mco έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν μπορουν τα DRL να μένουν ανοικτά και το βράδυ?
Ναι ξέρω Day Runninig ...
Είχα ρωτήσει στο Φατούρο. Δυστυχώς μου είπαν, ότι δε γίνεται.
mco έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν μπορουν τα DRL να μένουν ανοικτά και το βράδυ?
panos89 έγραψε:mco έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν μπορουν τα DRL να μένουν ανοικτά και το βράδυ?
Είχα ρωτήσει στο Φατούρο. Δυστυχώς μου είπαν, ότι δε γίνεται.
Kristianstad έγραψε: Σε όλα τα αυτοκίνητα με DRL με το που ανάβουν τα κανονικά φώτα, σβήνουν τα DRL.
myLivstyl έγραψε:Να εκφράσω κι εγώ 2 (πολύ) χαζές απορίες: 1) Μα είναι δυνατό να είναι τόσο ήσυχο αυτό το αυτοκίνητο (V40 D2 88gr co2), που ακούγεται γλουπ-γλουπ από το ρεζερβουάρ στη καμπίνα !?!?
και 2) Είχε κανείς εμπειρία από το city safety στο συγκεκριμένο μοντέλο? Μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την εντύπωση πως δεν λειτουργεί, βέβαια δεν έχω σταματήσει και "στην τρίχα" αλλά δεν ξέρω, όσο κοντά έχω φρενάρει -με χαμηλή ταχύτητα- έχω μια αίσθηση ότι δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο του...
myLivstyl έγραψε:Είχε κανείς εμπειρία από το city safety στο συγκεκριμένο μοντέλο? Μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την εντύπωση πως δεν λειτουργεί, βέβαια δεν έχω σταματήσει και "στην τρίχα" αλλά δεν ξέρω, όσο κοντά έχω φρενάρει -με χαμηλή ταχύτητα- έχω μια αίσθηση ότι δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο του...

mco έγραψε:Νομίζω στο μισό μέτρο , αλλά τώρα που το ρώτησες την επόμενη φορά θα το τσεκάρω.

mco έγραψε:Χρόνια Πολλά και καλά!
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος με 60αρι τι τακάκια (μάρκα) έχει βάλει και αν είναι ευχαριστημενος;
Ξέρετε τα ΟΕΜ τι μάρκα είναι;
Σας ευχαριστώ.
Thanosgr έγραψε:mco έγραψε:Χρόνια Πολλά και καλά!
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος με 60αρι τι τακάκια (μάρκα) έχει βάλει και αν είναι ευχαριστημενος;
Σας ευχαριστώ.
mco δες στο mister-auto.gr τι δινουν και ποσο.
Παντος τα Bosch με τα EBC που δοκιμασα εγω καμια σχεσει.
Τα EBC ειναι μακραν καλυτερα σε ολα (διαρκεια, αποδοση, δυναμη) αλλα και πολυ ποιο ακριβα!
mco έγραψε:Χρόνια Πολλά και καλά!
Σας ευχαριστώ.
vrestas έγραψε:mco έγραψε:Χρόνια Πολλά και καλά!
Σας ευχαριστώ.
Στο δικό μου s60 έβαλα μπροστά ate και πίσω trw. Πίσω είχε galfer , μπροστά δεν είδα τι είχε.
Η αγορά έγινε από mr auto, φοράει δίσκους 316 . Τα πίσω είναι τέλεια, τα μπροστά επίσης μια χαρά αν και μερικές φορές ακουγεται σε χαμηλή ταχύτητα ενας θόρυβος όταν πατάω φρένο που ίσως οφειλεται στα δισκόφρενα που έχουν κάποια φθορά. Τιμη για τα μπροστά 55 ευρώ περίπου 45 ευρω για τα πίσω. Στην αντιπροσωπεία είχαν 120 ευρώ που ρώτησα στο τηλέφωνο.
Οι μάρκες που έχω δει να φοράει oem η volvo σε S60-c70-s40 είναι galfer , ate , ferodo.
mco έγραψε:Kαλησπέρα
Μήπως γνωρίζει κανείς ή έχει κάποιον γνωστό που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτ/των ?
Θέλω να φτιάξω έναν ουρανό σε ένα παλιό που έχω .
σας ευχαριστώ
Jim_C30 έγραψε:mco έγραψε:Kαλησπέρα
Μήπως γνωρίζει κανείς ή έχει κάποιον γνωστό που να ασχολείται με ταπετσαρίες αυτ/των ?
Θέλω να φτιάξω έναν ουρανό σε ένα παλιό που έχω .
σας ευχαριστώ
Ξέρω εγώ Μάρκο πολύ καλός και πολύ φθηνός! Θα μιλήσουμε αύριο τηλεφωνικά.
kotsion έγραψε:σήμερα ανακάλυψα ότι έχασα στο δρόμο το καπάκι της δεξιάς ανάρτησης μέσα στο χώρο του κινητήρα (αυτό το πλαστικό που καλύπτει τη βίδα).
είναι σοβαρή απώλεια ή μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό;
ευχαριστώ.
dimtz έγραψε:Λεβέντες το s40 που έχω έχει εργοστασιακο συναγερμό, αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω, γνωρίζει κανείς πως γίνεται μέσα από το μενού;

Jim_C30 έγραψε:dimtz έγραψε:Λεβέντες το s40 που έχω έχει εργοστασιακο συναγερμό, αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω, γνωρίζει κανείς πως γίνεται μέσα από το μενού;
Manual του αυτοκινήτου σου έδωσαν; Για ρίξε μια ματιά μπας και γράφει κάτι...
dimtz έγραψε:Jim_C30 έγραψε:dimtz έγραψε:Λεβέντες το s40 που έχω έχει εργοστασιακο συναγερμό, αλλά δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω, γνωρίζει κανείς πως γίνεται μέσα από το μενού;
Manual του αυτοκινήτου σου έδωσαν; Για ρίξε μια ματιά μπας και γράφει κάτι...
μπα δε γραφει κατι, ασε εμπλεξα, ειναι και το menu τ αυτοκινητου στα γερμανικα και δε βγαζω ακρη, 180ευρα μου ζητανε για αλλαγη στ αγγλικα
dimtz έγραψε:βρηκα αυτο εδω[img http://prntscr.com/6cpds7][/img] , δε ξερω αν ισχυει στην δικια μου περιπτωση, μηπως ειναι απενεργοποιημενο και αυτο ,αναφερει πως καπως ετσι πρεπει να κανω για την ενεργοποιηση η μη του συναγερμου , παντως αν πατησω 5 δευτερα απο το κλειδι το κουμπι αλαρμ χτυπα κανονικα ο συναγερμος , τωρα αν δεν ειναι στα αγγλικα το μενου που να βγαλω ακρη??? με λιγη μεταφραση που εκανα δεν εβγαλα
dimtz έγραψε:Ακομη μια απορια εχω, σημαντικη για μενα, οταν εχω πρωτη ταχυτητα και παω να ξεκινήσω πολλες φορες κανει ενα κομπιασμα ο κινητηρας , σαν να φρεναρει , συμβαινει σε ολους αυτο η μονο σε μενα? διορθωνετε αυτο η ετσι λειτουργει ?
dimtz έγραψε:μονο στην πρωτη το κανει φιλε μου κατα το ξεκινημα,1100 στροφες περιπου,(νομιζω δεν εχει σχεση η στροφες ,και με παραπανω στροφες το κανει αλλα μονο στην πρωτη ταχυτητα) πολυ σπαστικο , δε ξερω αν ειναι προβλημα η οχι, οσο αφορα τον συναγερμο τον δοκιμασα ανοιγωντας την πορτα του οδηγου με το κλειδι μετα απο ενα λεπτο και δε χτυπησε, δε ξερω και εδω τι παιζει

johnkyr έγραψε:περιμένουμε νομίζω 3-cyl 1.500cc
http://www.autoexpress.co.uk/volvo/v40/ ... ype-review
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες