Καλησπερα,
Εχω ενα V60 T4 του ΄'13. Οταν εχω τα φωτα στο AUTO και σβηνω την μηχανη παραμενουν ανοιχτα.. Εχει τυχει να μεινω απο μπαταρια απο αυτο. Κανονικα δεν επρεπε να κλεινοθν μονα τους?
Οποιος γνωριζει παρακαλω
ΦΩΤΑ ΣΤΟ AUTO
Re: ΦΩΤΑ ΣΤΟ AUTO
FLOREONE έγραψε:Καλησπερα,
Εχω ενα V60 T4 του ΄'13. Οταν εχω τα φωτα στο AUTO και σβηνω την μηχανη παραμενουν ανοιχτα.. Εχει τυχει να μεινω απο μπαταρια απο αυτο. Κανονικα δεν επρεπε να κλεινοθν μονα τους?
Οποιος γνωριζει παρακαλω
Υπάρχει θέση AUTO στο V60 του 2013; Μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία με τη θέση του διακόπτη, διότι από ότι θυμάμαι στα εν λόγω MY δεν υπάρχρι η δυνατότητα αυτή για τα φώτα.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
JimV60 έγραψε:Υπάρχει θέση AUTO στο V60 του 2013; Μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία με τη θέση του διακόπτη, διότι από ότι θυμάμαι στα εν λόγω MY δεν υπάρχρι η δυνατότητα αυτή για τα φώτα.
Και εχεις δικαιο. Εχει φωτα πορειας δεν γραφει ΑUTO. Αλλα και παλι οταν σβηνω την μηχανη και δεν το γυρισω στο OFF μενουν ανοιχτα..
FLOREONE έγραψε:Και εχεις δικαιο. Εχει φωτα πορειας δεν γραφει ΑUTO. Αλλα και παλι οταν σβηνω την μηχανη και δεν το γυρισω στο OFF μενουν ανοιχτα..
Έτσι όπως τα λες ειναι
S60 2.0T MY11 Polestar Summum
FLOREONE έγραψε:JimV60 έγραψε:Υπάρχει θέση AUTO στο V60 του 2013; Μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία με τη θέση του διακόπτη, διότι από ότι θυμάμαι στα εν λόγω MY δεν υπάρχρι η δυνατότητα αυτή για τα φώτα.
Και εχεις δικαιο. Εχει φωτα πορειας δεν γραφει ΑUTO. Αλλα και παλι οταν σβηνω την μηχανη και δεν το γυρισω στο OFF μενουν ανοιχτα..
Ο λόγος είναι ότι λειτουργούν ως φώτα στάθμευσης και για το λόγο αυτόν παραμένουν αναμμένα εάν δεν τα κλείσεις. Ουσιαστικά παραμένει αναμμένη η μικρή σκάλα. Αν ωστόσο έχεις τον διακόπτη στη μεσαία σκάλα (πορείας), σβήνοντας το αυτοκίνητο, θα σβήσουν και αυτά.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 15 επισκέπτες