1100... Αυτό έχει σαν απότελεσμα στις χαμηλές ταχύτητες της πόλης να αισθάνομαι μερικές φορές την αποσυμπλεξη από το αυτόματο σασμάν στα φανάρια...
Να σημειώσω ότι αυτό το παρατηρώ και με a/c και χωρίς...έχει παρατηρήσει κανείς τπτ αντίστοιχο? 
Re: Αυξηση στροφών με εξωτερική υψηλή θερμοκρασια
Θα πρέπει να το βάλεις σε διαγνωστικό.
Το πιθανότερο είναι κάπιος αισθητηρας (ρελαντι...;) αλλα θα πρεπει να το δει με διαγνωστικό για σιγουρα.
Το πιθανότερο είναι κάπιος αισθητηρας (ρελαντι...;) αλλα θα πρεπει να το δει με διαγνωστικό για σιγουρα.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
-
bekasjohn7
- T2
Τελικά παλικάρια πήγα σήμερα στη Βελμαρ για διάγνωση και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να ανεβάζει στροφές σε υψηλές θερμοκρασίες γιατί με αυτόν τον τρόπο "ξεκουράζει" και ψύχει καλύτερα τον κινητηρα! Τι να πω... Το έχει παρατηρήσει άλλος?
-
dimiraklis
- T2
Ναι μου το κάνει και εμένα πάνω από τους 35-36 βαθμούς και ιδίως όταν ειναι παρκαρισμένο στον ήλιο πολύ ώρα. Δεν έδωσα και καμία ιδιαίτερη σημασία αλλά είναι λίγο ενοχλητικό είναι η αλήθεια. Αλλά αφου σου είπαν ότι είναι ΟΚ τότε δεν γίνεται τίποτα.
V40 D2 2014 Cross Country Auto
Fiat Panda 0.9 1999
Fiat Panda 0.9 1999
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες