Αντλία βενζίνης

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για τεχνολογίες και τεχνικά θέματα των αυτοκινήτων μας. μοτέρ λάστιχα/ζάντες, λάδια, ασφάλεια, ανάρτηση, κατανάλωση, ρύπους, μετατροπές / βελτιώσεις πλαίσιο, φώτα, φρένα, αξεσουάρ, service manuals κτλ
eliasgeo
T2

Αντλία βενζίνης

Δημοσίευσηαπό eliasgeo » 03 Μαρ 2020, 14:09

Καλημέρα στην παρέα. Μετά από 90.000κμ και 9 χρόνια θέλω να ρωτήσω αν κανένας από εσάς έχει αλλάξει την αντλία βενζίνης ή έστω αν την έχει βγάλει για να δει αν έχει βρωμιά. Εντ μεταξύ το δικό μου δεν έχει κ φίλτρο εξωτερικό.
Η αντλία αυτή έχει φίλτρο εφόρου ζωής. Έχει ψάξει κανείς εάν υπάρχει σε aftermarket? Γενικά η ανησυχία είναι πρέπει προληπτικά να γίνει κάτι?

haralabosg
D2

Re: Αντλία βενζίνης

Δημοσίευσηαπό haralabosg » 03 Μαρ 2020, 21:11

eliasgeo έγραψε:Καλημέρα στην παρέα. Μετά από 90.000κμ και 9 χρόνια θέλω να ρωτήσω αν κανένας από εσάς έχει αλλάξει την αντλία βενζίνης ή έστω αν την έχει βγάλει για να δει αν έχει βρωμιά. Εντ μεταξύ το δικό μου δεν έχει κ φίλτρο εξωτερικό.
Η αντλία αυτή έχει φίλτρο εφόρου ζωής. Έχει ψάξει κανείς εάν υπάρχει σε aftermarket? Γενικά η ανησυχία είναι πρέπει προληπτικά να γίνει κάτι?

Aπο προσωπικη εμπειρια στο προηγουμενο αμαξι (FORD C-MAX) που επισης δεν ειχε φιλτρο βενζινης, μεχρι τα 175.000km που το εδωσα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. ΑΛΛΑ παντα φροντιζα να βαζω απο συγκεκριμενο πρατηριο βενζινη, ποτε (ή σχεδον ποτε) ο δεικτης δεν επεσε κατω απο την μεση , μια φορα τον χρονο εβαζα καποιο καθαριστικο με το γεμιζμα του ρεζερβουαρ. Τα ιδια ακολουθω και τωρα στο v40cc...
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18

Επιστροφή σε “Τεχνικά θέματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες