Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγώ. Σε 2 συνεργεια πηγα,το ιδιο πραγμα μου ειπαν. Λιπανση και κόλλα.Τα περισσοτερα volvo λεει το εχουν αυτον τον ηχο και γινεται λιπανση και βάζουν μια κόλλα,αλλα αργοτερα θα ξανακουστει αυτος ο ηχος μου ειπαν. Η volvo δεν το θεωρει προβλημα απλα αν παραπονιετε ο πελατης βάζουν κολλα.Πηγα στην Αutopoint μου κάναν στον αριστερό τροχό αλλα τώρα μου ακούγεται και στον δεξί τροχό.Μπορεί απο την αρχη να ακουγοταν και απο τις δυο πλευρες,εγω ακουγα απο την αριστερη πλευρα πάντως και φτιάξαν μονο απο την αριστερη. Anyway θα ξαναπαω, ειναι σπαστικός ηχος. Το θέμα ειναι να μην ειναι κατι ανησηχητικό ,και απλά να κάνει θόρυβο. Εγω φοβαμαι παντως μην παθουμε αργοτερα καμια ζημια οπως επαθε ο volvozeus που να οφειλεται σε αυτο τον ηχο.
Εμενα δεν βγαλαν την ταπα στην Ζάντα, βγαλαν την ροδα σφιξαν κατι βιδες και βαλαν μια κόλλα volvo.Ο volvozeus και ο admin ειχαν ακουσει τον θόρυβο που εκανε το αμαξι.
Τριγμος απο τον εμπρος αξονα
Re: Τριγμος απο τον εμπρος αξονα
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Ισχυει και για τους δυο, αλλα περισσοτερο για τον Δικαστη αφου ο ηχος του ειναι πιο χαρακτηριστικος..
Ειναι φυσιολογικο να χρειαστει να αντικαταστησει καποιος τα CV joints (και οχι ολοκληρα τα ημιαξονια), ειτε το εσωτερικο ειτε το εξωτερικο. Βεβαια ειναι πολυ λιγα τα χλμ που εχετε...
Δοκιμαστε να δειτε αν ο θορυβος αυτος ακουγετε οταν στριβεται το τιμονι...

Ειναι φυσιολογικο να χρειαστει να αντικαταστησει καποιος τα CV joints (και οχι ολοκληρα τα ημιαξονια), ειτε το εσωτερικο ειτε το εξωτερικο. Βεβαια ειναι πολυ λιγα τα χλμ που εχετε...
Δοκιμαστε να δειτε αν ο θορυβος αυτος ακουγετε οταν στριβεται το τιμονι...

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
DIKASTIS-T5 έγραψε:Ερωτηση:Ολες αυτες τις εικονες που τις βρισκεις?
Τι μου δινεις για να σου πω?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 21 επισκέπτες