Ξέρουμε κανέναν καλό μηχανικό/ συνεργείο που να αναλαμβάνει τέτοιες μετατροπές ?? Προσωπικά, σκέφτομαι την αλλαγή του μοτέρ μου μετά από λίγα χρόνια 1.8/125hp, με τον νέο (GDI 1.6Τ ή τον GDI 2.0T) +BSR, θα έχουν όμως τις ίδιες βάσεις και θα γίνεται τεχνικά?. Μετά από 2-3χρόνια το αυτοκίνητο μου, θα κάνει κάπου 15.000€ max και δεν ξέρω αν θα αξίζει να πάρω το S60 35.000€+, που θα είναι και πιο βαρύ και θα έχει και τον ηλίθιο αεραγωγό
Τροπέτα, μετατροπές
Τροπέτα, μετατροπές
Εδώ μπορούμε να γράφουμε ιδέες, ίσως και μετατροπές, για αντικατάσταση των μοτέρ μας με άλλα μεγαλύτερα , ή και μικρότερα
εκεί που έφτασε η τιμή της βενζίνης.
Ξέρουμε κανέναν καλό μηχανικό/ συνεργείο που να αναλαμβάνει τέτοιες μετατροπές ?? Προσωπικά, σκέφτομαι την αλλαγή του μοτέρ μου μετά από λίγα χρόνια 1.8/125hp, με τον νέο (GDI 1.6Τ ή τον GDI 2.0T) +BSR, θα έχουν όμως τις ίδιες βάσεις και θα γίνεται τεχνικά?. Μετά από 2-3χρόνια το αυτοκίνητο μου, θα κάνει κάπου 15.000€ max και δεν ξέρω αν θα αξίζει να πάρω το S60 35.000€+, που θα είναι και πιο βαρύ και θα έχει και τον ηλίθιο αεραγωγό
. Σήμερα, γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος για μετατροπή από τον 1.8, στον 2.5Τ(υπάρχουν μερικά τρακαρισμένα).
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
- SverigePower850T-5
- T3
Re: Τροπέτα, μετατροπές
johnkyr έγραψε:Εδώ μπορούμε να γράφουμε ιδέες, ίσως και μετατροπές, για αντικατάσταση των μοτέρ μας με άλλα μεγαλύτερα , ή και μικρότεραεκεί που έφτασε η τιμή της βενζίνης.
Ξέρουμε κανέναν καλό μηχανικό/ συνεργείο που να αναλαμβάνει τέτοιες μετατροπές ?? Προσωπικά, σκέφτομαι την αλλαγή του μοτέρ μου μετά από λίγα χρόνια 1.8/125hp, με τον νέο (GDI 1.6Τ ή τον GDI 2.0T) +BSR, θα έχουν όμως τις ίδιες βάσεις και θα γίνεται τεχνικά?. Μετά από 2-3χρόνια το αυτοκίνητο μου, θα κάνει κάπου 15.000€ max και δεν ξέρω αν θα αξίζει να πάρω το S60 35.000€+, που θα είναι και πιο βαρύ και θα έχει και τον ηλίθιο αεραγωγό. Σήμερα, γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος για μετατροπή από τον 1.8, στον 2.5Τ(υπάρχουν μερικά τρακαρισμένα).
Δεν πιστευω να συμφερει κατι τετοιο.Και δεν πιστευω καποιος να την κανει και τελεια την ολη δουλεια.Απο αετονυχηδες ειμαστε φουλ,
Υπολογισε οτι μια μηχανη εδω Ελλαδα απο το δικο μου,2.3 τουρμπο χωρις εγκεφαλο και σαζμαν και ισως περιφερειακα της μηχανης στοιχιζει περι τα 1200 ευρω,και ειναι και αρχαιοτητα.Αρα σκεψου......ποσο μακρυα θα παει η βαλιτσα για ενα μοτερ και μετατροπη σε 2,5 Τ.
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ
βασικά, έχεις δίκιο ..... δεν έπρεπε να κάνω βόλτα με το Τ5 του Zeus 

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
- SverigePower850T-5
- T3
johnkyr έγραψε:βασικά, έχεις δίκιο ..... δεν έπρεπε να κάνω βόλτα με το Τ5 του Zeus
VOLVO 850 T-5 2.3
- SverigePower850T-5
- T3
Κακη επιροη τα Τ-5

VOLVO 850 T-5 2.3
Kι εγω το ψιλοεψαξα/αναρωτηθηκα για ενα t5 c30. Αλλα το κακο ειναι οτι στην χωρα μας ειναι σπάνιο ειδος το c30, πόσο μαλλον t5, πόσο μαλλον τρακαρισμενο.
Αλλα τι ευτυχια/χαρα να βρεις ενα κομπλε.. Να κανεις την εγχείρηση μονος σου, σε φιλο σου. Να βλέπεις καθε εξαρτημα του t5 να "εμφυτεύεται" στο δικο σου. Φυσικα σε λογικη τιμη. Αλλα τι λογικη τιμη να εχει...
Απλησιαστο θα ειναι.
Αλλα τι ευτυχια/χαρα να βρεις ενα κομπλε.. Να κανεις την εγχείρηση μονος σου, σε φιλο σου. Να βλέπεις καθε εξαρτημα του t5 να "εμφυτεύεται" στο δικο σου. Φυσικα σε λογικη τιμη. Αλλα τι λογικη τιμη να εχει...
Απλησιαστο θα ειναι.
johnkyr έγραψε:από focus ST, δεν γίνεται ?
Λογικά θα γίνεται!!
Το μοτέρ είναι ίδιο. Άντε να είναι διαφορετικές οι βάσεις, αλλά σίγουρα θα χωράει κάποια αλλαγή,
ώστε να ταιριάζει σε Volvo S40/V50 και C30.
V O L V O S40 2.0 Summum
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Παιδια ηρθε λοιπον η μερα που αρχησα να σκεφτομαι να πουλησω το c30 για ενα s2000 η να χτυπησω ενα μοτερακι μετατροπη τ5 πανω στο c30?και νομιζω επιδει ειμαι ικανοποιημενος απο το βολβακι εκτος απο το γκαζι να κανω αυτη την κινηση...ποσο λετε να παει το μαλλι?
Επειδη ολοι ειναι "φευγατοι" απαντηση απο δευτερα...
Αν και ξερω τι θα σου πουν, ρωτα των Φατουρο...!!!
Να ξερεις παντος οτι δεν ειναι κατι απλο, πρεπει να αλλαχτει ολο το αμαξι μηχανικα...
Κινητηρα, σαζμαν, εμπρος υποπλαισιο μαζι με φρενα και αναρτησεις, το ιδιο και το πισω, μαλλον και ολοι η καλωδιωσει μαζι με τον εγκεφαλο, μεχρι και πινακα οργανον ισως χρειαστει να αλλαξει...
Καλη Ανασταση!!!
Αν και ξερω τι θα σου πουν, ρωτα των Φατουρο...!!!
Να ξερεις παντος οτι δεν ειναι κατι απλο, πρεπει να αλλαχτει ολο το αμαξι μηχανικα...
Κινητηρα, σαζμαν, εμπρος υποπλαισιο μαζι με φρενα και αναρτησεις, το ιδιο και το πισω, μαλλον και ολοι η καλωδιωσει μαζι με τον εγκεφαλο, μεχρι και πινακα οργανον ισως χρειαστει να αλλαξει...
Καλη Ανασταση!!!
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
ANGELOS91 έγραψε:Παιδια ηρθε λοιπον η μερα που αρχησα να σκεφτομαι να πουλησω το c30 για ενα s2000 η να χτυπησω ενα μοτερακι μετατροπη τ5 πανω στο c30?και νομιζω επιδει ειμαι ικανοποιημενος απο το βολβακι εκτος απο το γκαζι να κανω αυτη την κινηση...ποσο λετε να παει το μαλλι?
Ποιος ο λόγος να καταστρέψεις το αυτοκίνητο;
Ούτε νόμιμο θα είναι ούτε τίποτα και θα έχεις και τον φόβο μην σου τύχει η στραβή...
Αν μπορείς χτύπα αυτό...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5958659/
- dimitrisRdesign
- T2
Το συγκεκριμενο c30 που λεει ο mco το ειδα απο κοντα και μπορω να πω οτι απο το αυτοκινητο αξιζουν μονο τα μηχανικα μερη καθως το αμαξωμα ειναι σε κακη κατασταση.Γιαυτο πιστευω οτι δυσκολα θα πουληθει στην τιμη των 6000 χιλιαδων που ζηταει ο μαντρας.Αν ολα πανε καλα,μεχρι τα χριστουγεννα θα του κανω προσφορα στα 4000 ελπιζω να το πουλησει για να κανω την μετατροπη.Γινεται να το αγορασω παντως για ανταλλακτικα σε χαμηλοτερη τιμη για να μην πληρωσω τα σηματα;ξερει κανεις;Εργασια μετατροπης δεν πιστευω να πληρωσω πολλα αμα συμφωνησω με φατουρο για παρει τα μηχανικα μερη απο το 1.8 c30 μου,και το αμαξωμα του 2.5.
dimitrisRdesign έγραψε:Γινεται να το αγορασω παντως για ανταλλακτικα σε χαμηλοτερη τιμη για να μην πληρωσω τα σηματα;ξερει κανεις;Εργασια μετατροπης δεν πιστευω να πληρωσω πολλα αμα συμφωνησω με φατουρο για παρει τα μηχανικα μερη απο το 1.8 c30 μου,και το αμαξωμα του 2.5.
Γινεται να το παρεις αν καταθεσει ο ιδιοκτητης αδεια και πινακιδες για ακινησια!
Τα μηχανικα μερη να τα παρει, το αμαξωμα...???
Θα μου πεις τωρα, πορτες, καπω, φτερα, ταμπλο, προφυλακτηρες κ.τ.λ ολο και κατι αξιζουν.
Ποιο πολλα βγαζεις πουλωντας κομματι κομματι, παρα ολο μαζι!
Καλη ευκολια!
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
- dimitrisRdesign
- T2
Πιό πολλά βγάζεις αν τα πουλήσεις κομμάτι κομμάτι αλλα ποιός έχει όρεξη να ψάχνει για αγοραστές.Δίνοντας στον μετατροπέα το αμάξωμα ενός αυτοκινήτου και τα μηχανικά μέρη ενός άλλου,είναι σαν να χαρίζεις ένα αυτοκίνητο οπότε πιστεύω θα ήταν δίκαιο να μήν με χρεώσει τα εργατικά της μετατροπής.
- dimitrisRdesign
- T2
Επίσης απο φέτος τα τέλη δεν θα υπολογίζονται με τα κυβικά αλλα με την εμπορική αξία ενός αυτοκινήτου,οπότε θα μπορούσα άνετα να δηλώσω την μετατροπή και να είμαι απόλυτα νόμιμος.
dimitrisRdesign έγραψε:Επίσης απο φέτος τα τέλη δεν θα υπολογίζονται με τα κυβικά αλλα με την εμπορική αξία ενός αυτοκινήτου,οπότε θα μπορούσα άνετα να δηλώσω την μετατροπή και να είμαι απόλυτα νόμιμος.
Μμμμμμ ναι.....
Με πιο φορολογικο συστημα ή νομο θα γινει αυτο?

Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
dimitrisRdesign έγραψε:Επίσης απο φέτος τα τέλη δεν θα υπολογίζονται με τα κυβικά αλλα με την εμπορική αξία ενός αυτοκινήτου,οπότε θα μπορούσα άνετα να δηλώσω την μετατροπή και να είμαι απόλυτα νόμιμος.
Η μετατροπή δηλώνεται αν είσαι μέσα στο + 25%.
Παιδια ξερουμε εαν μετατροπη απο s40 AWD Τ5 κουμπωνει σε c30 χωρις την τετρακινηση...?γιατι ρωτησα αλλα το μονο που μου ειπαν και αφτο με πολλα<???? > οτι το μηχανοστασιο του c30 ειναι μικροτερο και τα ημιαξονια το s40 ειναι μεγαλητερα με συνεπεια εαν καταλαβα καλα να υπαρχει προβλημα με τηην βαση της αναρτησης..τι λετε?
Παιδια καλημερα και χρονια πολλα
Ειμαι νεος στο club και ψαχνω γενικα για διαφορα πραγματα. Ημουν πρωην ιδιοκτητης cupra stage II revo και με enging tuning by seat racing team του 2011 sorry δεν θελω να κανω διαφημηση αλλα λογω ενος θλιβερου συμβαντος και οικογενειακων υποχρεωσεων κρατησα το s40 1800 momentum 2006 του πατερα μου (που μας αφησε).
Το αυτοκινητο ειναι σημερα στον φατουρο για μεγαλο service αλλα επειδη το γκαζι ειναι γλυκο θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανεις τη μετατροπη απο 1.8 125 hp σε 2.5 Τ5 ή focus rs που και ποσο του εχει παει γιατι ενδιαφερομαι και το αυτοκινητο ειναι σε αριστη κατασταση
Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα...
Ειμαι νεος στο club και ψαχνω γενικα για διαφορα πραγματα. Ημουν πρωην ιδιοκτητης cupra stage II revo και με enging tuning by seat racing team του 2011 sorry δεν θελω να κανω διαφημηση αλλα λογω ενος θλιβερου συμβαντος και οικογενειακων υποχρεωσεων κρατησα το s40 1800 momentum 2006 του πατερα μου (που μας αφησε).
Το αυτοκινητο ειναι σημερα στον φατουρο για μεγαλο service αλλα επειδη το γκαζι ειναι γλυκο θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανει κανεις τη μετατροπη απο 1.8 125 hp σε 2.5 Τ5 ή focus rs που και ποσο του εχει παει γιατι ενδιαφερομαι και το αυτοκινητο ειναι σε αριστη καταστασηΕυχαριστω και συγνωμη αν κουρασα...
Οχι δεν εχει κανει κανεις τετοια μετατροπη.
Παλιοτερα που καποιος το ανεφερε, αν θυμαμε καλα, ειχαμε καταληξει στο συμπερασμα οτι ποιο καλα να παρει μεταχειρισμενο, παρα να μπει σε αυτη την διαδικασια.
Και ποιο φθηνα και πιο σιγουρα.
Εσυ βεβαια αποφασιζεις.
Παλιοτερα που καποιος το ανεφερε, αν θυμαμε καλα, ειχαμε καταληξει στο συμπερασμα οτι ποιο καλα να παρει μεταχειρισμενο, παρα να μπει σε αυτη την διαδικασια.
Εσυ βεβαια αποφασιζεις.
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Thanosgr έγραψε:Οχι δεν εχει κανει κανεις τετοια μετατροπη.
Εσυ βεβαια αποφασιζεις.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Αλλωστε εκτός του ότι δεν συμφέρει οικονομικά, τα αυτοκίνητα με τέτοιες μετατροπές / αναβαθμίσεις δεν προτιμόνται κατα την πώληση και χάνουν την αξία τους.
Επίσης για δηλωθεί στην συνέχεια σε υπουργείο, εφορία κλπ είναι μεγάλος μπελάς με αβέβαια αποτελέσματα.
V40, Τ3, RDesing, AllCarTuning
Να μην το κάνεις!
Πάρε καλύτερα κάποιο ήδη έτοιμο Τ5 για πολλούς λόγους! Μην πειράξεις το δικό σου θα μπεις σε διάφορους μπελάδες.
Πάρε καλύτερα κάποιο ήδη έτοιμο Τ5 για πολλούς λόγους! Μην πειράξεις το δικό σου θα μπεις σε διάφορους μπελάδες.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
-
JimRdesign
Λοιπόν περι μετατροπής σε 2.5 μετά απο πολύ ψάξιμο εχω στο σπίτι μου ολα τα μηχανικά μέρη εκτός απο τον κινητήρα απο τρακαρισμένο s40 τ5 τα οποία κατάφερα να τα αγοράσω πιστέυω στην πολύ καλή τιμή των 1000 ευρώ.Μιλάμε για εγκέφαλο,πλεξούδα,σαζμάν κομπλέ μαζί με τον λεβιέ,αντλίες λαδιού νερού κτλ και με το κομπρεσέρ του air condition και τις βάσεις του κινητήρα.Θα αγόραζα και τον κινητήρα αλλα ο συγκέκριμένος είχε το καρτερ του κατεστραμένο οπότε δεν το ρίσκαρα.Το μόνο που μου λείπει είναι ο κινητήρας και το intercooler-ψυγείο αλλα θα τα βρώ σχετικά εύκολα πιστεύω καθώς υπάρχουν αρκετοί κινητήρες στην αγορά και το μόνο που λείπει είναι να διαλέξω αυτόν στην καλύτερη κατάσταση.Να αναφέρω οτι έχω βρέι ήδη κινητήρα με 1000 ευρω συν τα μηχανικά μου μέρη αλλα θα ψάξω κάποιον με λιγότερα χιλιόμετρα.Η δύσκολη υπόθεση στην μετατροπή είναι η ευρεση τρακαρισμένου προσθιοκίνητου χειροκίνητου αυτοκινήτου καθώς τόσα χρόνια εβρισκα μόνο αυτόματα και τετρακίνητα που δεν γίνεται να γινει μετατροπή σε c30.Μόλις περάσω το κτέο τέλη καλοκαιριού θα αποκτήσω επιτέλους το αμάξι που ονειρευόμουν τόσα χρόνια.Ακόμα δεν ξέρω αν θα το δηλώσω ή όχι αλλα θα έχω 2 χρόνια να αποφασίσω μέχρι να περάσω το επόμενο κτεο.
Ωραια αλλα σου λειπουν τα βασικοτερα κομματια, αναρτησεις / φρενα...!!!
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
-
JimRdesign
Σπορ αναρτησεις και ελατηρια εχω τοποθετημενες δεν χρειαζεται να αλλαξω,φρενα θα μπουν πιο μετα ετσι και αλλιως οι διαφορες στο t5 και το 1.8 που εχω ειναι στις μπροστα δισκοπλακες που απο 278mm πανε στα 300mm.
- Philosopher
- T2
JimRdesign έγραψε:Σπορ αναρτησεις και ελατηρια εχω τοποθετημενες δεν χρειαζεται να αλλαξω,φρενα θα μπουν πιο μετα ετσι και αλλιως οι διαφορες στο t5 και το 1.8 που εχω ειναι στις μπροστα δισκοπλακες που απο 278mm πανε στα 300mm.
Ωραίο εγχείρημα, περιμένω με αγωνία να δω πως θα εξελιχθεί!!!
Αναρτήσεις θα χρειαστείς σίγουρα γιατί το βάρος του Τ5 είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα 4κύλινδρα σύνολα. Σίγουρα μπορείς να το πας πιο πίσω αλλά κάποια στιγμή, όπως και τα φρένα, θα πρέπει να τα φτιάξεις.
Επίσης τα ευρωπαϊκά Τ5 εμπρός φοράνε 320mm δίσκο με τη μεγάλη δαγκάνα, 300 φοράγανε τα αμερικάνικα Τ5 και 2.4, με τη μικρή δαγκάνα.
Για τα φρένα το κόστος είναι σχετικά μικρό απλά δε βλέπω να γλυτώνεις τη coilover για να το στήσεις σωστά.
“The most complicated skill is to be simple.”
JimRdesign έγραψε:Λοιπόν περι μετατροπής σε 2.5 ...........................
Μόλις περάσω το κτέο τέλη καλοκαιριού θα αποκτήσω επιτέλους το αμάξι που ονειρευόμουν τόσα χρόνια.Ακόμα δεν ξέρω αν θα το δηλώσω ή όχι αλλα θα έχω 2 χρόνια να αποφασίσω μέχρι να περάσω το επόμενο κτεο.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλα φοβάμαι πως δεν θα καταφέρεις να περάσεις (νομιμα) ΚΤΕΟ , αφού η αναβάθμιση του κινητήρα που θέλεις να κάνεις ,( έστω και αν έχει έγκριση τύπου για το C30) είναι μεγαλύτερη απο 25 %.
Για τη διαδικασία αλλαγής και τις προυποθέσεις δές και εδώ: http://www.gocar.gr/useful/6215,Diadikasia_allaghs_kinhthra.html
Στο μεταξύ, πρέπει να γνωρίζεις πως θα είσαι ουσιαστικά ανασφάλιστος, αφου οι ασφαλιστικές εταιρίες αναφέρουν ρητά ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε μετατροπή του αυτοκινήτου.
-
JimRdesign
Ρε φίλε κτεο θα περάσω κανονικά με τον 1.8 κινητήρα για τώρα,τα επόμενα δύο χρόνια θα αποφασίσω αν θα περάσω δηλώσω το μοτέρ μέχρι το επόμενο κτεο δηλαδή ή θα λαδώσω για να το περάσω κτεο χωρίς να το δηλώσω στην εφορία.Το μοτερ δηλώνετε κανονικά καθώς στην καρότσα αυτήν μπαίνει το συγκεκριμένο μοτέρ απο το εργοστάσιο.Το+25% ισχύει για τα μοτέρ που δεν μπαίνουν απο το εργοστάσιο στο σασί δηλαδή το αμάξι μου μπορεί να δηλωθεί τα max κυβικά που προβλέπονται για το αμάξι δηλαδη 2500κυβικά +25%=3125 κυβικά.
Το 25% ισχύει για αλλαγή κινητήρα σε αυτοκίνητα με τους κινητήρες που βγήκαν στην παραγωγή και έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα άρα, έχουν πάρει έγκριση τύπου.
Αν δεν υπάρχει εγκριση τύπου απο το υπουργείο συγκοινωνιών, τότε θα σου ζητηθεί βεβαίωση του κατασκευαστή πως το αυτοκίνητο έβγαινε απο το εργοστάσιο με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Αν ένα αυτοκίνητο δεν έβγαινε με ένα κινητήρα το εργοστάσιο (ή ο τοπικός αντιπρόσωπος ) δεν χορηγεί βεβαίωση !!
Φιλικά, θα σε συμβούλευα να ενημερωθείς αρμοδίως. Φυσικά δική σου είναι η όποια απόφαση !!!
Αν δεν υπάρχει εγκριση τύπου απο το υπουργείο συγκοινωνιών, τότε θα σου ζητηθεί βεβαίωση του κατασκευαστή πως το αυτοκίνητο έβγαινε απο το εργοστάσιο με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Αν ένα αυτοκίνητο δεν έβγαινε με ένα κινητήρα το εργοστάσιο (ή ο τοπικός αντιπρόσωπος ) δεν χορηγεί βεβαίωση !!
Φιλικά, θα σε συμβούλευα να ενημερωθείς αρμοδίως. Φυσικά δική σου είναι η όποια απόφαση !!!
-
JimRdesign
To c30 βγαίνει απο το εργοστάσιο 2.5 οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην δήλωση το εχω ψαξει το θέμα σε διεκπεραιωτή και είμαι σίγουρος απο εκει και πέρα δεν είναι αυτό το θέμα μου και ούτε οι ασφαλιστικές, το θέμα είναι να γίνει η μετατροπή που θέλω και να δουλέψουν όλα σωστά και στο μέλλον να το ανεβάσω και περισσότερα άλογα και απλώς ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου με το φορουμ που επιτέλους προχωράω ενα project που ήθελα πολλά χρόνια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες