Καλημέρα στην παρέα. Μετά από 90.000κμ και 9 χρόνια θέλω να ρωτήσω αν κανένας από εσάς έχει αλλάξει την αντλία βενζίνης ή έστω αν την έχει βγάλει για να δει αν έχει βρωμιά. Εντ μεταξύ το δικό μου δεν έχει κ φίλτρο εξωτερικό.
Η αντλία αυτή έχει φίλτρο εφόρου ζωής. Έχει ψάξει κανείς εάν υπάρχει σε aftermarket? Γενικά η ανησυχία είναι πρέπει προληπτικά να γίνει κάτι?
Αντλία βενζίνης
-
haralabosg
- D2
Re: Αντλία βενζίνης
eliasgeo έγραψε:Καλημέρα στην παρέα. Μετά από 90.000κμ και 9 χρόνια θέλω να ρωτήσω αν κανένας από εσάς έχει αλλάξει την αντλία βενζίνης ή έστω αν την έχει βγάλει για να δει αν έχει βρωμιά. Εντ μεταξύ το δικό μου δεν έχει κ φίλτρο εξωτερικό.
Η αντλία αυτή έχει φίλτρο εφόρου ζωής. Έχει ψάξει κανείς εάν υπάρχει σε aftermarket? Γενικά η ανησυχία είναι πρέπει προληπτικά να γίνει κάτι?
Aπο προσωπικη εμπειρια στο προηγουμενο αμαξι (FORD C-MAX) που επισης δεν ειχε φιλτρο βενζινης, μεχρι τα 175.000km που το εδωσα δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. ΑΛΛΑ παντα φροντιζα να βαζω απο συγκεκριμενο πρατηριο βενζινη, ποτε (ή σχεδον ποτε) ο δεικτης δεν επεσε κατω απο την μεση , μια φορα τον χρονο εβαζα καποιο καθαριστικο με το γεμιζμα του ρεζερβουαρ. Τα ιδια ακολουθω και τωρα στο v40cc...
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες