V40
Re: V40
Αλεκο 21.000 με 7500 extras?μηπως σε συμφερει να παρεις καποια πιο πλουσια εκδοση που περιλαμβανει καποια extras και να προσθεσεις μερικα ακομα?κανε διαφορους συνδιασμους,ψαξε καθε περιπτωση.επισης δες τα ετοιμοπαραδοτα.μπορει να βρεις τρελη ευκαιρια και να μην περιμενεις 3 μηνες παραδοση,οι αντιπροσωποι μια χαρα θα τα ξεφωρτοθουν,εσυ ισως χασεις καποιο καλο deal,τα ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν καποιο μειονεκτημα αλλωστε. Τι extras σκεφτεσαι να βαλεις?
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
Εχτες πληρωσα το υπολοιπο του αυτοκινητου, σημερα μαλλον το αμαξι θα εφτανε Πειραια, κ εντος εννεα ημερων θα το παραλαβω...
Ερωτηση 1:
Να παρω την επεκταση της εγγυησης στα 5 χρονια με περιπου 600€ ή οχι? Μπορω να επεκτεινω την εγγυηση κ μετα την αγορα, αλλα για περιπου 1000€.
Ερωτηση 2:
Ο πωλητης μου προτεινε αντι της εγγυησης να κανω μικτη ασφαλεια. Οταν ομως ειδα πως η μικτη ειναι 500€ εξτρα εκανα πισω. Τι λετε? Επισης, για τι ποσο θα ασφαλιζατε το αμαξι?
Thanks!
Ερωτηση 1:
Να παρω την επεκταση της εγγυησης στα 5 χρονια με περιπου 600€ ή οχι? Μπορω να επεκτεινω την εγγυηση κ μετα την αγορα, αλλα για περιπου 1000€.
Ερωτηση 2:
Ο πωλητης μου προτεινε αντι της εγγυησης να κανω μικτη ασφαλεια. Οταν ομως ειδα πως η μικτη ειναι 500€ εξτρα εκανα πισω. Τι λετε? Επισης, για τι ποσο θα ασφαλιζατε το αμαξι?
Thanks!
Volvo V40 CC D2 Ocean Race MY2015
Volvo S40 T4 MY2000 (until 2014)
Τι περιλαμβάνει η επέκταση εγγυησης? Τι καλύψεις/εξαιρέσεις έχει?
Με την επέκταση είσαι εξασφαλισμένος για 5 χρόνια αλλά θα πρέπει να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία αναγκαστικά για service , 200-300 ευρώ ανα service ενώ σε εξειδικευμένο θα έκανες μεγαλύτερη οικονομία.
Σύνήθως σε μικτή πρέπει να το ασφαλίσεις βάση τιμολογίου, όσο το αγόρασες δηλαδή. Αν μπορέσεις ασφάλισε το για 3-4χιλιάρικα λιγότερο. Δες στην anytime πόσο θα σου κοστισει, εχει καλή τιμή αυτή την περίοδο. Η λύση της μικτής είναι ίσως καλύτερη περίπτωση γιατί μια απλή στούκα να γνωρίζεις ότι θέλει πολλά ευρώ για αποκατάσταση. ΠΧ ενα φανάρι xenon έχει 1000-1500 ευρώ.
Με την επέκταση είσαι εξασφαλισμένος για 5 χρόνια αλλά θα πρέπει να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία αναγκαστικά για service , 200-300 ευρώ ανα service ενώ σε εξειδικευμένο θα έκανες μεγαλύτερη οικονομία.
Σύνήθως σε μικτή πρέπει να το ασφαλίσεις βάση τιμολογίου, όσο το αγόρασες δηλαδή. Αν μπορέσεις ασφάλισε το για 3-4χιλιάρικα λιγότερο. Δες στην anytime πόσο θα σου κοστισει, εχει καλή τιμή αυτή την περίοδο. Η λύση της μικτής είναι ίσως καλύτερη περίπτωση γιατί μια απλή στούκα να γνωρίζεις ότι θέλει πολλά ευρώ για αποκατάσταση. ΠΧ ενα φανάρι xenon έχει 1000-1500 ευρώ.
mco έγραψε:vrestas έγραψε:Dimitris14 έγραψε:vrestas έγραψε:mco έγραψε:Dimitris14 έγραψε:mco δεν δουλεύει το δοκίμασα και εγώ εχτές. μόνο όταν είναι ανοικτό κάνει την σύνδεση !!
Μεγάλη μ@@@@@ αυτό , δηλ αν έχεις κλειστο το Rcd ΝΟ τηλέφωνο
Τι λέτε ρε παιδιά , θα τρελαθούμε τελείως?
Καταρχήν το τηλέφωνο έχει ξεχωριστή ένταση από ότι το ραδιόφωνο, με την απλή κινηση να κάνεις mute η να κατεβάσεις την ένταση έχεις μόνο τηλέφωνο.
Επίσης αν επιλέξεις το tel από το ξεχωριστό κουμπί στην κονσόλα η από το κουμπί media να πάς στο bluetooth πάλι έχεις αυτή την επιλογή.
Οι λύσεις που περιγράφω είναι από ότι θυμάμαι, δεν πήγα τώρα να το τσεκάρω.
Πάντως κάνένα θέμα δεν υπάρχει αν έχεις το radio -cd κλειστό,
ψαχτείτε λίγο και θα το βρείτε.
Vresta δεν υπαρχει αυτο που λες, τουλαχιστον σε εμενα αν δεν εχεις ανοιχτο το συστημα δεν παιζει τιποτα αλλο!!!
Dimitris14 μια χαρά υπάρχει αυτό που λέω...
Καταρχήν αν έχεις κλειστό το infotainment δεν έχεις τηλέφωνο και είναι λογικό, το μόνο που λειτουργεί στην οθόνη είναι ο κλιματισμός.
Αν θες όμως να έχεις μόνο τηλέφωνο και όχι radio/cd πατάς στην κονσόλα το πράσινο κουμπί power αριστερά πάνω από το sound και με τον τρόπο αυτό κάνεις mute το radio/cd ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά γιατί έχει ξεχωριστή ένταση.
Πρέπει να ανοίξω το ραδιόφωνο να πατήσω pause και μετά να πατήσω tel.
Αν δεν ανοίξω το ραδιόφωνο δεν δουλεύει τίποτα. Αν στο ραδιόφωνο χωρίς να χαμηλώσω την φωνή πατήσω telμου βγάζει το τηλέφωνο αλλά η μουσική συνεχίζει κανονικά...
Στο άλλο αυτοκίνητο που έχω μόλις μπεις μέσα έχεις τηλέφωνο ανεξάρτητα από το ραδιόφωνο.
Το infotainment το έχεις συνέχεια ανοιχτό, η σύνδεση με το τηλέφωνο γίνεται αυτόματα , αν θές να ακούς μουσική αφήνεις την ένταση αν δεν θες το κάνεις mute. Αν επιμένεις να ακους μουσική και σε πάρει κάποιος τηλέφωνο η volvo έχει προνοησει, κάνει μόνο του mute το radio και μιλάς άνετα στο τηλέφωνο. Απλά πράγματα και ωραία, ενα mute πατάς και δεν ακους radio , αν θες ξαναπατάς, το τηλέφωνο απο την άλλη πλευρά πάντα λειτουργεί.Δεν έχω τσεκάρει επίσης αν το parking sensors παίζει -δείχνει στην οθόνη αν το infotainment είναι κλειστό.
-
Kristianstad
- D2
Εγω αποφάσισα να κάνω μικτή. Ειναι πράγματι η πιο ακριβή λύση αλλα όπως είπατε και εσείς ενα ακούμπημα (προφυλακτήρας-φανάρι) ειναι εύκολα 2500 χιλιάρικα με τα εργατικά! Η επέκταση εγγύησης σε δεσμεύει να πηγαίνεις στη βολβό για πολλα χρονια. Και οι τιμές του σέρβις απο όσο εχω δει δεν ειναι και οι καλύτερες.
Με το καλο η παραλαβή!
Με το καλο η παραλαβή!
vrestas έγραψε:Αλεκο 21.000 με 7500 extras?μηπως σε συμφερει να παρεις καποια πιο πλουσια εκδοση που περιλαμβανει καποια extras και να προσθεσεις μερικα ακομα?κανε διαφορους συνδιασμους,ψαξε καθε περιπτωση.επισης δες τα ετοιμοπαραδοτα.μπορει να βρεις τρελη ευκαιρια και να μην περιμενεις 3 μηνες παραδοση,οι αντιπροσωποι μια χαρα θα τα ξεφωρτοθουν,εσυ ισως χασεις καποιο καλο deal,τα ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν καποιο μειονεκτημα αλλωστε. Τι extras σκεφτεσαι να βαλεις?
Καλημέρα,
το έψαξα λοιπόν και το σύγκρινα με την έκδοση Livstyl. Η Livstyl ξεκινάει από 26.070€ (έναντι 21.370€ του βασικού - SOS: στους χτεσινούς υπολογισμούς από το excelάκι του ΜΥ2014, το βασικό ήταν 21.425€! Ήδη έπεσε 55€ αλάνια!!) και έχει πρόσθετα 3.820€ όπως τα υπολόγισα σε σχέση με το βασικό. Οπότε "κερδίζεις" 880€ αν πάρεις το Livstyl ας πουμε χωρίς εξτρα.
Βέβαια τα extras του Livstyl περιλαμβάνουν κάποια που μου είναι αδιάφορα (φωτιζόμενος επιλογέας ταχυτήτων, κονσόλα Shimmer Graphite, κλπ) ενώ μάνι-μάνι αν της προσθέσω κάποια από τα απαράβατα extras μου (διζωνικό, ζάντες 17'', μεταλλικό χρώμα, συναγερμό, ηχοσύστημα με bluetooth&7'' οθόνη) πάει στα +3.235€ το LivStyl, δηλαδή τελικά 26.070+3.235 = 29.305€. Άρα, μάλλον δεν αξίζει... Ή μάλλον αξίζει στο βαθμό που παίρνοντας πιο "πλήρη" έκδοση, τα λιγότερα έξτρα που θα χρειαστείς στα κάνουν πιο εύκολα "δώρο".
Δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθη στους υπολογισμούς μου, ίσως άλλαξαν οι τιμές φέτος... Αργότερα θα έχω περισσότερα δεδομένα και θα επανέλθω!
Να ρωτήσω κιόλας: αυτό το "Σύστημα θέρμανσης της καμπίνας (ηλεκτρικά)" τί είναι; Μη μας χρεώνουν και το καλοριφέρ?!?!
@Kristianstad: πόσο σου βγήκε η μικτή, αν επιτρέπεται; Και τι ακριβώς σημαίνει; (δεν είχα ποτέ) Είτε σε στουκάρουν, είτε στουκάρεις, σε πληρώνει η ασφαλιστική;
Και τα κάνεις όλα γνήσια στην αντιπροσωπεία, ή αρχίζουν οι εκτιμητές του στυλ "εεεε, μεσοσταθμικά η τιμή τα λεμόνια στο Εκουαδόρ έχουν πέσει στα 12πέσος/γραμμάριο, η Μενεγάκη είναι είναι 3η φορά έγκυος, άρα σε καλύπτουμε στο 25% της ζημιάς" όπως κάνουν συνήθως;
-
Kristianstad
- D2
Αλέκος έγραψε:@Kristianstad: πόσο σου βγήκε η μικτή, αν επιτρέπεται; Και τι ακριβώς σημαίνει; (δεν είχα ποτέ) Είτε σε στουκάρουν, είτε στουκάρεις, σε πληρώνει η ασφαλιστική;
Και τα κάνεις όλα γνήσια στην αντιπροσωπεία, ή αρχίζουν οι εκτιμητές του στυλ "εεεε, μεσοσταθμικά η τιμή τα λεμόνια στο Εκουαδόρ έχουν πέσει στα 12πέσος/γραμμάριο, η Μενεγάκη είναι είναι 3η φορά έγκυος, άρα σε καλύπτουμε στο 25% της ζημιάς" όπως κάνουν συνήθως;
Καλημέρα.
Γύρω στα 550 το εξάμηνο, με απαλλαγή 350 ευρώ.
Η μικτή καλύπτει "ιδίες ζημιές" δλδ ζημιές για τις οποίες ευθύνεσαι εσύ (π.χ. κοπάνησες κάποιον, ένα δέντρο, κάτι ρε παιδί μου κτλ). Επίσης καλύπτει ζημιές που βρήκες το ... πρωί στο αυτοκίνητό σου (π.χ. από την πρώην γυναίκα σου :P). Καλύπτει κόστος επισκευής και κόστος ανταλλακτικών στην αντιπροσωπεία (ή όπου αλλού επιλέξεις εσύ) με γνήσια καινούρια ανταλλακτικά. Αυτό που λες με την απαξίωση και τα λεμόνια στο Εκουαδόρ ξέρω ότι ισχύει μετά την 3ετία. Αλλά εγώ θεωρώ πως δεν συμφέρει να κρατήσεις μικτή σε όχημα αρχικής αξίας 25 χιλ. για πάνω από 2-3 χρόνια. Οπότε δεν θα προλάβει να απαξιωθεί.
Η απλή σε σχέση με τη μικτή είναι φθηνότερη κατά περίπου 500-600 το χρόνο. Άρα στα τρία χρόνια έχεις πληρώσει 1500-1800 επιπλέον. Ένα ήπιο ακούμπημα (προφυλακτήρας, επισκευή καπώ) και τα έχεις βγάλει. Σκέψου επίσης ότι ένα φανάρι με προτζέκτορ ξένον κοστίζει κοντά στο χιλιάρικο... Εδώ σε μάζντα εξαετίας, για προφυλακτήρα, πλαστικά κοκόψαρα, επισκευή καπώ, αλλαγή στο προβολάκι ομίχλης και τοπική βαφή φτερών πλήρωσα 2200 (και όχι στην αντιπροσωπεία)!! Φαντάσου για το βόλβο... Νομίζω ότι αξίζει.
Ωστόσο προσοχή ΠΟΥ θα κάνεις τη μικτή. Η κουμπάρα μου είχε κάνει μικτή σε μια ασφαλιστική του κ@λου (!) και δεν αποζημιώθηκε όταν έφερε τούμπα το 2 μηνών mini της... Είναι στα δικαστήρια εδώ και ...4 χρόνια και κυκλοφορεί με ax του 1995...
Καλό ψάξιμο και εκεί!
mco έγραψε:elgreco έγραψε::offtopic
Φωτογραφια πως βαζουμε εδω?
Να πούμε Καλορίζικο;;;
Για φωτο θα μας πουν οι ειδικοί...
Οχι ακομα :) Απλα ηθελα να ανεβασω φωτο της επεκτασης της εγγυησης.
Ασε, γιατι με τα χτεσινα μποφορ, δεν ειμαι σιγουρος για την κατασταση του αυτοκινητου (ζαντες)... αγχοοοος :)
-
Kristianstad
- D2
elgreco έγραψε:mco έγραψε:elgreco έγραψε::offtopic
Φωτογραφια πως βαζουμε εδω?
Να πούμε Καλορίζικο;;;
Για φωτο θα μας πουν οι ειδικοί...
Οχι ακομα :) Απλα ηθελα να ανεβασω φωτο της επεκτασης της εγγυησης.
Ασε, γιατι με τα χτεσινα μποφορ, δεν ειμαι σιγουρος για την κατασταση του αυτοκινητου (ζαντες)... αγχοοοος :)
Είναι όλα προσεγμένα. Μην ανησυχείς. Πιο πιθανες είναι οι ζημιές από την φόρτωση/εκφόρτωση παρά από το ταξίδι. Οι ζάντες είναι καλυμμένες νομίζω. Όπως και τα δισκόφρενα.
Ενταξει το εχω χασει γενικα το τοπικ, τρεχει πολυ γρηγορα για τα δεδομενα του φορουμ
...απλα επειδη ειδα πολλοι να προβληματιζεστε με το start/stop και το τουρμπο..Γενικα το τουρμπο σε νορμαλ οδηγηση, ελαχιστα φτανει τις μεγιστες στροφες λειτουργιας του. Σε σταθερη πορεια δε, σχεδον αποκλειεται να κανει σπουλ..επομενως φτανοντας στα διοδια ή ακομα και στον προορισμο σας μην σας πολυαπασχολει..σβηστε το (ή αφηστε το να σβησει) γλιτωνεται και καυσιμα. Τωρα, αν εχει λιγο πριν προηγηθει προσπεραση με WOT ή αναβαση βουνου με πληρες φορτιο, ε αφηστε το ενα λεπτο να πεσουν οι στροφες του και σβηστε το μετα...δυστυχως δεν εχουν τα συγχρονα αυτοκινητα μπαρομετρο..αν ειχαν δεν θα υπηρχαν τετοιου ειδους αποριες...
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
vrestas έγραψε:Αλεκο 21.000 με 7500 extras?μηπως σε συμφερει να παρεις καποια πιο πλουσια εκδοση που περιλαμβανει καποια extras και να προσθεσεις μερικα ακομα?κανε διαφορους συνδιασμους,ψαξε καθε περιπτωση.επισης δες τα ετοιμοπαραδοτα.μπορει να βρεις τρελη ευκαιρια και να μην περιμενεις 3 μηνες παραδοση,οι αντιπροσωποι μια χαρα θα τα ξεφωρτοθουν,εσυ ισως χασεις καποιο καλο deal,τα ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν καποιο μειονεκτημα αλλωστε. Τι extras σκεφτεσαι να βαλεις?
Φίλε vrestas, είχες δίκιο... Δεν ήξερα τι παίζει με το Livestyl (όπως είχε πει και ο mco βέβαια) και τα μάτια μου ανοίξανε λίγο περισσότερο σήμερα που πήγα στη Λ.Αθηνών.
Βασικά καταστάλαξα στο τι ακριβώς θέλω, είδα τις νέες τιμές σε αξεσουάρ και όντως στις απαιτήσεις μου, καλύτερα να πάω σε Livestyl και παρελκόμενα...
Τα αδιαπραγμάτευτα extras είναι: 1)διζωνικός, 2)Xenon (standard στη Livestyl), 3) οθόνη οργάνων 8'' (επίσης), 4) cruise control + χειριστήρια (επίσης), 5) ηχοσύστημα με 7'' οθόνη, 6)ρεζέρβα, 7)EPAS για το τιμόνι, 8)Τ-Tec σαλόνι, 9) 17'' ζάντα. Άντε και 10)μεταλλικό χρώμα, αλλά το ΜΥ15 δεν υπάρχει πλέον το Biarritz Blue που μου άρεσε πάρα πολύ. Οπότε, αμέσως μετά στις προτιμήσεις μου είναι -don't laugh- το μη μεταλλικό λευκό! Νομίζω ότι του πάει!
Οπότε το κοστουμάκι Livestyl με τα παραπάνω (α, και τη θήκη γυαλιών 25€
) βγαίνει περί τα 30.500€. Οι δύο που πήγα (ειλικρινά, δεν ξέρω αν πρέπει να τα λέω μήπως τα διαβάζουν) κόψανε μπαμ-μπαμ το πεντοχίλιαρο.. 25.178€ κ 25.000€ για την ακρίβεια.Το μόνο που με προβληματίζει πλέον, είναι το χρώμα! Any thoughts για το μη μεταλλικό λευκό; [ξέρω ότι το χρώμα είναι το κατεξοχήν θέμα "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα"...]. Έχει δει κανείς το Misty Blue?
Επίσης, είναι μεγάλη αμαρτία να μη βγαίνει η ΙΧΙΟΝ ΙΙ σε 17'' για να μπαίνει στο Livestyl... Λέω για SEGOMO grey ή Spider...
Kristianstad έγραψε:Αλέκος έγραψε:@Kristianstad: πόσο σου βγήκε η μικτή, αν επιτρέπεται;
Γύρω στα 550 το εξάμηνο, με απαλλαγή 350 ευρώ.
Η μικτή καλύπτει "ιδίες ζημιές" ...
Ευχαριστώ, με κάλυψες!
-
Kristianstad
- D2
Εγώ παρήγγειλα το μη μεταλλικο λευκό και μου αρέσει πολύ η αντίθεση που κάνει με το μαύρο του XC προφυλακτήρα!!!
VolvoZeus έγραψε:Ενταξει το εχω χασει γενικα το τοπικ, τρεχει πολυ γρηγορα για τα δεδομενα του φορουμ![]()
...απλα επειδη ειδα πολλοι να προβληματιζεστε με το start/stop και το τουρμπο..Γενικα το τουρμπο σε νορμαλ οδηγηση, ελαχιστα φτανει τις μεγιστες στροφες λειτουργιας του. Σε σταθερη πορεια δε, σχεδον αποκλειεται να κανει σπουλ..επομενως φτανοντας στα διοδια ή ακομα και στον προορισμο σας μην σας πολυαπασχολει..σβηστε το (ή αφηστε το να σβησει) γλιτωνεται και καυσιμα. Τωρα, αν εχει λιγο πριν προηγηθει προσπεραση με WOT ή αναβαση βουνου με πληρες φορτιο, ε αφηστε το ενα λεπτο να πεσουν οι στροφες του και σβηστε το μετα...δυστυχως δεν εχουν τα συγχρονα αυτοκινητα μπαρομετρο..αν ειχαν δεν θα υπηρχαν τετοιου ειδους αποριες...
Έχεις χάσει επεισόδια φίλε, έχουμε ανέβει πολύ
Για το turbo το κακό ξεκινάει από τους πωλητές που δεν ενημερώνουν τον πελάτη.
Καλό είναι να περιμένουμε πάντα 1 λεπτό.
Και το λαδάκι μας μια αλλαγή γύρω στα 7000 και όχι ότι λέει ο κατασκευαστης 20 ή 30000.
Αλέκος έγραψε:vrestas έγραψε:Αλεκο 21.000 με 7500 extras?μηπως σε συμφερει να παρεις καποια πιο πλουσια εκδοση που περιλαμβανει καποια extras και να προσθεσεις μερικα ακομα?κανε διαφορους συνδιασμους,ψαξε καθε περιπτωση.επισης δες τα ετοιμοπαραδοτα.μπορει να βρεις τρελη ευκαιρια και να μην περιμενεις 3 μηνες παραδοση,οι αντιπροσωποι μια χαρα θα τα ξεφωρτοθουν,εσυ ισως χασεις καποιο καλο deal,τα ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν καποιο μειονεκτημα αλλωστε. Τι extras σκεφτεσαι να βαλεις?
Φίλε vrestas, είχες δίκιο... Δεν ήξερα τι παίζει με το Livestyl (όπως είχε πει και ο mco βέβαια) και τα μάτια μου ανοίξανε λίγο περισσότερο σήμερα που πήγα στη Λ.Αθηνών.
Βασικά καταστάλαξα στο τι ακριβώς θέλω, είδα τις νέες τιμές σε αξεσουάρ και όντως στις απαιτήσεις μου, καλύτερα να πάω σε Livestyl και παρελκόμενα...
Τα αδιαπραγμάτευτα extras είναι: 1)διζωνικός, 2)Xenon (standard στη Livestyl), 3) οθόνη οργάνων 8'' (επίσης), 4) cruise control + χειριστήρια (επίσης), 5) ηχοσύστημα με 7'' οθόνη, 6)ρεζέρβα, 7)EPAS για το τιμόνι, 8)Τ-Tec σαλόνι, 9) 17'' ζάντα. Άντε και 10)μεταλλικό χρώμα, αλλά το ΜΥ15 δεν υπάρχει πλέον το Biarritz Blue που μου άρεσε πάρα πολύ. Οπότε, αμέσως μετά στις προτιμήσεις μου είναι -don't laugh- το μη μεταλλικό λευκό! Νομίζω ότι του πάει!
Οπότε το κοστουμάκι Livestyl με τα παραπάνω (α, και τη θήκη γυαλιών 25€![]()
) βγαίνει περί τα 30.500€. Οι δύο που πήγα (ειλικρινά, δεν ξέρω αν πρέπει να τα λέω μήπως τα διαβάζουν) κόψανε μπαμ-μπαμ το πεντοχίλιαρο.. 25.178€ κ 25.000€ για την ακρίβεια.
Το μόνο που με προβληματίζει πλέον, είναι το χρώμα! Any thoughts για το μη μεταλλικό λευκό; [ξέρω ότι το χρώμα είναι το κατεξοχήν θέμα "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα"...]. Έχει δει κανείς το Misty Blue?
Επίσης, είναι μεγάλη αμαρτία να μη βγαίνει η ΙΧΙΟΝ ΙΙ σε 17'' για να μπαίνει στο Livestyl... Λέω για SEGOMO grey ή Spider...
!
Εχεις δει στο δρομο κατι ´ξεφλουδισμενα ´ μαυρα, μπλε orsa, ford etc? Στις περισσοτερες περιπτωσεις εχουν χρωμα ΜΟΝΗΣ στρωσης. Πολλες φορες βλεπεις διπλη κ τριπλη χρεωση σε καποια χρωματα εναντι αλλων λογω των στρωσεων που εχουν. Εγω θα εδινα σημασια κ σε αυτο, αν δεν ειχα παρκινγκ κλειστο, στην ηλιολουστη χωρα μας.
mco έγραψε:Αλέκο το λευκό είναι πολύ όμορφο και του πάει πολύ η σκούρα ζάντα μαζί με ένα φιμε φυσικά...
Για τον κλιματισμό που λες γιατί είναι έξτρα;
Δεν είναι στάνταρ;
Η ixion είναι μόνο για το R-Design.
aircondition is standard, not clima διζωνικο! εγω εβαλα κλιμα αλλα κ αντιαλεργικη προστασια για την γυρη.
elgreco έγραψε:Αλέκος έγραψε:vrestas έγραψε:Αλεκο 21.000 με 7500 extras?μηπως σε συμφερει να παρεις καποια πιο πλουσια εκδοση που περιλαμβανει καποια extras και να προσθεσεις μερικα ακομα?κανε διαφορους συνδιασμους,ψαξε καθε περιπτωση.επισης δες τα ετοιμοπαραδοτα.μπορει να βρεις τρελη ευκαιρια και να μην περιμενεις 3 μηνες παραδοση,οι αντιπροσωποι μια χαρα θα τα ξεφωρτοθουν,εσυ ισως χασεις καποιο καλο deal,τα ετοιμοπαραδοτα δεν εχουν καποιο μειονεκτημα αλλωστε. Τι extras σκεφτεσαι να βαλεις?
Οπότε το κοστουμάκι Livestyl με τα παραπάνω (α, και τη θήκη γυαλιών 25€![]()
) βγαίνει περί τα 30.500€. Οι δύο που πήγα (ειλικρινά, δεν ξέρω αν πρέπει να τα λέω μήπως τα διαβάζουν) κόψανε μπαμ-μπαμ το πεντοχίλιαρο.. 25.178€ κ 25.000€ για την ακρίβεια.
Το μόνο που με προβληματίζει πλέον, είναι το χρώμα! Any thoughts για το μη μεταλλικό λευκό; [ξέρω ότι το χρώμα είναι το κατεξοχήν θέμα "περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα"...]. Έχει δει κανείς το Misty Blue?
!
Εχεις δει στο δρομο κατι ´ξεφλουδισμενα ´ μαυρα, μπλε orsa, ford etc? Στις περισσοτερες περιπτωσεις εχουν χρωμα ΜΟΝΗΣ στρωσης. Πολλες φορες βλεπεις διπλη κ τριπλη χρεωση σε καποια χρωματα εναντι αλλων λογω των στρωσεων που εχουν. Εγω θα εδινα σημασια κ σε αυτο, αν δεν ειχα παρκινγκ κλειστο, στην ηλιολουστη χωρα μας.
Ολα τα χρώματα είναι Διπλής δεν υπάρχουν μονής από το 2002.
Το πιο ευάλωτο στον ήλιο ήταν το κόκκινο το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας το διπλής.
Αυτά που βλέπεις ξεφλουδισμενα είναι από την πολύ περιποίηση του αφεντικού τους.
elgreco έγραψε:mco έγραψε:Αλέκο το λευκό είναι πολύ όμορφο και του πάει πολύ η σκούρα ζάντα μαζί με ένα φιμε φυσικά...
Δεν είναι στάνταρ;
aircondition is standard, not clima διζωνικο! εγω εβαλα κλιμα αλλα κ αντιαλεργικη προστασια για την γυρη.
Clima μονοζωνικο έχουν δεν είναι απλό A/C.
Για την γύρη αν θέλεις αλλάζεις το απλο φίλτρο και βάζεις άνθρακα και είσαι Οκ, αν και τώρα που το άλλαξα άνθρακα είχε.
mco έγραψε:
Αυτά που βλέπεις ξεφλουδισμενα είναι από την πολύ περιποίηση του αφεντικού τους.
Sorry mark, αλλα αυτο δεν ισχυει :(
Στα ford τουλαχιστον που το εψαξα πριν 2 μηνες ειχε 3 διαφορετικα optios (μονη, διπλη, τριπλη στρωση).
Στο volvo δεν το εψαξα γιατι πηγα κατευθειαν στο bright silver.
elgreco έγραψε:mco έγραψε:
Sorry mark, αλλα αυτο δεν ισχυει :(
Στα ford τουλαχιστον που το εψαξα πριν 2 μηνες ειχε 3 διαφορετικα optios (μονη, διπλη, τριπλη στρωση).
Στο volvo δεν το εψαξα γιατι πηγα κατευθειαν στο bright silver.
Πήγαινε σε ένα Ford απλό άνοιξε καπό και δες την πατουρα δεν θα γυαλίζει.
-
Kristianstad
- D2
mco έγραψε:elgreco έγραψε:mco έγραψε:Αλέκο το λευκό είναι πολύ όμορφο και του πάει πολύ η σκούρα ζάντα μαζί με ένα φιμε φυσικά...
Δεν είναι στάνταρ;
Clima μονοζωνικο έχουν δεν είναι απλό A/C.
Για την γύρη αν θέλεις αλλάζεις το απλο φίλτρο και βάζεις άνθρακα και είσαι Οκ, αν και τώρα που το άλλαξα άνθρακα είχε.
ΜCO νομίζω στο ETC ο χρήστης ρυθμίζει τη θερμοκρασία αλλά και τη ροή του αέρα.
Στο ECC επιπλέον του διζωνικού (και το ψυχόμενο ντουλάπι), υπάρχει η λειτουργία auto στην οποία ρυθμίζεις τη θερμοκρασία και αναλαμβάνει μόνο του να παίζει με τη ροή του αέρα μέχρι να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Αυτή είναι και η διαφορά νομίζω κλιματισμού από απλό air condition. Εμένα αρχικά με είχε μπερδέψει καθώς επειδή έβλεπε ψηφιακά χειριστήρια στην κονσόλα, θεώρησα ότι είναι clima. Ευτυχώς το κατάλαβα έγκαιρα και ζήτησα clima με μια επιβάρυνση 318 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Καλημέρα κύριοι!
Με σκανδαλίσατε με το φιμεδάκι και τη σκουρόχρωμη ζάντα
και ψάχτηκα λίγο ως εξής:
παίρνοντας την έκδοση R-Design και προσθέτοντας τα στανταρ-εξτρα μου (Xenon, ECC, Cruise control, κλπ), βγαίνει ένα τελικό ποσό λίγο κάτω από τα 30.000€ και ποολύυυυ πιο ενδιαφέρον εμφανισιακά!
Με το λευκό μη μεταλλικό κιόλας που είδα στην έκθεση στο Γέρακα που του πηγαίνει πάρα πολύ. Γλιτώνεις μεταλλικό χρώμα+ζάντες+Τ-Tec εσωτερικό που είναι τα Xenon και το ECC χοντρικά.
Οπότε θα κοιτάξω να πάρω και μια προσφορά γι' αυτή την έκδοση και θα κοιτάξω να το πάω στα 24.000€. Όποιος μου την κάνει, το χτυπάω! Αρέσει και στο έτερον ήμισυ, οπότε..
Λύστε μου μια απορία αν μπορείτε: τί τρέχει με το όφελος απόσυρσης; Υποτίθεται τους πας ένα παλιό αμάξι και σου αφαιρούν ένα ποσό (1.430€). Κάποιος αντιπρόσωπος (δε θυμάμαι που) μου είχε πει κάτι μεσοβέζικα όμως του στυλ "Εντάξει, και να μη φέρετε αυτοκίνητο για απόσυρση, το όφελος σας το κάνουμε δώρο εμείς"... Τελικά, τι γίνεται; Σου το αφαιρούν το ποσό έτσι κι αλλιώς; Αν είναι έτσι, να ωφεληθώ και από τα 1.430€ που μου κάνουν αυτοί, και από το χιλιάρικο που μπορεί να πουλήσω το παλιό (εκτός αντιπροσωπείας)! Απόψεις;
Με σκανδαλίσατε με το φιμεδάκι και τη σκουρόχρωμη ζάντα
παίρνοντας την έκδοση R-Design και προσθέτοντας τα στανταρ-εξτρα μου (Xenon, ECC, Cruise control, κλπ), βγαίνει ένα τελικό ποσό λίγο κάτω από τα 30.000€ και ποολύυυυ πιο ενδιαφέρον εμφανισιακά!
Οπότε θα κοιτάξω να πάρω και μια προσφορά γι' αυτή την έκδοση και θα κοιτάξω να το πάω στα 24.000€. Όποιος μου την κάνει, το χτυπάω! Αρέσει και στο έτερον ήμισυ, οπότε..
Λύστε μου μια απορία αν μπορείτε: τί τρέχει με το όφελος απόσυρσης; Υποτίθεται τους πας ένα παλιό αμάξι και σου αφαιρούν ένα ποσό (1.430€). Κάποιος αντιπρόσωπος (δε θυμάμαι που) μου είχε πει κάτι μεσοβέζικα όμως του στυλ "Εντάξει, και να μη φέρετε αυτοκίνητο για απόσυρση, το όφελος σας το κάνουμε δώρο εμείς"... Τελικά, τι γίνεται; Σου το αφαιρούν το ποσό έτσι κι αλλιώς; Αν είναι έτσι, να ωφεληθώ και από τα 1.430€ που μου κάνουν αυτοί, και από το χιλιάρικο που μπορεί να πουλήσω το παλιό (εκτός αντιπροσωπείας)! Απόψεις;
elgreco έγραψε:Στα 5κ που αναφεραμε ως εκπτωση, ηταν κ τα 1430 μεσα!
Αστους να κανουν αυτοι την αποσυρση (τους κοστιζει-λεμε τωρα-250€)
Δηλαδή "μην τους πας το παλιό σου αμάξι, άσε τους να σου κάνουν την 1.430€ έκπτωση και πούλα το το παλιό σου όσο μπορείς" μου λες αν κατάλαβα;
-
Kristianstad
- D2
Αλέκος έγραψε:elgreco έγραψε:Στα 5κ που αναφεραμε ως εκπτωση, ηταν κ τα 1430 μεσα!
Δηλαδή "μην τους πας το παλιό σου αμάξι, άσε τους να σου κάνουν την 1.430€ έκπτωση και πούλα το το παλιό σου όσο μπορείς" μου λες αν κατάλαβα;
Ακριβώς.
Αλέκος έγραψε:elgreco έγραψε:Στα 5κ που αναφεραμε ως εκπτωση, ηταν κ τα 1430 μεσα!
Ναι να μην πεις τίποτα για το παλιό, ολοι κάνουν δώρο την απόσυρση χωρίς να έχεις εσύ.
Όλες οι αντιπροσωπείες εχουν χαρτιά απόσυρσης. Δεν χρειάζεται να πάς το δικό σου, πούλησε το αν μπορείς στο car.gr.
Στην χειρότερη αντί για 1500 πχ που είναι το οφελος απόσυρσης να σου κόψουν ένα ποσό, πχ 300 ευρώ η και παραπάνω, αν δεν αναφέρεις ότι εχεις αμάξι μπορεί και να μην σου κόψουν τίποτα!είναι στο χέρι του έμπορου, παλιά μερικοί δίναν την μισή απόσυρση , ας πούμε 750 ευρώ αν δεν είχες σαράβαλο να αποσύρεις. Πάντως στο car.gr έχει αγγελίες με καινούρια v40 , καλές εκδόσεις, r-design, ocean race, ρώτα και σε αυτά τι τιμές παίζουν αν δεις κάποιο με εξοπλισμό που σε καλύπτει.
Στην χειρότερη αντί για 1500 πχ που είναι το οφελος απόσυρσης να σου κόψουν ένα ποσό, πχ 300 ευρώ η και παραπάνω, αν δεν αναφέρεις ότι εχεις αμάξι μπορεί και να μην σου κόψουν τίποτα!είναι στο χέρι του έμπορου, παλιά μερικοί δίναν την μισή απόσυρση , ας πούμε 750 ευρώ αν δεν είχες σαράβαλο να αποσύρεις. Πάντως στο car.gr έχει αγγελίες με καινούρια v40 , καλές εκδόσεις, r-design, ocean race, ρώτα και σε αυτά τι τιμές παίζουν αν δεις κάποιο με εξοπλισμό που σε καλύπτει.
vrestas έγραψε:... Πάντως στο car.gr έχει αγγελίες με καινούρια v40 , καλές εκδόσεις, r-design, ocean race, ρώτα και σε αυτά τι τιμές παίζουν αν δεις κάποιο με εξοπλισμό που σε καλύπτει.
Νομίζω το αναλύσαμε εκτενώς στο thread... Μεταχειρισμένο με 20.000€ περίπου αντί 24.000€ δεν αξίζει για να πληρώνεις αμαρτίες αλλωνών... Ή -σε κάθε περίπτωση- δεν είναι κάτι που θεωρώ προσωπικά ότι αξίζει το ρίσκο. Να ήταν ...12.000€ το μτχ, να πω μάλιστα!
Ευχαριστώ όλους για τα φώτα σας περί απόσυρσης!
Αλέκο αν θα ξαναδείς τι έγραψα μιλάω για καινουριο ετοιμοπαράδοτο. Στο car.gr έχει πχ ο Σφακιαννάκης καινουριο με 0-10 χιλιόμετρα. Υπάρχει πρόγραμμα στην αντιπροσωπεία που βλέπουν τα ετοιμοπαράδοτα, πχ 10 v40 ίσως υπάρχουν στην Ελλάδα, αν κάποιο απο αυτά σαρέσει η τιμή του παίζει να είναι 2-3 χιλιάρικα από κάποιο που θα το παραγγειλεις και θα κάνει 3 μηνες να έρθει από το εργοστάσιο. Γνωστός μου αγόρασε με 24,000 livstyl d2 cc με xenon, 7αρα οθόνη, πίσω 2πλες απολήξεις και μερικά ακόμα extras. Αν είσαι τυχερός παίζει να βρείς καλή ευκαιρία. Σε μεταχειρισμένο v40 συμφωνώ ότι αν στο car παίζουν με 20,000 αξίζει να πας σε καινουριο με 24,000, αυτό έλειπε!
-
Kristianstad
- D2
Παρακολουθώντας το car από τον Νοέμβριο για τα V40 παρακολουθώ πως δεν πωλούνται. Υπάρχουν 4-5 που έχω σταμπάρει και δεν έχουν κουνηθεί.
Αξίζει αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα δει και να δει πόσο μπορεί να πέσει η τιμή σε σχέση με την αρχική.
το ότι ζητάνε 20 χιλ. δε σημαίνει πως θα τα πάρουν κιόλας.
Αξίζει αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα δει και να δει πόσο μπορεί να πέσει η τιμή σε σχέση με την αρχική.
vrestas έγραψε:Αλέκο αν θα ξαναδείς τι έγραψα μιλάω για καινουριο ετοιμοπαράδοτο. Στο car.gr έχει πχ ο Σφακιαννάκης καινουριο με 0-10 χιλιόμετρα. Υπάρχει πρόγραμμα στην αντιπροσωπεία που βλέπουν τα ετοιμοπαράδοτα, πχ 10 v40 ίσως υπάρχουν στην Ελλάδα, αν κάποιο απο αυτά σαρέσει η τιμή του παίζει να είναι 2-3 χιλιάρικα από κάποιο που θα το παραγγειλεις και θα κάνει 3 μηνες να έρθει από το εργοστάσιο. Γνωστός μου αγόρασε με 24,000 livstyl d2 cc με xenon, 7αρα οθόνη, πίσω 2πλες απολήξεις και μερικά ακόμα extras. Αν είσαι τυχερός παίζει να βρείς καλή ευκαιρία. Σε μεταχειρισμένο v40 συμφωνώ ότι αν στο car παίζουν με 20,000 αξίζει να πας σε καινουριο με 24,000, αυτό έλειπε!
I stand corrected!

Edit: πάντως αν είναι να ξαναπάω στον τύπο στο Μαρούσι στο Σφακιανάκη, με τίποτα! Αν ξαναδώ αυτό το ύφος "ωχ μωρέ, σιγά μην αφήσω το ναρκαλιευτή/πασιέντζα τώρα για να σου πω για αυτοκίνητα τώρα" θα τον
Αντίθετα, οι υπόλοιποι ήταν ευγενέστατοι. Ίσως Λ. Αθηνών να ήταν πιο ...διαχυτικός από το μέσο πωλητή, αλλά στη Βαρυμπόμπη ήταν τζετ ο κύριος!
Τα φιμε που αναφέρεις με κόστος 409 ευρώ, έρχονται από το εργοστάσιο, είναι κρύσταλλο στα πίσω τζαμια και παρμπριζ και δεν είναι μεμβράνη.
Με 150 ευρώ θα βάλεις μεμβράνες και στα μπροστά τζάμια-οδηγου-συνοδηγού και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα σε θέμα μείωσης θερμοκρασίας καμπίνας. Τα κρύσταλλα λένε πως δεν κόβουν την ζέστη όσο οι μεμβράνες. Εγώ θα έβαζα μεμβράνες με 150 ευρώ και τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω αν δεν έπερνα έκδοση r-design
Με 150 ευρώ θα βάλεις μεμβράνες και στα μπροστά τζάμια-οδηγου-συνοδηγού και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα σε θέμα μείωσης θερμοκρασίας καμπίνας. Τα κρύσταλλα λένε πως δεν κόβουν την ζέστη όσο οι μεμβράνες. Εγώ θα έβαζα μεμβράνες με 150 ευρώ και τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω αν δεν έπερνα έκδοση r-design
Όντως, είναι κρύσταλλα και όχι μεμβράνες...
Αυτό το "τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω" που λες, δεν τα βρίσκω στα extras του excelακίου. Ποιό είναι; Ξέρεις κωδικό/τιμή;
[έπρεπε να το είχα postάρει στο topic "Αντιηλιακές μεμβράνες" sorry admin, τώρα το είδα!]
Αυτό το "τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω" που λες, δεν τα βρίσκω στα extras του excelακίου. Ποιό είναι; Ξέρεις κωδικό/τιμή;
[έπρεπε να το είχα postάρει στο topic "Αντιηλιακές μεμβράνες" sorry admin, τώρα το είδα!]
vrestas έγραψε:Τα φιμε που αναφέρεις με κόστος 409 ευρώ, έρχονται από το εργοστάσιο, είναι κρύσταλλο στα πίσω τζαμια και παρμπριζ και δεν είναι μεμβράνη.
Κώδικας: Επιλογή όλων
καγκουρας mode ON"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Kristianstad έγραψε:Παρακολουθώντας το car από τον Νοέμβριο για τα V40 παρακολουθώ πως δεν πωλούνται. Υπάρχουν 4-5 που έχω σταμπάρει και δεν έχουν κουνηθεί.
Συμφωνώ μαζί σου,ο σωστός καταναλωτής πρέπει να ψάξει όλες τις επιλογές, εγώ αυτό έκανα, έχω αγοράσει και καινουρια αυτοκίνητα και μεταχειρισμένα.
Στα μεταχειρισμένα υπάρχουν τρελές ευκαιρίες αν ψαχτείς.
Ενα v40 summum/mommentum με extras με 18000-20000 ευρώ 1-2 ετών ίσως είναι ευκαιρία σε σχέση με ένα καινουριο livstyl, πχ μπορει να είναι φορτωμένο σε εξοπλισμό και να είναι σε καλή κατάσταση.
Με 20,000 ευρώ μέχρι και xc60 παίρνεις, και με λιγότερα s60, εγώ μάλλον θα προτιμούσα ενα xc60 σε σχέση με ενα v40.
Δογματικοί με τα μεταχειρισμένα δεν πρέπει να είμαστε, εγω προσωπικά εχω αγοράσει απροβλημάτιστα μεταχειρισμένα σε φοβερές τιμές.
Ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες βέβαια, δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τις ίδιες επιλογές.
Γιαυτό υπάρχουν 2 αγορές new/used άλλωστε.
Με καλή ερευνα αγοράς θα μάθουμε την αγορά και θα βοηθηθούμε να επιλέξουμε αμάξι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και στην τσέπη μας.
johnkyr έγραψε:vrestas έγραψε:Τα φιμε που αναφέρεις με κόστος 409 ευρώ, έρχονται από το εργοστάσιο, είναι κρύσταλλο στα πίσω τζαμια και παρμπριζ και δεν είναι μεμβράνη.
Με 150 ευρώ θα βάλεις μεμβράνες και στα μπροστά τζάμια-οδηγου-συνοδηγού και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα σε θέμα μείωσης θερμοκρασίας καμπίνας. Τα κρύσταλλα λένε πως δεν κόβουν την ζέστη όσο οι μεμβράνες. Εγώ θα έβαζα μεμβράνες με 150 ευρώ και τα ρέστα διπλές μπούκες με διαχύτη πίσω αν δεν έπερνα έκδοση r-designΚώδικας: Επιλογή όλων
καγκουρας mode ON
Ρε τράβα πάρε clio άσπρο να στρίβεις στον Διονυσο σαν τρελός με τον κουβά
που είσαι σαν πωλήτής της Durostick που βιάζεται να παραδώσεις κόλλες....
Θα μας πεις τώρα ότι είναι καγκουριά οι εργοστασιακές διπλές απολήξεις....???

Μην παρεξηγηθείς john , όταν με λές κάγκουρα ξέρεις ότι θα απαντήσω!!
Περιμένω άλλωστε να πάρεις κανα στριφτερό 2ο αυτοκίνητο, γιατί στην καγκουρο-οικογενεια είσαι πολύ παλιό και σεβαστό μέλος(ο μόνος κάγκουρας με ραλι με ζάντες gti).Περιμένουμε όλοι τον διάδοχο του ένδοξου 106 gti/rally
Φιλάκια
η φώτο που ανέβασες δεν είναι V40 D2 αλλά V40 T5, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι υπάρχει διαφορά ....
τα καγκουροστολίδια "σου", καταλαβαίνεις ότι κάποιες φορές "βιάζουν" την αισθητική μας ειδικά όταν βλέπω στο δρόμο V40/V40CC/S60/V60 R-design 18ρες+ με +10.000€ εξοπλισμό και είναι D2
.
Δεν συνάδει ....
Ps: rallye NOT rally
ή
έρχεται ... και σε χρωματάκι super !!!!
και η απάντηση του κουβά,
που ναι, είναι κουβάς.
sorry για το
τα καγκουροστολίδια "σου", καταλαβαίνεις ότι κάποιες φορές "βιάζουν" την αισθητική μας ειδικά όταν βλέπω στο δρόμο V40/V40CC/S60/V60 R-design 18ρες+ με +10.000€ εξοπλισμό και είναι D2
. Δεν συνάδει ....
Ps: rallye NOT rally
ή
έρχεται ... και σε χρωματάκι super !!!! και η απάντηση του κουβά,
που ναι, είναι κουβάς. sorry για το

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
johnkyr έγραψε:η φώτο που ανέβασες δεν είναι V40 D2 αλλά V40 T5, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ότι υπάρχει διαφορά ....
τα καγκουροστολίδια "σου", καταλαβαίνεις ότι κάποιες φορές "βιάζουν" την αισθητική μας ειδικά όταν βλέπω στο δρόμο V40/V40CC/S60/V60 R-design 18ρες+ με +10.000€ εξοπλισμό και είναι D2.
Δεν συνάδει ....![]()
Ps: rallye NOT rally![]()
ή
έρχεται ... και σε χρωματάκι super !!!!
και η απάντηση του κουβά,που ναι, είναι κουβάς.
sorry για το
Ιαπωνας μου μυρίζει ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες