mco έγραψε:KarlBarks έγραψε:ρε παιδια εμενα εχει "τρύπα" για την ρεζέρβα δεν εξέχει τπτ !!!! βεβαια η ζαντα ειναι 115/55 r16 και οχι 205/55/16
Το είχες παραγγείλει με ρεζερβα;
ναι
KarlBarks έγραψε:mco έγραψε:KarlBarks έγραψε:ρε παιδια εμενα εχει "τρύπα" για την ρεζέρβα δεν εξέχει τπτ !!!! βεβαια η ζαντα ειναι 115/55 r16 και οχι 205/55/16
Το είχες παραγγείλει με ρεζερβα;
ναι
nassosa έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Περιμένω να παραλάβω αυτές τις μέρες το νεό μου v40 livstyl με τον κινητηρα Τ3. Έχετε κάποια τιπς ή κάποιες πληροφοριές να μου πείτε; Όπως αν έχει κανείς οδηγήσει με το αυτόματο κιβώτιο (αυτό έχει και το δικό μου) αλλά να βάζεις εσύ ταχύτητες, με το +- εννοώ. Πώς είναι η αίσθηση κλπ...
nassosa έγραψε:Καλημέρα και από εμένα. Περιμένω να παραλάβω αυτές τις μέρες το νεό μου v40 livstyl με τον κινητηρα Τ3. Έχετε κάποια τιπς ή κάποιες πληροφοριές να μου πείτε; Όπως αν έχει κανείς οδηγήσει με το αυτόματο κιβώτιο (αυτό έχει και το δικό μου) αλλά να βάζεις εσύ ταχύτητες, με το +- εννοώ. Πώς είναι η αίσθηση κλπ...
Π.χ. να το πηγαίνω στον Σφακιανάκη για σέρβις? ή έχετε κανένα καλό στα βόρεια προάστια? Εγώ μένω χαλάνδρι πολύ κοντά στον Σφακιανάκη στην κηφησίας. Μιας και το αναφέρω ήταν πολύ καλή η εμπειρία στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.
Επίσης για τον φίλο που ρώτησε τιμή πήγε στα 22.850 με απόσυρση και την έκπτωση. Εξτρα από τον εξοπλισμό έιναι οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες. Ερώτηση, αν κατα λάθος τους ανοιξεις με το χέρι έγινε κάτι?
KarlBarks έγραψε:έχει τύχει ποτέ σε κανέναν να κολλήσει το κλειδί ? Έγινε σε εμένα τις προάλλες και δεν μπορούσα να κλειδώσω το αμάξι . Με το που το έβαλα στην " κλειδωνιά" θήκη συνήλθε .
KarlBarks έγραψε:Όχι δεν είναι θέμα μπαταρίας και δεν εβγαλα το κλειδί πριν το σβήσω !!!
ChRoS έγραψε:KarlBarks έγραψε:Όχι δεν είναι θέμα μπαταρίας και δεν εβγαλα το κλειδί πριν το σβήσω !!!
Ναι έτυχε ακριβώς το ίδιο σε εμένα. Σβήνω μηχανή, βγάζω το κλειδί, βγαίνω, κλείνω πόρτα και δεν κλείδωνε με τίποτα.
Μετά από λίγο παίδεμα, βάζω το κλειδί στη θήκη, βάζω μπροστά και μετά όλα οκ

Thanosgr έγραψε:Δυστυχως κρινουμε με Ελληνικα (λαθος) κριτηρια.
Δηλαδη με τα κυβικα, οποτε και την αναλογη φορολογια που τα διεπει.
Ενας μεγαλος κινητηρας (τρομαρα μας, καναμε μεγαλο κινητηρα τον 2λιτρο...) εστω και αν εχει λιγους ιππους, εχει ροπη!
Στο δρομο οταν κινουμαστε αυτο που νιωθουμε, το τραβηγμα δηλαδη, ειναι η ροπη.
Και ενας "μεγαλος κινητηρας την εχει μπολικη και απλωμενη" σε μεγαλο φασμα στροφων.
Επισης ενας μεγαλος κινητηρας σε πραγματικες συνθηκες καιει λιγοτερο καυσιμο απο εναν μικροτερο στο ιδια αμαξι!
Γιατι?
Γιατι δεν ζοριζεται, δουλευει χαλαρα, σε αντιθεσει με τον μικρο που ζοριζεται να τα βγαλει περα.
Π.χ. ενα V60 σε D2 και D4, με τεσσερα ατομα στον ιδιο δρομο, ποιο θα καψει ποιο πολυ?
Thanosgr έγραψε:Δυστυχως κρινουμε με Ελληνικα (λαθος) κριτηρια.
Δηλαδη με τα κυβικα, οποτε και την αναλογη φορολογια που τα διεπει.
Ενας μεγαλος κινητηρας (τρομαρα μας, καναμε μεγαλο κινητηρα τον 2λιτρο...) εστω και αν εχει λιγους ιππους, εχει ροπη!
Στο δρομο οταν κινουμαστε αυτο που νιωθουμε, το τραβηγμα δηλαδη, ειναι η ροπη.
Και ενας "μεγαλος κινητηρας την εχει μπολικη και απλωμενη" σε μεγαλο φασμα στροφων.
Επισης ενας μεγαλος κινητηρας σε πραγματικες συνθηκες καιει λιγοτερο καυσιμο απο εναν μικροτερο στο ιδια αμαξι!
Γιατι?
Γιατι δεν ζοριζεται, δουλευει χαλαρα, σε αντιθεσει με τον μικρο που ζοριζεται να τα βγαλει περα.
Π.χ. ενα V60 σε D2 και D4, με τεσσερα ατομα στον ιδιο δρομο, ποιο θα καψει ποιο πολυ?
mco έγραψε:Για την Ελληνική αγορά έπρεπε να βγάλουν έναν μικρότερο .
Ενας 1,5 θα ήταν η καλύτερη επιλογή (Οχι όμως μόνο Auto...).
Dimitris14 έγραψε:Ερωτηση
Υπάρχει τρόπος το πίσω παράθυρα να κατεβαίνουν μέχρι κάτω κ όχι μέχρι την μέση;
myLivstyl έγραψε:d2, 205/55 michelin energy saver κι όμως το αυτοκίνητο στο βουνό των Κενταύρων ζωγραφίζει χαμόγελο στο πρόσωπό σου!!![]()
![]()
Mikebrs έγραψε:Στανταρ θα αλλαξουν! Ολα αυτά τα κάνουν για να τονουν την αγορά του αυτοκινήτου. Γιαύτο το 2λιτρο με απογοήτευσε! Μένω Πικέρμι και η δουλεία μου ειναι κέντρο μέσω Α.Ο.. Ωστόσο η υφιστάμενη κατάσταση ειναι το car pooling με εναν συνάδεφλο και εχω σωθει! Δεν θα άλλαζα αυτοκινητο γιατι μου αρεσεί πολύ αλλά ενεκεν της οικογενείας δεν μπορώ να παραμέινω άλλο...Οπότε η βενζίνη μου ακουγέται καλή επιλογη με τον εξοπλισμό που έχει.....ετσι και αλλίως όσο τρέξαμε τρέξαμε...η οικονομία μπορεί να γίνει και με βενζινοκινητηρα.
Οπότε τι εξοπλισμό προτείνεται σαν εξτρα ?
Mikebrs έγραψε:Στανταρ θα αλλαξουν! Ολα αυτά τα κάνουν για να τονουν την αγορά του αυτοκινήτου. Γιαύτο το 2λιτρο με απογοήτευσε! Μένω Πικέρμι και η δουλεία μου ειναι κέντρο μέσω Α.Ο.. Ωστόσο η υφιστάμενη κατάσταση ειναι το car pooling με εναν συνάδεφλο και εχω σωθει! Δεν θα άλλαζα αυτοκινητο γιατι μου αρεσεί πολύ αλλά ενεκεν της οικογενείας δεν μπορώ να παραμέινω άλλο...Οπότε η βενζίνη μου ακουγέται καλή επιλογη με τον εξοπλισμό που έχει.....ετσι και αλλίως όσο τρέξαμε τρέξαμε...η οικονομία μπορεί να γίνει και με βενζινοκινητηρα.
Οπότε τι εξοπλισμό προτείνεται σαν εξτρα ?
χάνει το σήμα GPS
με τους χάρτες δεν είχα ποτε πρόβλημα google maps στο ιδιο κινητό . το έχει δοκιμάσει κανένας ? θα το δοκιμάσω και σήμερα.Σε μία ακόμη προωθητική ενέργεια, η Volvo Car Ελλάς προσφέρει χωρίς επιπλέον χρέωση πρόσθετο εξοπλισμό και αυτόματο κιβώτιο στο μικρομεσαίο της crossover. Η έκδοση Business Plus είναι διαθέσιμη για το V40 Cross Country Τ3, στην τιμή των 23.900 €.
Το συγκεκριμένο V40 Cross Country εφοδιάζεται με 1.5 βενζίνης 152 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιπλέον εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8 ιντσών TFT, Cruise Control, ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με έγχρωμη οθόνη ιντσών και DVD player καθώς και Bluetooth για σύνδεση του κινητού τηλεφώνου για ασφαλή επικοινωνία και streaming μουσικής, με προεγκατάσταση για σύστημα πλοήγησης Sensus Navigation, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 25 επισκέπτες