Το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 1 μήνα με 52.000 χιλ και έχει ένα θεματάκι. μαγκώνει λίγο στο δεξί κόψιμο τιμονιού.
Χρήστος

)vrestas έγραψε:Μπορείς να ρωτήσεις σε fatouros motor και Ντάβαρης για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Ρώτα σε fatouros επίσης αν επισκευάζεται, πολλές φορές η κρεμαργιέρα επισκευάζεται.
Στο car.gr επίσης μπορείς να ψάξεις.
CaptenV50 έγραψε:Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ V50 - D2. Όταν φρενάρω ΚΡΑΑΑΚ ΚΡΟΥΥΚΚ πήγα στον Ντάβαρη ο οποίος είναι ποοολύ εξυπηρετικός και καλός ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... Άλλαξα TOP Mount, άλλαξα δισκόπλακες και φρένα, άλλαξα δεξί ημιαξόνιο και σε 1 εβδομάδα αλλάζω και το αριστερό...... ΤΙΠΟΤΑ... Σας 1000παρακαλώ άμα κάποιος βρεί λύση.... περιμένουμε.... λέτε να είναι ρουλεμάν?![]()
![]()
JimV60 έγραψε:CaptenV50 έγραψε:Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ V50 - D2. Όταν φρενάρω ΚΡΑΑΑΚ ΚΡΟΥΥΚΚ πήγα στον Ντάβαρη ο οποίος είναι ποοολύ εξυπηρετικός και καλός ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... Άλλαξα TOP Mount, άλλαξα δισκόπλακες και φρένα, άλλαξα δεξί ημιαξόνιο και σε 1 εβδομάδα αλλάζω και το αριστερό...... ΤΙΠΟΤΑ... Σας 1000παρακαλώ άμα κάποιος βρεί λύση.... περιμένουμε.... λέτε να είναι ρουλεμάν?![]()
![]()
Να πας στο Φατούρο και να πεις του Κώστα του μηχανικού, να σου ανοίξει το ημιαξόνιο και να βάλει μέσα γράσσο, προκειμένου να μπει στα κενά. Τα ημιαξόνια στα Ρ1 μοντέλα χρειάζονται την εν λόγω λίπανση καθότι λόγω της οδοντικής τους επιφάνειας μπορεί να επιφέρουν τέτοιους ήχους κατά την εκκίνηση ή το φρενάρισμα.
Δοκίμασε να κάνεις όπισθεν σε ανηφορικό έδαφος, λογικά θα το ακούσεις ξανά αυτό το κρακ κρακ...
JimV60 έγραψε:CaptenV50 έγραψε:Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ V50 - D2. Όταν φρενάρω ΚΡΑΑΑΚ ΚΡΟΥΥΚΚ πήγα στον Ντάβαρη ο οποίος είναι ποοολύ εξυπηρετικός και καλός ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... Άλλαξα TOP Mount, άλλαξα δισκόπλακες και φρένα, άλλαξα δεξί ημιαξόνιο και σε 1 εβδομάδα αλλάζω και το αριστερό...... ΤΙΠΟΤΑ... Σας 1000παρακαλώ άμα κάποιος βρεί λύση.... περιμένουμε.... λέτε να είναι ρουλεμάν?![]()
![]()
Να πας στο Φατούρο και να πεις του Κώστα του μηχανικού, να σου ανοίξει το ημιαξόνιο και να βάλει μέσα γράσσο, προκειμένου να μπει στα κενά. Τα ημιαξόνια στα Ρ1 μοντέλα χρειάζονται την εν λόγω λίπανση καθότι λόγω της οδοντικής τους επιφάνειας μπορεί να επιφέρουν τέτοιους ήχους κατά την εκκίνηση ή το φρενάρισμα.
Δοκίμασε να κάνεις όπισθεν σε ανηφορικό έδαφος, λογικά θα το ακούσεις ξανά αυτό το κρακ κρακ...
PERIKLIS1985 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Κ ΜΕ ΣΤΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΜΟΝΙ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΜΟΙ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ Η ΡΟΔΑ ΔΕ ΞΕΡΩ..ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 170 ΕΥΡΩ ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΟΝΟΣ 45 ΕΥΡΩ ΔΥΟ BLINSTEIN Κ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΡΓΙΕΣ Ι ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ ΑΛΛ Α ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ 1400 ΕΥΡΩ ,....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ Κ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες