elgreco έγραψε:Ακομα δεν εχω συμπληρωσει το after sales survey της Volvo, οπου θα ¨συμπεριφερθω ¨ αναλογα!
Το after sales survey πόσο καιρό μετά την αγορά το λαμβάνει κανείς γιατι εδώ και ένα μήνα δεν έχει έρθει τίποτα...

elgreco έγραψε:Ακομα δεν εχω συμπληρωσει το after sales survey της Volvo, οπου θα ¨συμπεριφερθω ¨ αναλογα!

panos89 έγραψε:http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Volvo-VS-Alfa-Romeo_125058.asp?sortsx=2#1

VolvoZeus έγραψε:Ειχε ποτε το D2 overboost? Δεν νομιζω, μονο για Τ3/Τ4 λενε...
Και μιας και σε πετυχα...
Προσεξε τις δυο κορυφες απο καθε προβολεα. Πρεπει οι βασεις τους να ευθυγραμμιζοντε..
myLivstyl έγραψε:panos89 έγραψε:http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Volvo-VS-Alfa-Romeo_125058.asp?sortsx=2#1
Τα σχόλια όσων είναι υπέρ του volvo και οι απαντήσεις του site, είναι όλα τα λεφτά!
Επίσης, από το συγκεκριμένο site, παραδίδονται σεμινάρια στο πως να κατευθύνεις τη σκέψη και να προκαταβάλεις τον αναγνώστη. Ενώ -για παράδειγμα- μιλάει για την alfa, στους χώρους ξεκινάει: "Και τα δύο μοντέλα δεν διακρίνονται για τους χώρους τους..."![]()
Το μόνο κακό, είναι οι χιλιάδες αναγνώσεις που έχουν αυτά τα άρθρα (αν φυσικά είναι αληθής ο αριθμός!)
vagosL έγραψε:Παρέλαβα το volvo μου εδώ και μια εβδομάδα(r -design D2 χρώμα λευκό,extra bussines εξοπλισμός)πανέμορφο,με την παραλαβή κατευθείαν ταξίδι 485 χλμ μέση κατανάλωση 4.8 l από 2000 εώς 3000 στροφές,μια χαρά το βλέπω(λέω να το στρώσω 1000-2000 χλμ).πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, Νόμιζα έχει πιο σκληρή ανάρτηση αλλά είναι τέλεια.μετάνιωσα μόνο για την μικρή οθόνη αλλά ήταν στο τελωνείο και είχε παράδοση 10 μέρες και δεν ήθελα να περιμένω παραπάνω. Ξέρει κάποιος αν σε αυτή την έκδοση τα πατάκια γράφουν r-design,η είναι διαφορετικά από την απλή εκδοσή? γιατί στο mail της προσφοράς γράφει ακριβώς '''υφασμάτινα ταπέτα r-design'''και τα δικά μου απλά τα βλέπω.και κάτι τελευταίο για εσάς που έχετε πιο πολλά χρόνια το αυτοκίνητο αξίζει να κάνω την επέκταση για άλλα 3 χρόνια η τσάμπα λεφτά ????
πραγματικά χαίρομαι για την επιλογή μου και δεν προτίμησα τελικά το focus titanium-x.
vagosL έγραψε:Ευχαριστώ πολύ mco,ChRoS.σχετικά με την εγγύηση τι λέτε να κάνω???εσείς τι κάνατε???
GiorgosVolvo έγραψε:καλημέρα σας
V40 με επένδυση από ανθρακονήματα...
http://www.motori.gr/newsarticle/12047/ ... E%BC%CE%B1
GiorgosVolvo έγραψε:καλημέρα σας
V40 με επένδυση από ανθρακονήματα...
http://www.motori.gr/newsarticle/12047/ ... E%BC%CE%B1
Drive-E powertrains
The V40 can be equipped with a full range of engines from the four-cylinder Drive-E powertrain family. To deliver the desired responsive, smooth and fuel-efficient drivability, the Drive-E engines are teamed either with Volvo Cars’ new eight-speed automatic gearbox, six-speed automatic gearbox or a six-speed manual tuned for improved fuel economy. Versions with the automatic gearbox have paddles on the steering wheel for manual gear shifting when desired.
Eager petrol engines
The four-cylinder Drive-E petrol turbo T5 has 245 hp and 350 Nm of torque. Fuel consumption in a Volvo V40 with the 8-speed automatic is 5.9 l/100 km (137 g/km) (EU Combined).
The T4 has 190 hp and maximum torque of 300 Nm, while the 152 horsepower T3 engine offers 250 Nm. The Volvo V40 T2 has 122 hp and 220 Nm of torque. Fuel consumption with the manual gearbox is 5.4 l/100 km (125 g/km).
D2 version with CO2 emissions of 82 g/km
In addition there is the D3 producing 150 hp and 320 Nm of torque, while the new Drive-E D2 has 120 hp and 280 Nm. The V40 D2 with manual gearbox comes with CO2 emissions as low as 82 g/km - corresponding to fuel consumption of 3.2 l/100 km.
mco έγραψε:Δεν υπάρχουν πια βενζίνης Volvo Zeus.
Τα Τ3 θα είναι 1,5?
UnHaCkAbLe έγραψε:Χαζομάρες έγραψα εχτές ... σήμερα το παρατήρησα πιο προσεκτικά ... λοιπόν όταν πατάω το start button κάνει το χαρακτηριστικό θόρυβο (σαν να "ξεκλειδώνει" το τιμόνι) και μετά αφού βάλω μπρος και ξεκινήσω ακούγεται ένας θόρυβος σαν να "ανεβαίνει" καποιος μηχανισμός πίσω από το τιμόνι (πάντα το έκανε και λογικά πρέπει να το κάνει σε όλα τα v40) αλλά αμέσως μετά από αυτό το θόρυβο κάνει και τον περίεργο θόρυβο που περιέγραψα εχτές.
Μάρκο σε 2-3 εβδομάδες πάει για το πρώτο service οπότε θα το δουνε και αυτό, ελπίζω να μην είναι κάτι!
konstantinek έγραψε:Μετά από 7 μήνες οδήγησης του καινούριου μου V40 ένα έχω να πω..
Τι αμάξι είναι αυτό οεο!!!![]()
![]()
KarlBarks έγραψε:Καλημερα και απο εμενα. Ειμαι και εγω κατοχος v40 d2 lvstil. Διαβαζω καιρο το φορουμ και ειπα να γραψω και εγω το κατιτις μου.
1ον για τους αισθητηρες πιεσης που ρωτησε ενας φιλος απο οσο ξερω δεν ειναι στην ζαντα αλλα στο ψαλιδι συγκρινει γωνια.
Το ποιο σημαντικο τωρα . εχει βαλει κανεις καμερα παρκαρίσματος πισω? Λιγο που ειδα στους καταλογους των εχτρα η εργοστασιακη καλωδιωση εχει 60 ευρω αλλα η καμερα 500 !! Εχει βαλει κανεις αλλη καμερα παρκαρίσματος απο ebay κτλ ?
KarlBarks έγραψε:Την εχω την 7αρα και το sensus connect με το dvd και τον ενισχυτή. Την εχει βαλει κανενας ? . επομενη ερωτηση ειναι το licence για το gps πολλα τα χρηματα ρε γμτ εχει κανει κανεις τπτ υπαρχει τροπος να σπασει κτλ ?
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες