Σε συνεχεια των απο πανω...
- Το B-Pillar ειναι τελικα δυο κοματια. Απλα το κατω ειναι σκληρο πλαστικο οπως στα P1. Ειναι μικροτερο κοματι, και επειδη πηγα διπλα και στη Land Rover και στο Range ετσι ειναι...
- Επισης παραταιρο και το πλαστικο γυρο απο τον πινακα οργανων. Σκληρο μαυρο πλαστικο...θα μπορουσαν κατι καλυτερο...
Στο δρομο τωρα...Πολυ συντομη βολτα και με αρκετη κινηση.
- Γενικα αθορυβη λειτουργια σε κατασταση cruise. Σε wot μαλλον εχει φαει πολυ φιμωμα το μοτερ και οτι ηχος ερχεται ειναι απο εξατμιση. Συμπαθητικη προσπαθεια αλλα...
- Τα 300+ (Τ6 awd) αλογα αναζητουντε...λιγο το βαρος, λιγο το φιμωμα, δεν σου εδινε την αισθηση οτι ξηλωνει την ασφαλτο. Αργο δεν το λες βεβαια.
- Απο σταση, ακομα και στο sport mode, με λιγο γκαζι φαινοταν νωχελικο. Στο sport mode η αποκριση του γκαζιου βελτιωνεται αλλα κυριως εν κινηση και μαλλον σε υπερβολικο βαθμο.
- Το κιβωτιο καλο σε smoothness αν και τα ειχε τα κλωτσιματακια του. Σε sport mode περισσοτερο...
- Kick down στο auto ακομα και σε sport mode....αστο καλυτερα...του XTS που εκραζα, μακραν πιο γρηγορο.
- To τιμονι πολυ καλο. Αμεσο και τεχνητα βαρυ. Στο στριψιμο, αν και αδιαφορο για την κατηγορια, δεν ξερω τι κανει..που να βρω στροφες στο Texas?
- Η αναρτηση ηταν η μεταλικη και φανηκε πολυ καλορυθμισμενη. Ανετο στο δρομο αλλα παραλληλα και τοσο οσο σκληρο ωστε να μην πλεει.
- Τα φρενα συμπαθητικα...Οχι πως τα πιεσα, απλα καλη διαδρομη, προοδευτικα, κλασικα Volvo χωρις το αποτομο αρχικο bite.
- Η 360 καμερα φανταστικη για παρκαρισμα! Δεν χρειαζεσαι ουτε καθρεπτες ουτε να σηκωσεις τα ματια σου απο την οθονη.
- Λειπει η ηλεκτρικη ρυθμιση του τιμονιου, must για την κατηγορια.
- Κατανοω το οτι πρεπει να διαφερουν σε σχεση με τον ανταγωνισμο, αλλα το start button ετσι οπως ειναι και εκει που ειναι, παρα την ομορφια του, δεν ειναι και τοσο intuitive. Οταν σταματησα, μηχανικα το χερι μου πηγε στο ταμπλο και εψαχνε το κουμπι....
- Η θεση οδηγησης με παραξενεψε. Ισως η πρωτη φορα σε Volvο που δεν βρισκω τη θεση μου με τη μια. Ελπιζω τα εξτρα καθισματα να ειναι καλυτερα.
Γενικα δεν φευγω ενθουσιασμενος. Πιο πολυ προβληματισμενος θα ελεγα. Καλη η θεωρεια για τα 4κυλινδρα και τα 3κυλινδρα. Φανταστικες και οι αποδοσεις, αλλα το μοτερ μου φανηκε να μην εχει χαρακτηρα. Για entry level καλο ειναι, αλλα ειδικα στην Αμερικανικη αγορα ειμαι περιεργος να δω πως θα παει, οταν ακομα και τα flatbed εχουν V8/V10...Για μενα επρεπε να υπαρχει ενα 6κυλινδρο τουλαχιστον (Πανος ακουει?), πραγμα που δεν προκειται να δουμε απο τη στιγμη που η SPA δεν εχει σχεδιαστει να εχει χωρο για πανω απο 4κυλινδρους!