Πάρε λοιπόν αυτό που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά και καλοτάξιδο !

vrestas έγραψε:τα φανάρια θα είναι του thor,θα εχεις την νέα μάσκα.
Αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο όπως με το polo 16V που είχα και το έδωσα στους 16 μήνες (πριν πάθω εγκεφαλικό ) που στα πρώτα 1000 χλμ έτρεχε λάδια ο κινητήρας ......
(εσωτερικό κουζινέτο της μηχανής , έτσι μου είπαν και περίμενα και 2 μηνες να έρθει απο την Γερμανία...) Για αυτό θέλω οποσδήποτε την 5ετία , και απο ότι μου είπε ο πωλητής μπορεί να μην περιλαμβάνονται όλα αλλά κινητήρας , κιβώτιο , ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά περιλαμβάνονται.....enzo έγραψε:Παιδιά για πείτε και την γνώμη σας οσον αφορά τον συναγερμό. Τι είναι καλύτερο απο όλες τις απόψεις (τοποθέτηση , απόδοση) , να βάλω τον εργοστασιακό ή εναν πολύ καλό απο κατάστημα με συναγερμούς ?
enzo έγραψε:Για αυτό οσον αφορά την αξιοπιστία δεν το συζητώ οτι θα κάνω την επέκταση στα 5 χρόνια. Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι οτι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να πλησιάσει την αξιοπιστία της Corolla που έχω . Είναι αυτοκίνητο που αν ήθελα να το κρατήσω με την συντήρηση που του κάνω και με τα χλμ που έχω (17 χρονών - 101.000 χλμ) το κρατούσα καμιά 20ετία ακόμη που λέει ο λόγος........Αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο όπως με το polo 16V που είχα και το έδωσα στους 16 μήνες (πριν πάθω εγκεφαλικό ) που στα πρώτα 1000 χλμ έτρεχε λάδια ο κινητήρας ......
(εσωτερικό κουζινέτο της μηχανής , έτσι μου είπαν και περίμενα και 2 μηνες να έρθει απο την Γερμανία...) Για αυτό θέλω οποσδήποτε την 5ετία , και απο ότι μου είπε ο πωλητής μπορεί να μην περιλαμβάνονται όλα αλλά κινητήρας , κιβώτιο , ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά περιλαμβάνονται.....
TOMCAT4 έγραψε:enzo έγραψε:Παιδιά για πείτε και την γνώμη σας οσον αφορά τον συναγερμό. Τι είναι καλύτερο απο όλες τις απόψεις (τοποθέτηση , απόδοση) , να βάλω τον εργοστασιακό ή εναν πολύ καλό απο κατάστημα με συναγερμούς ?
O συναγερμός που σου δίνουν είναι ο εργοστασιακός της Volvo (Volvo guard) τοποθετημένος από το εργοστάσιο ή Aftermarket που θα σου τοποθετήσει η αντιπροσωπεία και θα δουλεύει με το εργοστασιακό κλειδι?
vrestas έγραψε:http://www.volvocars.com/gr/cars/new-models/v40/specifications?variantId=7a36bcdf-459a-4e75-8b02-a3bd4190ed19#specifications
Το βρήκα και στα Ελληνικά, ρίξε μια ματιά και εδώ , γράφει για τα led και για συναγερμό, αξεσουαρ κλπ.
Συναγερμό αν σου κάνει δώρο η αντιπροσωπεία aftermarket δεν αξίζει να το βάλεις, θα είναι οικονομικός και ίσως μπλέξεις, ζήτησε άλλο δώρο καλύτερα. Να σου βάλει τον original volvo δύσκολο γιατί αυτός κοστίζει κανα 500αρικο και δεν συνηθίζουν να κάνουν τόσο ακριβά δώρα.
TOMCAT4 έγραψε:Πέραν αυτού...επειδή καταλαβαίνω την κατάσταση που είσαι...καινούργιο αυτοκίνητο...αγχος...ασφάλεια....γρατζουνιές...etc etc..θα μπορούσες να σκεφτείς ως εναλλακτική μια μεικτή ασφάλεια να ξενοιάσεις.
Αντώνης έγραψε:Δεν συμφέρει ρε παιδιά. Ειναι σχεδον διπλάσιο το κόστος.
Αν υπολογίσεις δε πως οι περισότερες ζημιές, προκαλούνται λόγω της στάθμευσης μας στο δρόμο και πως αυτές, δεν καλύπτονται λόγω της απαλλαγής τότε το πράγμα γίνεται γελείο.
Πρίν δύο μήνες για παράδειγμα, κάποιος μου άνοιξε τον καθρέφτη σπάζοντας το μηχανισμός αυτόματης ανάκλισης.
Κόστος 160 ευρώ (μετά απο γενναία έκπτωση). Η μικτή ασφάλεια δεν θα τον κάλυπτε, έτσι κι αλλοιώς.
CrisRDesign έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Νέο μέλος της παρέας εδώ και μέχρι τον Δεκέμβρη θα είμαι κάτοχος ενός V40 T3 R-Design. Στην παραγγελία που έκανα μου είπαν ότι είναι το ΜΥ17 όποτε και ότι πρόσφατο έχει βγάλει.Διάβασα και αρκετές από τις προηγούμενες σελίδες με γνώμες, σχόλια, παρατηρήσεις κλπ. Η αλήθεια είναι ότι 100% δεν ξέρω ακόμα πως θα είναι το αμάξι. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θα είναι. Παράδειγμα τα φανάρια εμπρός. Δεν έχω βάλει xenon. Θα είναι με το thor hammer ή όχι? Αλλού το βλέπω έτσι αλλού το βλέπω αλλιώς. Δεύτερο είναι τα καθίσματα. Δεν επέλεξα φουλ δερμάτινα αλλά ύφασμα και δέρμα, θα έχουν το λογότυπο R-Design ή όχι? Άλλο το έχουν άλλα όχι.Κάπου διάβασα οτι το έβαζαν παλιότερα και τώρα δεν το βάζουν..ομοίως και για τη διχρωμία που υπήρχε στην κεντρική κονσόλα. Εν αναμονή λοιπόν και θα δούμε...
mco έγραψε:Με το καλό να παραλάβεις.
Για τα φανάρια επειδή είχα και εγώ απορία ρώτησα και μου είπαν ότι ειναι στάνταρ μόνο στην livstyl στα υπόλοιπα είναι έξτρα.
Στα καθίσματα δεν νομίζω να υπάρχει λογότυπο γιατί καταργήθηκε πριν 1 χρόνο νομίζω.
enzo έγραψε: Αθόρυβος και δυνατός κινητήρας που κινεί το αυτοκίνητο αρκετά σβέλτα , το δε κιβώτιο πολύ καλό με μια μικρή μόνο καθυστέρηση σε απότομο πάτημα του γκαζιού...

dimitrismrs έγραψε:Dimitris14, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Από αυτά που έχω διαβάσει οι κινητήρες έχουν αλλάξει. Το δικό σου αυτοκίνητο φοραει της Ford τον οποίο έχουν πλέον αλλάξει με κινητήρα κατασκευασμενο από την volvo. Αυτός είναι ο προβληματισμος μου.
vrestas έγραψε:το δωρεάν που το είδες? μακάρι να ήταν δωρεάν βέβαια. Μπες στο site της volvo ,δες τα ψιλά γράμματα στην tv- διαφημιση ,αν επιμένεις ότι είναι δωρεάν πες το μου και εμένα όμως που το βλέπεις γιατί εγώ βλέπω προνομιακή τιμή & όχι τζάμπα. σε νεο όχημα η επεκταση ήταν στα 600 ευρώ περίπου για 3 χρόνια, με διακυμάνσεις μιας & τουλάχιστον από το 2011 προσφερόταν ανα διαστήματα, σε μεταχειρισμένο φυσικό ηταν/ είναι η επέκταση να ειναι με μεηαλύτερο κόστος.αλλωστε η επέκταση εγγυησης ειναι σύμβαση με ασφαλιστική. το κάνει η ford , η nissan και σχεδόν όλες οι εταιρίες. Εσυ στο audi την πήρες τζάμπα?
dimitrismrs έγραψε:Η διαφήμιση της volvo ισχύει για ταξινομηση έως 31/12/2016. Αν κλείσω παραγγελία η ταξινόμηση θα γίνει τέλος Ιανουαρίου και τον ρώτησα αν θα ισχύει η προσφορά και για μένα εφόσον η ταξινόμηση θα γίνει εκτός της προσφοράς. Η απάντηση του ήταν θετική για το CC livstyl και για δωρεάν 5ετη ασφάλεια.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες