or
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/573791/

DIKASTIS-T5 έγραψε:popolaros έγραψε:κρατα τα λεφτα σου...
Δεν εχει αναγκη αυτος!!!Αλλα και να τα κρατας ετσι οπως ειναι η χωρα με τη φωτια παιζεις.Τον αδερφο μου ηδη δεν τον αφηνουν να παρει τους τοκους απο τις καταθεσεις του ολοκληρους.
DIKASTIS-T5 έγραψε:...Αλλα και παλι λιγο οξυμωρο για την περιπτωση σου το V50.Αφου αυτο εχεις γιατι να πας στο ιδιο?
DIKASTIS-T5 έγραψε:Λοιπον,εγω ψηφισα μετα απο μελετη(Ελεωνορα μαλλον)το ST.Ας με συγχωρεσουν απο Γλυφαδα μερια,αλλα θα προτεινω κατι.VolvoZeus ελπιζω να με καταλαβαινεις,αλλα ανοιξε 2 windows διπλα-διπλα και κοιτα.Και μετα απαντα.Ποιο θα προτιμουσες?Η μαλλον το συγκεκριμενο S40 T5 AWD οπως ειναι στη φωτο θα το επαιρνες?
DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε::offtopic από ΑΤΜ ???![]()
![]()
Ταμειο.Για προθεσμιακη λεμε.
iatroud έγραψε:
Η Ford, θέλοντας να εντυπωσιάσει τους λάτρεις του RS, θα παρουσιάσει σε περίπου έναν μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου της Ληψείας μία ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 κομμάτια. Η εν λόγω Ford δεν θα είναι συλλεκτική μόνο στα λόγια και σε έναν απλό «χτυπημένο» αριθμό αλλά και στην πράξη. Συγκεκριμένα, θα βασίζεται στον ήδη υπάρχοντα κινητήρα των 2,5 λίτρων ο οποίος αντί για 300 θα αποδίδει 350 (!)ίππους. Σύμφωνα με την Ford, έχει τοποθετηθεί μεγαλύτερο Intercooler και φίλτρο αέρα, νέες εξατμίσεις και φυσικά έχουν γίνει ρυθμίσεις στον εγκέφαλο. Όλα αυτά βάζουν φωτιά στην άσφαλτο, με το 0-100 να έρχεται σε 5,6 δευτερόλεπτα, το 0-160 σε 12,2 δευτ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 265 χλμ./ώρα.
πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119342&cid=12
DIKASTIS-T5 έγραψε:Αξιζει να δωσεις 3000-4000 παραπανω?Και ασε αυτο.Τι χρωμα βοδι κιτ θα ταιριαξει με γκρι??????
iatroud έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:...Αλλα και παλι λιγο οξυμωρο για την περιπτωση σου το V50.Αφου αυτο εχεις γιατι να πας στο ιδιο?
από τα λίγα που καταλαβαίνω, ο γιάννης δεν έχει πρόβλημα με τον τύπο του αμαξώματος, αλλά με τον κινητήρα και τις επιδόσεις! το αίμα του βράζει κι ας έγινε πατέρας!!

johnkyr έγραψε:..αν δεν είχα τα και 10χρόνια free service στο V50 1.8, μάλλον θα είχα κάνει πιο εύκολα την τράμπα.

DIKASTIS-T5 έγραψε:Κωνσταντινε αν και ειναι ενα θεμα που δεν εχουμε συζητησει,εγω παντα πιστευα οτι C30R δε θα βλεπαμε.Γνωμη μου.

, φοβερή άνεση, έχω ξεχάσει τους πόνους στο σβέρκο που ένιωθα μετά από μία ώρα οδήγηση με κάθε άλλο αυτοκίνητο (με μερικά το ένιωθα και σαν επιβάτης
). Ακόμα, η οδηγική αίσθηση των Volvo μου αρέσει καλύτερα, είμαι μέσα στο αυτοκίνητο, όχι πάνω σε αυτό. Τελευταίο, η διαφορά στην τιμή των δύο σε σχέση με την αξία τους κάνει το 40άρι πιο συμφέρουσα επιλογή μιας και συνολικά είναι καλύτερο αυτοκίνητο + το AWD.
S40 1,8 Momentum MY08johnkyr έγραψε:αλήθεια είναι, ότι δεν πολύ βιάζομαι .... μιας και 2.000cc+, με τα σημερινά μέτρα, εκεί θα είναι, για πολύ καιρό.
σφήνα V50 T5AWD .... http://www.autotriti.gr/usedcars/pelate ... d=03920275
, ούτε εγώ δεν κάνω τόσα λίγα χλμ. 
S40 1,8 Momentum MY08popolaros έγραψε:κρατα τα λεφτα σου...
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:Προσωπικά μετά το Volvo δεν ξαναγυρνάω στα Ford, είναι υποβάθμιση (για τους λόγους που προανέφερα).
popolaros έγραψε:georgosk έγραψε:Προσωπικά μετά το Volvo δεν ξαναγυρνάω στα Ford, είναι υποβάθμιση (για τους λόγους που προανέφερα).
αν δεν ηταν η φορντ ομως το S40 δεν θα ηταν αυτο που ειναι![]()
S40 1,8 Momentum MY08popolaros έγραψε:ενα αυτοκινητο δεν ξεκιναει απο τον κινητηρα του αλλα απο το πατωμα του.
S40 1,8 Momentum MY08georgosk έγραψε:popolaros έγραψε:ενα αυτοκινητο δεν ξεκιναει απο τον κινητηρα του αλλα απο το πατωμα του.
Δεν διαφωνούμε, αλλά από εκεί και πέρα τις δύο εταιρίες της χωρίζει το χάος
popolaros έγραψε:georgosk έγραψε:popolaros έγραψε:ενα αυτοκινητο δεν ξεκιναει απο τον κινητηρα του αλλα απο το πατωμα του.
Δεν διαφωνούμε, αλλά από εκεί και πέρα τις δύο εταιρίες της χωρίζει το χάος
φυσικα
η μια κατασκευαζει budget cars ενω η αλλη prenium ones....

S40 1,8 Momentum MY08popolaros έγραψε:αι καλα
χατηρι θα σου χαλασω νομιζεις?![]()
S40 1,8 Momentum MY08
, αν εξαιρέσουμε τον αεραγωγό του, χαχα 
johnkyr έγραψε:βέβαια, με το PEDESTRIAN/παπί DETECTION θα είναι πολύ δύσκολο να κινηθείς στην Αθήνα

johnkyr έγραψε:σε δυναμικά χαρακτηριστικά, ποιο νομίζετε ότι είναι καλύτερο, το S40 T5 AWD ή το focus ST ??
popolaros έγραψε:johnkyr έγραψε:σε δυναμικά χαρακτηριστικά, ποιο νομίζετε ότι είναι καλύτερο, το S40 T5 AWD ή το focus ST ??
το ST εχει σοβαρο προβλημα με την θεση οδηγησης παντως...
μιας και παρακολουθώ αρκετό καιρό το car.gr, τους 2 τελευταίους μήνες, από 50Κδιαθέσιμα μεταχειρισμένα, έγιναν 60Κ διαθέσιμα μεταχειρισμένα. Δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται την πραγματικότητα να νούμερα, μιας και ίσως να ανεβαίνει το site και όχι μόνο τα μτχjohnkyr έγραψε:To dynamic chassis, είναι τπτ παραπάνω από 4 ελατήρια
johnkyr έγραψε:Δεν το έχω οδηγήσει ..... τι θέμα έχει ? γιατί και του volvo με τις άπειρες ρυθμίσεις ..... δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει την κατάλληλη !!! Από όσα έξω οδηγήσει .... σας θέση οδήγησης, μου άρεσε αυτή της 3άρας με τα σπόρτ καθίσματα.
popolaros έγραψε:ειναι απιστευτα ψηλη...
αλλα προσωπικα για μενα θα ηταν ανασταλτικος παράγοντας η καταναλωση του...
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:Δεν το έχω οδηγήσει ..... τι θέμα έχει ? γιατί και του volvo με τις άπειρες ρυθμίσεις ..... δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει την κατάλληλη !!! Από όσα έξω οδηγήσει .... σας θέση οδήγησης, μου άρεσε αυτή της 3άρας με τα σπόρτ καθίσματα.
Τι ειναι αυτο που σε χαλαει, εκτος απο την πλευρικη στηριξη? Εγω μια χαρα χαμηλα καθομαι παντως!
Εμενα στην 3αρα παντως μου φανηκε πολυ ξαπλωτη...
johnkyr έγραψε:θα ήθελα το κάθισμα να κατεβαίνει κι άλλο .... να έχω καλύτερη ορατότητα από το τιμόνι .... και την κονσόλα του προ f/l.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες