Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα μια βοήθεια για να επιλέξω εκκινητή μπαταρίας.
Πρόκειται για ένα XC60/2019.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
εκκινητής μπαταρίας
Re: εκκινητής μπαταρίας
Καλημέρα σας
Για 2η φορά μου έβγαλε σε Volvo S60 2017 το μήνυμα χαμηλή μπαταρία δεν λειτουργεί και το start/stop καιρό τώρα. Πάω και τη μετράω και μου είπε στο μαγαζί 50-53% είναι οπότε θέλει αλλαγή. Μεν είναι λίγο το 53% αλλά δεν μπορώ να τη κρατήσω λίγο ακόμα μέχρι το 35-40% υπάρχει θέμα? Αυτός στο μαγαζί βάζει Varta. Όποιος έχει αλλάξει ή έχει ανάλογη εμπειρία τι μάρκα έχει βάλει. Είναι καλές ή να κοιτάξω αλλού;
Επίσης έχει 2 μπαταρίες ;; Ρώτησα και μου λέει μία έχει τη μεγάλη. Δεν ήξερε ή δεν έχει ;; Εγώ προσωπικά δεν έχω δει που είναι η 2η και μικρότερη μπαταρία για να δω αν θέλει και αυτή αλλαγή. Αν αλλάξω τη μεγάλη θα θέλει και η μικρή;
Ευχαριστώ.
Για 2η φορά μου έβγαλε σε Volvo S60 2017 το μήνυμα χαμηλή μπαταρία δεν λειτουργεί και το start/stop καιρό τώρα. Πάω και τη μετράω και μου είπε στο μαγαζί 50-53% είναι οπότε θέλει αλλαγή. Μεν είναι λίγο το 53% αλλά δεν μπορώ να τη κρατήσω λίγο ακόμα μέχρι το 35-40% υπάρχει θέμα? Αυτός στο μαγαζί βάζει Varta. Όποιος έχει αλλάξει ή έχει ανάλογη εμπειρία τι μάρκα έχει βάλει. Είναι καλές ή να κοιτάξω αλλού;
Επίσης έχει 2 μπαταρίες ;; Ρώτησα και μου λέει μία έχει τη μεγάλη. Δεν ήξερε ή δεν έχει ;; Εγώ προσωπικά δεν έχω δει που είναι η 2η και μικρότερη μπαταρία για να δω αν θέλει και αυτή αλλαγή. Αν αλλάξω τη μεγάλη θα θέλει και η μικρή;
Ευχαριστώ.
-
haralabosg
- D2
SEO έγραψε:Καλημέρα σας
Ευχαριστώ.
Εχει 2 μπαταριες. Εφοσον δεν σου δουλευει το start/stop θελουν και οι 2 αλλαγη. Γιατι ομως σου εβγαλε μηνυμα για χαμηλη μπαταρια ? Μηπως δεν το κινεις ? Περιπου με την εργοταστιακη βγαζεις 5 χρονια...
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18
Η αλήθεια είναι πως δεν κινείται όσο πρέπει λόγω καραντίνας το καλοκαίρι με καθημερινή χρήση πολλών χιλιομέτρων λειτουργούσε το start/stop. Δλδ το καλοκαίρι που λειτουργούσε ήταν άνω του 53% και ξαφνικά έπεσε.. δε το πιστεύω. Και η μικρή να είναι οκ άμα η γενική μπαταρία είναι πεσμένη πάλι δεν λειτουργεί το start/stop. Η μέτρηση της μπαταρίας έγινε σήμερα ενώ είχε φορτίσει κιόλας αλλά από όσο ξέρω το ποσοστό αυτό δεν έχει να κάνει το πόσο δούλεψε το αμάξι. Για τη μικρή λογικά θα χρειαστεί vida.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες