Καλησπερα. Γνωριζει καποιος φιλος εαν μπορει με επιτυχια να τοποθετηθει το παρακατω εαν δεν υπαρχει μαμα navigation?
http://www.sound-evolution.gr/product_i ... ts_id/2406
Επισης εαν μπει αυτο που διαφημιζουν οτι δεν επηρεαζονται οι λειτουργιες του τιμονιου, οι αλλες επιλογες που υπαρχουν για το αυτοκινητο (car settings etc)...
Aftermarket navigation XC60
Aftermarket navigation XC60
Volvo XC60 T5 Momentum MY2012
Re: Aftermarket navigation XC60
Στο internet υπάρχουν περιπτώσεις που σε xc60 και άλλα μοντέλα έχει μπει aftermarket ηχοσύστημα-gps. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τις ενδείξεις του κλιματισμού και τις ρυθμισεις του αυτοκινήτου. Αν πάρεις xc60 που έχει την μικρή extra οθόνη στο ταμπλό μπορείς να βάλεις aftermarket οθόνη γιατί ετσι δεν χάνεις την μικρή οθόνη του infotainment.

Επίσης ανάλογα με το xc60 που θα πάρεις, ανάλογα με το model year, υπάρχουν διαφορες στην οθόνη , μπορεί να τοποθετηθεί gps από την volvo και άλλη οθόνη.
Δες στο site http://accessories.volvocars.com/en-gr/ ... 80610/2011 .
Εδώ ανάλογα με το έτος σου βγάζει τα διαθέσιμα αξεσουαρ. Βέβαια οι τιμές σε πολλές περιπτώσεις είναι τσιμπημένες.

Επίσης ανάλογα με το xc60 που θα πάρεις, ανάλογα με το model year, υπάρχουν διαφορες στην οθόνη , μπορεί να τοποθετηθεί gps από την volvo και άλλη οθόνη.
Δες στο site http://accessories.volvocars.com/en-gr/ ... 80610/2011 .
Εδώ ανάλογα με το έτος σου βγάζει τα διαθέσιμα αξεσουαρ. Βέβαια οι τιμές σε πολλές περιπτώσεις είναι τσιμπημένες.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Μπηκα στον πειρασμο να βαλω aftermarket οθονη αλλα λιγο η τιμη λιγο το κινεζικο...
Αν ψαξεις σε Alibaba, Amazon, ebay κ.τ.λ. θα βρεις διάφορα.
Εχουν κιτ με πλαστικα και βασεις για "μαμα κατασταση"!
Και θα εχουν επανω οτι θες (DVB-T, gps, DVD, radio, bluetooth, rear wiew camera, σε android ή Windows CE) σε συνδεση και συνεργασια με τα συστηματα του αυτοκινητου (οθονες, τιμονη κ.τ.λ.) απο 300€ εως 700-800€...
Αν ψαξεις σε Alibaba, Amazon, ebay κ.τ.λ. θα βρεις διάφορα.
Εχουν κιτ με πλαστικα και βασεις για "μαμα κατασταση"!
Και θα εχουν επανω οτι θες (DVB-T, gps, DVD, radio, bluetooth, rear wiew camera, σε android ή Windows CE) σε συνδεση και συνεργασια με τα συστηματα του αυτοκινητου (οθονες, τιμονη κ.τ.λ.) απο 300€ εως 700-800€...
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Πρόσφατα, μπήκα στη διαδικασία να ψάξω στο internet και στην Ελλινική αγορά για after market navigation για το xc60 του 2012. Να πω ότι το αυτοκίνητο είχε ήδη οθόνη DVD 7'' αλλά όχι αφής και θέλω να σας περιγράψω τη διαδικασία και το αποτέλεσμα γιατί νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον.
Από εξωτερικό βρήκα, όπως πολλοί έχουμε βρει συστήματά china τα οποία διαθέτουν κάθε δυνατή λειτουργία και κομπλέ πάνε ~600€ ή $. Τα φοβήθηκα γιατί πάνω εκεί βάλε το ρίσκο να βγει μάπα το καρπούζι, το τελωνείο, πιθανές έξτρα εργασίες και αμφίβολο τελικό αποτέλεσμα. Πραγματικά δε λέει.
Έτσι πέρασα στο plan b. After market από ελληνικό μαγαζί. Τα αντίστοιχα για το μοντέλο μου είναι 1000-1100.
Και έτσι έφτασα να εξετάσω και το plan c. Το after market της Volvo. Android (asteroid). Τελικά αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παραπάνω οικονομικά και να βάλω το τελευταίο, αφού είδα ότι τα πράγματα είναι ασφαλή με αυτό τον τρόπο και πολύ εξυπηρετικό το συνεργείο. Δεν αναφέρω εδώ ποιο είναι αλλά αν κάποιος το θέλει, ευχαρίστως σε pm.
Το σύστημα δουλεύει τέλεια και δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά παίζοντας ταυτόχρονα ραδιόφωνο, 3G internet στην οθόνη, navigation να τρέχει, DVD στις πίσω οθόνες και τηλ συνδεδεμένο στο Bluetooth!!!
Είμαι κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και ευτυχώς που δενπήκα στη διαδικασία του κινέζικου.
Έχω όμως μια ερώτηση.
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω και ελληνική γραμματοςειρά στο πληκτρολόγιο του αυτοκινήτου?
Πχ δεν μπορώ από το πληκτρολόγιο της κονσόλας του αυτοκινήτου να περάσω διεύθυνση στα ελληνικά στο navi.
Ευχαριστώ πολύ
Από εξωτερικό βρήκα, όπως πολλοί έχουμε βρει συστήματά china τα οποία διαθέτουν κάθε δυνατή λειτουργία και κομπλέ πάνε ~600€ ή $. Τα φοβήθηκα γιατί πάνω εκεί βάλε το ρίσκο να βγει μάπα το καρπούζι, το τελωνείο, πιθανές έξτρα εργασίες και αμφίβολο τελικό αποτέλεσμα. Πραγματικά δε λέει.
Έτσι πέρασα στο plan b. After market από ελληνικό μαγαζί. Τα αντίστοιχα για το μοντέλο μου είναι 1000-1100.
Και έτσι έφτασα να εξετάσω και το plan c. Το after market της Volvo. Android (asteroid). Τελικά αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παραπάνω οικονομικά και να βάλω το τελευταίο, αφού είδα ότι τα πράγματα είναι ασφαλή με αυτό τον τρόπο και πολύ εξυπηρετικό το συνεργείο. Δεν αναφέρω εδώ ποιο είναι αλλά αν κάποιος το θέλει, ευχαρίστως σε pm.
Το σύστημα δουλεύει τέλεια και δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά παίζοντας ταυτόχρονα ραδιόφωνο, 3G internet στην οθόνη, navigation να τρέχει, DVD στις πίσω οθόνες και τηλ συνδεδεμένο στο Bluetooth!!!
Είμαι κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και ευτυχώς που δενπήκα στη διαδικασία του κινέζικου.
Έχω όμως μια ερώτηση.
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω και ελληνική γραμματοςειρά στο πληκτρολόγιο του αυτοκινήτου?
Πχ δεν μπορώ από το πληκτρολόγιο της κονσόλας του αυτοκινήτου να περάσω διεύθυνση στα ελληνικά στο navi.
Ευχαριστώ πολύ
XC60 Τ5 FWD
Μπροβο, πολυ καλη επιλογη!
Οσο για τα Ελληνικα...
Γιατι δεν ρωτας στην αντιπροσωπια που το εβαλες?
Παντος αν κρινω απο το bluetooth του δικου μου (προηγουμενης γεννιας)...
Μονο Αγγλικα και αυτα με προφορα βαρια...
Οσο για τα Ελληνικα...

XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:Μπροβο, πολυ καλη επιλογη!
Οσο για τα Ελληνικα...![]()
Θα το κάνω.
XC60 Τ5 FWD
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες