Φιλικά ανοίγματα

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Re: Φιλικά ανοίγματα

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 15 Φεβ 2010, 23:20

DIKASTIS-T5 έγραψε:
johnkyr έγραψε:Δικαστή / Kimon ... με κανά τέτοιο Clio182 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/159981/ έχετε ανοίξει ?

Δεν εχει τυχει,αλλα αμα το πετυχω πουθενα θα καλοπερασει!!!Πλακα πλακα τουμπανακι το εχει ο τυπος στην αγγελια!

Αν πάρω κάποιο Clio182, οκ, δεν το θα το πάρω για να το στήνω στα φανάρια .... αλλά να πηγαίνει και λίγο ...... :oops:
"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 15 Φεβ 2010, 23:32

johnkyr έγραψε:http://www.fastestlaps.com/comparisons/458b113e9f67c-vs-45ca41ee22ec4.html

http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... 439f5.html

http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... 0_T-5.html

φαντάζομαι να το έχετε υπ όψην σας αυτό το site :mrgreen:

καλά, βέβαια, όχι ότι είναι και από τα πιο σοβαρά site, αλλά έτσι για να έχεις μια αίσθηση

http://www.fastestlaps.com/

Γιαννη, κανενα περιοδικο δεν εχει δοκιμασει ομως Volvo με dynamic chassis (ουτε καν αναφερουν οτι υπαρχει σαν option!)...οποτε μην περιμενεις να δεις κατι ρεαλιστικο..Θυμαμαι ενα τεστ του C30 Τ5 με 16" και comfort στις Σερρες :whatever ...για να μην πω για εκεινο το κορυφαιο βιντεο του 5th gear με το V50 awd και το κατσικο-setup........

Σιγουρα δεν εχει την αισθηση ενως ελαφρυ GTi, αλλα τελικα στριβει υπερβολικα καλα!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
Tsakos
T2

Δημοσίευσηαπό Tsakos » 16 Φεβ 2010, 00:28

DIKASTIS-T5 έγραψε:Αυτα για σημερα.Ειναι κι αλλα αλλα με αμαξια των δυνατοτητων του δικου μου εκτος απο μια Χ5.Θα παραθετω απο αυτα τα γεγονοτα συχνα!

epidi den vlepo kanenan na thelei na me metrisei me to s40 kyrie dikasta kanonizoume ena filiko patima exo S3 protis genias me programa kai periferia....thelete??? epidi den exo petixei pote T5 na pataei kai thelo poli na do ti kanoun ayta....mono mia fora ena kafe c30 me kati autokolita gemato kai alla tetia....tsirko....alla den psinotan me tipota.......
Τελευταία επεξεργασία από Tsakos σε 16 Φεβ 2010, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GOD CREATED LAG TO GIVE NA's A CHANCE

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 16 Φεβ 2010, 01:12

Λοιπον βραδυ κανω βολτες Καβαλας,προς τον Σαρακακη,στο πρωτο φαναρι μετα την γεφυρα του κηφισου,πετυχαινω AUDI A4 1.8T μαυρο,με κοιταζε,μου κανει νοημα να ανοιξουμε,οκ παμε κανω εγω,ξεκιναμε 1η μου φευγει ελεω απωλειας προσφυσης,2α διπλα και με το που κουμπωνω 3η,παρε να'χεις,,4η το ιδιο.επιτοπου μετα τον Σαρακακη,και μου κανει νοημα να σταματησω,σταματαμε,και με αρχιζει σε ενα παραμυθι,αστα να πανε,ειναι φτιαγμενο δουλευω τοσα μπαρ ετσι αλλιως,παει καλα το δικο σου μου λεει,ανοιγει και το καπω του,ειχε πειρωσει η τουρμπινα και η πολλαπλη μαζι,χαχα,να το προσεχεις το αμαξι μου λεει ειναι καλη η Βολβαρα.καλα του λεω,καληνυχτα και τα σχετικα και φυγαμε.
VOLVO 850 T-5 2.3
http://www.youtube.com/watch?v=cpzuhD1qdKY ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΙ

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 17 Φεβ 2010, 01:01

Απογευμα κυριακης,κατευθυνομαι προς Βουλα,στο Βιβε μαρ.στο Φαληρο ειμαι αριστερη λωριδα,εχει κινηση αλλα τσουλαει,προχωραμε και απο πριν εχω μπανισει μια ALFA ROMEO 156 με body kit και στανταρ ηταν V6,χαρακτηριστικος ηχος.....Εκανε κατι σφηνες,και μετα εμεινε στην μεσαια,τσουκου τσουκου τον φθανω,οπως πηγαιναν ολοι οι χριστιανοι,οταν ειμαστε ακριβως διπλα,δεν ξερω δεν με ειδε,ηταν μ@#$#&^ς?ποιος ξερει,κανει μια τιμονια να βγει αριστερα και παει να πεσει πανω μου,ανεβαινω πανω στο φρενο,γλειφω τις μπαριερες,και παω διπλα του μετα,να τον στολισω και οτι προκυψει,Ο κυριος αδιαφορουσε σαν να μην τρεχει τιποτα και τοσο εγω τρωγομουνα και ξαφνικα παταει και αρχιζει σφηνες.Ε,ενταξει αυτο ηταν,χωρις υπερβολες 10 λεπτα δεν καναμε ως την βουλα και με κινηση,τις γραμμες του τραμ,στα καρτ τις περασα με 200 χλμ,ουτε 18αρες με ενοιαξαν ουτε τιποτα.Αλλα δεν ηθελα να τον περασω,εγω πηγαινα να τον τρακαρω απο πισω,γενικα οδηγω νορμαλ αλλα,χωρις υπερβολες,κινουμασταν σαν να ειμασταν ενα αμαξι,ευτυχως η δυστυχως λυγισα με την συνοδηγο μου,η οποια ειχε αρχισει να κλαιει απο την Οστρια. :chair
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 17 Φεβ 2010, 01:14

Πεμπτη βραδυ ανεβοκατεβαινω Καβαλας,διπλος στο αμαξι.Στην Βιαμαξ τηλ.ενας φιλος"ελα ρε κατεβαινεις Καβαλας?"ναι του λεω,"σε ειδα"λεει"σε περιμενω στην Βιαμαξ στο ανεβα,ελα να ανοιξουμε",Αντε καλα λεω αν και δεν ηθελα,γιατι επαιζε"χημεια"στο αμαξι του,γυρναω τον βρισκω,μονος αυτος διπλος εγω,του λεω ρεπριζ γιατι ενταξει ειναι κοροιδια αλλιως.Οκ παμε, 2η παταμε μαζι,λιγο μπροστα αυτος,με το που κουμπωνω 3η εκανα διαφορα,ξανα μου λεει,αργησα να πατησω το κουμπι,ξανα το ιδιο απο εκει ως το δασος,το ιδιο πραγμα,ξενερωσε....Αλλα οκ δοκιμη ηθελε,δεν φταιω.Το αμαξι του φιλου,SUZUKI IGNIS sport 1.5 lt. Φιλτρο Προγραμμα Εξατμιση+80 nitro.και ξεβρακωτο μεσα μονο bucket οδηγου-συνοδηγου. :P ;)
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 17 Φεβ 2010, 11:05

DIKASTIS-T5 έγραψε:...με μια Χ5 διπλα.....FAREWELL T5!

DIKASTIS-T5 έγραψε:...αριστερα Q7,υποθετω το 3,6 και δεξια προηγουμενο CHEROKEE 5,7HEMI....αγαλματα και οι 2!!!

Κανενα σοβαρο ανοιγμα εχεις να γραψεις, ή θα συνεχισεις να μας λες για περιπτερα? :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

DOULGERAKIS
T2

Δημοσίευσηαπό DOULGERAKIS » 28 Φεβ 2010, 22:13

Ψαχνω να μετρησω το αμαξι μου με κανα T5 βελτιωμενο πανω απο 350 για να δω τι κανει το avcr μου.Ξερει κανενας καποιο?
C70 R T3/T4turbo-External westgate 38mm TIAL-T3 Manifold by ATP.....Project by VRT Turbo Development

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 01 Μαρ 2010, 12:38

DOULGERAKIS έγραψε:Ψαχνω να μετρησω το αμαξι μου με κανα T5 βελτιωμενο πανω απο 350 για να δω τι κανει το avcr μου.Ξερει κανενας καποιο?

Δυσκολο να βρεις τετοιο αμαξι που ζητας,Γιωργη......ποιος το τοποθετησε το AVCR?
VOLVO 850 T-5 2.3

DOULGERAKIS
T2

Δημοσίευσηαπό DOULGERAKIS » 01 Μαρ 2010, 14:53

O Κολινιατης απο την powerchips kimona. Exw το i-color της blitz
Τελευταία επεξεργασία από DOULGERAKIS σε 01 Μαρ 2010, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
C70 R T3/T4turbo-External westgate 38mm TIAL-T3 Manifold by ATP.....Project by VRT Turbo Development

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 01 Μαρ 2010, 14:55

παιδιά, παρακαλώ να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες .....

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 01 Μαρ 2010, 15:23

DOULGERAKIS έγραψε:Ψαχνω να μετρησω το αμαξι μου με κανα T5 βελτιωμενο πανω απο 350 για να δω τι κανει το avcr μου.Ξερει κανενας καποιο?

Στα αλογα αυτα μονο ενα octavia RS εχουμε... ;-)
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

DOULGERAKIS
T2

Δημοσίευσηαπό DOULGERAKIS » 01 Μαρ 2010, 21:00

Συγνώμη αλλα πιστεύω οτι ειμαι μέλος στο '' VOLVOclubGR '' και όχι στο '' DRAGSTER '' για να λέμε για OCTAVIA RS ή για S3 έχω-έχεις- έχουμε. Μην ρίχνεται την κουβέντα τόσο χαμηλά. :-P
Είναι γνωστό ότι πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος απο τον καθένα μας ,αρκεί να είναι και δίκο του το αμάξι και να μήν κάνει κηδεία με ξένα κόλιβα..... :-D

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 01 Μαρ 2010, 21:16

DOULGERAKIS έγραψε: Είναι γνωστό ότι πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος απο τον καθένα μας ,αρκεί να είναι και δίκο του το αμάξι και να μήν κάνει κηδεία με ξένα κόλιβα..... :-D

Νομιζα οτι ηθελες να μετρησεις το δικο σου....δυστυχως το κλαμπ δεν εχει κατι τοσο δυνατο οσο το δικο σου. Καμια προθεση να κηδεψω με ξενα κολιβα...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 02 Μαρ 2010, 01:12

Παιδια αν κατσει φαση και ειναι και κανα αλλο μαζι σε ενδεχομενη βολτα,δεν ειναι κακο να δουμε διαφορες,Και εγω διατιθομαι να ανοιξω,αλλα γυρω στα 280-290 θα ειμαι.Τωρα που θα βαλω BSR chip,μπορει και καλυτερα.
VOLVO 850 T-5 2.3

DOULGERAKIS
T2

Δημοσίευσηαπό DOULGERAKIS » 02 Μαρ 2010, 01:53

Κιμωνα δεν εχω ακουσει καλα λογια για την BSR.Εχε τον νουσου,δηνει πολλα ρευματα και θα εχεις θεμα με το καπακι.Αυτο επαθε ενας φιλος με ST 225. :evil:

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 02 Μαρ 2010, 14:28

DOULGERAKIS έγραψε:Κιμωνα δεν εχω ακουσει καλα λογια για την BSR.Εχε τον νουσου,δηνει πολλα ρευματα και θα εχεις θεμα με το καπακι.Αυτο επαθε ενας φιλος με ST 225. :evil:

αληθεια???και ετοιμαζομαι να στειλω τον εγκεφαλο σουηδια,σωπα ρε φιλε και ειχα ακουσει τα καλυτερα λογια γι'αυτους.εστω και για κονσερβα.Μαλλον με βλεπω να πηγαινω στον Δημητριαδη τελικα.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 02 Μαρ 2010, 14:55

SverigePower850T-5 έγραψε:
DOULGERAKIS έγραψε:Κιμωνα δεν εχω ακουσει καλα λογια για την BSR.Εχε τον νουσου,δηνει πολλα ρευματα και θα εχεις θεμα με το καπακι.Αυτο επαθε ενας φιλος με ST 225. :evil:

αληθεια???και ετοιμαζομαι να στειλω τον εγκεφαλο σουηδια,σωπα ρε φιλε και ειχα ακουσει τα καλυτερα λογια γι'αυτους.εστω και για κονσερβα.Μαλλον με βλεπω να πηγαινω στον Δημητριαδη τελικα.

πόσα άλογα, θες να κερδίσεις από τον προγραμμάτισμό ?? πόσα ζητάει η BSR και πόσα ο Δημητριάδης (στα 106, είχε καλό όνομα) για άγραφο ξεφεύγεις πολύ οικονομικά μάλλον ?

Άβαταρ μέλους
SverigePower850T-5
T3

Δημοσίευσηαπό SverigePower850T-5 » 02 Μαρ 2010, 17:56

johnkyr έγραψε:

πόσα άλογα, θες να κερδίσεις από τον προγραμμάτισμό ?? πόσα ζητάει η BSR και πόσα ο Δημητριάδης (στα 106, είχε καλό όνομα) για άγραφο ξεφεύγεις πολύ οικονομικά μάλλον ?

Η BSR,λεει στο 3ο σταδιο της,φ.π.ε(με downpipe) 315 αλογα και 45 κιλα ροπη.Αρκετα αισιοδοξο νουμερο μου φαινεται.Με την μαμα τουρμπινα που φοραω το πολυ 280-290 και μαλλον πολλα λεω.Απλα εχω διαβασει καλα λογια,και δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη εδω Ελλαδα.Οι πιο πολλοι ειναι λιγο κουκουρουκου ακομα.Προς το παρον εχω ενα της RICA απο Ολλανδια.Και η ΜΤΕ ολοι λεγανε οτι ειναι η καλυτερη,ειναι για τον π@$%#^ εντελως. :swear
Θα δω δεν ξερω,για αγραφο πηγαινα αν κρατουσα το μεγαλο τουρμπο και ειχα τον πρωτο στοχο μου 400+ αλλα αλλαξανε τα πλανα μου,και εχω πεταξει ηδη πολλα λεφτα στο αμαξι.
VOLVO 850 T-5 2.3

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 02 Μαρ 2010, 19:43

κύριοι, όπως θα έλεγε και ο μαέστρος 8-)

εκτός από την βελτίωση του αυτοκινήτου, με +άλογα κτλ, πιστεύω ότι καλό είναι να βελτιωνόμαστε και οι ίδιοι σαν οδηγοί, πράγμα κατά την γνώμη μου, πολύ σημαντικότερο από την κατοχή, όλο και πιο γρήγορων "ευθειάκιδων" αυτοκινήτων, μου μας κάνουν τζάμπα μάγκες. Για να μπορείς να δεις όμως τι κάνεις λάθος, πόσο "κουλός" είσαι :chair ποιες αλλαγές, στα φρένα,αμορτισερ,λάστιχα,μοτέρ κτλ επέδρασαν και πόσο, χρειάζεσαι τηλεμετρία. Για αυτό το λόγο λέω το επόμενο γκάτζετ που θα πάρω για τα επόμενα αυτοκίνητα μου να είναι κάποιο είδος τηλεμετρίας. Είτε αυτόνομη συσκευή, είτε αρχικά κάποιο πρόγραμμα racechrono που θα το εγκαταστήσω σε κάποιο κινητό με OS Symbian που έχει GPS.

Από εδώ http://users.sch.gr/johnkyr/volvoclub/p ... nglish.zip μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό του Pbox και από εδώ, http://users.sch.gr/johnkyr/volvoclub/pbox/megara.zip μερικά αρχεία τηλεμετρίας ,που μπορείτε να του φορτώσετε, από γύρους που έχουν γράψει στα μέγαρα, φίλοι από το http://www.stripsimo.gr , για να πειραματιστείτε.

Ελπίζω, να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στο θέμα τηλεμετρία. :-D

http://www.driftbox.com/prices.html
http://www.racechrono.com/

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 04 Μαρ 2010, 00:44

johnkyr έγραψε:

Η BSR,λεει στο 3ο σταδιο της,φ.π.ε(με downpipe) 315 αλογα και 45 κιλα ροπη.Αρκετα αισιοδοξο νουμερο μου φαινεται.Με την μαμα τουρμπινα που φοραω το πολυ 280-290 και μαλλον πολλα λεω.Απλα εχω διαβασει καλα λογια,και δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη εδω Ελλαδα.Οι πιο πολλοι ειναι λιγο κουκουρουκου ακομα.Προς το παρον εχω ενα της RICA απο Ολλανδια.Και η ΜΤΕ ολοι λεγανε οτι ειναι η καλυτερη,ειναι για τον π@$%#^ εντελως. :swear
Θα δω δεν ξερω,για αγραφο πηγαινα αν κρατουσα το μεγαλο τουρμπο και ειχα τον πρωτο στοχο μου 400+ αλλα αλλαξανε τα πλανα μου,και εχω πεταξει ηδη πολλα λεφτα στο αμαξι.

Γιατί να στείλεις στην Σουηδία ?
Το PPC3 (πλέον) αλλά και στο PPC2 δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά . Ούτε κάνει κάποιος εδώ κάτι .
1- Συνδέεται μέσω ίντερνετ με την μαμά εταιρεία .
2- Δίνει το πλαίσιο και τον κινητήρα .
3- Δεσμεύει το PPC
4- κατεβάζει την χαρτογράφηση στο PPC
5- Συνδέει την θύρα
6- γράφει από τον εγκέφαλο το original στο PPC
7- ανεβάζει στον εγκέφαλο το Upgrade
ΤΕΛΟΣ

Αν θέλεις να ξαναγυρίσεις στο original απλά ξανακάνεις τα βήματα 5-6-7 .
Σε εμένα στάδιο 1 έβγαλε ακριβώς τα άλογα που υποσχέθηκε .

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 19 Μαρ 2010, 23:14

johnkyr έγραψε:ψήνεστε για group buy :?:

Εικόνα

Εικόνα

εν δράση το powebox, στην Τρίπολη :-)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 29 Μαρ 2010, 16:39

Σήμερα εγκατέστησα το http://www.racechrono.com/download/ στο Nokia E52, για να δούμε ... 8-)

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 31 Μαρ 2010, 14:36

To εγκατεστησα κι εγω στο νεο κινητο μου αλλα ακομα δεν το εχω δοκιμασει...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 31 Μαρ 2010, 14:46

με γεια το κινητό !!! ούτε εγώ, το έχω δοκιμάσει ακόμα ..... με χάλασε το ότι λέει ότι η έκδοση λήγει σε 2μήνες, για ακριβέστερες μετρήσεις, λέει να βάλεις εξωτερικό GPS δέκτη blue-tooth.

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 31 Μαρ 2010, 15:20

johnkyr έγραψε:με γεια το κινητό !!! ούτε εγώ, το έχω δοκιμάσει ακόμα ..... με χάλασε το ότι λέει ότι η έκδοση λήγει σε 2μήνες, για ακριβέστερες μετρήσεις, λέει να βάλεις εξωτερικό GPS δέκτη blue-tooth.

Kι απο αυτο εχομε...θα δοκιμασω καποια στιγμη χωρις και με να δω διαφορες..
Αυτο που εβαλα εγω ληγει το 2011 λεει..
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 31 Μαρ 2010, 15:28

a .. ναι και το δικό μου 31/5/2011 λέει ..... :-D με την άδεια έχω χάσει τις ημερομηνίες κτλ ... :chair

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 31 Μαρ 2010, 17:10

johnkyr έγραψε:a .. ναι και το δικό μου 31/5/2011 λέει ..... :-D με την άδεια έχω χάσει τις ημερομηνίες κτλ ... :chair

Ακομα jetlag εχεις? :lol:
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 31 Μαρ 2010, 18:06

στην ριτσώνα, είχαμε και γυναίκα στο όχημα .... (ξέρω ότι θα πεις δικαιολογίες :swear αλλά οκ )

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 07 Απρ 2010, 01:48

Ενδιαφέρον είχε η Άνοδος μου Θεσσαλονίκη καθώς και η κάθοδος .

Στο δρόμο λίγο πριν την Λάρισα έπαιξα για λίγα λεπτά με ένα άσπρο Ροκο 2,0 ( 2 άτομα ) ....
Ενώ ο δρόμος ήταν άδειος για κάποιο παράξενο λόγο της μοίρας βρεθήκαμε να περιμένουμε πίσω από 4 αργούς ( Κυριολεκτικά ) αφού προσπέρασαν ο ένας τον άλλο και άφησαν την αριστερή ελεύθερη ο Ρόκος αποφάσισε να μου κολλήσει . Δεν ξέρω αν με ακολουθούσε από πριν αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο ήταν ιδιαίτερα επιθετικός . Δεν το είχα ανοίξει έως τότε και λέω άντε να δούμε τι κάνει ο αστραχάν .
Ήρθε δίπλα κατέβασα στα 190 4η και ανοίξαμε . Ελαφριά αριστερή χωρίς κλίση που στην συνέχεια ακολουθεί ευθεία με μικρή (έμοιαζε) κατηφορική . Μέχρι να βάλω στα 220 5η είχαμε ήδη 20 μέτρα περίπου διαφορά .
Μετά πρέπει να κόλλησε ή έμεινε κοντά στα 240 γιατί εκεί η διαφορά άρχισε να ανοίγει ιδιαίτερα γρήγορα , το κοντέρ πέρασε με ιδιαίτερη ευκολία τα 260 και παρότι το μοτέρ ανέβαζε στροφές το κοντέρ είχε κολλήσει κάπου εκεί στα 265. Η υπενθύμιση του Ραντάρ έκοψε το όνειρο και επέστρεψα στα 140-150 για να μπορώ να κόβω ανθρώπινα όταν κτυπάει .
Δεν άνοιξα ξανά ιδιαίτερα πάρα μόνο στο κομμάτι μετά την Κατερίνη ( όπως όλοι φαντάζομαι ).

Στην επιστροφή λίγο μετά την Λαμία ένας τύπος με μία MERC CLS 350 ήταν απόλαυση . Προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε . Για να πω αλήθεια , άνοιγε καλύτερα μετά τα 220 αλλά δε τον έχανα τον έφτανα μόλις έπιανε 250 γιατί προφανώς ο ηλεκτρονικός κόφτης τον περιόριζε εκεί :lol: . Μόλις ο δρόμος άνοιξε και ήρθαν οι ανοικτές καμπές των 200+ χάθηκα εις το μέλλον .... αφήνοντας την ομολογουμένως ομορφότερη κατασκευή της MERC στο παρελθόν .

Σημείωση . Στο Volvo είμαστε 3 :applause . Γυναίκα :vow και Πεθερά :doh .......

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 07 Απρ 2010, 08:14

Σπύρο, ποια είναι η τελική του S60 2.0T :q και ποια αυτή του δικού σου με το BSR ?? το έχεις μετρήσει με GPS :q
στα 260+, δεν πιστεύω να άκουγες αεροδυναμικούς θορύβους ... σαν τον jimC30 :-P

Άβαταρ μέλους
koh
T2

Δημοσίευσηαπό koh » 07 Απρ 2010, 16:13

johnkyr έγραψε:Σπύρο, ποια είναι η τελική του S60 2.0T :q και ποια αυτή του δικού σου με το BSR ?? το έχεις μετρήσει με GPS :q

sprsk ΜΠΡΑΒΟ δεν μπορω να πω τιποτα 1) για την volvαρα σου και 2)για σενα που απεδειξες οτι μπορει αυτη η μαρκα να κατεβαζει κατι αυτακια απο mercedes,bmw,audi κ.α.
VOLVO S40 FOR LIFE

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 07 Απρ 2010, 18:30

johnkyr έγραψε:Σπύρο, ποια είναι η τελική του S60 2.0T :q και ποια αυτή του δικού σου με το BSR ?? το έχεις μετρήσει με GPS :q

Αν θυμάμαι καλά γιατί πάνε 3 χρόνια από τότε σαν νορμάλ είχε κοντά τα 250 ( αλλά άνοιγε πολύ αργά μετά τα 235 ) Πάντα για κοντέρ μιλάω.
Τώρα τα χιλιόμετρα έρχονται για πλάκα με το πρόγραμμα .
Όπως έγραψα τώρα πιάνει κάτω από όλες τις συνθήκες εύκολα τα 255.
Αν έχω δρόμο μπροστά και συνεχίσω να πιέζω ο δείκτης αφού περάσει τα 260 κολλάει ας πούμε στα 265 ( εκτίμηση ε το μάτι ) αλλά ορισμένες φορές μπορεί και συνεχίζει να ανεβάζει στροφές .
Με GPS έχω ανεβάσει Foto στα 250 αν θυμάσαι στους 4Τ. Το κοντέρ έδειχνε τότε 260-262 ( μόλις είχε περάσει το 260 ) .
Πάντως παίζει ρόλο η βενζίνη και ο καιρός . Η διαφορά είναι αισθητή ας πούμε κάτω από τους 24° C με 100άρα. Το αυτ/το πετάει.
Προχθές ( στο ανέβασμα για Σαλόνικα ) είχα φουλάρει Shell απλή 95° οκτανίων και η θερμοκρασία ήταν στους 18°C .

Όχι δεν έχω κανένα αεροδυναμικό θόρυβο.

Το ωραίο :inlove με αυτό το μοτέρ είναι ότι δεν δείχνει πουθενά σημάδια κόπωσης .

koh έγραψε:sprsk ΜΠΡΑΒΟ δεν μπορω να πω τιποτα 1) για την volvαρα σου και 2)για σενα που απεδειξες οτι μπορει αυτη η μαρκα να κατεβαζει κατι αυτακια απο mercedes,bmw,audi κ.α.

Καλά μην φανταστείς ..... δεν το κυνηγάω (βλέπε δικαστής) . Απλά επειδή όταν ταξιδεύω (2-3 φορές το χρόνο) , ταξιδεύω πάντα ξημερώματα έχω ανοικτό δρόμο τότε ίσως να το πατήσω για μια στιγμή έτσι για την δική μου πλάκα , όχι για κόντρα .
Η Θεσσαλονίκη μπορεί άνετα να γίνει από σπίτι σε σπίτι με 1 ανεφοδιασμό σε 3:20:00 (5 πάνω 5 κάτω ) γρήγορα με περίπου 12 λίτρα / 100 χιλιόμετρα :vow
ή ξεκούραστα σε 4:00:00 χωρίς ανεφοδιασμό με 10,5 λίτρα / 100 χιλόμετρα . :respect
9 στις 10 επιλέγω το 2ο . Κι μου μένει και 1/4 περίπου βενζίνης .

Το 60άρι είναι αγχολυτικό και σε πηγαίνει ατσαλάκωτο . Σχεδόν πάντα ταξιδεύω με cruise στα 160 γύρω στις 3500 στροφές.

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 08 Απρ 2010, 18:13

sprsk έγραψε:Σημείωση . Στο Volvo είμαστε 3 :applause . Γυναίκα :vow και Πεθερά :doh .......

Αλήθεια Σπύρο, κανένας από τους 2 ισχυρούς κόφτες που είχες εντός του αυτοκινήτου, δεν παρενέβει μετά τα 180; :lol:
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 08 Απρ 2010, 19:33

Γιατί μας πέρασες ..... για χθεσινούς .... :whistling

Χρόνια εκπαίδευσης ..... :lol:

Ευτυχώς της γυναίκας μου της αρέσει :applause ..... με αποτέλεσμα να μην μιλάει η πεθερά.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ταξιδεύω ξημερώματα ...... τις πιάνω στον ύπνο. :lol:

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 08 Απρ 2010, 19:38

για να γίνει ... πρέπει να λιώσεις στο πληκτρολόγιο ..... :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 08 Απρ 2010, 19:52

έχε χάρη που έχω πήξει στην δουλειά :lol: αλλιώς θα το γέμιζα στο Π+Φ

Αλήθεια πόσα ποστ θέλω ? για πες το νούμερο

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 08 Απρ 2010, 20:25

θέλω..
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 08 Απρ 2010, 20:26

να γίνω..
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
iatroud
T5
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό iatroud » 08 Απρ 2010, 20:27

Τ5 !!!! :respect :lol:
www.iatroud.gr

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 08 Απρ 2010, 21:00

Συμφωνώ με τον τρόπο

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 08 Απρ 2010, 21:02

που σκέφτεσαι ....... :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
VolvoZeus
T5

Δημοσίευσηαπό VolvoZeus » 14 Απρ 2010, 11:18

johnkyr έγραψε:Σήμερα εγκατέστησα το http://www.racechrono.com/download/ στο Nokia E52, για να δούμε ... 8-)

Λοιπον χθες το βραδυ, δοκιμασα επιτελους το προγραμματακι στο κινητο. Αρχικα καναμε καποιες μετρησεις με την Octavia (+/-320 hp) του αδελφου (βασικα βγηκαμε για να εντοπισουμε ενα μεταλλικο θορυβο πισω δεξια :whistling ) και μετα συγκριτικα με το δικο μου..Τα αποτελεσματα εχουν ως εξης:
80-120 -> 3.8 sec και την δευτερη φορα 3.0
60-160 -> 12 sec και την δευτερη 11.3

Το Volvo εγραψε
80-120 -> 5.1 / 5.8 sec
60-160 -> 14.3 / 14.3 sec
0-400μ -> 17.0 / 15.5 με ταχυτητα εξοδου 135 / 131
0-1000μ -> 29.5 / 27.5 με ταχυτητα εξοδου 181 / 192
....κορυφαια μετρηση το 0-100 στα 10.3 :whatever

Για μετρο συγκρισης, σε tunning περιοδικο Γκολφ με 280 αλογα κανει 60-160 σε 10.4

Απο τα παραπανω το συμπερασμα ειναι οτι στις εν κινηση μετρησεις υπαρχει αποκλιση σε σχεση με την πραγματικοτητα, αλλα στις μετρησεις απο σταση υπαρχει τεραστια!!
Θα ακολουθησει καποια στιγμη μετρηση με εξωτερικο δεκτη GPS μηπως βελτιωθει η αποκλιση...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)

Άβαταρ μέλους
sprsk
D2

Δημοσίευσηαπό sprsk » 14 Απρ 2010, 12:24

Κωνσταντίνε τζάμπα χαλιέσαι .

εδώ είναι , Άντε να πάμε να τα πάρουμε Group Buy .

http://www.gtechpro.gr/Products/Products_gr.html
και αυτό
http://www.gtechpro.gr/Products/egs.html

Άβαταρ μέλους
johnkyr
T6

Δημοσίευσηαπό johnkyr » 14 Απρ 2010, 12:59

ενδιαφέρουσες μετρήσεις .... πολύ δυνατό το octavia ! Σίγουρα, ένας καλύτερος δέκτης GPS θα δώσεi ακριβέστερες τιμές.

κρατώντας το 0-400, σε 15.5 (Η εκκίνηση πως έγινε ?) βρήκα στο

http://www.fastestlaps.com , ενδεικτικούς χρόνους

206RC 14.9 (177hp, 1059kg)
207RC 15.8 (175hp, 1225kg)
clio182 15.5 (182hp, 1090kg)
clioR27 15.9 (197hp, 1279kg)
twingoRS 16.8 (133hp, 1120kg)
Integra R 14.9 (190hp, 1145kg)
NSXR :inlove 12.7 (280hp, 1270kg)
S2000 13.9 (240hp, 1260kg)
audiS3 13.9 (265hp, 1450kg)
C30 T5 14.9 (225hp, 1453kg)
Octavia RS 15.1 (200hp, 1375kg)
M3E92 12.5 (420hp, 1619kg)
dikastis 11.5(480hp, 1740kg)
focusSTII 15.0 (225hp, 1392kg)
focusRSII 14.3 (305hp, 1467kg)
ellise 111R 14.0(192hp, 896kg)

θέλω να μετρήσω το δικό μου και του jim, αφού όποιους +hp έχω, μάλλον θα τους χάνω από το extra βάρος.

Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες