V40
Re: V40
mco έγραψε:Αστέρι!
Με το καλό να το παραλαβεις!
Thanks!
Πηγα κ ξαναειδα το αμαξι, κ ο τζογος που αναφερω στο λεβγε που ανοιγει το καπο, τελικα ειναι ετσι σε ολα.
Αυτες οι λευκες πιτσιλιες (που με το χερι φευγουν) δεν ξερω τι ειναι, αλλα δεν πειραζει.
Τριτη Τεταρτη θα το παραλαβω...
Αυτο που σκεφτομουν σημερα, ειναι πως δεν ειδα τα park assist sensors κ γενικα εστιασα τοσο πολυ σε λεπτομερειες, που δεν τσεκαρα το πιο σημαντικο... Αν ολα τα αξεσουαρ εχουν μπει
Μου ειπε βεβαια ο ενας πωλητης οτι τα τσεκαρε αυτος, εγω ομως δεν το εχω κανει (μερικα μαλιστα δεν ξερω κ πως να τα δω πχ εξτρα φιλτραρισμα αερα για αλεργιες)
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)
-
Kristianstad
- D2
Οι λευκές πιτσιλιές μη σε ανησυχούν. Και το δικό μου είχε.
Μοιάζουν με γράσσο λιθίου (ίσως για να μην οξειδωθούν κάποια μεταλλικά μέρη εξαιτίας μεγάλης ακινησίας του αυτοκινήτου σε τελωνεία κτλ).
Το αυτοκίνητο είναι σούπερ.
Με το καλό.
Μοιάζουν με γράσσο λιθίου (ίσως για να μην οξειδωθούν κάποια μεταλλικά μέρη εξαιτίας μεγάλης ακινησίας του αυτοκινήτου σε τελωνεία κτλ).
Το αυτοκίνητο είναι σούπερ.
Με το καλό.
Καυσιμο...
Δεν ειχα ποτε Diesel και τωρα ακουω διαφορα... Οι περισσοτεροι συναδελφοι μου προτεινουν Shell V Power Diesel, νομιζω καθε Πεμπτη που εχει ιδια τιμη με το απλο! Τι λετε?
Αντε να ψαχνω τωρα κ για εταιρικο καταστημα (που επισης μου προτεινουν).
Υπαρχει καποιο application που να τα δειχνει?
Sorry αν ειμαι
Δεν ειχα ποτε Diesel και τωρα ακουω διαφορα... Οι περισσοτεροι συναδελφοι μου προτεινουν Shell V Power Diesel, νομιζω καθε Πεμπτη που εχει ιδια τιμη με το απλο! Τι λετε?
Sorry αν ειμαι

-
Kristianstad
- D2
elgreco έγραψε:Καυσιμο...
Sorry αν ειμαι
Εγώ βάζω ΕΚΟ γιατί έχω βρει ένα εταιρικό στην περιοχή μου και βάζω εδώ και χρόνια σε όλα τα οχήματα (αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα).
Έβαλα πρώτο γέμισμα το καλό πετρέλαιο το είχε 1,23 (1,15 το απλό) και μάλλον θα βάζω το καλό πετρέλαιο. Η αδερφή μου στο diesel της βάζει Shell v power από εταιρικό, τις Πέμπτες.
elgreco έγραψε:Καυσιμο...
Sorry αν ειμαι
για τις τιμές δες αυτό ... https://play.google.com/store/apps/deta ... es.android
τώρα βέβαια, το πόσο "κλέβει%" το κάθε πρατήριο και το πόσο "καθαρό" είναι

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
elgreco έγραψε:...
2. Τα λαστιχα ειναι Continental με Dot 1414. Μαλιστα, γυρω απο τις ζαντες φαινοταν κ η ¨κρεμα¨ που βαζουν για να γλυστρισει το λαστιχο στη ζαντα... (το αμαξι ηταν ακαθαριστο, απο το πλοιο κ φαινοντουσταν τα παντα!)
...
Συγνωμη για τη επιμονη αλλα αυριο ειναι να παραλαβω...
Τα λαστιχα σας οταν αγορασατε το αυτοκινητο, ποσο παλια ηταν? Τα δικα μου ειναι ενος ετους!!! DOT 1414, ενω συμφορουμιτη μας που παρελαβε την περασμενη βδομαδα εχουν DOT 4214 (βεβαια εκεινος εχει 16αρες ζαντες-μεγαλυτερη ¨καταναλωση¨).
Μου ειπαν οι πωλητες, πως συνηθως ειναι 8-12 μηνων κατι που σιγουρα δεν ισχυει σε αλλες μαρκες, αλλα ουτε κ στην Volvo!
Τι προτεινετε να κανω?
Ευχαριστω!
@mco (συνεχίζω σ'αυτό το topic)
Για ποια 7άρα λες ένα χιλιάρικο; Για την αναβάθμιση ηχοσυστήματος με 7'' οθόνη;
Αν λες γι' αυτό, διάβασες τη σκέψη μου! Α, ρε γκουρού!...
Η αλήθεια είναι ότι η αναβάθμιση ηχοσυστήματος (7'' οθόνη, DVD, συνδεσιμότητα με smartphone) στην έκδροση Livstyl είναι 521€ και όχι ένα χιλιάρικο. Αλλά από την άλλη, σκέφτομαι:
1)πρόκειται να σταματήσω ποτέ και να δω DVD στο αυτοκίνητο; (ταξί;
)
2)πρόκειται ποτέ να "σερφάρω" στην οθόνη του αυτοκινήτου;
Αν έχει κάποιος το Sensus connect, μπορεί να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση; Δουλεύουν στην Ελλάδα οι φωνητικές εντολές, βολεύει να το χρησιμοποιείς σαν navigator (π.χ. ανοίγοντας το google maps στο κινητό)? (Γιατί φαντάζομαι το NAVI δε θα δουλεύει στην Ελλάδα...)
Αν είναι απλώς μια μεγαλύτερη οθόνη που δεν προσθέτει τίποτα σε λειτουργικότητα να το ξανασκεφτώ τώρα που προλαβαίνω!...

Η αλήθεια είναι ότι η αναβάθμιση ηχοσυστήματος (7'' οθόνη, DVD, συνδεσιμότητα με smartphone) στην έκδροση Livstyl είναι 521€ και όχι ένα χιλιάρικο. Αλλά από την άλλη, σκέφτομαι:
1)πρόκειται να σταματήσω ποτέ και να δω DVD στο αυτοκίνητο; (ταξί;
) 2)πρόκειται ποτέ να "σερφάρω" στην οθόνη του αυτοκινήτου;
Αν έχει κάποιος το Sensus connect, μπορεί να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση; Δουλεύουν στην Ελλάδα οι φωνητικές εντολές, βολεύει να το χρησιμοποιείς σαν navigator (π.χ. ανοίγοντας το google maps στο κινητό)? (Γιατί φαντάζομαι το NAVI δε θα δουλεύει στην Ελλάδα...)
Αν είναι απλώς μια μεγαλύτερη οθόνη που δεν προσθέτει τίποτα σε λειτουργικότητα να το ξανασκεφτώ τώρα που προλαβαίνω!...

Αλέκος έγραψε:@mco (συνεχίζω σ'αυτό το topic)
1)πρόκειται να σταματήσω ποτέ και να δω DVD στο αυτοκίνητο; (ταξί;)
Αν είναι απλώς μια μεγαλύτερη οθόνη που δεν προσθέτει τίποτα σε λειτουργικότητα να το ξανασκεφτώ τώρα που προλαβαίνω!...![]()
Κοντά στο 1000 είναι ή αλλαγή απο 5 σε 7 ' (οχι σε παραγγελία )
Πάρε αυτό που βρήκες και αν θέλεις το βάζεις μετά ...
mco έγραψε:
Κοντά στο 1000 είναι ή αλλαγή απο 5 σε 7 ' (οχι σε παραγγελία )
Πάρε αυτό που βρήκες και αν θέλεις το βάζεις μετά ...
Αν δεν κάνω λάθος δεν μπαίνει μετά η 7αρα μαζί με τα παρελκόμενα συστήματα... Τσέκαρε το. Ακόμη όμως κι αν μπαίνει μετά, δε θα ήθελα να το πάω και να μου ξηλώσουν ταμπλό κλπ στην αντιπροσωπεία.
V40 CC, D2
mco έγραψε:Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα λάστιχα , είναι έτσι επειδή το αυτοκίνητο φοράει διάσταση που έχουν τα περισσότερα και μάλλον τα είχαν στοκ.
Τι νούμερο φοράς?
Νομιζω ισχυει το αντιθετο... (αν ειναι αυτη η αιτια) στις 16αρες δινουν λαστιχα τριμηνιας dot 4214 ενω στα δικα μου 225/50r17 (ή 205/50/17 δεν θυμαμαι :( )πιασαμε σχεδον 12 μηνες dot 1414.

Εσενα τι διαστασεις εχει κ ποσο παλια ηταν τα λαστιχα?
elgreco έγραψε:mco έγραψε:Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα λάστιχα , είναι έτσι επειδή το αυτοκίνητο φοράει διάσταση που έχουν τα περισσότερα και μάλλον τα είχαν στοκ.
Τι νούμερο φοράς?
Νομιζω ισχυει το αντιθετο... (αν ειναι αυτη η αιτια) στις 16αρες δινουν λαστιχα τριμηνιας dot 4214 ενω στα δικα μου 225/50r17 (ή 205/50/17 δεν θυμαμαι :( )πιασαμε σχεδον 12 μηνες dot 1414.
Εσενα τι διαστασεις εχει κ ποσο παλια ηταν τα λαστιχα?
Φίλε Elgreco εάν τα λάστιχα είναι αποθηκευμένα σε σκιερό μέρος χωρίς να τα χτυπάει ο ήλιος δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι κατασκευαστές ελαστικών αναφέρουν ότι τα σωστά αποθηκευμένα ελαστικά (όχι ήλιος που συνεπάγεται ξηρότητα του ελαστικού), ακόμα και μετά από 5 έτη είναι ακριβώς σαν καινούρια. Συνεπώς μην άγχεσαι, μια χαρά θα είναι τα λάστιχα.
Κοίτα να το ευχαριστηθείς όσο μπορείς και μην αναλώνεσαι σε "κακές" σκέψεις! Με το καλό η παραλαβή!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Αλέκος έγραψε:@mco (συνεχίζω σ'αυτό το topic)
1)πρόκειται να σταματήσω ποτέ και να δω DVD στο αυτοκίνητο; (ταξί;)
Αν είναι απλώς μια μεγαλύτερη οθόνη που δεν προσθέτει τίποτα σε λειτουργικότητα να το ξανασκεφτώ τώρα που προλαβαίνω!...![]()
οχι δεν εχει φωνητικές εντολες στα ελληνικά εχει αγγλικά αν σε βολεύει. αν ανοιξεις maps στο τηλέφωνο δεν ακουγοντε μεσω bluetooth οι εντολες απο το συστημα. στην ουσια ειναι σαν να εχεις μονο το τηλέφωνο σου σαν gps . το navi λειτουργεί στη ελλαδα αλλα ειναι εξτρα λεφτα η ενεργοποίηση του δεν θυμάμαι ποσα μου ειχαν πει.
Δυστηχως ο Νομος του Merphy ζει και βασιλευει...
Sorry για το παρακατω ξεσπασμα, αλλα καπου πρεπει αν τα πω
Υστερα απο το κυνηγι σχετικα με το οτι τα λαστιχα που εχει το αυτοκινητο ειναι ενος ετους και την απαντηση της Volvo οτι "ειναι εντος προδιαγραφων", πηγα στην αντιπροσωπεια να δω το αμαξι αλλη μια φορα πριν το παραλαβω αυριο (με καθυστερησε η ασφαλιστρια μου).
Ξαφνικα απο τον δρομο βλεπω το αμαξι στην εκθεση φατσα-καρτα γυαλισμενο και προσβασιμο σε οποιον ηθελε να το δει. Εγινα εξαλος, αλλα οι πωλητες με διαβεβαιωσαν πως το κανανε ως ενα ειδος τελετης παραδοσης, καθως η παραλαβη θα ηταν την επομενη ημερα το πρωι κ οτι κανενας δεν θα μπει μεσα.
Το προσπερναω αυτο το θεμα οπως και το θεμα με τα λαστιχα και μπαινω στη διαδικασια/διαθεση χαρας που εχει οποιος βλεπει το νεο του αμαξι γυαλισμενο κατω απο τα εκθεσιακα φωτα, μεχρι που... μια λευκη σταμπα στην πισω αριστερη πορτα ξεπροβαλει! Οταν βλεπεις το αμαξι απο μπροστα ή καθετα, φαινεται μια λευκη σταμπα. Οταν κοιτας το ιδιο σημειο απο πισω δεν φαινεται τιποτα. Ο ευγενεστατος κ συμπαθεστατος κατα τα αλλα πωλητης, λεει: "Μην ανησυχειτε, αυριο θα ειναι εδω ο φανοποιος και μαλλον με ενα σβουρακι θα την εξαφανισει!"
Δεν υπαρχει αυτο που ζω
Του ειπα να μην κανει απολυτως τιποτα κανενας φανοποιος και να το δουμε μαζι αυριο...
Εχω πραγματικα απογοητευτει απο το Quality Check. Ενα αυτοκινητο παραγγελια , με 8000+euro μονο σε εξτρα, ειδικη εκδοση Ocean Race, και ερχεται με λαστιχα ενος ετους, ειναι στην βιτρινα και το ακουμπα - μπαινει ο καθενας, και εχει και μια αστοχια χρωματος (οπως ειπε ο πωλητης).
Θα ηθελα ειλικρινα την αποψη σας σχετικα με το θεμα του χρωματος. Σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω φαναρτζοδουλεια καθως ισως να γινει ακομα χειροτερο...
Το σβουρακι μπορει να κανει καλο ή θα αφαιρεσει βερνικι-μπογια ή ο,τι αλλο?
Απο την αλλη δεν ξερω γιατι ενω εγω ειμαι συνεπεστατος στα οικονομικα και "διαβασμενος" στο τι ακριβως ηθελα (απασχολησα μονο 15 λεπτα τον πωλητη για την αγορα!), πρεπει αν παραλαβω ενα αμαξι κανοντας σκοντο δεξια αριστερα σε διαφορες μικροχαζομαρες.
Σας παραθετω και μια φωτο που δειχνει τον ελαφρυ αποχρωματισμο (δυστυχως η φωτο δεν μπορει να το δειξει πολυ καλα)

Sorry για το παρακατω ξεσπασμα, αλλα καπου πρεπει αν τα πω
Υστερα απο το κυνηγι σχετικα με το οτι τα λαστιχα που εχει το αυτοκινητο ειναι ενος ετους και την απαντηση της Volvo οτι "ειναι εντος προδιαγραφων", πηγα στην αντιπροσωπεια να δω το αμαξι αλλη μια φορα πριν το παραλαβω αυριο (με καθυστερησε η ασφαλιστρια μου).
Ξαφνικα απο τον δρομο βλεπω το αμαξι στην εκθεση φατσα-καρτα γυαλισμενο και προσβασιμο σε οποιον ηθελε να το δει. Εγινα εξαλος, αλλα οι πωλητες με διαβεβαιωσαν πως το κανανε ως ενα ειδος τελετης παραδοσης, καθως η παραλαβη θα ηταν την επομενη ημερα το πρωι κ οτι κανενας δεν θα μπει μεσα.
Το προσπερναω αυτο το θεμα οπως και το θεμα με τα λαστιχα και μπαινω στη διαδικασια/διαθεση χαρας που εχει οποιος βλεπει το νεο του αμαξι γυαλισμενο κατω απο τα εκθεσιακα φωτα, μεχρι που... μια λευκη σταμπα στην πισω αριστερη πορτα ξεπροβαλει! Οταν βλεπεις το αμαξι απο μπροστα ή καθετα, φαινεται μια λευκη σταμπα. Οταν κοιτας το ιδιο σημειο απο πισω δεν φαινεται τιποτα. Ο ευγενεστατος κ συμπαθεστατος κατα τα αλλα πωλητης, λεει: "Μην ανησυχειτε, αυριο θα ειναι εδω ο φανοποιος και μαλλον με ενα σβουρακι θα την εξαφανισει!"
Δεν υπαρχει αυτο που ζω
Του ειπα να μην κανει απολυτως τιποτα κανενας φανοποιος και να το δουμε μαζι αυριο...
Εχω πραγματικα απογοητευτει απο το Quality Check. Ενα αυτοκινητο παραγγελια , με 8000+euro μονο σε εξτρα, ειδικη εκδοση Ocean Race, και ερχεται με λαστιχα ενος ετους, ειναι στην βιτρινα και το ακουμπα - μπαινει ο καθενας, και εχει και μια αστοχια χρωματος (οπως ειπε ο πωλητης).
Θα ηθελα ειλικρινα την αποψη σας σχετικα με το θεμα του χρωματος. Σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω φαναρτζοδουλεια καθως ισως να γινει ακομα χειροτερο...
Το σβουρακι μπορει να κανει καλο ή θα αφαιρεσει βερνικι-μπογια ή ο,τι αλλο?
Απο την αλλη δεν ξερω γιατι ενω εγω ειμαι συνεπεστατος στα οικονομικα και "διαβασμενος" στο τι ακριβως ηθελα (απασχολησα μονο 15 λεπτα τον πωλητη για την αγορα!), πρεπει αν παραλαβω ενα αμαξι κανοντας σκοντο δεξια αριστερα σε διαφορες μικροχαζομαρες.
Σας παραθετω και μια φωτο που δειχνει τον ελαφρυ αποχρωματισμο (δυστυχως η φωτο δεν μπορει να το δειξει πολυ καλα)

mco έγραψε:Μη φοβάσαι θα το γυαλίσει με λίγη αλοιφή και θα φύγει, αν δεν μείνεις ευχαριστημενος το κάνουμε μαζί.
Με το σβουρακι δεν θα μου "φαει" μπογια-βερνικι?
Ζητω συγνωμη για την απολυτη ασχετοσυνη μου!!!
elgreco έγραψε:mco έγραψε:Μη φοβάσαι θα το γυαλίσει με λίγη αλοιφή και θα φύγει, αν δεν μείνεις ευχαριστημενος το κάνουμε μαζί.
Είναι απολύτως ασφαλές.
Λευκό ή πέρλα είσαι;
mco έγραψε:elgreco έγραψε:mco έγραψε:Μη φοβάσαι θα το γυαλίσει με λίγη αλοιφή και θα φύγει, αν δεν μείνεις ευχαριστημενος το κάνουμε μαζί.
Είναι απολύτως ασφαλές.
Λευκό ή πέρλα είσαι;
Code 711 Bright Silver Ocean Race
Αλέκος έγραψε:Elgreco, μια χαρά θα γίνει... Ο dr. Mco τα θεραπεύει τσακ μπαμ αυτά!...
Και από τέλη Απριλίου, εισέρχεται κ επίσημα ο Αλέκος στο club!
Μόλις παρήγγειλα κ εγώ το δικό μου Livstyl!
Άντε να ιδούμε!!!
Σε έφαγε η οθόνη ε;;;
Καλορίζικο mr!
elgreco έγραψε:Τα λαστιχα σας οταν αγορασατε το αυτοκινητο, ποσο παλια ηταν?
Μου ειπαν οι πωλητες, πως συνηθως ειναι 8-12 μηνων κατι που σιγουρα δεν ισχυει σε αλλες μαρκες!
Για να είμαι ειλικρινής, σε όσα αυτοκίνητα έχω πάρει, τα λάστιχα ήταν 4-6 μήνες παλιά.
Ενημερωτικά, στην αυτοκινητοβιομηχανία ισχύει ότι ως ανταλλακτικό μπορούν να τα κρατούν σε απόθεμα μέχρι 2 χρόνια από την εβδομάδα παραγωγής. Επομένως, μπορεί η εδώ αντιπροσωπεία να τα παραγγείλει και αυτά που θα έρθουν να είναι 23 μηνών!
Πάντως αυτό που μετράει στην δική σου περίπτωση είναι η κατάσταση τους. Αν τα βλέπεις καινούργια, απόλαυσε το εργαλείο και μην σε απασχολεί τίποτα.
Καλοτάξιδο να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!
┗┻(・(ェ)・^)┻┛ XC60 D4 Geartronic - Twilight Bronze, Sport Leather Hazel Brown/Offblack, Inscription Charcoal headlining, Inscription Leather Instrument Panel, Four-C Chassis...and more!

http://minvolvo.blogspot.com/

Καλησπερα
Γνωριζει κανεις ποια ειναι η τιμη για τις πλαινες πλαστικες/μεταλλικες ποδιες στα πλαγια (κατω μερος απο τις πορτες) για το cross country και αν μπαινουν μετα την αγορα σε αντιπροσωπεια?
Γνωριζει κανεις ποια ειναι η τιμη για τις πλαινες πλαστικες/μεταλλικες ποδιες στα πλαγια (κατω μερος απο τις πορτες) για το cross country και αν μπαινουν μετα την αγορα σε αντιπροσωπεια?
VOLVO S60 D4 Summum Vibrant Copper 2013-today
VOLVO V40 CROSS COUNTRY D2 Livstyl Powershift Osmium Grey 2015-today
VOLVO V40 CROSS COUNTRY D2 Livstyl Powershift Osmium Grey 2015-today
Καλησπερα σε ολους...
Σχετικα με τα θεματα που αντιμετωπισα κατα την παραδοση:
1. Λαστιχα σχεδον 1 ετους παλια σε αντιθεση ακομα και με τα εκθεσιακα αυτοκινητα. Απαντηση: Πληρουν τις προδιαγρφες οπως μας ειπε η Volvo η οποια και ενημερωθηκε για το παραπονο σας.
2. Θαμπαδα-Καθετες γραμμες περιπου 3 εκατοστων στην πισω αριστερη πορτα.
Απαντηση απο φανοποιο:
Δυστυχως ουτε με τον αλοιφαδορο καταφεραμε να κανουμε κατι. Το προβλημα ειναι κατω απο το βερνικι οπου ειτε εφταιγε η μπογια στο συγκεκριμενο σημειο, ειτε ακομα και το μεταλλο απο κατω (προβλημα εργοστασιακο!).
Απαντηση απο Διευθυντη (Παντα ευγενεστατος!), ο οποιος ηταν ενημερος και για τα δυο θεματα πριν του πω λεξη:
Eιμαι ενημερος και για τα 2 θεματα που εχει το αυτοκινητο (λαστιχα-χρωμα), οπως και η Volvo, παρ ολα αυτα δεν θα προτεινα σε καμια περιπτωση να βαψετε ολοκληρη πορτα για αυτο και μονο το κομματι. Παρολο που και ο φανοποιος λεει οτι δεν θα προκυψει (απο τεχνικης μεριας) κατι στο συγκεκριμενο σημειο, εμεις σαν καταστημα για οσο εχετε το αυτοκινητο δεσμευομαστε να σας το φτιαξουμε ακομα και εκτος εγγυησης αν υπαρξει περαιτερω προβλημα.
Και τωρα θα μου πειτε γιατι το πηρα...
Ε, να γιατι...

Μακαρι να μην υπηρχε το προβλημα με το χρωμα στην πισω αριστερη πορτα και η σημερινη ημερα θα ηταν εξαιρετικη (λαστιχα αλλαζουν, με την προβληματικη βαφη απλα.. συζεις
)

Και παλι σας ευχαριστω για το feedback που μου δωσατε public or private στην mini περιπετεια που ειχα!

Σχετικα με τα θεματα που αντιμετωπισα κατα την παραδοση:
1. Λαστιχα σχεδον 1 ετους παλια σε αντιθεση ακομα και με τα εκθεσιακα αυτοκινητα. Απαντηση: Πληρουν τις προδιαγρφες οπως μας ειπε η Volvo η οποια και ενημερωθηκε για το παραπονο σας.
2. Θαμπαδα-Καθετες γραμμες περιπου 3 εκατοστων στην πισω αριστερη πορτα.
Απαντηση απο φανοποιο:
Δυστυχως ουτε με τον αλοιφαδορο καταφεραμε να κανουμε κατι. Το προβλημα ειναι κατω απο το βερνικι οπου ειτε εφταιγε η μπογια στο συγκεκριμενο σημειο, ειτε ακομα και το μεταλλο απο κατω (προβλημα εργοστασιακο!).
Απαντηση απο Διευθυντη (Παντα ευγενεστατος!), ο οποιος ηταν ενημερος και για τα δυο θεματα πριν του πω λεξη:
Eιμαι ενημερος και για τα 2 θεματα που εχει το αυτοκινητο (λαστιχα-χρωμα), οπως και η Volvo, παρ ολα αυτα δεν θα προτεινα σε καμια περιπτωση να βαψετε ολοκληρη πορτα για αυτο και μονο το κομματι. Παρολο που και ο φανοποιος λεει οτι δεν θα προκυψει (απο τεχνικης μεριας) κατι στο συγκεκριμενο σημειο, εμεις σαν καταστημα για οσο εχετε το αυτοκινητο δεσμευομαστε να σας το φτιαξουμε ακομα και εκτος εγγυησης αν υπαρξει περαιτερω προβλημα.
Και τωρα θα μου πειτε γιατι το πηρα...
Ε, να γιατι...

Μακαρι να μην υπηρχε το προβλημα με το χρωμα στην πισω αριστερη πορτα και η σημερινη ημερα θα ηταν εξαιρετικη (λαστιχα αλλαζουν, με την προβληματικη βαφη απλα.. συζεις
)
Και παλι σας ευχαριστω για το feedback που μου δωσατε public or private στην mini περιπετεια που ειχα!

-
Kristianstad
- D2
Πολύ όμορφο τελικά το ασημί!
Μεγειά!Καλοτάξιδο!
Μεγειά!Καλοτάξιδο!
Πάρα πολύ όμορφο, να το χαρείς και καλά χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!
┗┻(・(ェ)・^)┻┛ XC60 D4 Geartronic - Twilight Bronze, Sport Leather Hazel Brown/Offblack, Inscription Charcoal headlining, Inscription Leather Instrument Panel, Four-C Chassis...and more!

- Philosopher
- T2
Υπέροχο!!!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Τα δυο θεματάκια, προσωπική μου άποψη, απλά δε πρέπει να τους δώσεις και τόση σημασία...
Τα λάστιχα, αφού είναι λιγότερο από χρόνο, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και αφού και για το 2ο δεσμέυτηκε προσωπικά και ο αντιπρόσωπος είσαι καλημένος στο 100%. Η μόνη σου έννοια τώρα θα είναι λογικά που να μαζέψεις χλμ
Α για να μη το ξεχάσω που είναι οι φωτογραφίες από το φανταστικό εσωτερικό του OceanRace????
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Τα δυο θεματάκια, προσωπική μου άποψη, απλά δε πρέπει να τους δώσεις και τόση σημασία...
Τα λάστιχα, αφού είναι λιγότερο από χρόνο, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και αφού και για το 2ο δεσμέυτηκε προσωπικά και ο αντιπρόσωπος είσαι καλημένος στο 100%. Η μόνη σου έννοια τώρα θα είναι λογικά που να μαζέψεις χλμ
Α για να μη το ξεχάσω που είναι οι φωτογραφίες από το φανταστικό εσωτερικό του OceanRace????
“The most complicated skill is to be simple.”
-
Dimitris14
- T2
Καλοριζικο και απο μενα κ καλη παραλαβη Αλεκο
Μην σκαα με τα λαστιχα el εγω παρελαβα δεκεμβριο με 3614
Το αυτοκινητο ειναι σουπερ πολυ ωραιο!!!
Μην σκαα με τα λαστιχα el εγω παρελαβα δεκεμβριο με 3614
Το αυτοκινητο ειναι σουπερ πολυ ωραιο!!!

V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15
Dimitris14 έγραψε:.Μην σκαα με τα λαστιχα el εγω παρελαβα δεκεμβριο με 3614
...
Δημητρη το DOT σου ειναι μια χαρα.. εγω εχω 1414 και παρελαβα ΦΛΕΒ 2015..
Υστερα απο το θεμα στο χρωμα, τα λαστιχα τα εχω "ξεπερασει" ...
Philosopher έγραψε:...Α για να μη το ξεχάσω που είναι οι φωτογραφίες από το φανταστικό εσωτερικό του OceanRace????
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια κ τις ευχες και ανταποδιδω!
Προσπαθησα να βγαλω φωτο απο το Μαυρο εσωτερικο (με πορτοκαλι ραφες) αλλα πραγματικα οι φωτο δεν απεικονιζουν ουτε κατ ελαχιστο την πραγματικη εικονα.
Για αυτο σας στλενω αλλη μια προφιλ που μου ζητησε ο Μαρκος και μια απο την πισω μερια...
Σε αντιθεση με αυτα που λενε πολλα sites το μεγεθος των ελαστικων ειναι 225/50R17

-
Dimitris14
- T2
elgreco, είναι το αυτόματο? για παρακολούθα κατανάλωση και ενημέρωσε παρακαλώ.
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15
-
Kristianstad
- D2
Dimitris14 έγραψε:elgreco, είναι το αυτόματο? για παρακολούθα κατανάλωση και ενημέρωσε παρακαλώ.
Δημήτρη, στο δικό μου αυτόματο το πρώτο γέμισμα έδειξε 5.7λτ/100 (πραγματική 6.4). τα μισά χλμ σε πόλη, τα υπόλοιπα σε ταξίδι, σβέλτη οδήγηση.
Στο δεύτερο με αποκλειστικά αστική χρήση αλλά όχι πολλά μποτιλιαρίσματα είμαι στα 6.2-6.4.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες