johnkyr έγραψε:η ζαντουλα, λίγο υπερβολική σε μέγεθος
http://www.motortrend.com/roadtests/sed ... rst_drive/
E oxi και υπερβολική 20"
Πολύ light η βελτίωση όμως ...
johnkyr έγραψε:η ζαντουλα, λίγο υπερβολική σε μέγεθος
http://www.motortrend.com/roadtests/sed ... rst_drive/
vrestas έγραψε:http://mps-automobil.pmd-video-streaming.guj.de/bcstreaming/hds/67005934001/201409/1892/67005934001_3804321907001_VolvoV60Polestar.mp4
v60 t6 polestar

GiorgosVolvo έγραψε:καλησπέρα σε όλους
Για περίπου 6 χρόνια είχα την τύχη να οδηγώ ένα Volvo V50 T5 AWD από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος! Χρειάστηκε να το δώσω λόγω λήξης χρονομίσθωσης. Πριν μερικές μέρες είχα την τύχη να δοκιμάσω το υβριδικό V60. Πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις! Θες οικονομία, θες επιδόσεις, θες κρατήματα, θες εξοπλισμός/βοηθήματα, θες, θες, θες... Για να μην τα πολυλογώ, έχω ήδη αρχίσει και μετράω αντίστροφα για την παράδοσή του αφού η παραγγελία εδώθη! Μιλάμε για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο!!!
Philosopher έγραψε:Συγνώμη διαβάζω σωστά ή φοράει Ohlins ανάρτηση από το εργοστάσιο ? ? ?![]()
![]()
![]()
~50 κιλά ροπή ~1.8 τόνους και 0-100 σε 4,7" εντάξει...![]()
Τιμή που παίζει ξέρουμε ? ? ? Είναι εκεί που είναι και τα γερμανικά ?
Για περίπου 6 χρόνια είχα την τύχη να οδηγώ ένα Volvo V50 T5 AWD από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος! Χρειάστηκε να το δώσω λόγω λήξης χρονομίσθωσης. Πριν μερικές μέρες είχα την τύχη να δοκιμάσω το υβριδικό V60. Πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις! Θες οικονομία, θες επιδόσεις, θες κρατήματα, θες εξοπλισμός/βοηθήματα, θες, θες, θες... Για να μην τα πολυλογώ, έχω ήδη αρχίσει και μετράω αντίστροφα για την παράδοσή του αφού η παραγγελία εδώθη! Μιλάμε για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο!!!
GiorgosVolvo έγραψε:καλημέρα σας!
χρόνο παράδoσης δεν ξέρω ακόμα, η εκτίμηση είναι 3-3.5 μήνες. Σε οτι αφορά εξοπλισμό, πήρα την έκδοση Momentum και ως βασικά έξτρα έβαλα το πακέτο με το GPS/dvd κλπ, ζάντες 18", το cruise control και διάφορα άλλα. Γενικώς μιλάμε για ένα ιδιαίτερα φουλ έξτρα όχημα το οποίο τελικά βγαίνει σε κόστος περίπου στα 70Κ. ααα ένα πολύ βασικό εξτρά είναι το μεγάλο καλώδιο φόρτισης (8.5μ αντί για 4μ που είναι το στάνταρ), γιατί στο σπίτι δεν έχω πρίζα τόσο κοντά στο γκαράζ και η Volvo δεν συστήνει μπαλαντέζες κλπ.
αλήθεια, ξέρει κανείς γιατί δεν συστήνονται μπαλαντέζες; προφανώς θα γίνει κάποια ζημιά στο σύστημα αλλά γιατί;;;
johnkyr έγραψε:Με το καλό να το παραλάβεις ....
πόσα χλμ κάνεις το χρόνο;
τι είδους διαδρομές κάνεις καθημέρινά; (χλμ, είδος διαδρομής;)

johnkyr έγραψε:σε λίγο θΑ εμφανιστεί η νέα μπίζνα στις πόλεις, από δήμους/ιδιώτικές εταιρίες ... ταχυφορτιστές για τις πόλεις με 1Kwh=0.4€
johnkyr έγραψε:το v50 T5 AWD, πόσο έκαιγε ;
επεστράφη στην εταιρία leasing;
Kristianstad έγραψε:και σε κάποια μεγάλα ιδιωτικά παρκινγκ στην Αθήνα έχουν θέσεις φόρτισης.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες