Απορία για πεταλούδα.εκκίνησης πρόβλημα και καλό μάστορα.
Απορία για πεταλούδα.εκκίνησης πρόβλημα και καλό μάστορα.
Καλησπέρα και απο εμένα,πρώτη φορά γράφω αλλά διαβάζω εδώ και 6 μηνες που έχω ενα s40 1.8 του 09 .φυσικά μου κανει το θέμα με την εκκίνηση και ας καθάρισμα πεταλούδα στην αυοτοποιντ.σαν να μην έγινε τίποτα.θα ήθελα οποίος γνωρίζει φυσικά να μου προτείνει εναν καλό μάστορα στην Θεσσαλονίκη αλλά εκτός Σφακιανάκη κλπ.,καθώς και πως μπορούμε να προστατευτούμε την πεταλούδα απο το μπούκωμα.δεν σκαμπαζω και πολλά αλλά διάβασα κάτι για φίλτρο αναθυμιάσεων και κλείσιμο egr,χωρίς να ξέρω τι σημαίνουν αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.
S40 1.8 MY2009
Re: Απορία για πεταλούδα.εκκίνησης πρόβλημα και καλό μάστορα.
Λοιπον, τις αναθυμιασεις τις βγαζεις εξω ελευθερες και γλυτωνεις.
Συναργειο υπαρχει, πολυ καλος μαστορας και οικονομικος, δυτικα ομως, αν σε βολευει.
Αν θες να σου στειλω pm.
Συναργειο υπαρχει, πολυ καλος μαστορας και οικονομικος, δυτικα ομως, αν σε βολευει.
Αν θες να σου στειλω pm.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
φίλε στειλε διευθυνση , ονομα κλπ. να παω γιατί εδώ ανατολικά βρωμα η δουλειά ολοι κοιτανε να δαγκωσουν και απο εργασια μετριοτητα.επίσης λέω να πάω για φιμέ llumar δυτικά.εχεις τίποτα καλύτερο? σε παρόμοια ποιοτητα? δεν θέλω σκουρότητα όσο προστασία απο θερμότητα γιατί με το δέρμα πολύ ζέστη...
S40 1.8 MY2009
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Καλα βρε Jim μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος
Φιλε montas σου εστειλα pm
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
- dimitrisRdesign
- T2
Ρε παιδιά αφήστε την βαλβίδα egr στην ησυχία της,καθαρισμό egr προτείνεται να γίνεται μόνο στα diesel αυτοκίνητα.Έχω ρωτήσει μπόλικους μάστορες για τη βαλβίδα αυτή.Έχω και εγώ τον 1.8 κινητήρα και διορθώθηκε το πρόβλημα με καθαρισμό πεταλούδας αλλα απο ότι φένεται δέν είναι αυτό το πρόβλημα του φίλου.Πρέπει να το δεί καλός μάστορας απο κοντά,μπορεί να είναι χίλια δυό πράγματα με πιό πιθανό την τρόμπα βενζίνης.
Το προβλημα στα 1.8 δε διορθωνεται με τιποτα. Απλα θα ζησουμε με αυτο το χαρακτηριστικο τρεμουλο στην εκκινηση. Οταν το γκαζι μας γινεται χαλια παμε να καθαρισουμε κ την πεταλουδα... Συγχαρητηρια στη βολβο απλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες

!!!