Πίνακας οργάνων
Πίνακας οργάνων
Καλησπέρα..Μπορώ να τοποθετήσω ψηφιακο πίνακα οργάνων? Έχω ένα Volvo v40 cross country 2014 με αναλογικό πίνακα..να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία..?
-
haralabosg
- D2
Re: Πίνακας οργάνων
Gkor έγραψε:Καλησπέρα..Μπορώ να τοποθετήσω ψηφιακο πίνακα οργάνων? Έχω ένα Volvo v40 cross country 2014 με αναλογικό πίνακα..να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία..?
Ναι τοποθετείται ,ειναι πολυ εύκολο.....
(προσοχη μονο καινουργιο)
https://accessories.volvocars.com/en-gr ... 73223/2014
V40CC Plus Edition T3 ΜΥ18
Γιατί κόστος μιλάμε. .?Αν γνωρίζεις. .
Δυσκολο να βρω μεταχειρισμενο..Όσο έχω κοιτάξει μόνο αναλογικό βρίσκω. .
Gkor έγραψε:Δυσκολο να βρω μεταχειρισμενο..Όσο έχω κοιτάξει μόνο αναλογικό βρίσκω. .
Δες στο bildelsbasen.de και θα βρεις άπειρους!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
haralabosg
- D2
Εχει βαλει καποιος μεταχειρισμενο....? Σε τι μοντελο?
Έχουν βάλει ναι. Στην ομάδα μας στο fb ένα μέλος πριν λίγο καιρό σε V40 έκανε τη μετατροπή και μόνος του εντελώς.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
haralabosg
- D2
JimV60 έγραψε:Έχουν βάλει ναι. Στην ομάδα μας στο fb ένα μέλος πριν λίγο καιρό σε V40 έκανε τη μετατροπή και μόνος του εντελώς.
Χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω ,το μελος που εκανε το upgrade πρεπει να εχει "καποια" προσβαση σε διαγνωστικο της VOLVO......
Το μενού δεν θα είναι σε ξένη γλώσσα. .?Η πρόγραμματίζεται αυτό?
-
haralabosg
- D2
Gkor έγραψε:Το μενού δεν θα είναι σε ξένη γλώσσα. .?Η πρόγραμματίζεται αυτό?
Eχει και Ελληνικα. Εφοσον πραγματικα ενδιαφερεσαι, αρχικα παιρνεις τηλ καποιο εξ.service και δινοντας τον αρ.πλαισιο σου θα σου πουν τι γινεται...
haralabosg έγραψε:JimV60 έγραψε:Έχουν βάλει ναι. Στην ομάδα μας στο fb ένα μέλος πριν λίγο καιρό σε V40 έκανε τη μετατροπή και μόνος του εντελώς.
Χωρις να θελω να σε αμφισβητήσω ,το μελος που εκανε το upgrade πρεπει να εχει "καποια" προσβαση σε διαγνωστικο της VOLVO......
Καμία... Υπάρχει και βίντεο με το how to στο youtube. Αν το ψάξεις θα το βρεις σίγουρα.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Μίλησα με εξουσιοδοτημενο..650€(με την εκπτωση) ψηφιακο με εγκατάσταση οκ. .Ρώτησα αν βρω μεταχειρισμενο να του παω αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να το πρόγραμματισει μετά. .
Gkor έγραψε:Μίλησα με εξουσιοδοτημενο..650€(με την εκπτωση) ψηφιακο με εγκατάσταση οκ. .Ρώτησα αν βρω μεταχειρισμενο να του παω αλλά μου είπε ότι δεν ξέρει αν μπορεί να το πρόγραμματισει μετά. .
Ζητησε τον κωδικο του ανταλλακτικου, τον δινουν δεν τιθεται θεμα, και ψαξε στο internet με αυτον.
Σιγουρα προγραμματιζεται.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Παιδιά,
Μπαίνει ο αντιστοιχος ψηφιακός πίνακας οργάνων και σε XC60 MY2013 για αντικατάσταση του κλασσικου;
Μπαίνει ο αντιστοιχος ψηφιακός πίνακας οργάνων και σε XC60 MY2013 για αντικατάσταση του κλασσικου;
kangoogr έγραψε:Παιδιά,
Υπαρχει.
Ειναι ενας ρωσος που κανει ενα "module" και περνει ενδειξεις πισω απο την OBD.
Θελει 1000€ + πινακα, τον οποιο βρισκεις μεταχειρισμενο.
Googlαρισε και θα το βρεις.
Π.Χ.
https://www.google.com/search?q=XC60+20 ... refox-b-ab
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Το εχω δει και εγω αυτο αλλα ειναι με πατεντα η αλλαγη και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ενδεδειγμενο να το κανεις ετσι. Έπισης δεν ξερω αν κανει καποιο προβλημα!
-
haralabosg
- D2
kangoogr έγραψε:Το εχω δει και εγω αυτο αλλα ειναι με πατεντα η αλλαγη και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ενδεδειγμενο να το κανεις ετσι. Έπισης δεν ξερω αν κανει καποιο προβλημα!
Απο την στιγμη που δεν το δινει η VOLVO σαν αξεσουαρ για το MY13 τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα.Δεν ξερω αν αξιζει να σχοληθεις μιας και το κοστος ειναι αρκετο....
καλησπέρα,
Είμαι καινούργιο μέλος του forum και ενδιαφέρομαι για την παραπάνω μετατροπή (v40cc του 2019) αλλά η τιμή που πήρα από γνωστή αντιπροσωπεια στα βόρεια προάστια είναι πάνω από 1000 ευρω.
Gkor μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιον εξουσιοδοτημενο αναφέρεσαι για να προχωρήσω γιατί η τιμή που μας αναγράφεις είναι αρκετά χαμηλότερη.
ευχαριστώ πολύ
Είμαι καινούργιο μέλος του forum και ενδιαφέρομαι για την παραπάνω μετατροπή (v40cc του 2019) αλλά η τιμή που πήρα από γνωστή αντιπροσωπεια στα βόρεια προάστια είναι πάνω από 1000 ευρω.
Gkor μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιον εξουσιοδοτημενο αναφέρεσαι για να προχωρήσω γιατί η τιμή που μας αναγράφεις είναι αρκετά χαμηλότερη.
ευχαριστώ πολύ
-
haralabosg
- D2
Kesaras έγραψε:καλησπέρα,
ευχαριστώ πολύ
H τιμη (και λιγο μικροτερη ακομα) πρεπει να ειναι αυτη που αναφερεται πιο πανω. Εχουμε : 500€ ο ψ.πινακας (καινουργιος), 40€ το software, 60€ η αντικατασταση του πινακα με το νεο. Θα σου ελεγα να μιλησεις με τον Φιλιππο στον Γερακα........

-
haralabosg
- D2
Kesaras έγραψε:καλησπέρα,
ευχαριστώ πολύ
Σου απαντησα με pm αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν το πηρες...αρα :
Εγω θα τους ρωταγα αναλυτικα τις τιμες (ανταλακτικο,προγραμμα,εγκατασταση) μην μας πιανουν και για μ......
Οπως σου ειπα τα οργανα κοστιζουν ~500€ . Ειμαι σιγουρος οτι κοντα στην την τιμη αυτη θα σου πουν (θα τους πεις για εκπτωση) . Το προγραμμα κοστιζει νομιζω ~40€ και 1h ( 60€) ειναι υπεαρκετη για να το βαλουν και να εγκαταστησουν το software.. Να τους ξαναπαρεις τηλ και ρωτα κοστος χωριστα για τους κωδικους: 36010380 (οργανα), 31414593 ( software) και θα σου ελεγα να παρεις και στην VOLVO Α. ΠΑΝΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΕ
Καλησπερα,
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Και οι δυο αντιπροσωπειες αφου κοιταξαν μπροστα μου στο pc τους για το ανταλλακτικο (ερχεται μονο απο εξωτερικο καινουργιο ) μου ειπαν την ιδια τιμη 1000 ευρω. Με την αναβαθμιση και τα εργατικα 1100.
Θα ρωτησω και εκει που αναφερεις για να το διασταυρωσω αν και δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα γιατι και αυτος στο pc θα μπει με τον ιδιο κωδικο.
Και οι δυο αντιπροσωπειες αφου κοιταξαν μπροστα μου στο pc τους για το ανταλλακτικο (ερχεται μονο απο εξωτερικο καινουργιο ) μου ειπαν την ιδια τιμη 1000 ευρω. Με την αναβαθμιση και τα εργατικα 1100.
Θα ρωτησω και εκει που αναφερεις για να το διασταυρωσω αν και δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα γιατι και αυτος στο pc θα μπει με τον ιδιο κωδικο.
-
haralabosg
- D2
Kesaras έγραψε:Καλησπερα,
Εγω μπορει να μιλαγα και με την VOLVO Ελλας να μου εξηγησουν γιατι εδω εχει 500€ και στην Ελλαδα 1000.....
( το συγκεκριμενο καταστημα παραδιδει Ελλαδα)
https://www.vstore.nl/techniek/adaptief-digitaal-display-2064/
haralabosg έγραψε:Εγω μπορει να μιλαγα και με την VOLVO Ελλας να μου εξηγησουν γιατι εδω εχει 500€ και στην Ελλαδα 1000.....![]()
( το συγκεκριμενο καταστημα παραδιδει Ελλαδα)
https://www.vstore.nl/techniek/adaptief-digitaal-display-2064/
Ε πως, εχουν εξοδα, τι ειναι 150% κερδος...
Ενω ο βλακας ο Ολλανδος σιγα να μην εχει κερδος απο αυτο, θα βαλει και απο την τσεπη του...
Εγω παντος θα το επερνα απ'εξω και θα πηγαινα να το περασουν.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Καλήμερα,
Συμφωνώ,και εγώ αυτό σκέφτομαι να το πάρω από το site που έστειλε ο haralabosg άλλα είναι τόσο μ.....ς εδώ που μπορεί να μου πουν δεν το αναλαμβάνω.
Πρέπει να τους ρωτήσω εδώ αν το αναλαμβάνουν και μετά να το παραγγείλω!!!!
Συμφωνώ,και εγώ αυτό σκέφτομαι να το πάρω από το site που έστειλε ο haralabosg άλλα είναι τόσο μ.....ς εδώ που μπορεί να μου πουν δεν το αναλαμβάνω.
-
haralabosg
- D2
Kesaras έγραψε:Καλήμερα,
Η τοποθετηση ειναι παρα πολυ ευκολη... προσοχη στον κωδικο του ανταλακτικου (αυτοματο κιβωτιο ή manual)
https://accessories.volvocars.com/InstallationInstruction/Document/VCC-469647-4/en-gr/V40%20Cross%20Country/2014
- Μιλα με τον Φιλιππο απ'ευθειας στον Γερακα (απο την στιγμη μαλιστα που ειναι καινουργιο με αποδειξη αγορας)
- Εγω παντως ΠΡΩΤΑ θα μιλαγα απ΄ευθειας με την VOLVO HELLAS εξηγώντας την τιμη που βρισκεις το νεο ανταλακτικο στο εξωτερικο και στην Ελλαδα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Baidu [Spider] και 21 επισκέπτες