diametros solina?

Εδώ μπορούμε να γράφουμε για τεχνολογίες και τεχνικά θέματα των αυτοκινήτων μας. μοτέρ λάστιχα/ζάντες, λάδια, ασφάλεια, ανάρτηση, κατανάλωση, ρύπους, μετατροπές / βελτιώσεις πλαίσιο, φώτα, φρένα, αξεσουάρ, service manuals κτλ
ANGELOS91
T2

diametros solina?

Δημοσίευσηαπό ANGELOS91 » 15 Δεκ 2014, 23:55

pedia kalispera mipws xerei kaneis posi einai i diametros(Φ) tou solina exatmisis sto volvo c30 to 1800cc?thelw na valw xeiropiiti mipws xerete kapoion athina na m sustisete?

edit.MOD 5.Κανόνες Λειτουργίας
5.1. Για να είναι ευανάγνωστες οι αναρτήσεις, γράφουμε μόνο, με Ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες. Απαγορεύονται τα greeklish

Άβαταρ μέλους
dimitrisRdesign
T2

Re: diametros solina?

Δημοσίευσηαπό dimitrisRdesign » 16 Δεκ 2014, 00:26

Έχουμε το ίδιο αμάξι και σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω εξάτμιση κάποια στιγμή μιάς και θέλω να αλλάξω και τον εργοστασιακό καταλύτη.Διάμετρο δέν χρειάζεται να ξέρεις,θα σου πεί ο εξατμισάς άμα καίγεσαι να μάθεις.Την εξάτμιση θές να την αλλάξεις όλη απο χταπόδι και πίσω?Ο δανελάτος στην θηβών κάνει καλή δουλειά και έχει χαμηλές τιμές.

Άβαταρ μέλους
mco
T5

Δημοσίευσηαπό mco » 16 Δεκ 2014, 09:41

Εγώ θα έλεγα να αφήσεις την εξάτμιση και να κάνεις ένα απλό Remap...
Και λιγότερα θα χαλάσεις και αποτέλεσμα θα δεις, όσο γίνεται φυσικά σε ένα ατμοσφαιρικό.
Αν επιμένεις για εξάτμιση πήγαινε μία βόλτα από τους
Θεόφιλο και Ποπαυ...

Άβαταρ μέλους
dimitrisRdesign
T2

Δημοσίευσηαπό dimitrisRdesign » 16 Δεκ 2014, 09:51

Εγω εχω βουλομενο καταλυτη και μιας και θα τον αλλαξω θα αλλαξω και τα αλλα μερη της εξατμισης.Ο ποπαυ ειναι πανακριβος,δεν υπαρχει λογος να βαλει τοσο ακριβη εξατμιση και ο θεοφιλος αμφιλεγομενος στην δουλεια του.

ANGELOS91
T2

Δημοσίευσηαπό ANGELOS91 » 16 Δεκ 2014, 15:28

REMAP?Έχεις κάνα καλό στα υπόψη σου επί του θέματος?πόσο θα ανεβάσει?όσο για τον δανελατο τον ξέρω αλλά είμαι ροδο....σίγουρα θα αλάξω το τελικό αλλά μπορεί και από το χταπόδι μέχρι τελικό, θέλω πρώτα να πάρω τιμές.

Επιστροφή σε “Τεχνικά θέματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 15 επισκέπτες