ένας ενδιαφέρον χώρος για τους βόρειους ....
ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Eπιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας
6ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Θέρμης - 570 01 Θέρμη
Τηλέφωνο: 2310 483 000 Φάξ: 2310 483 020

maestros έγραψε:...τι θα πιείτε παρακαλώ ?
Υ.Γ. κλείνω το καφενείο και παω Δράμα ημερήσια,
απ' τον παλιό δρόμο που έχει λακούβες !!!
θα σας πω πόσα volvo θα συναντήσω στο δρόμο.

VolvoZeus έγραψε:Τι ειπε ο ανθρωπος 100 χρονια πριν...
Ποιος ειδε κρατος λιγοστο
σ'ολη τη γη μοναδικο,
εκατο να εξοδευει
και πενηντα να μαζευει;
Να τρεφει ολους τους αργους,
να'χει επτα πρωθυπουργους,
ταμειο διχως χρηματα
και δοξης τοσα μνηματα;
Να'χει κλητηρες για φρουρα
και να σε κλεβουν φανερα,
κι ενω αυτοι σε κλεβουνε
τον κλεφτη να γυρευουνε.
S40 1,8 Momentum MY08
, περίμενα να ότι είχες καλύτερο γούστο ...... maestros έγραψε:κύριοι,
αυτός που κλείδωσε την cool ψηφοφορία,
να του κλειδώσει το πέος στη ... χαμηλή σκάλα !!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:maestros έγραψε:κύριοι,
αυτός που κλείδωσε την cool ψηφοφορία,
να του κλειδώσει το πέος στη ... χαμηλή σκάλα !!!
Ο Johnkyr μας κλείδωσε
ψηφοφορία ωραία
μα ο Μαέστρος φίλοι μου
τα σκάει στην τροχαία!!!!!![]()
![]()
Ηξερε απο την αρχη το αποτελεσμα ρε!Γιαυτο την κλειδωσε.!!!

, αλλά κανένας μπάτσος δεν του γράφει ...... απλά δίνουν κλήση για +10χαω στα ηλίθια όρια τους στον maestro 
johnkyr έγραψε:@dikastis,jim
ένα από την Αμοργό , τις εποχές εκείνες που ο Αγροτικός γιατρός ήταν ΓΤΠ
ένας γερμανός tourist είχε τρακάρει ... και ο γιατρός φοβόταν να πάει στο χώρο του ατυχήματος![]()
""
αφήστε με στην άσφαλτο
μονάχο να πεθάνω
παρά να πάω ...
από γιατρό ρουμάνο ""
DIKASTIS-T5 έγραψε:Στο καφενειο κι ο δικαστης
τον Zeus για να δικασει
το πλοιο για αλλου ειν εξαρχης
μα Βολο θα αραξει
DIKASTIS-T5 έγραψε:Δεν εχεις ομως κι αδικο
και αποψη και του Κωνσταντινου
κι εγω με ανεση θα σολαρα
την Ελλη την Κοκκινου
Jim_C30 έγραψε:Ο αριθμός κυκλοφορίας μου ήταν γνωστός...

johnkyr έγραψε: για να δουλέψεις εξακολουθείς να θέλεις πράσινη κάρτα .... free πας για τουρισμό .....
DIKASTIS-T5 έγραψε:Κατσε,γιατι αυριο θα φερει νεα ο αμπαλος και νομιζω θα ειναι δυσαρεστα.Τουλαχστον θα βλεπεις παρελαση και θα ξερεις οτι εχει κατι απο Δικαστη(στολες και τετοια).
DIKASTIS-T5 έγραψε:Γουσταρεις κανα MUSTANG COBRA GT500?Εγω μια CORVETTE ZR1!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε: για να δουλέψεις εξακολουθείς να θέλεις πράσινη κάρτα .... free πας για τουρισμό .....
μην μου σκοτώνεις το όνειρο γιάννη! άλλωστε κι εδώ για να προκόψεις πάλι πράσινη κάρτα θέλεις!!! (εχθές ήθελες μπλε βέβαια αλλά δεν είχες που να στείλεις ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου)
ΖΗΤΩ η χώρα της υποκρισίας!

DIKASTIS-T5 έγραψε:.........Πολυ κλαμα,στεναχωριες για πλακα και πολυ εκνευρισμο για ψυλλου πηδημα.Ακομα ειμαι επηρεασμενος απο αυτα......
, εμείς δεν πρόκειται να πάθουμε καρκίνο για πάρτη τους! 
DIKASTIS-T5 έγραψε:johnkyr έγραψε:iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε: για να δουλέψεις εξακολουθείς να θέλεις πράσινη κάρτα .... free πας για τουρισμό .....
μην μου σκοτώνεις το όνειρο γιάννη! άλλωστε κι εδώ για να προκόψεις πάλι πράσινη κάρτα θέλεις!!! (εχθές ήθελες μπλε βέβαια αλλά δεν είχες που να στείλεις ηλεκτρονικά το βιογραφικό σου)
ΖΗΤΩ η χώρα της υποκρισίας!
δεν θα τους αφήσω να καταρρακώσουν την ψυχολογία μου .....
Το plan B, λέει να αρχίσω μαθήματα γερμάνικών (ένας συνάδελφος ήδη άρχισε) και να φύγω για Γερμανία σε ελληνικό σχολείο για 5χρόνια max, τι στο καλό μέσα σε 5 χρόνια στην Γερμανία δεν θα έχω βρει κάποια δουλειά ?
Θα ποσταρω κατι που ισως να μην ξερετε.Επειδη ειχε προκυψει ενα θεμα με τις οποιες αποζημιωσεις μπορουμε να διεκδικησουμε απο την κυβερνηση της Γερμανιας σχετικα με τις καταστροφες και τους θανατους που προκαλεσε στη χωρα μας κατα τον Β'παγκοσμιο πολεμο,και φυσικα το ''πνιξανε'' σε 2μερες.Θα δωσω λοιπον το παρασκηνιο και τον λογο για τον οποιο το ''πνιξανε''.Εν ετει 1957 ο τοτε πρωθυπουργος της Ελλαδας Κωνσταντινος Καραμανλης με τον υπουργο εξωτερικων Ευαγγελο Αβερωφ βρεθηκαν να συζητουν με την κυβερνηση της τοτε Δυτικης Γερμανιας για το θεμα των αποζημιωσεων προς την Ελλαδα.Σε σχετικη κριση τοτε η Δυτικη Γερμανια βρισκοταν και ειχε αποφασιστει απο τον καγκελαριο η εφαρμογη της ποσοστωσης οπως τοτε ισχυε για εκεινο το κρατος η οποια προεβλεπε την εποχη εκεινη να απελαστουν σχεδον 1500000 μεταναστες,μεταξυ των οποιων και 300000 Ελληνες περιπου.Οι υπολοιποι ηταν Τουρκοι,Ιρανοι,Πολωνοι και καποιες αλλες μικρες στον αριθμο εθνικοτητες.Καραμανλης+Αβερωφ πετυχαν τοτε συμβιβασμο με την κυβερνηση της Δυτικης Γερμανιας ως αποζημιωση να δωθουν στην Ελλαδα 110000000 μαρκα ως χρηματικη αποζημιωση και να μην απελασει κανεναν Ελληνα μεταναστη η Δυτικη Γερμανια,ωπερ και εγενετο.Μονο Ελληνες μεταναστες δεν ειχε απελασει τοτε η Δυτικη Γερμανια.Ολους τους αλλους τους απελασε.Απο την ολοκληρωση αυτης της συμφωνιας-συμβιβασμου το 1960 η Ελλαδα δεν εχει πλεον κανενα δικαιωμα να εγειρει απαιτησεις για αποζημιωσεις απο την οποιαδηποτε κυβερνηση της Γερμανιας.Πλεον οι Ελληνες στη Γερμανια αγγιζουν το 1000000 και η μονη κυβερνηση η οποια ''οραματιστηκε''αποζημιωσεις απο Γερμανικη κυβερνηση ηταν η ''φαρσα''του κ.Γιωργου Παπανδρεου.Ετσι για να μαθαινετε και σωστη ιστορια απο τον Δικαστη!
Επιστροφή σε “Περι ανέμων και υδάτων”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες