C30 1.6 κινητήρας ford
C30 1.6 κινητήρας ford
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω ακούσει πολλά για το κίνητηρα της ford ότι βγάζει πολλά προβλήματα και ότι καεί λάδια εκτός τον άλλον και επειδή πήρα μεταχειρισμένο το volvo με 94. 000 χιλιάδες και πολλά χρόνια σε ακινησια πάνω από 5 και σε αυτό το μήνα που το έχω είδη έχω αλλάξει τρομπα βενζίνης λόγο ακινησιας οπως μου είπαν θα ήθελα να σας ρωτήσω αν άξιζε τον κόπο ή αγορά του πουλοντας ένα Golf fsi 1600 του 06 με 147. 000 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς να μου βγάλει κανένα πρόβλημα όλα αυτά το χρόνια.... Θα ήθελα να μου πειτε την γνώμη σας ευχαριστώ Νικος
Re: C30 1.6 κινητήρας ford
Είχα ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο για 8 έτη, από το 2008 έως το 2016 που απέκτησα το V60. Το έδωσα με 145000 χλμ και ο κινητήρας δεν είχε κάνει κιχ. Δεν έκαιγε σταγόνα λάδι, δεν είχα αλλάξει τίποτα απολύτως πέρα από λάδια και φίλτρα και έναν πολλαπλασιαστή στα πλαίσια της εγγύησης, στον πρώτο χρόνο. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση κακοσυντηρημένου αυτοκινήτου δυστυχώς, καθώς η ακινησία είναι ότι χειρότερο για τα αυτοκίνητα!!! Να ξέρεις ότι λόγω αυτής, τσιμουχάκια, λαστιχάκια και γενικά όσα μέρη έχουν λιπαντικό που πρέπει να κυκλοφορεί και όχι να μένει στάσιμο, θα σου βγάλουν πιθανότατα θέμα.
Επίσης από το 2010 που έχουμε ιδρύσει το κλαμπ αυτό δεν έχουν ακουστεί ζητήματα ζημιών για τον 1.6 κινητήρα με τα 100 άλογα. Ο 1.8 κάποιες φορές τσιμπάει λάδια, εχει βγάλει ελαττωματικές παρτίδες δυναμό κλπ, ο 1.6 όχι.
Για εμένα, αυτοκίνητο στάσιμο τόσα έτη, δεν θα έπρεπε καν να το δει κάποιος...
Επίσης από το 2010 που έχουμε ιδρύσει το κλαμπ αυτό δεν έχουν ακουστεί ζητήματα ζημιών για τον 1.6 κινητήρα με τα 100 άλογα. Ο 1.8 κάποιες φορές τσιμπάει λάδια, εχει βγάλει ελαττωματικές παρτίδες δυναμό κλπ, ο 1.6 όχι.
Για εμένα, αυτοκίνητο στάσιμο τόσα έτη, δεν θα έπρεπε καν να το δει κάποιος...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Εφόσον το αυτοκίνητο σου αρέσει περισσότερο από αυτό που είχες, και το πρόβλημα του περιορίζεται στην αντλία βενζίνης που ήδη άλλαξες (έχεις κάνει ήδη δυο θέματα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, σε άλλη ενότητα) έχει λυθεί, ας ελπίσουμε να μην σου βγάλει κάτι άλλο.
Η ακινησία παίζει κάποιο ρόλο, εγώ όμως δε θα είχα θέμα να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που ήταν αφημένο σε κάποιο γκαράζ. Φιλος κυκλοφορεί με την e200 του 2003 του πατέρα του, παρκαρισμένη σε γκαράζ της πλάκας (ημιυπαίθριο με χώμα κάτω, είχε φυτρώσει το αμάξι) για οκτώ χρόνια. Μετά από αλλαγή αναλώσιμων, μπαταρίας, αμορτισέρ, ελαστικών και καθαριστήρων, την κυκλοφορεί δυο χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα σε σύγκριση με άλλη, ανάλογης ηλικίας, έχει και πιο καλοδιατηρημένο χρώμα.
Για τον FSi και το θέμα των λαδιών, ήσουν μάλλον τυχερός.
Η ακινησία παίζει κάποιο ρόλο, εγώ όμως δε θα είχα θέμα να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που ήταν αφημένο σε κάποιο γκαράζ. Φιλος κυκλοφορεί με την e200 του 2003 του πατέρα του, παρκαρισμένη σε γκαράζ της πλάκας (ημιυπαίθριο με χώμα κάτω, είχε φυτρώσει το αμάξι) για οκτώ χρόνια. Μετά από αλλαγή αναλώσιμων, μπαταρίας, αμορτισέρ, ελαστικών και καθαριστήρων, την κυκλοφορεί δυο χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα σε σύγκριση με άλλη, ανάλογης ηλικίας, έχει και πιο καλοδιατηρημένο χρώμα.
Για τον FSi και το θέμα των λαδιών, ήσουν μάλλον τυχερός.
Black Volvo S40 1.8 MY-2010
Παιδιά ευχαριστώ ας ελπίσουμε ότι η αντλία είναι το τελευταίο πρόβλημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες