Αλέκος έγραψε:
Αυτό το "τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω" που λες, δεν τα βρίσκω στα extras του excelακίου. Ποιό είναι; Ξέρεις κωδικό/τιμή;
Aν δεις του συμφορουμίτη μας Δημήτρη (Dimitris14) θα τις βάλεις 100% ...
Αλέκος έγραψε:Ένας από τους 5 αντιπροσώπους μου είπε ότι είναι απόφαση της volvo hellas ότι μετά τις 20/02/2015 να προ-παραγγείλει για όλο το 2015 όλα τα Livstyl, οπότε δε θα έχει κανείς τη δυνατότητα να το παραγγείλει όπως θέλει από το εργοστάσιο!
Πώς το κόβετε; Τρικ του marketing για να παραγγείλεις νωρίτερα; Εμένα έτσι μου φάνηκε! Είναι δυνατόν να μην μπορείς να παραμετροποιήσεις το αμάξι που θες να παραγγείλεις;
Αλέκος έγραψε:Καλημέρα κύριοι!
Με σκανδαλίσατε με το φιμεδάκι και τη σκουρόχρωμη ζάντα![]()
και ψάχτηκα λίγο ως εξής:
παίρνοντας την έκδοση R-Design και προσθέτοντας τα στανταρ-εξτρα μου (Xenon, ECC, Cruise control, κλπ), βγαίνει ένα τελικό ποσό λίγο κάτω από τα 30.000€ και ποολύυυυ πιο ενδιαφέρον εμφανισιακά!![]()
![]()
![]()
Με το λευκό μη μεταλλικό κιόλας που είδα στην έκθεση στο Γέρακα που του πηγαίνει πάρα πολύ. Γλιτώνεις μεταλλικό χρώμα+ζάντες+Τ-Tec εσωτερικό που είναι τα Xenon και το ECC χοντρικά.
Οπότε θα κοιτάξω να πάρω και μια προσφορά γι' αυτή την έκδοση και θα κοιτάξω να το πάω στα 24.000€. Όποιος μου την κάνει, το χτυπάω! Αρέσει και στο έτερον ήμισυ, οπότε..![]()
Λύστε μου μια απορία αν μπορείτε: τί τρέχει με το όφελος απόσυρσης; Υποτίθεται τους πας ένα παλιό αμάξι και σου αφαιρούν ένα ποσό (1.430€). Κάποιος αντιπρόσωπος (δε θυμάμαι που) μου είχε πει κάτι μεσοβέζικα όμως του στυλ "Εντάξει, και να μη φέρετε αυτοκίνητο για απόσυρση, το όφελος σας το κάνουμε δώρο εμείς"... Τελικά, τι γίνεται; Σου το αφαιρούν το ποσό έτσι κι αλλιώς; Αν είναι έτσι, να ωφεληθώ και από τα 1.430€ που μου κάνουν αυτοί, και από το χιλιάρικο που μπορεί να πουλήσω το παλιό (εκτός αντιπροσωπείας)! Απόψεις;
Dimitris14 έγραψε:Αλέκο,
V40 CC linsyl με extra μόνο το body kit (εξατμίσεις και πλαινά μαρσπιέ) τον 12/14 από ΒΕΛΜΑΡ 26.600 (χωρίς ρεζέρβα με t-teck σαλόνι και μεταλλικό χρώμα καφέ-σκατουλί)!! με αρκετό ψάξιμο. ΑΛΛΑ με το που πείρα το αυτοκίνητο, ούτε μπρελόκ δώρο!!! είναι όπου τους πιάσεις και σκίστους. !!! έχουν πάρει τα πάνω τους λόγω πολύ καλών πωλήσεων στην Ελλάδα με το V40 και γενικά είναι στα !@#$!@#$
ElGRECO: ασφάλεια μικτή με 500 απαλλαγή - €380/εξάμηνο πλήρωσα εγώ τον 12/14 (σε Prime Insurance) - το προτίμησα και εγώ από τα 600 της αντιπροσωπείας.
Dimitris14 έγραψε:Themis αυτοματο;;;
Γιατι ρε παιδια με στεναχωρειτε!!!
Αισθανομαι οτι πιαστηκα Μ!!!
Κ το ψαξα!!!
Αλέκος έγραψε:
Αυτό το "τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω" που λες, δεν τα βρίσκω στα extras του excelακίου. Ποιό είναι; Ξέρεις κωδικό/τιμή;
Kristianstad έγραψε:
Έτσι είναι. Και εγώ από ΒΕΛΜΑΡ. Ευχαριστημένος από την τιμή που πέτυχα, έντονα δυσαρεστημένος από τη γενικότερη συμπεριφορά - θα επανέλθω σε αυτό μετά την παραλαβή.
Άσχετο, ΄τωρα που το έχεις καιρό τι μέση κατ/ση γράφεις με το powershift>? Διάβασα κάπου για 8.7 και σοκαρίστηκα.
konstantinek έγραψε:Καλημέρα
Έχω παρατηρήσει στο αυτοκίνητο ότι κάποιες φορές ανεβάζει στροφές μόνο του όταν είναι στο ρελαντί. Είναι φυσιολογικό;
Dimitris14 έγραψε:έχει κανείς άποψη για σχάρα ποδηλάτων ??
Kristianstad έγραψε:konstantinek έγραψε:Καλημέρα
Έχω παρατηρήσει στο αυτοκίνητο ότι κάποιες φορές ανεβάζει στροφές μόνο του όταν είναι στο ρελαντί. Είναι φυσιολογικό;
Μιλάς για όσο είναι κρύο;
KonstantinosK έγραψε:Kristianstad έγραψε:konstantinek έγραψε:Καλημέρα
Συνήθως ναι.. Αλλά και κάποιες φορές που δεν είναι κρύο. Δεν έχω αυτόματο κιβώτιο..
Kristianstad έγραψε:KonstantinosK έγραψε:Kristianstad έγραψε:konstantinek έγραψε:Καλημέρα
Συνήθως ναι.. Αλλά και κάποιες φορές που δεν είναι κρύο. Δεν έχω αυτόματο κιβώτιο..
Όταν ζεσταθεί ο κινητήρας το κάνει;
Παρακολούθησέ το. ΆΛλαξε βενζινάδικο για να αποκλείσεις ότι φταίει αυτό.
Dimitris14 έγραψε:έχει κανείς άποψη για σχάρα ποδηλάτων ??
mco έγραψε:Πολύ φοβάμαι ότι φταίει η βενζίνη...
Πόσα χλμ έχεις; στην αντιπροσωπεία το είπες;
mco έγραψε:Dimitris14 έγραψε:έχει κανείς άποψη για σχάρα ποδηλάτων ??
Κάτι τέτοιο; http://kefalasbikes.gr/sxares/558-thule-xpress-970.html
Έχεις κοτσαδορο;
H Volvo έχει μόνο για κοτσαδορο http://www.volvocars.com/el-CY/all-cars ... 4b330fb9f0
themis έγραψε:Είναι απόλυτα σωστό ότι στις αντιπροσωπείες υπάρχει πολύ περιθώριο κερδους και είναι που θα τους βρεις.
konstantinek έγραψε:Καλημέρα
VolvoZeus έγραψε:themis έγραψε:Είναι απόλυτα σωστό ότι στις αντιπροσωπείες υπάρχει πολύ περιθώριο κερδους και είναι που θα τους βρεις.
Απολυτα λαθος ειναι....για καθε V40 D2 με τις νορμαλ εκπτωσεις μπαινουν μεσα ~200 ευρω. Για τα μεγαλυτερα μοντελα αυτο αυξανεται. Οτι παραπανω ζηταει ο πελατης χρειαζεται εγκριση απο πιο ψηλα. Φυσικα επειδη δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους, η πολιτικη της Volvo Hellas ειναι να ριξει πολλα αυτοκινητα στην αγορα, να παρει τα μπονους των στοχων (το ιδιο και καθε ντιλερ) και φυσικα να βγαλει απο σερβις/ανταλλακτικα...και αυτο δεν ειναι θεωρια, τυχαινει να εχω δει τα νουμερα...
mco έγραψε: Καλές βόλτες!
Θα έρθεις με αυτό ή με εκείνο που τρώει cd

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 24 επισκέπτες