αφελεις αποριες
Re: αφελεις αποριες
Τι να σου πω...Τοτε ή ειναι λαθος τοποθετηση ή κατι ελατωματικο ή κατι αλλο...Στο κανει λες οταν ζεσταθει και αναλογα με τις στροφες....σηκωσε λιγο το δεικτη σταθμης λαδιου και δες αν σταματαει το σφυριγμα. Αν σταματαει τοτε ειναι το Positive Crankcase Ventilation..
Εναλλακτικα απο την περιγραφη σου μπορει να ειναι και δυναμο...εξαρταται γενικα απο το τι ηχο κανει..αν δεν το ακουσει καποιος δυσκολα βγαινει συμπερασμα..
Εναλλακτικα απο την περιγραφη σου μπορει να ειναι και δυναμο...εξαρταται γενικα απο το τι ηχο κανει..αν δεν το ακουσει καποιος δυσκολα βγαινει συμπερασμα..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Μήπως ξέρει κανείς πως θα βγάλω τα πίσω φανάρια;
mco έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς πως θα βγάλω τα πίσω φανάρια;
Τρίζουν και αυτά...;
┗┻(・(ェ)・^)┻┛ XC60 D4 Geartronic - Twilight Bronze, Sport Leather Hazel Brown/Offblack, Inscription Charcoal headlining, Inscription Leather Instrument Panel, Four-C Chassis...and more!

http://minvolvo.blogspot.com/

http://minvolvo.blogspot.com/
kosutasu έγραψε:mco έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς πως θα βγάλω τα πίσω φανάρια;
Τρίζουν και αυτά...;
V40 D2 Livstyl
mco έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς πως θα βγάλω τα πίσω φανάρια;
Ξεκινας αφαιροντας τον προφυλακτηρα:

Αφαιρεις τις δυο βιδες Μ6 στη βαση του φωτιστικου:

Τα πλαινα πανελ στο χωρο των αποσκευων:

Τη φισα:

Βιδες κλιπ απο την πισω μερια του φωτιστικου:

Και βγαινει:

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.
Δεν είναι για μένα αγγαρεία κάνω... Του το έσπασαν παρκαρισμένο
Με τον καλό τον λόγο είσαι πάντα
Δεν είναι για μένα αγγαρεία κάνω... Του το έσπασαν παρκαρισμένο

kosutasu έγραψε:mco έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς πως θα βγάλω τα πίσω φανάρια;
Τρίζουν και αυτά...;
Με τον καλό τον λόγο είσαι πάντα

βλεπω κανα δυο volvo σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6150212/ που εχουν μπλε καντραν , η απορια μου ειναι η εξης ,το βραδυ εχει αλλο φωτισμο σε σχεση με αυτον που εχουν ολα?
Volvo s40 ,1600cc diesel drive
-
Dimitris14
- T2
Παιδιά Καλημέρα,
όταν έχεις κλειστό το a/c και δεν έχεις επιλέξει την ανακύκλωση, γιατί δεν φέρνει αέρα από έξω όταν τρέχεις? σσ. οι αεραγωγοί είναι ανοικτοί !
όταν έχεις κλειστό το a/c και δεν έχεις επιλέξει την ανακύκλωση, γιατί δεν φέρνει αέρα από έξω όταν τρέχεις? σσ. οι αεραγωγοί είναι ανοικτοί !
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15
Παληκαρια απορια, μετα την αλλαγη ζαντων σε 17αρες μολις βαζω μπροστα το οχημα (μια στης τρεις φορες) αναβει τα λαμπακια DSTC και το i ,μου λεει οτι ειναι <εκτος> , μετα απο 10 δευτερα σβηνει ,τι παιζει? πρεπει να κανω κατι?καθ'οδον οταν σβηνει το λαμπακι σημαινει οτι ειναι ok ή ειναι παλι εκτός?
dimtz έγραψε:βλεπω κανα δυο volvo σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6150212/ που εχουν μπλε καντραν , η απορια μου ειναι η εξης ,το βραδυ εχει αλλο φωτισμο σε σχεση με αυτον που εχουν ολα?
Οχι. Απλα στα R-Design το background ειναι μπλε οπως το βλεπεις.
Dimitris14 έγραψε:Παιδιά Καλημέρα,
Με κλειστο ανεμιστηρα? Με ανοιχτο φερνει. Απλα η ταχυτητα με την οποια ερχεται ο αερας εξαρταται απο την ταχυτητα του αυτοκινητου και την επιλογη του ανεμιστηρα.
To maintain a constant flow of air in the passenger compartment, the climate control module (CCM) uses the speed signal from the brake control module (BCM) to regulate the speed of the blower fan. Generally, as the speed of the car increases the speed of the blower fan decreases.
At higher speeds the flow of air into the fresh air damper is adjusted.
Υποθετω αν εχεις κλειστο τον ανεμιστηρα δεν υπαρχει ροη, επομενως οταν κινειται το οχημα εξακολουθει να μην εχει ροη ωστε να διατηρει σταθερη τη ροη αερα (=0) στην καμπινα..
Γιατι δεν το βαζεις παντα στο auto με ολες τις επιλογες στο auto να μην ασχολεισαι?
dimtz έγραψε:Παληκαρια απορια, μετα την αλλαγη ζαντων σε 17αρες μολις βαζω μπροστα το οχημα (μια στης τρεις φορες) αναβει τα λαμπακια DSTC και το i ,μου λεει οτι ειναι <εκτος> , μετα απο 10 δευτερα σβηνει ,τι παιζει? πρεπει να κανω κατι?καθ'οδον οταν σβηνει το λαμπακι σημαινει οτι ειναι ok ή ειναι παλι εκτός?
To SW για 17αρα το περασες στην DIM?
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
VolvoZeus έγραψε:To SW για 17αρα το περασες στην DIM?
Καλησπερα φιλε μου, πως το περνούμε αυτο ? στην αντιπροσωπια? πως θα το ζητησω? οπως το αναφερεις? πιστευω να καταλαβουν διοτι ειναι εξουσιοδοτημενο καταστημα εδω στην περιοχη μου
dimtz έγραψε:VolvoZeus έγραψε:To SW για 17αρα το περασες στην DIM?
Καλησπερα φιλε μου, πως το περνούμε αυτο ? στην αντιπροσωπια? πως θα το ζητησω? οπως το αναφερεις? πιστευω να καταλαβουν διοτι ειναι εξουσιοδοτημενο καταστημα εδω στην περιοχη μου
Μέσω Vida στην αντιπροσωπεία και μόνο. Θα τους πεις ότι άλλαξες ζάντες από 16'' σε 17'' και θα τους πεις να ρυθμίσουν το αυτοκίνητό σου μέσω VIDA για την αλλαγή αυτή. Θεωρητικά θα το καταλάβουν αμέσως τι εννοείς και θα το περάσουν.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:dimtz έγραψε:VolvoZeus έγραψε:To SW για 17αρα το περασες στην DIM?
Μέσω Vida στην αντιπροσωπεία και μόνο. Θα τους πεις ότι άλλαξες ζάντες από 16'' σε 17'' και θα τους πεις να ρυθμίσουν το αυτοκίνητό σου μέσω VIDA για την αλλαγή αυτή. Θεωρητικά θα το καταλάβουν αμέσως τι εννοείς και θα το περάσουν.
zeus και Jim σας ευχαριστώ πολύ
dimtz έγραψε:βλεπω κανα δυο volvo σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6150212/ που εχουν μπλε καντραν , η απορια μου ειναι η εξης ,το βραδυ εχει αλλο φωτισμο σε σχεση με αυτον που εχουν ολα?
Ο πίνακας οργάνων είναι "μπλε" στα R-Desing. Όπως θα παρατήρησες έχει δίχρωμα καθίσματα, διαφορετικό τιμόνι και λεβιέ, και ένθετα σε Carbon.
V50 D2 SPORT
Athamas έγραψε:dimtz έγραψε:βλεπω κανα δυο volvo σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6150212/ που εχουν μπλε καντραν , η απορια μου ειναι η εξης ,το βραδυ εχει αλλο φωτισμο σε σχεση με αυτον που εχουν ολα?
Ο πίνακας οργάνων είναι "μπλε" στα R-Desing. Όπως θα παρατήρησες έχει δίχρωμα καθίσματα, διαφορετικό τιμόνι και λεβιέ, και ένθετα σε Carbon.
Φίλε μου ο dimtz είναι σαφής και ρωτάει εάν υπάρχει διαφορά στο φωτισμό των οργάνων από το απλό μοντέλο, όχι τις διαφορές του R-Design από το απλό.
Ο φωτισμός οργάνων στα απλά μοντέλα είναι πράσινος και στα R-Design επίσης πράσινος. Συνεπώς καμία διαφορά όσον αφορά το φωτισμό του πίνακα οργάνων και των ενδείξεων.
R-Design

Απλό

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
jim καλα κανουν φιλε μου και αναφερει ο zeus και ο athanas οτι στο r-design υπαρχουν αυτες οι διαφορες , δε το γνωριζα , μια απορια ειχα , δυο μου λυθηκαν
, ευχαριστω 
, ευχαριστω Volvo s40 ,1600cc diesel drive
Jim_C30 έγραψε:dimtz έγραψε:VolvoZeus έγραψε:To SW για 17αρα το περασες στην DIM?
πηγα σημερα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο volvo της περιοχης μου για να μου το ρυθμισουν , μου ειπαν δεν ισχυει κατι τετοιο , μετα απο ελεγχο στο pc διαπιστωσε πως δεν υπαρχει καποιο software αλλαγης απο 16αρες σε 17αρες, δεν το δινει η volvo για καποια ρυθμιση , αντε τωρα να βγαλω ακρη

Υπάρχει στο VIDA και πρέπει να περαστεί στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου, προκειμένου να μην "κλέβει" το κοντέρ κλπ κλπ. Όταν διαβάσει ο VolvoZeus θα σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες να πας να τους τις δείξεις...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim ευχαριστω φιλε, υπαρχει καποιος θεσ/νικη να κανω δουλεια? εδω στην επαρχια που ειμαι μου το ξεκαθαρησαν ,δεν υπαρχει software για τετοια επιλογη, δε τους το βγαζει το συστημα τους
edit με προβληματιζει κατι τετοιο, μηπως , λεω μηπως τελικα οντως δεν υπαρχει τετοια επιλογη και καποιοι (σε συνεργεια) το εκμεταλλευονται με οτι αυτο συνεπαγεται ?
edit με προβληματιζει κατι τετοιο, μηπως , λεω μηπως τελικα οντως δεν υπαρχει τετοια επιλογη και καποιοι (σε συνεργεια) το εκμεταλλευονται με οτι αυτο συνεπαγεται ?

Στην Θεσσαλονικη υπαρχουν οι δυο αντιπροσωπειες (Σφακιανακης-Αυτοποιντ) και ο Διας Service που ειναι εξειδικευμενο.
Παρε ενα τηλ. και ρωτα.
Στον Δια ζητα τον Γιωργο και στον Σφακιανακη τον Γιαννη (υπεθυνος της Volvo).
Παρε ενα τηλ. και ρωτα.
Στον Δια ζητα τον Γιωργο και στον Σφακιανακη τον Γιαννη (υπεθυνος της Volvo).
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Kostas244 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Έχω μια απορία: Το σύστημα έκπλυσης προβολέων κάτω από ποιες συνθήκες μπαίνει σε λειτουργία?
Απ' ότι διάβασα στο manual λειτουργεί κάθε 5η φορά που πλένεται το μπροστινό παρμπρίζ, και εφόσον η ποσότητα του νερού στο ρεζερβουάρ είναι πάνω από 1L.
Δοκίμασα λοιπόν αρκετές φορές να θέσω το σύστημα σε λειτουργία αλλά τίποτα προς το παρόν.
Μήπως είναι απαραίτητο να είναι αναμμένη η μηχανή ή οι προβολείς? Έχει σχέση με τον ανιχνευτή βροχής (ενεργός?).
Καλησπέρα. Θα πρέπει να είναι αναμμένα το φώτα για να λειτουργήσει το σύστημα πλύσης.
V40 D2 Livstyl
-
Dimitris14
- T2
VolvoZeus,
ναι με κλειστό ανεμιστήρα. Ουσιαστικά, με κλειστό ανεμιστήρα αλλά με ανοιχτές τις θυρίδες και κλειστή την ανακύκλωση, όταν πηγαίνεις με 200 δεν θα έπρεπε να φέρνει τον αέρα από έξω?
ναι με κλειστό ανεμιστήρα. Ουσιαστικά, με κλειστό ανεμιστήρα αλλά με ανοιχτές τις θυρίδες και κλειστή την ανακύκλωση, όταν πηγαίνεις με 200 δεν θα έπρεπε να φέρνει τον αέρα από έξω?
-
Dimitris14
- T2
Σημερα επλεινα το αυτοκινητο με το χερι, ανακαλυψα λοιπον οτι ο υαλοκαθαριστηρας του οδηγου δεν σηκωνεται καθως το μπρατσο του βρισκει στο καπο. Οσο ζουμε μαθαινουμε, μην γελατε ρε!!!
Dimitris14 έγραψε:Σημερα επλεινα το αυτοκινητο με το χερι, ανακαλυψα λοιπον οτι ο υαλοκαθαριστηρας του οδηγου δεν σηκωνεται καθως το μπρατσο του βρισκει στο καπο. Οσο ζουμε μαθαινουμε, μην γελατε ρε!!!
Στο manual αναφέρει τι πρέπει να κάνεις για να μείνουν οι υαλοκαθαριστήρες όρθιοι ώστε να μπορείς να τους αλλάξεις.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
-
Dimitris14
- T2
το διάβασα. Ευχαριστώ πολύ vresta kai Kostas244.
πάντα οι 2 πρ;vτες πηγές πληροφόρησης είναι το manual και το site. !!!
πάντα οι 2 πρ;vτες πηγές πληροφόρησης είναι το manual και το site. !!!
Καλημερα στην παρεα, βρηκα γνησιους προβολεις ομιχλης σε εξαιρετικη τιμη ,καινουριοι στο κουτι τους μαζι με τα πλαστικα στον προφυλακτηρα και τον διακοπτη φωτων , θελω να ρωτησω υπαρχει καποια ετοιμη καλωδιωση μεχρι τον προφυλακτηρα ? μετα τους προβολεις η συνδεση που γινετε? σε πιο σημειο του οχηματος εννοω , θελω να κανω εργοστασιακη δουλεια και οχι καμια καγκουρια ,εχει κανει κανεις αλλος την διαδικασια? αν γνωριζει κατι καποιος ας το αναφερει, ευχαριστω
edit το οχημα ειναι αυτο της υπογραφης
dimtz έγραψε:Καλημερα στην παρεα, βρηκα γνησιους προβολεις ομιχλης σε εξαιρετικη τιμη ,καινουριοι στο κουτι τους μαζι με τα πλαστικα στον προφυλακτηρα και τον διακοπτη φωτων , θελω να ρωτησω υπαρχει καποια ετοιμη καλωδιωση μεχρι τον προφυλακτηρα ? μετα τους προβολεις η συνδεση που γινετε? σε πιο σημειο του οχηματος εννοω , θελω να κανω εργοστασιακη δουλεια και οχι καμια καγκουρια ,εχει κανει κανεις αλλος την διαδικασια? αν γνωριζει κατι καποιος ας το αναφερει, ευχαριστω![]()
μιας και δε το γνωριζε κανεις ας αναφερω τι ισχυει μηπως και χρειαστει σε καποιον αλλον, εχει κανονικα καλωδιωση ,δε χρειαστηκε να βαλουμε ουτε μια ασφαλεια,ουτε ενα καλωδιακι,τιποτα απολυτως , κουμπωσαμε τους προβολεις στον προφυλακτηρα,εγινε αλλαγη ο διακοπτης φωτων και μετα ηταν θεμα προγραμματισμου στην αντιπροσωπια ,εγιναν ολα τελεια και εργοστασιακα

-
Andreas2015
- T2
καλημέρα σε όλους,
στην πλαφονιέρα του s40 μου, έχει τα κλασσικά 4 κουμπια για τα φώτα καμπίνας και λίγο πιο πάνω έχει μια μικρή τρυπιτσα.
εκεί μέσα υπάρχει ένα πράσσινο λαμπάκι το οποίο μάλλον είναι συνέχεια on. Τι είναι αυτό ρε παιδιά;
αν σας πω ότι το είδα τυχαία χθες το βράδυ επειδή χρειάστηκε να μείνω μέσα στο αυτοκινήτο κάποια λεπτά με σβηστή μηχανη...
κοίταξα στο βιβλίο και λέει πως εκει δεν υπάρχει τίποτα!!!
Να θεωρήσω πως είναι και καλά για να φωτίζει την καμπίνα;
το φως του είναι τόσο αδύναμο... που το βλέπεις μόνο αν βάλεις το δαχτυλό σε απόσταση 3-4εκ από την τρύπα...
στην πλαφονιέρα του s40 μου, έχει τα κλασσικά 4 κουμπια για τα φώτα καμπίνας και λίγο πιο πάνω έχει μια μικρή τρυπιτσα.
εκεί μέσα υπάρχει ένα πράσσινο λαμπάκι το οποίο μάλλον είναι συνέχεια on. Τι είναι αυτό ρε παιδιά;
αν σας πω ότι το είδα τυχαία χθες το βράδυ επειδή χρειάστηκε να μείνω μέσα στο αυτοκινήτο κάποια λεπτά με σβηστή μηχανη...
κοίταξα στο βιβλίο και λέει πως εκει δεν υπάρχει τίποτα!!!
το φως του είναι τόσο αδύναμο... που το βλέπεις μόνο αν βάλεις το δαχτυλό σε απόσταση 3-4εκ από την τρύπα...
Andreas2015 έγραψε:
Σωστός!
-
Andreas2015
- T2
μα το φως που βγάζει δεν φθάνει καν στα καθίσματα...
δεν ξέρω...
έτσι μου ρχεται να το ανοίξω να δω ... τι λαμπάκι είναι αυτό και να βάλω κανένα led αντίστοιχο...
αν είναι να φωτίζει ας φωτίζει...
επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η ένταση του δεν μετριάζει απο τον σχετικό διακόπτη όπως πχ επηρεάζεται το φως πίσω από την κεντρική κονσόλα...
ευχαριστώ για την απάντηση
δεν ξέρω...
έτσι μου ρχεται να το ανοίξω να δω ... τι λαμπάκι είναι αυτό και να βάλω κανένα led αντίστοιχο...αν είναι να φωτίζει ας φωτίζει...
επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η ένταση του δεν μετριάζει απο τον σχετικό διακόπτη όπως πχ επηρεάζεται το φως πίσω από την κεντρική κονσόλα...
ευχαριστώ για την απάντηση
Την κονσόλα-λεβιε ταχυτήτων φωτίζει. Το έχουν αρκετά αυτοκίνητα. Πχ bmw 5αρα του 2000.
Και το δικο μου εχει, και μαλιστα και στις δυο, εμπρος και πισω.
XC60 D5 AWD MANUAL 230hp 53kgm/ροπή MY2010
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Απο το 2009 έως το 2025!
408.000 χιλιάδες χλμ!
Αξέχαστα
Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αγοράσουμε απο εξωτερικό ?
-
Andreas2015
- T2
Ο κατασκευαστής είχε δίκιο. Σε απόλυτο σκοτάδι με χαμηλωμένο το φως της καμπίνας αυτο το μικρό φωτάκι χτυπάει πάνω στο λεβιέ... Ελάχιστα μεν αλλα ξέρεις που ακριβως βρίσκεται...
Andreas2015 έγραψε:Ο κατασκευαστής είχε δίκιο. Σε απόλυτο σκοτάδι με χαμηλωμένο το φως της καμπίνας αυτο το μικρό φωτάκι χτυπάει πάνω στο λεβιέ... Ελάχιστα μεν αλλα ξέρεις που ακριβως βρίσκεται...
Ναι, στην περίπτωση που ψάχνεις κάτι μακρύ μέσα στη νύχτα και δε βρίσκεις...
Συμφωνώ, εντελώς άκυρη η ύπαρξή του.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
mco έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αγοράσουμε απο εξωτερικό ?
Εμπορεύματα, αξεσουάρ, διάφορα ηλεκτρονικά κλπ, όχι ακόμα. Επιτρέπονται τα εξής:
Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:
μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,
εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και
για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:
1. Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών.
2. Πληρωμές ξενοδοχείων."
3. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
4. Πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών.
5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).
6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα.
7. Πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ).
8. Πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων.
V40 D2 Livstyl
Jim_C30 έγραψε:Andreas2015 έγραψε:Ο κατασκευαστής είχε δίκιο. Σε απόλυτο σκοτάδι με χαμηλωμένο το φως της καμπίνας αυτο το μικρό φωτάκι χτυπάει πάνω στο λεβιέ... Ελάχιστα μεν αλλα ξέρεις που ακριβως βρίσκεται...
Ναι, στην περίπτωση που ψάχνεις κάτι μακρύ μέσα στη νύχτα και δε βρίσκεις...![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ, εντελώς άκυρη η ύπαρξή του.
Μη λετε χαζα....Τα λεντακια αυτα ριχνουν ενα απαλο φως στην κεντρικη κονσολα, που ειναι το center piece του εσωτερικου..Δεν ειναι εκει για χρηστικοτητα αλλα για να τονισουν το χαρακτηριστικο αυτο. Βαλτε το αυτοκινητο σε ενα απολυτα σκοτεινο μερος, κλειδωστε, και δειτε πως φαινεται απ'εξω

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
mco έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αγοράσουμε απο εξωτερικό ?
Χθες το βράδυ ψώνισα κανονικότατα από το ebay μέσω paypal χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες